Varaa lentoja American Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tietoa kohteesta American Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön American Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

41 €

Suosituin reitti

LGA lento kohteeseen MIA

Lyhin lento

1t 04m

Pisin lento

9t 51m
Halvin American Airlines lentämä reitti on Denverin kansainvälinen lentoasema - Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema hintaan 41 €
Lento kohteesta New York LaGuardian lentoasema kohteeseen Miami on tällä hetkellä suosituin American Airlines reitti
Nopein American Airlines lentoreitti on Worcester (ORH) - New York (JFK) ja sen kesto on 1t 04m
Pisin American Airlines lentämä reitti on Houston (IAH) - San Salvador (SAL) ja se kestää 9t 51m

American Airlines arvostelut

7,3
HyväPerustuu 21902 vahvistettuun arvosteluihin
6,8Ateriat
7,6Koneeseennousu
7,2Mukavuus
8,0Henkilökunta
7,1Viihde
7,4Kokonaisarvosana


Suositut American Airlines-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin American Airlines-lentoyhtiön reitteihin.
New York lento kohteeseen San Francisco
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta273 €
New York lento kohteeseen Miami
Nopein lentoaika3t 19m
Halvin hinta501 €

Tietoja lentoyhtiöllä American Airlines lentämisestä

American Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään AAdvantage ja siihen voi liittyä verkossa ilmaiseksi. Perinteiseen lentoyhtiön bonusohjelman tapaan AAdvantage-ohjelman jäsenenä kerätään maileja, joita voi käyttää esimerkiksi lentojen hommaamiseen, lippuluokan korottamiseen, hotellien ja autonvuokrauksen varaamiseen ja moniin ostosmahdollisuuksiin. Maileja kerryttävät American Airlinesin lennot, oneworld-ryhmään kuuluvien lentoyhtiöiden ja muiden kumppaniyhtiöiden lennot sekä palvelujen ostaminen sadoilta eri yhteistyökumppaneilta hotelleista pankkeihin. Muihin yhteistyölentoyhtiöihin kuuluvat muun muassa Etihad Airways ja JetBlue, ja oneworld-partnereita ovat esimerkiksi Finnair, British Airways ja Qatar Airways. Pisteitä on siis helppo saada monen lentoyhtiön lennoilta. Normaalien mailipisteiden lisäksi AAdvantage-jäsenet kerryttävät Loyalty Points -nimellä kulkevia kanta-asiakkuuspisteitä, joita tarpeeksi keräämällä pääsee korkeammille kanta-asiakkuuden tasoille ja käsiksi entistä parempiin etuihin. Gold-tason jäsenyyteen kuuluu esimerkiksi enemmän lisäkuluttomia matkatavaroita ja lyhyillä lennoilla lippuluokan korotuksia. Korkeimmalla Executive Platinum -tasolla edut ovat luonnollisesti suuremmat ja mahdollisuutena on esimerkiksi valita pääsy korkeatasoisiin lounge-tiloihin lentoasemilla. Elite-tasoille noustessa myös mailipisteiden kertyminen on nopeampaa jokaisella tasolla.

American Airlinesin lennolla saa mukaan matkustamoon ottaa yhden henkilökohtaisen tavaran ja yhden käsimatkatavaran. Henkilökohtaisen tavaran, kuten kannettavan tietokoneen laukkuineen tai käsilaukun, tulee olla sen kokoinen, että se mahtuu edessäsi olevan istuimen alle. Käsimatkatavaran, kuten repun tai pienen matkalaukun, tulee mahtua lentokoneen ylätavaratilaan ongelmitta. Sallitun koon voi vielä tarkistaa lentoasemalla olevien mittalaatikoiden avulla. Ruumaan menevien matkatavaroiden sallittu määrä riippuu varaamasi American Airlinesin lennon matkustusluokasta sekä mahdollisista AAdvantage-jäsenyyden tasostasi. Yleisin määrä lisäkuluttomia ruumaan sallittuja matkalaukkuja ilman, että huomioi kanta-asiakasjäsenyyden mahdollisia lisälaukkuja, on yksi. Korkeammissa matkustusluokissa määrä nousee kahteen tai jopa kolmeen, ja samalla laukkujen painoraja nousee. Huomioithan matkatavaramäärissä myös määränpääkohtaiset erot.

American Airlines -varausta tehdessäsi kannattaa aina varmistaa ajankohtaiset rajoitukset ja vaatimukset, jotka ovat voimassa lemmikkien kuljettamisessa. On syytä myös huomioida, että eläimien rotu- ja lähtöpaikkakohtaisia eroja on suhteellisen paljon. American Airlinesin lennolle saa yleisesti tuoda yhden pienen koiran tai kissan käsimatkatavarana, kunhan lemmikki kulkee asianmukaisessa kuljetuslaatikossa ja pysyy edessäsi olevan istuimen alla laatikossaan koko lennon ajan. Lemmikin kuljettamisesta tulee myös maksaa erilliskorvaus. Suuremmat lemmikit, jotka eivät sovellu käsimatkatavaroiksi, tulee kuljettaa erillisillä American Airlines -rahtipalveluilla. Turistikoneen ruumaan ei eläimiä päästetä muutamia poikkeustapauksia lukuun ottamatta. Lomakkeiden täytön ja etukäteisilmoituksen jälkeen American Airlinesin lennolle saa ottaa veloituksetta myös täysin koulutetun avustajaeläimen, yleisimmin opaskoiran. Lemmikkiä ja avustajaeläintä kuljettaessa kannattaa aina varmistaa oikeat toimintatavat hyvissä ajoin ennen lentoa.

Kyllä, American Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 162 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, Dallas/Fort Worth ja New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa American Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön American Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista American Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai American Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme American Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita American Airlines lentoyhtiölle numeroon 09-8171-0443 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa AA.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Austin–Bergstromin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Las Vegas Harry Reid 0 välilaskulla hintaan 83 € on halvin American Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan American Airlines lennon, niin kentältä Denverin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 41 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Chihuahua Fierro Villalobos lento kohteeseen Houston George Bush Intcntl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön American Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 1 välilaskun ja maksaa 91 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen American Airlines lento on:
- Houston George Bush Intcntl lento kohteeseen San Salvador El Salvador Intl
- 67 € per lippu
- 1 välilaskulla

Tällä hetkellä American Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x36x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


American Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi American Airlines lennon tila
ma 1/30