Varaa lentoja United Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tietoa kohteesta United Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön United Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

31 €

Suosituin reitti

SFO lento kohteeseen LAX

Lyhin lento

0t 54m

Pisin lento

14t 36m
Halvin United Airlines lentämä reitti on Houston George Bush Intcntl - San Pedro Sula Ramon Villeda hintaan 31 €
Lento kohteesta San Franciscon kansainvälinen lentoasema kohteeseen Los Angelesin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin United Airlines reitti
Nopein United Airlines lentoreitti on Victoria (VCT) - Houston (IAH) ja sen kesto on 0t 54m
Pisin United Airlines lentämä reitti on San Juan (SJU) - Newark (EWR) ja se kestää 14t 36m

United Airlines arvostelut

7,5
HyväPerustuu 2854 vahvistettuun arvosteluihin
6,7Ateriat
8,2Henkilökunta
7,1Viihde
7,8Koneeseennousu
7,5Kokonaisarvosana
7,3Mukavuus

Järjestä:
Päivämäärä

Suositut United Airlines-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin United Airlines-lentoyhtiön reitteihin.
Rooma lento kohteeseen New York
Nopein lentoaika9t 45m
Halvin hinta253 €
New York lento kohteeseen Los Angeles
Nopein lentoaika6t 04m
Halvin hinta274 €
Lontoo lento kohteeseen New York
Nopein lentoaika7t 50m
Halvin hinta385 €
New York lento kohteeseen San Francisco
Nopein lentoaika6t 20m
Halvin hinta411 €
San Francisco lento kohteeseen New York
Nopein lentoaika5t 40m
Halvin hinta451 €
New York lento kohteeseen Miami
Nopein lentoaika3t 19m
Halvin hinta519 €
Tukholma lento kohteeseen New York
Nopein lentoaika8t 30m
Halvin hinta568 €

Tietoja lentoyhtiöllä United Airlines lentämisestä

Kun matkustaja varaa United Airlines lennot, hän voi liittyä lentoyhtiön MileagePlus kanta-asiakasohjelmaan ilman erillistä lisämaksua. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen vaatii erillisen tilin luomista lentoyhtiölle, ja tämä onnistuu ainoastaan englanniksi. Vastineeksi kanta-asiakasohjelmaan liittymisestä saat lentoyhtiöltä mainospostia heidän käynnissä olevista tarjouskampanjoistaan sekä selviät lähtöselvityksestä hieman muita matkustajia nopeammin. Tätä paremmat edut edellyttävät Premier-jäsenyyttä, jolle pääset vasta kun tekemäsi United Airlines lennot ylittävät tietyn minimimäärän. Premier-jäsenyyden saavuttaakseen on näin ollen kerättävä varsin paljon lentopisteitä. Premier-jäsenyyteen sisältyy lisäksi neljä eri tasoa, joten parhaimmat edut saa luonnollisestikin vasta kun etenee ohjelman korkeimmille tasoille. Premier-jäsenyyden tasosta riippuen etuihin voivat sisältyä esimerkiksi lisämaksuttomat Economy Plus -tason United Airlines lennot, tasokkaampi asiakaspalvelu ja mahdollisuus valita haluamansa istumapaikka. United Airlines varaukset ja lennot kerryttävät PlusPoints-pistesaldoasi, ja pisteitä kerääntyy sitä nopeammin, mitä korkeammalla Premier-tasolla olet. PlusPoints-pisteitä voi käyttää United Airlinesilla lentojen lisäksi myös muihin lisäpalveluihin.

Useimmat United Airlines lennot sallivat sen, että lentokoneeseen voi ottaa mukaan kaksi käsimatkatavaralaukkua. Lentokoneen istuinten yläpuoliseen lokerikkoon laitettavan käsimatkatavaralaukun mitat saavat olla maksimissaan 22x35x56 cm. Istuimen alla säilytettävän käsimatkatavaran enimmäismitat ovat puolestaan 22x25x43 cm. Ruumaan menevien matkalaukkujen vaatimukset riippuvat sekä mahdollisesta Premier-tasostasi ja lipputyypistäsi että siitä, mikä matkasi määränpää on. Sen vuoksi on todella tärkeää, että selvität painorajoitukset sekä matkalaukkujen maksimikoon juuri oman lentosi osalta, kun United Airlines -varaukset on tehty. Samalla kannattaa tarkistaa mahdolliset lisämaksut matkatavaroistasi, jos sinulla on painavammat matkalaukut tai enemmän matkalaukkuja kuin mitä lentolipun hintaan kuuluu. Löydät aina lisätietoja ottamalla yhteyttä lentoyhtiön asiakaspalveluun.

Yleisesti ottaen United Airlinesin lennoille voi ottaa lisämaksusta mukaan kissan tai koiran, jos sen säilytyslaatikko mahtuu istuimen alle. Kovakuorisen säilytyslaatikon maksimimitat ovat 44x30x19 cm ja pehmeäkuorisen 46x28x28 cm. Lemmikin on oltava säilytyslaatikossa koko matkan ajan. Joihinkin määränpäihin suuntaavat United Airlines -lennot eivät kuitenkaan salli lemmikkieläinten kanssa matkustamista, joten tämäkin on seikka, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. United Airlinesin kotimaan lennoilla lemmikin on oltava vähintään kaksi kuukautta vanha ja ulkomaan lennoilla vähintään neljän kuukauden ikäinen. Tarvittavat asiakirjat, joita sinulla tulee olla mukanasi, riippuvat siitä, minne matkasi suuntautuu. Eri valtioilla on nimittäin omat säädöksensä tarvittavista asiakirjoista. Muista varmistaa myös se, että lemmikilläsi on vaadittavat rokotukset.

Kyllä, United Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 19 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Orlandon kansainvälinen lentoasema, Newarkin kansainvälinen lentoasema ja Fort Lauderdale – Hollywoodin ovat suosituimmat lentokentät, joissa United Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön United Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista United Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai United Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme United Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita United Airlines lentoyhtiölle numeroon 358 800 96070 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa united.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Victoria County-Foster lento kohteeseen Houston George Bush Intcntl 0 välilaskulla hintaan 76 € on halvin United Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan United Airlines lennon, niin kentältä Denverin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 43 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä San Juan Luis Munoz Marin Intl lento kohteeseen Newarkin kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön United Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 124 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen United Airlines lento on:
- Houston George Bush Intcntl lento kohteeseen San Pedro Sula Ramon Villeda
- 31 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä United Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x35x22 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x25x22 cm.


Suositut kohteet, joihin United Airlines lentää

Etsi United Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

United Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi United Airlines lennon tila
ke 12/7