Halvat lennot Lleida

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Lleida lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lleida lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lleida

Helsinki (HEL) - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä (BCN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lleida kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Barcelonan lentoasema (El Prat), jolloin hinta on keskimääräinen 187 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lleida?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lleida?

    Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lleida hintaan 20 €/henkilö, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lleida. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lleida valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

  • Löytyykö kaupungin Lleida lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Lleida kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Reus lentokenttä (69 km kaupungin Lleida keskustasta), Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä (127 km kaupungin Lleida keskustasta) tai Zaragoza lentokenttä (138 km kaupungin Lleida keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin Lleida lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Zaragoza lentokenttä ovat keskimäärin 264 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Lleida. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - Lleida