Etsi ja löydä halvat lennot Venäjälle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Venäjän lentotiedot ja trendit

Tutustu Venäjän lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Venäjä suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Venäjä. Maan Venäjä suosituin matkailukaupunki on Moskova, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 1 128 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Venäjä ovat Pietari ja Sotši.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Venäjä?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Venäjä vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Pietari Pulkovo (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Venäjä on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Pietari Pulkovo lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Venäjä?

Datamme mukaan Finnair, airBaltic ja Aeroflot ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Venäjä. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 86 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Venäjä. Huomioithan, että 6 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Venäjä säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Venäjä? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Venäjä kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Venäjä
Moskova
Moskova

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Venäjä

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Venäjä

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Venäjä ovat lentoyhtiön Pobeda tarjoama 26 €, lentoyhtiön Nordwind Airlines tarjoama 67 € sekä lentoyhtiön S7 Airlines tarjoama 79 €.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Venäjä on sunnuntaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta torstaina on kallein päivä lentää kohteeseen Venäjä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Venäjä kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Venäjä kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Venäjä: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Venäjä, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiPietari1t 00m171 €
HelsinkiMoskova1t 50m203 €
HelsinkiMahatškala7t 55m253 €
HelsinkiJekaterinburg8t 15m261 €
HelsinkiSamara11t 00m293 €
HelsinkiTšeljabinsk22t 35m300 €
Kokkola-PietarsaariMoskova3t 45m305 €
VaasaMoskova7t 25m336 €
HelsinkiKazan26t 20m346 €
HelsinkiKrasnoyarsk22t 50m360 €
HelsinkiSaransk16t 25m739 €
HelsinkiIrkutsk13t 50m748 €
HelsinkiSotši48t 10m837 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Venäjä

Suomen ja Venäjän välinen lentoliikenne on tiivistä, ja lentoliput Venäjälle on helppo napata suorinkin yhteyksin. Halpoja lentoja Venäjälle liikennöivät Suomesta suorilla lennoilla suomalainen Finnair ja venäläinen Aeroflot. Helsinki-Vantaalta Pietariin operoi Finnair. Suoria Pietarin lentoja on tarjolla päivittäin yleensä vähintään kolme, ja Pietarissa Finnairin lennot ottaa vastaan Pulkovon kansainvälinen lentoasema (Pulkovo International Airport). Helsinki-Vantaan lentoasemalta Venäjän pääkaupunkiin Moskovaan lentävät suorin yhteyksin Finnair ja Aeroflot. Finnair lentää suoria Moskovan yhteyksiä vähintään noin kolme päivässä. Määränpäässä Moskovassa lennot laskeutuvat Šeremetjevon kansainväliselle lentoasemalle (Sheremetyevo International Airport). Finnair tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoria lentoja myös Jekaterinburgiin, Kazaniin ja Samaraan. Näihin kaupunkeihin operoidaan suoria lentoja yleensä useita kertoja viikossa. Pääset Venäjän eri kaupunkeihin kätevästi myös välilaskullisin yhteyksin. Esimerkiksi Sotšiin lentävät yhden välilaskun lennoilla Aeroflot ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic.

