Halvat lennot Sacramento

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Sacramento lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sacramento lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Francisco

HALVIN REITTI Helsinki - Sacramento

Helsinki (HEL) - San Francisco (SFO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sacramento kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Francisco, jolloin hinta on keskimääräinen 590 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sacramento?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sacramento?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Sacramento hintaan 37 €/henkilö, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Sacramento. Löydät halvimmat hinnat alueelle Sacramento valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Löytyykö kaupungin Sacramento lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Stockton lentokenttä, Napa County lentokenttä, Concord Buchanan Fld lentokenttä, Oakland lentokenttä tai San Francisco lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Sacramento.

 • Voiko kaupunkiin Sacramento lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Sacramento on tyypillisesti Oakland lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 449 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sacramento?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sacramento
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sacramento?

  Kohteeseen Sacramento kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa on American Airlines. Sen lentoyhtiön pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Sacramento rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Sacramento