Autonvuokraukset kentällä Moskova Šeremetjevo lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Moskova Šeremetjevo lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Moskova, Venäjä - Šeremetjevo (SVO)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Moskova, Venäjä - Šeremetjevo (SVO)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Moskova Šeremetjevo lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Moskovan Šeremetjevon lentokentällä vaatii sinulta ajokortin lisäksi kuvallisen henkilökortin tai passin sekä luottokortin. Voit tarvita toisenkin luottokortin riippuen siitä, minkälaisen vuokra-auton haluat. Luottokortin pitää olla auton vuokraajan nimissä ja siinä pitää olla katetta ainakin auton takuumaksun verran. Kortilta varataan takuusumma, joka vapautetaan, kun auto palautetaan sopimuksen mukaan vuokraamoon. Osaan vuokra-autoista riittää kuljettajalta 21 vuoden ikä, mutta tarjolla on myös vuokra-autoja, jotka vaativat joko 23 vuoden ikää tai jopa 25 vuoden ikää. Jos sinulla on suomalaisesta ajokortistasi virallinen venäjänkielinen käännös, et tarvitse kansainvälistä ajokorttia ajaaksesi autoa Moskovassa. Jos aiot autoilla Venäjällä, kansainvälisen ajokortin hankkiminen on kuitenkin suositeltavaa. Siitä voi olla apua erityisesti kolaritilanteissa ja tilanteissa, joissa joudut tekemisiin poliisin kanssa. Kansainvälisiä ajokortteja on kahta erilaista tyyppiä, ja korttityypeistä molemmat käyvät Venäjällä. Mikäli haluat vuokrata auton, ajokorttisi on oltava ollut voimassa ainakin vuoden. Jotkut autovuokraamot voivat vaatia ajokortilta minimissään jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa ennen vuokrausta. Jos olet varannut vuokra-auton etukäteen, ota varaustiedot mukaan lentokentälle asioinnin nopeuttamiseksi.

Moskovan Šeremetjevon lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen esimerkiksi lastenistuimet, vauvojen turvakaukalot, navigointilaitteet ja monet muut lisävarusteet. Jos olet matkalla lumisille seuduille, joihinkin vuokra-autoihin saa myös talvirenkaat lisäpalveluna. Jos vuokraat auton talviaikaan, vuokra-autossa on tietenkin Moskovan seudulla automaattisesti talvirenkaat alla. Asia kannattaa silti varmistaa vuokraamosta. Talvirenkaat ovat alueella pakolliset talvikuukausina. Saatavilla olevat lisäpalvelut vaihtelevat automallien mukaan, sillä jotkut lisävarusteet vaativat auton sisätiloista runsaasti tilaa. Esimerkiksi vauvan turvakaukaloa ei saa laitettua aivan kaiken mallisiin vuokra-autoihin. Jos sinulla on mukana paljon matkatavaroita, kannattaa autonvuokrausta tehdessä varmistaa vuokra-auton matkatavaratilan koko. momondon kautta löydät halvat vuokra-autot, jotka on listattu ominaisuuksineen. Näin niitä on helppo vertailla keskenään.


0

Moskova Šeremetjevo lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Moskova Šeremetjevo lentokenttä

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Sunnycars

2 sijaintia

Arenda

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Elex Polus

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Global Rent A Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Moskovan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Moskovan

Autonvuokraukset kentällä Moskova Šeremetjevo lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Moskova Šeremetjevo lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Sheremetyevo lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Rentmotors tarjoaa Hyundai Accent autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 24 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Rentmotors Hyundai Accent mallille on 18 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Sheremetyevo lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjän

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Venäjän eri alueilta, kuten Samara, Rostov-na-Donu ja Pietari

Aloita matkan suunnittelu - Moskova Šeremetjevo lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Moskova Šeremetjevo lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Moskova Šeremetjevo lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.