Lennot Venäjälle ovat suosittuja etenkin loppukeväästä kesään. Maan vilkkain matkailusesonki alkaa toukokuun tuntumassa ja jatkuu noin elokuun loppuun asti. Kevät- ja kesäkuukausina matkailijoita kutsuvat Venäjälle etenkin lämpimät säät. Esimerkiksi Moskovan alueella nautitaan kesäkuukausina keskimäärin noin 22–25 lämpöasteesta ja Pietarissa noin 20–23 asteen lämpötiloista. Mustanmeren äärellä sijaitsevassa Sotšissa lämpötilat kipuavat lähemmäs 30 astetta. Lämpöä etsiville monet Venäjän alueet sopivat siis kesälomakohteeksi, ja rannikkokohteissa voit halutessasi nauttia myös rantalomasta. Lentojen hinnat ja majoituspalvelut ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Jos kuitenkin varaat lentosi ja hotellisi ajoissa, voit saada ne kohtuulliseen hintaan. Talvella halvat lennot Venäjälle ovat kesäkautta helpommin saatavilla, tosin esimerkiksi joulukuu ja vuodenvaihde ovat suosittua matkustusaikaa. Talvimatkat maahan kannattaa suunnata kaupunkikohteisiin tai vuoristoalueille, joissa voit nauttia talviurheilulajeista. Varaudu kuitenkin pakkassäihin, sillä lämpötilat tippuvat talvella käytännössä kaikissa Venäjän osissa pakkasen puolelle. Mikäli haluat nauttia edullisista lennoista ja leudoista säistä, kannattaa Venäjän reissut suunnitella esimerkiksi loppukeväälle tai alkusyksylle, eli huhti-toukokuulle tai syyskuulle.

Koska Venäjä on suuri maa, lentoajat Suomesta Venäjälle vaihtelevat kohdekaupungin mukaan. Parhaimmillaan suorat lennot Venäjälle ovat kuitenkin todella nopeita. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pietariin lentoaika on suorilla lennoilla alkaen vain noin yksi tunti, eli matka-aika on sama kuin monilla Suomen kotimaan lennoilla. Moskovaan lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on hieman pidempi, alkaen noin yksi tunti ja 40 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Samaraan lentoaika on suorin yhteyksin noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli haluat tutkia Venäjää tarkemmin, käytä hyväksesi Venäjän sisäisiä kotimaan lentoja. Lentämällä liikut helpoiten maan alueelta toiselle. Venäjän sisäisiä lentoja liikennöi esimerkiksi Aeroflot.

Matkat Venäjällä vaativat esivalmisteluja, sillä Suomen kansalaisten on hankittava maahan matkustaessaan viisumi. Viisumivaihtoehtoja on erilaisia. Turistit hankkivat lomamatkaansa varten yleensä kertaviisumin, jota on mahdollista anoa enintään kuukauden (30 päivän) pituiselle lomalle. Viisumia anotaan Venäjän viisumikeskuksesta Helsingissä, ja viisumiasioita hoitavat myös monet matkatoimistot. Viisumia anoessa sinulla on oltava passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen. Viisumin hinta on noin 84 euroa, ja tavallinen käsittelyaika viisumille on noin kahdeksan päivää. Pikaviisumin voit saada tarvittaessa noin kahdessa päivässä. Muista ottaa passi mukaan Venäjän matkalle, sillä maahan ei voi lentää pelkän henkilökortin turvin.


Venäjä: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Kokkola-Pietarsaari - Moskova reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta305 €
Helsinki - Pietari reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta171 €
Helsinki - Mahatškala reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta253 €
Vaasa - Moskova reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta336 €
Helsinki - Sotši reitin lennot
Nopein lentoaika48t 10m
Halvin hinta837 €
Helsinki - Moskova reitin lennot
Nopein lentoaika1t 50m
Halvin hinta203 €
Helsinki - Krasnoyarsk reitin lennot
Nopein lentoaika22t 50m
Halvin hinta360 €
Helsinki - Tšeljabinsk reitin lennot
Nopein lentoaika22t 35m
Halvin hinta300 €
Helsinki - Kazan reitin lennot
Nopein lentoaika26t 20m
Halvin hinta346 €
Helsinki - Jekaterinburg reitin lennot
Nopein lentoaika8t 15m
Halvin hinta261 €
Helsinki - Irkutsk reitin lennot
Nopein lentoaika13t 50m
Halvin hinta748 €
Helsinki - Samara reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta293 €

Etsi lentoja kohteeseen Venäjä

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Venäjä


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Venäjä on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Venäjä nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Venäjä joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Venäjä.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Venäjä. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.