Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja United Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta United Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön United Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

34 €

Suosituin reitti

SFO - LAX

Lyhin lento

1t 06m

Pisin lento

6t 20m
Halvin United Airlines lentämä reitti on Houston George Bush Intcntl - San Salvador El Salvador Intl hintaan 34 €
Lento kohteesta San Franciscon kansainvälinen lentoasema kohteeseen Los Angelesin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin United Airlines reitti
Nopein United Airlines lentoreitti on Montrose (MTJ) - Denver (DEN) ja sen kesto on 1t 06m
Pisin United Airlines lentämä reitti on Los Angeles (LAX) - Kahului (OGG) ja sen kesto on 6t 20m

United Airlines arvostelut

7,4
HyväPerustuu 11746 vahvistettuun arvosteluihin
7,1Viihde
6,7Ateriat
7,7Koneeseennousu
8,1Henkilökunta
7,2Mukavuus


Tietoja lentoyhtiöllä United Airlines lentämisestä

Millainen on United Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

Kun matkustaja varaa United Airlines lennot, hän voi liittyä lentoyhtiön MileagePlus kanta-asiakasohjelmaan ilman erillistä lisämaksua. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen vaatii erillisen tilin luomista lentoyhtiölle, ja tämä onnistuu ainoastaan englanniksi. Vastineeksi kanta-asiakasohjelmaan liittymisestä saat lentoyhtiöltä mainospostia heidän käynnissä olevista tarjouskampanjoistaan sekä selviät lähtöselvityksestä hieman muita matkustajia nopeammin. Tätä paremmat edut edellyttävät Premier-jäsenyyttä, jolle pääset vasta kun tekemäsi United Airlines lennot ylittävät tietyn minimimäärän. Premier-jäsenyyden saavuttaakseen on näin ollen kerättävä varsin paljon lentopisteitä. Premier-jäsenyyteen sisältyy lisäksi neljä eri tasoa, joten parhaimmat edut saa luonnollisestikin vasta kun etenee ohjelman korkeimmille tasoille. Premier-jäsenyyden tasosta riippuen etuihin voivat sisältyä esimerkiksi lisämaksuttomat Economy Plus -tason United Airlines lennot, tasokkaampi asiakaspalvelu ja mahdollisuus valita haluamansa istumapaikka. United Airlines varaukset ja lennot kerryttävät PlusPoints-pistesaldoasi, ja pisteitä kerääntyy sitä nopeammin, mitä korkeammalla Premier-tasolla olet. PlusPoints-pisteitä voi käyttää United Airlinesilla lentojen lisäksi myös muihin lisäpalveluihin.

Miten paljon matkatavaroita voi olla United Airlinesilla lennettäessä?

Useimmat United Airlines lennot sallivat sen, että lentokoneeseen voi ottaa mukaan kaksi käsimatkatavaralaukkua. Lentokoneen istuinten yläpuoliseen lokerikkoon laitettavan käsimatkatavaralaukun mitat saavat olla maksimissaan 22x35x56 cm. Istuimen alla säilytettävän käsimatkatavaran enimmäismitat ovat puolestaan 22x25x43 cm. Ruumaan menevien matkalaukkujen vaatimukset riippuvat sekä mahdollisesta Premier-tasostasi ja lipputyypistäsi että siitä, mikä matkasi määränpää on. Sen vuoksi on todella tärkeää, että selvität painorajoitukset sekä matkalaukkujen maksimikoon juuri oman lentosi osalta, kun United Airlines -varaukset on tehty. Samalla kannattaa tarkistaa mahdolliset lisämaksut matkatavaroistasi, jos sinulla on painavammat matkalaukut tai enemmän matkalaukkuja kuin mitä lentolipun hintaan kuuluu. Löydät aina lisätietoja ottamalla yhteyttä lentoyhtiön asiakaspalveluun.

Voiko United Airlinesilla lentää lemmikkieläimien kanssa?

Yleisesti ottaen United Airlinesin lennoille voi ottaa lisämaksusta mukaan kissan tai koiran, jos sen säilytyslaatikko mahtuu istuimen alle. Kovakuorisen säilytyslaatikon maksimimitat ovat 44x30x19 cm ja pehmeäkuorisen 46x28x28 cm. Lemmikin on oltava säilytyslaatikossa koko matkan ajan. Joihinkin määränpäihin suuntaavat United Airlines -lennot eivät kuitenkaan salli lemmikkieläinten kanssa matkustamista, joten tämäkin on seikka, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. United Airlinesin kotimaan lennoilla lemmikin on oltava vähintään kaksi kuukautta vanha ja ulkomaan lennoilla vähintään neljän kuukauden ikäinen. Tarvittavat asiakirjat, joita sinulla tulee olla mukanasi, riippuvat siitä, minne matkasi suuntautuu. Eri valtioilla on nimittäin omat säädöksensä tarvittavista asiakirjoista. Muista varmistaa myös se, että lemmikilläsi on vaadittavat rokotukset.

Onko lentoyhtiöllä United Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, United Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 13 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta United Airlines operoi?

San Franciscon kansainvälinen lentoasema, Newarkin kansainvälinen lentoasema ja Chicago O'Hare Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa United Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön United Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan United Airlines lennon tilan?

Tarkista United Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai United Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme United Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita United Airlines lentoyhtiölle numeroon 358 800 96070 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa united.com.

Mikä on halvin kotimainen United Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Hays kentälle Salina 0 välilaskulla hintaan 77 € on halvin United Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan United Airlines lennon, niin kentältä kentältä Houston George Bush Intcntl kentälle Dallas/Fort Worth lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 42 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen United Airlines lento?

Lento kentältä kentältä San Pedro Sula Ramon Villeda kentälle Houston George Bush Intcntl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön United Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 118 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen United Airlines lento on:
- kentältä Houston George Bush Intcntl kentälle San Salvador El Salvador Intl
- 34 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön United Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä United Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x35x22 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x25x22 cm.


United Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi United Airlines lennon tila
ti 3/5

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut United Airlines lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön United Airlines lennot
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.