Etsi halpoja lentoja Belgiaan alk. 26 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Belgiaan

Yhteenveto Belgian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

26 €

Halvin meno-paluulennon hinta

39 €

Nopein lentoaika

2t 50m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Belgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 26 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Belgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Nopein lento kohteeseen Belgia kohteesta Suomi kestää 2t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Belgia mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja airBaltic.

Belgian lentotiedot ja trendit

Tutustu Belgian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Belgia?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Belgia ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 36 €, lentoyhtiön Brussels Airlines tarjoama 57 € sekä lentoyhtiön airBaltic tarjoama 61 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Belgia suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Belgia. Maan Belgia suosituin matkailukaupunki on Bryssel, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 99 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Belgia ovat Antwerpen ja Liège.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Belgia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Belgia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Bruxelles-National lento kestää keskimäärin 2t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Bryssel Bruxelles-National kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Belgia?

Löydät lentoja kohteeseen Belgia 7 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Ryanair, Finnair tai Scandinavian Airlines sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Ryanair on suosituin, sillä 43 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Belgia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Belgia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Belgia
Bryssel
Bryssel

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Belgia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Belgia

Mikä on alueen Belgia suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Belgia?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 173 € lennosta kohteeseen Belgia. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Belgia hintaan 21 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 1885 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Belgia, kun taas 139 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Belgia hinnat?

lentoa Belgia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Belgia?

syyskuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Belgia osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Belgia?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Belgia matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Belgia?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Belgia matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Belgia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Belgia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Belgia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Belgia lennollasi

Halvat lennot Belgia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Belgia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBryssel2t 35m41 €
KajaaniBryssel12t 05m368 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Belgia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Belgiaan?

Suorat reittilennot Suomesta Belgiaan liikennöi suomalainen Finnair. Yhtiö liikennöi Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Brysselin väliä tiiviisti, ja parhaimmillaan suoria lentoja on tarjolla jopa seitsemän päivässä. Brysselissä lennot laskeutuvat Brysselin lentoasemalle (l’Aéroport de Bruxelles/Luchthaven Brussel), joka sijaitsee noin 12 kilometriä Brysselin keskustan ulkopuolella. Halvat lennot Belgiaan voit napata myös vaihtokenttien kautta. Käteviä ja edullisia välilaskullisia lentoreittejä Helsinki-Vantaalta Brysseliin operoivat yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi saksalainen Lufthansa, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Valtaosa vaihdollisistakin lennoista laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta esimerkiksi low cost -lentoyhtiö Ryanair lentää Cherloroin lentokentälle (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud) Charleroin kaupungissa. Lentoasema on noin 45 kilometrin päässä Brysselistä. Brysselistä on erinomaiset junayhteydet muihin Belgian kaupunkeihin, eli matkaa on helppo jatkaa junalla pääkaupungista muille maan alueille.

Milloin on paras aika matkustaa Belgiaan?

Monipuolinen Belgia houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden, ja lentoliput Belgiaan voikin hankkia mille vuodenajalle tahansa. Maan vilkkain matkailukausi starttaa noin huhtikuussa ja jatkuu lokakuulle. Säät ovat parhaimmillaan – ja lennot sekä hotellit kalleimmillaan – heinä-elokuussa, Euroopan suosituimpina lomakuukausina. Sää Belgiassa on kesäisin mukavan lämmin, ja keskilämpötilat pysyttelevät noin 21–23 asteen tuntumassa. Joulu- ja pääsiäislomat sekä muut suositut loma-ajat vaikuttavat usein lentojen hintaan. Talvella Belgiassa voi olla viileää ja sateista, ja tyypillisesti lämpötilat laskevat noin viiden asteen tuntumaan. Halvat lennot Belgiaan ovat kuitenkin helpoiten saatavissa juuri talvikaudelle, eivätkä koleat säät ole este maasta nauttimiselle. Kulttuurikohteita, museoita, kirkkoja ja muita rakennuksia riittää tutkittavaksi sateisillekin päiville. Yksi parhaista ajankohdista Belgian matkalle on alkukevät. Tuolloin vilkkain matkailusesonki ei ole vielä startannut, joten lentojen hinnat ovat kohtuulliset. Kevätaurinko herättää belgialaiskaupungit eloon ja täyttää puistot ja terassit, joten ilmapiiri monissa kaupungeissa on keväisin parhaimmillaan.

Kuinka kauan kestää lento Belgiaan?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Belgiaan, Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kestävät noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli lennät Suomesta Belgiaan vaihtokenttien kautta, riippuu lentoaika valitsemastasi reitistä. Esimerkiksi yhden välilaskun lennoilla lentoaika on alkaen noin neljä tuntia ja 20 minuuttia. Mikäli haluat saada halvat lennot Belgiaan, lentoreittien vertailu kannattaa. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Brysseliin ovat suosittuja, joten pidemmät lentoreitit jonkin eurooppalaisen vaihtokentän kautta saattavat tulla halvemmaksi. Halutessasi voit aloittaa matkasi Belgiaan Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, mutta tässä tapauksessa lentoaika usein pitenee entisestään.

Tarvitaanko Belgiaan passi tai viisumi?

Matkat Belgiaan ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Belgiaan matkustaessaan viisumia. Belgia on Euroopan unionin jäsenmaa ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, eli EU-maista saapuville matkailijoille ei lentokentillä järjestetä rajatarkastuksia. Passia ei ole Belgian reissuille pakko ottaa mukaan, mutta pidä kuitenkin mielessäsi, että sinulla on aina oltava jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin sijaan voit matkustaa myös virallisen henkilökortin kera. Lentoyhtiöiden henkilökunnilla on oikeus pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Pätevää henkilöllisyystodistusta voit tarvita myös paikan päällä Belgiassa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Belgia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Belgia?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Belgia. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Belgia momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Belgia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bryssel reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta41 €

Aloita matkan suunnittelu - Belgia


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Belgia?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Belgia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Belgia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Belgia tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Belgia?

Kun kaikki mahdolliset Belgia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Belgia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Belgia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Belgia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Belgia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.