Autonvuokraus Podgorica, Montenegro

Haussa halpa vuokra-auto Podgorica, Montenegro? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Podgorica, Montenegro
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Podgorica, Montenegro
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Podgorica: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Podgorica, Montenegro
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

5,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,4

Comfort

4,2

Kokonaisarvosana

3,3

Value

3,3
7 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Podgorica, Montenegro kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Podgorica Golubovci lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Podgorica

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Podgorica noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Podgorica noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Europcar, Hertz ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Podgorica. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Podgorica, Montenegro autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Podgorica. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Podgorica valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Podgorica, Montenegro?

  Kun ajat Podgorica kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Podgorica kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 80 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Podgorica?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Podgorica on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia kaupungissa Podgorica keskimääräiseen hintaan 14 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 2 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Podgorica maksaa yleensä keskimäärin 14 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 2 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Podgorica?

  Vuokraamolla Europcar on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Podgorica. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Podgorica vuokraamosta Europcar 99 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Podgorica, Montenegro kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Podgorica on 5 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Podgorica.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Podgorica kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Podgorica. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Podgorica vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Podgorica samanlainen kuin muualla Podgorica alueella?

  Ilmasto alueella Podgorica kuukauden tammikuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 80 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Podgorica lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Montenegro


Aloita matkan suunnittelu - Podgorica