Autonvuokraukset Venäjällä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Venäjällä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Moskova, Moscow, Venäjä
4. December — 11. December
Moskova, Moscow, Venäjä
Mon 4/12
Keskipäivä
Mon 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Venäjä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Venäjä

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Venäjä?

Vuokraamolla Rentmotors on eniten autonvuokrauspisteitä Venäjä alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 60 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Rentmotors vuokra-auton? Samara on suosituin kaupunki maassa Venäjä, ja sieltä löytyy 1 Rentmotors autonvuokrauksen toimipaikkaa.

0

Venäjä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Venäjä

Rentmotors

60 sijaintia

keddy by Europcar

47 sijaintia

Avis

43 sijaintia

Inspire

26 sijaintia

Arenda

24 sijaintia

Budget

24 sijaintia

Hertz

22 sijaintia

IDrive Rent-A-Car

22 sijaintia

Autonvuokraus Venäjä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Venäjä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Venäjä?

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Venäjä. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Venäjä?

Venäjä on saanut teiden laatupisteiksi 2,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Venäjä sijan 124/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Venäjä sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Venäjä?

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Venäjä - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Venäjä lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Venäjä alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kuinka paljon maassa Venäjä maksaa polttoaine?

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Venäjä 0,56 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,84 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Venäjä hinnat?

autoa Venäjä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Venäjä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Venäjä osiossa on 407 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Venäjä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Venäjä. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Venäjä?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Venäjä. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Venäjä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Venäjä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Venäjä?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Venäjä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Venäjä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Venäjä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Venäjä momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Venäjä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Venäjä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Venäjä autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Venäjä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Venäjä vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Venäjä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.