Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja American Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta American Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön American Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

43 €

Suosituin reitti

SFO - LAX

Lyhin lento

1t 07m

Pisin lento

3t 27m
Halvin American Airlines lentämä reitti on Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema - Chicago O'Hare Intl hintaan 43 €
Lento kohteesta San Franciscon kansainvälinen lentoasema kohteeseen Los Angelesin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin American Airlines reitti
Nopein American Airlines lentoreitti on Dallas (DFW) - Tulsa (TUL) ja sen kesto on 1t 07m
Pisin American Airlines lentämä reitti on Boston (BOS) - Miami (MIA) ja sen kesto on 3t 27m

American Airlines arvostelut

7,3
HyväPerustuu 14931 vahvistettuun arvosteluihin
8,0Henkilökunta
7,6Koneeseennousu
6,6Ateriat
7,2Mukavuus
7,1Viihde


Tietoja lentoyhtiöllä American Airlines lentämisestä

Mikä on American Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

American Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään AAdvantage ja siihen voi liittyä verkossa ilmaiseksi. Perinteiseen lentoyhtiön bonusohjelman tapaan AAdvantage-ohjelman jäsenenä kerätään maileja, joita voi käyttää esimerkiksi lentojen hommaamiseen, lippuluokan korottamiseen, hotellien ja autonvuokrauksen varaamiseen ja moniin ostosmahdollisuuksiin. Maileja kerryttävät American Airlinesin lennot, oneworld-ryhmään kuuluvien lentoyhtiöiden ja muiden kumppaniyhtiöiden lennot sekä palvelujen ostaminen sadoilta eri yhteistyökumppaneilta hotelleista pankkeihin. Muihin yhteistyölentoyhtiöihin kuuluvat muun muassa Etihad Airways ja JetBlue, ja oneworld-partnereita ovat esimerkiksi Finnair, British Airways ja Qatar Airways. Pisteitä on siis helppo saada monen lentoyhtiön lennoilta. Normaalien mailipisteiden lisäksi AAdvantage-jäsenet kerryttävät Loyalty Points -nimellä kulkevia kanta-asiakkuuspisteitä, joita tarpeeksi keräämällä pääsee korkeammille kanta-asiakkuuden tasoille ja käsiksi entistä parempiin etuihin. Gold-tason jäsenyyteen kuuluu esimerkiksi enemmän lisäkuluttomia matkatavaroita ja lyhyillä lennoilla lippuluokan korotuksia. Korkeimmalla Executive Platinum -tasolla edut ovat luonnollisesti suuremmat ja mahdollisuutena on esimerkiksi valita pääsy korkeatasoisiin lounge-tiloihin lentoasemilla. Elite-tasoille noustessa myös mailipisteiden kertyminen on nopeampaa jokaisella tasolla.

Kuinka paljon matkatavaraa American Airlinesin lennoille saa ottaa?

American Airlinesin lennolla saa mukaan matkustamoon ottaa yhden henkilökohtaisen tavaran ja yhden käsimatkatavaran. Henkilökohtaisen tavaran, kuten kannettavan tietokoneen laukkuineen tai käsilaukun, tulee olla sen kokoinen, että se mahtuu edessäsi olevan istuimen alle. Käsimatkatavaran, kuten repun tai pienen matkalaukun, tulee mahtua lentokoneen ylätavaratilaan ongelmitta. Sallitun koon voi vielä tarkistaa lentoasemalla olevien mittalaatikoiden avulla. Ruumaan menevien matkatavaroiden sallittu määrä riippuu varaamasi American Airlinesin lennon matkustusluokasta sekä mahdollisista AAdvantage-jäsenyyden tasostasi. Yleisin määrä lisäkuluttomia ruumaan sallittuja matkalaukkuja ilman, että huomioi kanta-asiakasjäsenyyden mahdollisia lisälaukkuja, on yksi. Korkeammissa matkustusluokissa määrä nousee kahteen tai jopa kolmeen, ja samalla laukkujen painoraja nousee. Huomioithan matkatavaramäärissä myös määränpääkohtaiset erot.

Voinko lentää lemmikin kanssa American Airlinesilla?

American Airlines -varausta tehdessäsi kannattaa aina varmistaa ajankohtaiset rajoitukset ja vaatimukset, jotka ovat voimassa lemmikkien kuljettamisessa. On syytä myös huomioida, että eläimien rotu- ja lähtöpaikkakohtaisia eroja on suhteellisen paljon. American Airlinesin lennolle saa yleisesti tuoda yhden pienen koiran tai kissan käsimatkatavarana, kunhan lemmikki kulkee asianmukaisessa kuljetuslaatikossa ja pysyy edessäsi olevan istuimen alla laatikossaan koko lennon ajan. Lemmikin kuljettamisesta tulee myös maksaa erilliskorvaus. Suuremmat lemmikit, jotka eivät sovellu käsimatkatavaroiksi, tulee kuljettaa erillisillä American Airlines -rahtipalveluilla. Turistikoneen ruumaan ei eläimiä päästetä muutamia poikkeustapauksia lukuun ottamatta. Lomakkeiden täytön ja etukäteisilmoituksen jälkeen American Airlinesin lennolle saa ottaa veloituksetta myös täysin koulutetun avustajaeläimen, yleisimmin opaskoiran. Lemmikkiä ja avustajaeläintä kuljettaessa kannattaa aina varmistaa oikeat toimintatavat hyvissä ajoin ennen lentoa.

Onko lentoyhtiöllä American Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, American Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 156 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta American Airlines operoi?

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, Dallas/Fort Worth ja New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa American Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön American Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan American Airlines lennon tilan?

Tarkista American Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai American Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme American Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita American Airlines lentoyhtiölle numeroon 09-8171-0443 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa AA.com.

Mikä on halvin kotimainen American Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä San Franciscon kansainvälinen lentoasema kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 85 € on halvin American Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan American Airlines lennon, niin kentältä kentältä Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema kentälle Chicago O'Hare Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 43 € on halvin vaihtoehto.

Mitkä ovat lentoyhtiön American Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä American Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x36x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


American Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi American Airlines lennon tila
ma 4/22

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut American Airlines lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella