Etsi halvat lennot San Bernardino

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

San Bernardino lentotiedot ja trendit

Tutustu San Bernardino lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen San Bernardino?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin San Bernardino lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin San Bernardino lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Bernardino lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Los Angeles

HALVIN REITTI Helsinki - San Bernardino

Helsinki (HEL) - Los Angeles (LAX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Bernardino kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 699 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä San Bernardino

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen San Bernardino paikasta Las Vegas ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen San Bernardino. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin San Bernardino alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Ontario lentokenttä, Victorville Southern California Logistics lentokenttä, Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä, Palm Springs lentokenttä tai Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä San Bernardino.

Lentojen hinnat kentälle Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä ovat keskimäärin 233 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen San Bernardino. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Bernardino?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Bernardino

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Bernardino?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen San Bernardino. Scandinavian Airlines, Norwegian ja American Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen San Bernardino kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen San Bernardino, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - San Bernardino


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen San Bernardino. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen San Bernardino, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen San Bernardino, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen San Bernardino niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa San Bernardino lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.