Autonvuokraukset kohteessa Tivat, Tivat

Haussa halpa vuokra-auto Tivat, Tivat? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tivat, Montenegro
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Tivat, Montenegro
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Tivat, Tivat

Löydä kohteesta Tivat juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 46 €

Kaikki autotyypit

10 € - 80 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tivat, Montenegron on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tivat, Montenegron on huhtikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tivat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tivat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tivat autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tivat, Tivat
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,6

Kokonaisarvosana

3,6

Nouto/palautus

3,6

Value

3,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tivat suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tivat

Autonvuokraus Tivat

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tivat, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Tivat on halvinta, kun käytät vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL yhtä heidän 3 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 16 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 20 €/päivä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Tivat. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Tivat valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Kun ajat Tivat kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tivat kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 80 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Tutustu alueen Montenegron muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Montenegron

Aloita matkan suunnittelu - Tivat


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tivat, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tivat helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tivat autoillle.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Tivat.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Tivat.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Tivat, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.