Autonvuokraus Saint-Jérôme, Quebec

Haussa halpa vuokra-auto Saint-Jérôme, QC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Saint-Jérôme, QC, Kanada
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Saint-Jérôme, QC, Kanada
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Saint-Jérôme: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Saint-Jérôme, QC
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Saint-Jérôme, QC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Saint-Jérôme

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Saint-Jérôme noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Budget ja Enterprise ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Saint-Jérôme autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Saint-Jérôme, QC?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Saint-Jérôme tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 110 km/t ja moottoriteillä Saint-Jérôme kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Saint-Jérôme ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Saint-Jérôme?

  Chevrolet Spark ja Hyundai Elantra automallit kaupungissa Saint-Jérôme ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Chevrolet Spark vuokrahinnat kaupungissa Saint-Jérôme voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 32 €/päivä ja alhaisimmillaan 25 €/päivä. Hyundai Elantra vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 32 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 15 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Saint-Jérôme kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Saint-Jérôme autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Saint-Jérôme samanlainen kuin muualla Quebec alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Saint-Jérôme ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Quebec lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −9 °C ja mahdollinen sademäärä 78 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Saint-Jérôme lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Saint-Jérôme

Aloita matkan suunnittelu - Saint-Jérôme