Autonvuokraus Luqa - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Luqa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Luqa, Malta3. marraskuu — 10. marraskuu
Sama palautus
Luqa, Malta
ti 3/11
ti 10/11

Autovuokraamo Luqa: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Luqa
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.1

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.4

Pisteet perustuvat 10 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 3.5

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Luqa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Luqa Maltan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Squadron Base

Wesghat Dun Joe Camilleri

1,0 km lentokentältä

Squadron Base

Wesghat Dun Joe Camilleri

1,0 km lentokentältä


Autonvuokraus Luqa

Tänä vuonna ajankohtana lokakuu olemme tehneet momondon käyttäjille 10 vuokra-autohakua kohteeseen Luqa.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Luqa noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Dollar ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Luqa. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Luqa autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Luqa autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Luqa on halvinta, kun käytät vuokraamon Goldcar Rental SP toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 10 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 15 €/päivä.

Peritäänkö Luqa autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Luqa olevat suositut autovuokraamot, kuten Avis, Dollar ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Luqa, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Luqa marraskuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Luqa kuukauden marraskuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. marraskuu ajan lämpötilat kohteessa Luqa ovat keskimäärin 14 °C ja vettä tulee 110 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Luqa maksaa keskimäärin 18 €/päivä.

Kuinka monta Goldcar Rental SP autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Luqa?

Goldcar Rental SP on erittäin suosittu kaupungissa Luqa, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 1 toimipisteen kaupungista Luqa ja voit olettaa maksavasi noin 15 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Luqa.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Luqa?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Luqa on 45 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Luqa taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Luqa alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 80 km/t.


Lentolippu varattuna kohteeseen Luqa? Aloita matkan suunnittelu!