Halvat lennot San Bernardino

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin San Bernardino lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Bernardino lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Los Angeles

HALVIN REITTI Helsinki - San Bernardino

Helsinki (HEL) - Los Angeles (LAX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Bernardino kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Los Angeles, jolloin hinta on keskimääräinen 559 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen San Bernardino?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Bernardino?

    Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen San Bernardino paikasta Las Vegas ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen San Bernardino. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin San Bernardino alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin San Bernardino lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Ontario lentokenttä, Victorville Southern California Logistics lentokenttä, Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä, Palm Springs lentokenttä tai Los Angeles lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin San Bernardino.

  • Voiko kaupunkiin San Bernardino lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Ontario lentokenttä ovat keskimäärin 351 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen San Bernardino. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - San Bernardino