Hotellit Belgiassa

Etsi hotellitarjoukset 18695 Belgiassa

Belgia
27. toukokuu — 28. toukokuu2
Belgia
pe 27/5
la 28/5

Suositut Belgia hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Belgia
Hinta
€30.89
€160.97
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Belgia

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Belgia

Hinta

69 € - 110 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA BELGIACharleroi23 % halvempiHotellit kohteessa Charleroi ovat halvimpia alueella Belgia hinnan ollessa keskimäärin vain 69 € per yö
ALUEEN BELGIA KALLEIN KAUPUNKIBrugge19 % kalliimpiBelgia kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Brugge, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 110 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: BELGIABryssel84 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Bryssel kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Belgia

Tekemistä naapurustossa Belgia


Hotellit suosituissa kaupungeissa Belgia alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Belgia alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Belgia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Belgia
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimaaliskuukallein aika yöpyä
47 %odotettu hintojen lasku
28 %odotettu hinnannousu

Hinta

49 € - 128 €

Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
191 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
60 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Tietoja majoittumisesta kohteessa Belgia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Belgia

Bryssel, Belgian pääkaupunki, tarjoaa kaupunkilomaa moneen makuun. Liikkuminen kaupungissa onnistuu keskustassa monipuolisia katumaisemia ihastellessa kävellen sekä metro- ja raitiolinjoja hyväksikäyttäen. Kohtuullisen hintainen kertalippu käy kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin ja paljon liikkuville löytyy lisäksi viikonloppulippu. Brysselistä reilun tunnin junamatkan päässä sijaitseva Brugge on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiajan kaupungeista ja kauniiden kanaalien katveessa majoittumiseen sopii esimerkiksi Golden Tulip De' Medici Hotel. Myös toinen hienoja kanaaleja ja keskiajan henkeä huokuva kaupunki, Gent, tarjoaa monipuolisen kattauksen edullisia hotelleja ja luksusta. Kattavan bussi- ja raitiovaunuverkoston avulla paikasta toiseen pääsee kätevästi. Maailman timanttipääkaupunkina tunnettu Antwerpen on monipuolinen sekoitus uutta ja vanhaa. Kunnostettujen keskiaikaisten rakennusten lisäksi kaupungista löytyy runsaasti modernia suunnittelua, trendikkäitä alueita ja pitkälle vietyä luksusta. Rantalomailijalle löytyy Oostenden kaupunki, ja aivan rannan vierestä majoitukseksi sopiva hotelli Belgian rantalomakaupungista voi olla esimerkiksi C-Hotels Cocoon.

Belgian suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Brysselin ja Antwerpenin suurtorit (Grand-Place), ja näiltä löytyvät komeat kaupungintalot. Hienossakin miljöössä voi majoittua edullisessa hotellissa, kuten lyhyen kävelymatkan päässä Brysselin suurtorista sijaitsevassa Aris Grand Place -hotellissa. Brysselin maamerkeistä ja monumenteista ehkä se tunnistettavin, Atomium, on myös suosittu turistikohde. Gravensteenin linna ja Gentin vanha kaupunki ovat syystäkin suosittuja nähtävyyksiä. Erittäin hyvin säilyneeseen massiiviseen linnoitukseen pääsee sisäpuolellekin tutustamaan kohtuullisella pääsymaksulla ja aivan välittömästä läheisyydestä löytyy yöpymispaikaksi Hotel Harmony. Flandersin taistelukentät ja muistomerkit Ypresissä, ja Waterloossa ovat historiallisesti suosittuja nähtävyyksiä ja kuuluvat kaikkien sotahistoriasta kiinnostuneiden kohteisiin. Näihin pystyy tutustumaan itsekseen tai lukuisten opastettujen kiertokäyntien avulla. Bruggesta löytyy kuvankauniiden kanaalien lisäksi suosittu ja helposti tunnistettava kellotorni aivan kaupungin keskustasta. Näkymät tornista ovat upeat ja aivan vierestä löytyy Hotel Koffieboontje. Bruggen Basilica of the Holy Blood tarjoaa kirkkovierailijalle hienoa nähtävää. Alle tunnin junamatkan päässä Brysselistä sijaitseva Mons, sen vanha kaupunki ja komea kellotorni, ovat suosittuja nähtävyyksiä. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee tyylikkäitä hotelleja, kuten Martin’s Dream Hotel.

