Autonvuokraukset Venäjällä

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Venäjällä? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Moskova, Moscow, Venäjä
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Moskova, Moscow, Venäjä
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Venäjä suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Venäjä

Autonvuokraus Venäjä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Venäjä, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Rentmotors on eniten autonvuokrauspisteitä Venäjä alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 59 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Rentmotors vuokra-auton? Samara on suosituin kaupunki maassa Venäjä, ja sieltä löytyy 1 Rentmotors autonvuokrauksen toimipaikkaa.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Venäjä. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Venäjä on saanut teiden laatupisteiksi 2,7 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Venäjä sijan 124/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Venäjä sisällä.

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Venäjä - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Venäjä lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Venäjä alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Venäjä matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 60 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Venäjä voit odottaa maksavan keskimäärin 40 € per päivä.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Venäjä 0,69 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,76 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituilla Venäjä alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Venäjä mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Venäjä

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Venäjä

Autonvuokraukset kaupungin Venäjä suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Venäjä lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Venäjä


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Venäjä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Venäjä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Venäjä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Venäjä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Venäjä autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Venäjä vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.