0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kutaisi

Etsi halvat lennot Kutaisi

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Kutaisi lentotiedot ja trendit

Tutustu Kutaisi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kutaisi?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kutaisi?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kutaisi on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kutaisi keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 165 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kutaisi, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 258 € lippua kohden.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kutaisi

Miten kauan kestää lentää Kutaisiin?

Georgian Kutaisi on kauniissa vuoristomaisemissa sijaitseva, jokilaaksoon rakennettu kylä, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Valitettavasti suoria lentoja Kutaisiin ei kuitenkaan ole vielä saatavilla mistään Suomen kaupungista. Yhdestä kolmeen välilaskulla matka Kutaisin lentokentälle taittuu kuitenkin mukavasti. Suomesta Kutasiin pääsee kätevästi lentämään esimerkiksi Helsinki-Vantaalta, Turusta tai Oulusta. Lennot välilaskuineen esimerkiksi Helsingistä kestävät lentoyhtiöstä ja reittivalinnasta riippuen noin kahdeksasta kahteentoista tuntia. Välilaskuja tehdään eri maissa, mutta yksi nopeimmista reittivaihtoehdoista kulkee Riikan tai Vilnan kautta. Pidempiä vaihtoaikoja esimerkiksi tax-free- ostoksia kaipaavalle löytyy, ja esimerkiksi Turusta sekä Oulusta lentoajat saattavat vaihdella 12–20 tunnin välillä. Toisaalta, jalkojakin ehtii mukavasti venytellä aina lentojen välillä. Lennot Kutaisi itsellesi ja seurueellesi löydät helposti momondon kautta ja näin voit varata ne jo hyvissä ajoin etukäteen. Netissä voit vertailla hintoja sekä lentoaikoja ja valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Mistä voit lentää suoraan Kutaisiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kutaisiin ei ole vielä tarjolla yhdestäkään maamme kaupungeista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö matkanteko onnistuisi. Mikäli matkaaja on valmis vaihtamaan konetta, voi Kutaisiin lentää yhdellä, kahdella tai kolmella välilaskulla helposti myös Suomesta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta Kutaisiin pääsee Vilnan tai Riikan lentokenttien kautta yhdellä välilaskulla ja koneen vaihto voi oikeastaan tarjota mahdollisuutta verrytellä puutuneita jäseniä kesken matkanteon. Muista Suomen kaupungeista lentoajat ovat huomattavasti pidemmät, sillä matka täytyy aloittaa lentämällä aina Helsinki-Vantaan kautta. Erilaisia lentoreittejä voi tutkia helposti hyvissä ajoin ennen matkaan lähtöä netissä ja Kutaisin lentotarjoukset löytyvät nopeasti momondon kautta. Sieltä voi valita itselleen mieluisimman vaihtokaupungin ja parhaat lentoajat. Ja ennen kuin arvaatkaan, kävelet jo pitkin Kutaisin kauniita katuja.

Löytyykö kaupungin Kutaisi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kutaisi on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kutaisi harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Batumi lentokenttä (116 km Kutaisi keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kutaisi lentokenttä hinnat?

lentoa Kutaisi lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kutaisi lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Kutaisi lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kutaisi lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kutaisi lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kutaisi lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kutaisi lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kutaisi lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Kutaisi viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Kutaisissa?

Matkustaessa kannattaa olla tarkkana siitä, että mukana ovat tarvittavat asiakirjat. Ilman niitä pääsy johonkin maahan voidaan evätä. Toisiin maihin vaaditaan esimerkiksi viisumi, joka pitää hakea hyvissä ajoin ennen lähtöä. Kun suunnittelee matkaa Suomesta Kutaisiin, herää siis syystäkin kysymys, minkälaisia matkustusasiakirjoja matkaa varten tulisi hankkia. Moni miettii esimerkiksi millaisia passi- ja viisumivaatimuksia Georgiaan matkustaessa on suomalaisille. Viisumia ei kuitenkaan Kutaisiin saavuttaessa tarvitse. Näin ollen pelkkä passi riittää – ja se vaaditaankin – joten se kannattaa muistaa pakata ennen reissuun lähtöä. Passi toimii myös hyvänä tositteena henkilöllisyydestä, mikäli kaipaa esimerkiksi terveydenhuollon palveluita matkan aikana. Georgiassa on poikkeuksellisen pitkä viisumivapaa aika – Suomen kansalainen saa viettää maassa kokonaisen vuoden ilman viisumia. Pidempikin reissu siis onnistuu. Etsi siis Kutaisin lentotarjoukset ja varaa liput oitis, jotta matka voi alkaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kutaisi

Mitä voit nähdä ja tehdä Kutaisissa?

Georgian läntisemmässä osassa sijaitseva Kutaisi on kaupunki täynnä kaunista arkkitehtuuria sekä upeita maisemia. Lisäksi georgialainen ruoka- ja viinikulttuuri on vertaansa vailla. Ajastaan Kutaisissa kannattaa siis nauttia syöden sekä paikallisia nähtävyyksiä ihaillen. Kaupungissa vieraillessa kannattaa käydä kiertämässä muun muassa Kutaisin synagogassa sekä Bagratin katedraalissa. Historiaa kaipaava voi suunnata Kutaisi State History -museoon, jonka sisäänpääsymaksu ei päätä huimaa. Kasvitieteellinen puutarhakin on oiva paikka viettää iltapäivää edullisesti. Hyvällä säällä on suositeltavaa myös kuljeskella Kutaisin keskuspuistossa, ihailla Colchis-suihkulähdettä sekä ylittää Rioni-joki valkoista siltaa pitkin. Sillan toiselta puolelta matkaa voi jatkaa gondolalla ylös Besik Gabasvili -huvipuistoon, mistä löytyvät niin maailmanpyörät, törmäilyautot kuin erilaiset karnevaalipelitkin. Tämä on erinomainen aktiviteetti myös perheen pienimmille. Ja vaikkei puisto itsessään herättäisikään kiinnostusta, ovat näköalat hissistä alas kaupunkiin upeat. Kutaisista on helppo tehdä myös päiväretkiä läheisiin luoliin, kanjoneihin sekä luostareihin. Siksi Kutaisi onkin sopiva kohde sekä muutaman päivän kaupunkilomalle että tukikohdaksi, josta käsin kiertää kaupunkia ympäröivää luontoa. Lennot Georgian Kutaisiin kannattaa varata momondon kautta hyvissä ajoin, jotta ehtii suunnitella lomansa niin, että ehtii varmasti kiertää kaikki haluamansa nähtävyydet.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kutaisi?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kutaisi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kutaisi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kutaisi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kutaisi?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kutaisi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kutaisi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Kutaisi lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kutaisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kutaisi

Suositut kaupungit Georgiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kutaisi
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.