Hotellit Venäjällä

Etsi hotellitarjoukset 18159 Venäjällä

Venäjä
26. toukokuu — 27. toukokuu2
la 27/5
ke 31/5

Suositut Venäjä hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Venäjä
Hinta
€6
€84
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Venäjä


Hotellit suosituissa kaupungeissa Venäjä alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Venäjä alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Hyödyllisiä tärppejä Venäjä hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Venäjä

Halvin hotellihinta

12 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Corinthia Hotel St Petersburg

Hotellit lähellä lentokenttää

7768
Halvin hinta huoneelle Venäjällä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 12 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Vyborghostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Corinthia Hotel St Petersburg, suosituimmasta viiden tähden hotellista Venäjällä.
Venäjällä löytyy 7 768 hotellia lähellä Pietari Pulkovo. Park Inn Pulkovo Airport St. Petersburg on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Venäjä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Venäjä

Moskova, Venäjän suuri pääkaupunki, on tunnettu näyttävistä rakennuksistaan, suuresta kulttuuritarjonnastaan, monista nähtävyyksistä ja monipuolisista mahdollisuuksista nähdä ja kokea moderni Venäjä. Edullisten hotellien löytäminen Moskovasta on helppoa ja vastapainoksi Moskovan hotelleista löytyy todellista luksusta. Laadukas hotelli Moskovan matkalle on esimerkiksi keskeiseltä sijainnilta löytyvä Hilton Moscow Leningradskaya. Moskovassa metro on kätevin julkisen liikenteen muoto ja lisäksi edulliset metroliput käyvät tarvittaessa muihinkin julkisiin liikennevälineisiin, raitiovaunuihin ja busseihin. Mikäli kaupungissa meinaa matkustaa monia matkoja, tulee kertalippua halvemmaksi ottaa vuorokauden tai viikon voimassa oleva lippu, joka astuu voimaan ensimmäisestä käyttökerrasta. Toinen syystäkin suosittu kohde Venäjällä on Pietari, josta kauniin keskustan lisäksi löytyy erityisesti historiasta ja kulttuurista pitäville hirmuinen määrä tutkittavaa. Myös Pietarissa operoi useita kymmeniä asemia kattava metroverkosto, jolla kulkeminen on edullista. Hotelleja Venäjältä ja Pietarista löytyy pilvin pimein ja mukavan majoituksen tyylikkäältä paikalta saa esimerkiksi Trezzini Palace -hotellista. Kaukana, useamman tuhannen kilometrin päässä pääkaupunki Moskovasta sijaitseva Vladivostok on hyvä esimerkki siitä, miten erilainen jättimäinen maa voi eri puolilta olla. Kauniiden maisemien ja modernin arkkitehtuurin kaupungissa Eurooppalaisia ja Aasialaisia perinteitä, ja hyvänä esimerkkinä toimii maistuvat ruuat. Kaupunkia pääsee laajemmin tutkimaan kätevästi edullisella bussiliikenteellä ja majoittumalla esimerkiksi Hotel Astoriassa.

Pääkaupunki Moskova on yksi nähtävyyksiltään Venäjän rikkaimmista kaupungeista. Keskellä Moskovaa sijaitseva Kreml on suuri muurien ympäröimä alue täynnä kirkkoja, palatseja, torneja ja hallinnollisia rakennuksia. Valtionrakennuksiin ei matkailijalla ole asiaa, mutta muuten alueella on useimpiin rakennuksiin vapaa pääsy. Alueelta löytyy lukuisia nähtävyyksiä, kuten Kremlin kellot, Napoleonin sotajoukkojen tykkejä, Senaattirakennus, Teremnoipalatsi ja paljon muuta. Läheltä Kremliä löytyy myös yksi maailman suurimmista ortodoksista kirkoista, Kristus Vapahtajan katedraali. Suosittu nähtävyys on myöskin Kremlin vierellä sijaitseva maailmankuulu Moskovan Punainen tori. Pietarista löytyy huima määrä nähtävyyksiä, joihin on helppo lähteä tutustumaan esimerkiksi hotellista, kuten Ambassador Hotel. Nähtävyyksien joukosta löytyy esimerkiksi Pietari-Paavalin linnoitus, Verikirkko ja Iisakin kirkko. Moskovasta aina aivan Venäjän itäisimmälle reunalle asti kulkeva Siperian rata, maailman suurin junamatka, on ilman muuta laskettavissa nähtävyyksien joukkoon. Juna kulkee matkallaan lähes neljäsosan maapallon ympärysmitasta. Muihin luontonähtävyyksiin kuuluu Kaukasus-vuorten ja Euroopan korkein vuori, Elbrus, jonne järjestetään myös pitkiä vaellusmatkoja huimista maisemista nauttimaan.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Venäjä

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Venäjä tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Venäjä. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.

Aloita matkan suunnittelu - Venäjä