Etsi halvat lennot Kutaisi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kutaisi lentotiedot ja trendit

Tutustu Kutaisi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kutaisi?

90 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kutaisi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tallinna, ja se on 74 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kutaisi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kutaisi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Kutaisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kutaisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Batumi

HALVIN REITTI Helsinki - Kutaisi

Helsinki (HEL) - Batumi (BUS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kutaisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Batumi, jolloin hinta on keskimääräinen 353 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KUTAISIhelmikuu39% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Kutaisi lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KUTAISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu101% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kutaisi lentojen keskimääräinen hinta on 492 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KUTAISI KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu757% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kutaisi kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kutaisi

Georgian Kutaisi on kauniissa vuoristomaisemissa sijaitseva, jokilaaksoon rakennettu kylä, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Valitettavasti suoria lentoja Kutaisiin ei kuitenkaan ole vielä saatavilla mistään Suomen kaupungista. Yhdestä kolmeen välilaskulla matka Kutaisin lentokentälle taittuu kuitenkin mukavasti. Suomesta Kutasiin pääsee kätevästi lentämään esimerkiksi Helsinki-Vantaalta, Turusta tai Oulusta. Lennot välilaskuineen esimerkiksi Helsingistä kestävät lentoyhtiöstä ja reittivalinnasta riippuen noin kahdeksasta kahteentoista tuntia. Välilaskuja tehdään eri maissa, mutta yksi nopeimmista reittivaihtoehdoista kulkee Riikan tai Vilnan kautta. Pidempiä vaihtoaikoja esimerkiksi tax-free- ostoksia kaipaavalle löytyy, ja esimerkiksi Turusta sekä Oulusta lentoajat saattavat vaihdella 12–20 tunnin välillä. Toisaalta, jalkojakin ehtii mukavasti venytellä aina lentojen välillä. Lennot Kutaisi itsellesi ja seurueellesi löydät helposti momondon kautta ja näin voit varata ne jo hyvissä ajoin etukäteen. Netissä voit vertailla hintoja sekä lentoaikoja ja valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kutaisiin ei ole vielä tarjolla yhdestäkään maamme kaupungeista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö matkanteko onnistuisi. Mikäli matkaaja on valmis vaihtamaan konetta, voi Kutaisiin lentää yhdellä, kahdella tai kolmella välilaskulla helposti myös Suomesta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta Kutaisiin pääsee Vilnan tai Riikan lentokenttien kautta yhdellä välilaskulla ja koneen vaihto voi oikeastaan tarjota mahdollisuutta verrytellä puutuneita jäseniä kesken matkanteon. Muista Suomen kaupungeista lentoajat ovat huomattavasti pidemmät, sillä matka täytyy aloittaa lentämällä aina Helsinki-Vantaan kautta. Erilaisia lentoreittejä voi tutkia helposti hyvissä ajoin ennen matkaan lähtöä netissä ja Kutaisin lentotarjoukset löytyvät nopeasti momondon kautta. Sieltä voi valita itselleen mieluisimman vaihtokaupungin ja parhaat lentoajat. Ja ennen kuin arvaatkaan, kävelet jo pitkin Kutaisin kauniita katuja.

Jos et halua vierailla kaupungissa Kutaisi helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 158 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kutaisi on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kutaisi harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Batumi lentokenttä (116 km Kutaisi keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Kutaisi on tyypillisesti Batumi lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 345 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Kutaisi lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kutaisi lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kutaisi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kutaisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kutaisi?

Turkish Airlines, airBaltic ja Wizz Air ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kutaisi rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kutaisi näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Kutaisi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kutaisi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kutaisin lentokentältä?