Bryssel ja Antwerpen tarjoavat hyvin juhlimismahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää. Erityisesti Belgia on tunnettu laadukkaista oluista, joita luonnollisesti löytyykin lukuisista tyylikkäistä baareista. Ranskanperunoiden kotimaanakin tunnetusta Belgiasta, ja erityisesti Brysselistä, löytyy erittäin monipuolinen ravintolavalikoima. Jälkiruuaksi kannattaa harkita maailmankuuluja Belgialaisia suklaakonvehteja. Brysselissä pääpaino juhlimiskulttuurissa on laadukkailla oluilla täytetyissä baareissa, joissa on mukava istua iltaa pidempäänkin. Myöskään tanssia ja yökerhoelämää ei ole unohdettu, joskaan yökerhot eivät sijaitse yhdellä alueella, vaan ovat ripoteltu ympäri kaupunkia. Näin ollen majoituspaikaksi voi varata minkä vain kaupungin monipuolisista hotelleista, esimerkiksi Atlas Hotel Brusselsin, jonka edustalta pääsee sujuvasti joka puolelle kaupunkia niin kävellen, kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Antwerpenissä vastaan tulee trendikkäitä ravintoloita, kotoisia pubeja, vauhdikkaita yökerhoja ja kulturelleja näyttämöitä. Myöskään Antwerpenin yöelämä ei sijaitse keskitetysti tietyllä alueellä, vaikka satama-alueen tienoilta löytyykin ehkä hieman enemmän monenlaisia yökerhoja ja baareja. Lähistöltä löytyvältä Eilandje-alueelta majoitukseksi käy esimerkiksi U Eat & Sleep Antwerp, josta ei ole pitkä matka mihinkään kaupungin kohteista ja aivan vierestä löytyvän Museum aan de Stroom katolta pääsee puoleen yöhön asti ihastelemaan laskevaa aurinkoa ilmaiseksi.

Kulttuuria ja historiaa janoavalle löytyy suuresta osasta Belgian kaupungeista ihmeteltävää. Antwerpenissä kulttuurinähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi komea goottilaisen rakennustyylin näyte, Cathedral of Our Lady, jonne pääsee sisälle edullisella pääsylipulla. Myös kaupungin juna-asemalla kannattaa käydä vaikkei junalla matkustaisikaan. Kaikkien muiden nähtävyyksien lisäksi Gentin kaupungissa on Pyhän Pavoksen Katedraali, sekä lukuisia museoita ja taidenäyttelyitä sisältävä alue, jolta löytyy esimerkiksi Museum of Fine Arts ja modernimpaa ilmaisua esittelevä S.M.A.K. Pääosaan alueen näyttelyistä pääsee tutustumaan alle kahden kympin yksittäishintaan tai hommaamalla hieman enemmän maksavan kaupunkikortin, jolla pääsee lähes kaikkiin kaupungin nähtävyyksiin. Lyhyen kävelymatkan päässä taidekorttelista sijaitsee useita hotelleja ja majoitukseksi sopii esimerkiksi Best Western Hotel Chamade. Belgian pääkaupungissa, Brysselissä, on kymmeniä taide- ja kulttuurikohteita. Art and History Museum on yksi Euroopan suurimmista ja sisään pääsee kohtuulliseen hintaan. Brysselin useiden museoiden joukosta löytyy myös ilmaisia kohteita, kuten Wiertz ja Librarium. Bruggen upean keskiaikaisen tunnelman ja nähtävyyksien lisäksi kaupungista löytyy erittäin monipuolinen taide- ja museotarjonta. Musea Brugge sisältää 13 kaupungin kohdetta, joissa todellakin riittää vaihtelua. Kolmen vuorokauden lipun, jolla pääsee kaikkiin kohteisiin, saa noin kahden yksittäispääsylipun hintaan. 

marraskuu on kaikkein halvin kuukausi yöpyä kohteessa Belgia, jolloin hinta yöltä on yleensä 49 €. Tämä hinta on huomattavasti halvempi kuin kalleimman tammikuu hinta.

