Etsi ja löydä halvat lennot Belgiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Belgiaan

Yhteenveto Belgian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

26 €

Halvin meno-paluulennon hinta

52 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Belgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 26 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Belgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 52 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Nopein lento kohteeseen Belgia kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Belgia mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Ryanair.

Belgian lentotiedot ja trendit

Tutustu Belgian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Belgia?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 380 € lennosta kohteeseen Belgia. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Belgia hintaan 30 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 1814 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Belgia, kun taas 338 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Belgia suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Belgia. Maan Belgia suosituin matkailukaupunki on Bryssel, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 297 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Belgia ovat Antwerpen ja Oostende.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Belgia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Belgia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Bruxelles-National lento kestää keskimäärin 2t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Bryssel Bruxelles-National kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Belgia?

Löydät lentoja kohteeseen Belgia 10 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Ryanair, Finnair tai Lufthansa sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Ryanair on suosituin, sillä 44 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Halvimmat lennot Belgia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Belgia
Bryssel
Bryssel

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Belgia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Belgia

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Belgia ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 19 €, lentoyhtiön Brussels Airlines tarjoama 58 € sekä lentoyhtiön easyJet tarjoama 91 €.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Belgia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Belgia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Belgia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Belgia lennollasi

Halvat lennot Belgia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Belgia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBryssel2t 35m53 €
KajaaniBryssel12t 05m397 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Belgia

Kansainvälinen Belgia Keski-Euroopan sydämessä pitää sisällään mitä mielenkiintoisimpia kaupunkikohteita. Euroopan unionin keskuskaupunki Bryssel on täynnä kulttuuria, ostosmahdollisuuksia ja huippuluokan ravintoloita, mutta Belgiassa on paljon muutakin nähtävää. Piipahda esimerkiksi keskiaikaisesta arkkitehtuuristaan tunnetussa Bruggessa, kulturellissa Antwerpenissa tai historiallisessa Gentissä. Suomesta on Belgiaan hyvät lentoyhteydet, sillä Helsinki-Vantaan lentokentältä on tarjolla Brysseliin parhaimmillaan jopa seitsemän lentoa päivässä. Suoria reittilentoja liikennöidään ainoastaan Helsinki-Vantaalta Brysseliin, mutta halvat lennot Belgiaan voi saada myös vaihtokenttien kautta. Lentolippujen hinnat Belgiaan ovat melko tasaiset vuoden ympäri, sillä Helsingin ja Brysselin välinen suora lentoreitti on liike- ja työmatkustajien suosiossa. Edullisimmillaan lentoliput ovat yleensä talvella, etenkin alkuvuodesta, ja kalleinta lentoaikaa Belgiaan ovat yleensä kesälomakuukaudet ja joulukuu. Mikäli haluat edulliset lentoliput Belgiaan, kannattaa lentojen hintoja vertailla eri viikonpäivien välillä. Koska työmatkailu Suomen ja Belgian välillä on tiivistä, voi Brysselin lentoreitillä olla suuriakin hintaeroja eri viikonpäivinä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Belgiaan?

Suorat reittilennot Suomesta Belgiaan liikennöi suomalainen Finnair. Yhtiö liikennöi Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Brysselin väliä tiiviisti, ja parhaimmillaan suoria lentoja on tarjolla jopa seitsemän päivässä. Brysselissä lennot laskeutuvat Brysselin lentoasemalle (l’Aéroport de Bruxelles/Luchthaven Brussel), joka sijaitsee noin 12 kilometriä Brysselin keskustan ulkopuolella. Halvat lennot Belgiaan voit napata myös vaihtokenttien kautta. Käteviä ja edullisia välilaskullisia lentoreittejä Helsinki-Vantaalta Brysseliin operoivat yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi saksalainen Lufthansa, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Valtaosa vaihdollisistakin lennoista laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta esimerkiksi low cost -lentoyhtiö Ryanair lentää Cherloroin lentokentälle (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud) Charleroin kaupungissa. Lentoasema on noin 45 kilometrin päässä Brysselistä. Brysselistä on erinomaiset junayhteydet muihin Belgian kaupunkeihin, eli matkaa on helppo jatkaa junalla pääkaupungista muille maan alueille.

Milloin on paras aika matkustaa Belgiaan?

Monipuolinen Belgia houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden, ja lentoliput Belgiaan voikin hankkia mille vuodenajalle tahansa. Maan vilkkain matkailukausi starttaa noin huhtikuussa ja jatkuu lokakuulle. Säät ovat parhaimmillaan – ja lennot sekä hotellit kalleimmillaan – heinä-elokuussa, Euroopan suosituimpina lomakuukausina. Sää Belgiassa on kesäisin mukavan lämmin, ja keskilämpötilat pysyttelevät noin 21–23 asteen tuntumassa. Joulu- ja pääsiäislomat sekä muut suositut loma-ajat vaikuttavat usein lentojen hintaan. Talvella Belgiassa voi olla viileää ja sateista, ja tyypillisesti lämpötilat laskevat noin viiden asteen tuntumaan. Halvat lennot Belgiaan ovat kuitenkin helpoiten saatavissa juuri talvikaudelle, eivätkä koleat säät ole este maasta nauttimiselle. Kulttuurikohteita, museoita, kirkkoja ja muita rakennuksia riittää tutkittavaksi sateisillekin päiville. Yksi parhaista ajankohdista Belgian matkalle on alkukevät. Tuolloin vilkkain matkailusesonki ei ole vielä startannut, joten lentojen hinnat ovat kohtuulliset. Kevätaurinko herättää belgialaiskaupungit eloon ja täyttää puistot ja terassit, joten ilmapiiri monissa kaupungeissa on keväisin parhaimmillaan.

Kuinka kauan kestää lento Belgiaan?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Belgiaan, Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kestävät noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli lennät Suomesta Belgiaan vaihtokenttien kautta, riippuu lentoaika valitsemastasi reitistä. Esimerkiksi yhden välilaskun lennoilla lentoaika on alkaen noin neljä tuntia ja 20 minuuttia. Mikäli haluat saada halvat lennot Belgiaan, lentoreittien vertailu kannattaa. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Brysseliin ovat suosittuja, joten pidemmät lentoreitit jonkin eurooppalaisen vaihtokentän kautta saattavat tulla halvemmaksi. Halutessasi voit aloittaa matkasi Belgiaan Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, mutta tässä tapauksessa lentoaika usein pitenee entisestään.

Tarvitaanko Belgiaan passi tai viisumi?

Matkat Belgiaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Belgiaan matkustaessaan viisumia. Belgia on Euroopan unionin jäsenmaa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, eli EU-maista saapuville matkailijoille ei lentokentillä järjestetä rajatarkastuksia. Passia ei ole Belgian reissuille pakko ottaa mukaan, mutta pidä kuitenkin mielessäsi, että sinulla on aina oltava jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin sijaan voit matkustaa myös virallisen henkilökortin kera. Lentoyhtiöiden henkilökunnilla on oikeus pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Pätevää henkilöllisyystodistusta voit tarvita myös paikan päällä Belgiassa.


Belgia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bryssel reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta53 €

Aloita matkan suunnittelu - Belgia


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Belgia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Belgia tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Belgia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Belgia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Belgia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.