Halvat lennot Napa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Napa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Francisco

HALVIN REITTI Helsinki - Napa

Helsinki (HEL) - San Francisco (SFO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Francisco, jolloin hinta on keskimääräinen 594 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Napa?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napa?

    37 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Napa. Tämän lennon lähtölentokenttä on Las Vegas, ja se on 95 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Napa. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Napa omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Napa lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Napa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Napa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Concord Buchanan Fld lentokenttä (40 km kaupungin Napa keskustasta), Santa Rosa Sonoma County lentokenttä (52 km kaupungin Napa keskustasta), Oakland lentokenttä (65 km kaupungin Napa keskustasta), Sacramento Intl lentokenttä (75 km kaupungin Napa keskustasta) tai San Francisco lentokenttä (76 km kaupungin Napa keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Napa lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Oakland lentokenttä ovat keskimäärin 452 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Napa. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - Napa