Belgia on täynnä mukavia kaupunkeja, mutta suosituin turistikohde on Bryssel.

Yökohtaisella hinnalla 133 € Spa on kallein kaupunki kohteessa Belgia hotellihuoneen varaamiselle. Keskimääräinen hinta 133 € on noin 30 % enemmän kuin maan keskiarvo hotellihuoneelle.

Käyttäjiemme hakujen mukaan kaupungissa Antwerpen on maan alhaisimmat yöhinnat vain 29 €. Antwerpen tarjoaa hotellihuoneita hinnalla, joka on noin 63 % alhaisempi kuin kohteen Belgia kaupunkien keskimääräinen hinta.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Belgia

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Belgia
Hotel Midi-Zuid

Hotel Midi-Zuid

Boulevard Jamar 11, Brussels, Belgium

7,0
59 €
Sleep Well Youth Hostel

Sleep Well Youth Hostel

Rue du Damier 23, Brussels, Belgium

8,1
26 €
Hotel Villa Royale

Hotel Villa Royale

Rue Royale, 195, Brussels, Belgium

6,9
59 €
pentahotel Brussels City Centre

pentahotel Brussels City Centre

Chaussée de Charleroi 38, Brussels, Belgium

7,9
83 €
Jacques Brel Youth Hostel

Jacques Brel Youth Hostel

Rue De La Sablonnière 30, Brussels, Belgium

7,8
28 €
Hotel 't Putje

Hotel 't Putje

't Zand 31, Bruges, Belgium

8,0
64 €
Tangla Hotel Brussels

Tangla Hotel Brussels

Avenue Emmanuel Mounier, 5, Brussels, Belgium

8,6
111 €
Ibis Budget Antwerpen Port

Ibis Budget Antwerpen Port

Luithagen Haven 6A, Antwerp, Belgium

7,3
50 €
Sofitel Brussels Europe

Sofitel Brussels Europe

Place Jourdan 1, Brussels, Belgium

8,8
142 €
Novotel Brugge Centrum

Novotel Brugge Centrum

Katelijnestraat 65B, Bruges, Belgium

7,9
87 €
Yust Antwerp

Yust Antwerp

6 Coveliersstraat, Antwerp, Belgium

9,0
27 €
NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

Hoogpoort 63, Ghent, Belgium

8,2
119 €
Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Koningin Astridplein 7, Antwerp, Belgium

7,9
121 €
Meininger Hotel Bruxelles Gare Du Midi

Meininger Hotel Bruxelles Gare Du Midi

101 Rue Bara, Brussels, Belgium

8,3
28 €
Thermae Palace

Thermae Palace

Koningin Astridlaan 7, Ostend, Belgium

8,0
118 €
B&b Hotel Brussels Centre Louise

B&b Hotel Brussels Centre Louise

Rue Paul Spaak 15, Brussels, Belgium

8,6
65 €
NH Brussels Airport

NH Brussels Airport

De Kleetlaan, 14, Brussels, Belgium

8,6
99 €
Hotel Acacia

Hotel Acacia

Korte Zilverstraat 5, Bruges, Belgium

8,7
90 €
NH Brugge

NH Brugge

Boeveriestraat 2, Bruges, Belgium

8,2
110 €

Hotel Classeco Gent

Vliegtuiglaan 21, Ghent, Belgium

5,4
40 €

Aloita matkan suunnittelu - Belgia


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Belgia eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Belgia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.