Kutaisin kaupungin keskustaan Kutaisin lentokentältä pääsee kulkemaan parhaiten joko bussilla, taksilla tai esimerkiksi vuokra-autolla. Myös Bolt-nimisen kuljetuspalvelun applikaatiolla voi tilata itselleen kyydin lentokentältä kaupunkiin. Edullisin vaihtoehto on lentokenttäbussi, joka lähtee terminaalin edestä ja on ajoitettu sopivasti lentojen saapumisaikataulujen mukaiseksi. Tällä pääsee kätevästi suoraan kaupungin keskustaan. Vuokra-auto löytyy kätevästi lentokentältä ja taksinkin saa tilattua terminaalin eteen. Matka lentokentältä kaupungin keskustaan on hieman yli parikymmentä kilometriä pitkä ja kestää ajaen noin puolisen tuntia muusta liikenteestä riippuen. Lennot Kutaisin David the Builder -nimiselle kansainväliselle lentokentälle löydät helposti momondolta ja matka kentältä kaupungin keskustaan järjestyy kyllä laskeuduttuakin.


Kohteen Kutaisi viisumivaatimukset

Matkustaessa kannattaa olla tarkkana siitä, että mukana ovat tarvittavat asiakirjat. Ilman niitä pääsy johonkin maahan voidaan evätä. Toisiin maihin vaaditaan esimerkiksi viisumi, joka pitää hakea hyvissä ajoin ennen lähtöä. Kun suunnittelee matkaa Suomesta Kutaisiin, herää siis syystäkin kysymys, minkälaisia matkustusasiakirjoja matkaa varten tulisi hankkia. Moni miettii esimerkiksi millaisia passi- ja viisumivaatimuksia Georgiaan matkustaessa on suomalaisille. Viisumia ei kuitenkaan Kutaisiin saavuttaessa tarvitse. Näin ollen pelkkä passi riittää – ja se vaaditaankin – joten se kannattaa muistaa pakata ennen reissuun lähtöä. Passi toimii myös hyvänä tositteena henkilöllisyydestä, mikäli kaipaa esimerkiksi terveydenhuollon palveluita matkan aikana. Georgiassa on poikkeuksellisen pitkä viisumivapaa aika – Suomen kansalainen saa viettää maassa kokonaisen vuoden ilman viisumia. Pidempikin reissu siis onnistuu. Etsi siis Kutaisin lentotarjoukset ja varaa liput oitis, jotta matka voi alkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Kutaisi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kutaisi

Georgian läntisemmässä osassa sijaitseva Kutaisi on kaupunki täynnä kaunista arkkitehtuuria sekä upeita maisemia. Lisäksi georgialainen ruoka- ja viinikulttuuri on vertaansa vailla. Ajastaan Kutaisissa kannattaa siis nauttia syöden sekä paikallisia nähtävyyksiä ihaillen. Kaupungissa vieraillessa kannattaa käydä kiertämässä muun muassa Kutaisin synagogassa sekä Bagratin katedraalissa. Historiaa kaipaava voi suunnata Kutaisi State History -museoon, jonka sisäänpääsymaksu ei päätä huimaa. Kasvitieteellinen puutarhakin on oiva paikka viettää iltapäivää edullisesti. Hyvällä säällä on suositeltavaa myös kuljeskella Kutaisin keskuspuistossa, ihailla Colchis-suihkulähdettä sekä ylittää Rioni-joki valkoista siltaa pitkin. Sillan toiselta puolelta matkaa voi jatkaa gondolalla ylös Besik Gabasvili -huvipuistoon, mistä löytyvät niin maailmanpyörät, törmäilyautot kuin erilaiset karnevaalipelitkin. Tämä on erinomainen aktiviteetti myös perheen pienimmille. Ja vaikkei puisto itsessään herättäisikään kiinnostusta, ovat näköalat hissistä alas kaupunkiin upeat. Kutaisista on helppo tehdä myös päiväretkiä läheisiin luoliin, kanjoneihin sekä luostareihin. Siksi Kutaisi onkin sopiva kohde sekä muutaman päivän kaupunkilomalle että tukikohdaksi, josta käsin kiertää kaupunkia ympäröivää luontoa. Lennot Georgian Kutaisiin kannattaa varata momondon kautta hyvissä ajoin, jotta ehtii suunnitella lomansa niin, että ehtii varmasti kiertää kaikki haluamansa nähtävyydet.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Georgia

Eikö sittenkään Kutaisi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Georgia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kutaisi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kutaisi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kutaisi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Kutaisi lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.