Lennot Malta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot Malta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Malta

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Malta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Malta
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Malta?

    Jos haluat lentää kohteeseen Malta halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, Vueling ja Air Malta, joiden tarjoamat hinnat alkavat 31 €, 69 € sekä 72 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Malta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Malta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Malta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Malta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiLuqa90 €

Välimerellä sijaitseva saarivaltio Malta on suomalaiselle eksoottinen, mutta samalla helppo matkakohde. Maa on EU:n jäsenvaltio ja sen toinen virallinen kieli on englanti. Malta sijaitsee Välimerellä, noin sata kilometriä Italian Sisiliasta etelään, ja Maltan tasavalta koostuu kolmesta saaresta nimeltään Malta, Comino ja Gozo.

Malta sopii matkakohteena hyvin paitsi rentoutumiseen, myös aktiivilomailuun. Sen karut patikkapolut tarjoavat haastetta ja upeita maisemia, ja saarten kirkkaita rantavesiä tutkivat sukeltajat. Kohtuullisen halvat lennot pääsaarelle Maltalle on mahdollista saada lähes mihin vuodenaikaan tahansa lentojen hintoja vertaamalla.

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Maltalla?

Matkat Maltalle ovat elämyksiä täynnä. Kaupunkikohdetta etsivät suuntaavat Maltan pieneen pääkaupunkiin Vallettaan. Rantalomailijoiden suosikkikohteita maltalla ovat puolestaan Buġibba sekä läheiset St. Paul’s Bay ja Qawra. Maltalla kannattaa käydä tutustumassa myös megaliittisiin temppeleihin, joista seitsemän on Unescon maailmaperintökohteiden luettelossa. Yksi temppeleistä sijaitsee Gozon saarella, joka on muutenkin viehättävä vierailukohde jylhine, kivikkoisine rantoineen. Gozon ainoa kaupunki, noin 6000 asukkaan Victoria, ei tarjoa villiä yöelämää tai suuria kulttuuritapahtumia, mutta se on arkkitehtuurinsa ja maisemiensa puolesta rauhalliseen lomailuun sopiva idyllinen pikkukaupunki.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Maltalle?

Suorat lennot Helsingistä Maltalle, Vallettaan, liikennöi Finnair. Lentoliput Maltalle voi saada välilaskujen kera myös muiden lentoyhtiöiden, esimerkiksi Lufthansan, kautta.

Milloin on paras aika matkustaa Maltalle?

Lennot Maltalle ovat edulliset talvella ja alkukeväällä. Suomalaiselle Maltan talvi saattaa olla pienistä sateista huolimatta parasta aikaa maan nähtävyyksiin tutustumiseen, sillä saaren tammikuinen sää on leuto, keskilämpötila on noin 10 lämpöastetta, eikä turistimassoista ole tuolloin haittaa. Kaikkein kiihkeimmän turistisesongin aikana, kesä-elokuussa, etenkin Maltan pääkaupungin Vallettan kapeat kadut ovat täynnä lomakansaa. Yli 30 asteen kuuman kostea lämpötila voi tuntua aurinkoa välttelevistä lomalaisista ylivoimaiselta, mutta auringonpalvojille lämpötila sopii.

Eurooppalaisten lomasesonkien ulkopuolella, esimerkiksi talvella, meno-paluulipun hinnat Maltalle alkavat noin 200 eurosta. Mikäli tähtäimessä on halvat lennot, matkustaminen kannattaa sijoittaa varhaiseen aamuun ja keskelle viikkoa, jolloin lentoliput ovat edulliset. Tutki Helsingistä lähtevät lennot ja päätä, mikä aika ja hinta sopivat sinun suunnitelmiisi parhaiten. Jos voit joustaa matkapäivissä ja matkustusaikataulussa, voit napata hyvinkin halvat lennot Maltalle.

Mikäli mahdollista, älä jätä lentojen tai majoituksen varaamista viime tippaan. Lomasesonkiin sijoittuvat lennot ja hotellin voi saada edullisesti, kun ne varaa noin pari kuukautta ennen matka-ajankohtaa.

Miten liikkua Maltan sisällä?

Maltan saaren sisällä liikkumiseen kätevin väline on bussi. Saarten välillä liikkuville tarpeellinen laivaliikenne Gozon ja Cominon saarille lähtee Maltan saaren kahdesta satamasta, Sliemasta ja Ċirkewwasta. Vuokra-auton rattiin saarilla hyppäävän on muistettava noudattaa vasemmanpuoleista liikennettä.

Kotimaan lentoliikennettä pienen Maltan sisällä ei ole. Maltan ainoa lentokenttä Luqa sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Maltan pääkaupungista Vallettasta. Lentokentältä Vallettan kaupunkiin kulkee bussiyhteys, mutta lentokentältä pääsee moniin kaupunkeihin, esimerkiksi Sliemaan ja St. Julian’siin, nopeimmin ja helpoimmin taksilla.

Kuinka kauan kestää lento Maltalle?

Suorilla Helsingistä lähtevillä lennoilla lentoaika Maltalle on noin neljä tuntia.

Tarvitaanko Maltalle passia tai viisumia?

Maltalle käy matkustusasiakirjaksi voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi. Viisumi ei ole tarpeen.


Malta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Luqa reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 05m
Halvin hinta90 €

Aloita matkan suunnittelu - Malta