Lennot Intia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

ietoja lennoista kohteeseen Intia

Yhteenveto Intia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

196 €

Halvin meno-paluulennon hinta

456 €

Nopein lentoaika

12t 50m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Intia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 196 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Intia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 456 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Delhi Indira Gandhi Intl).
Nopein lento kohteeseen Intia kohteesta Suomi kestää 12t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Delhi Indira Gandhi Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Intia mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Finnair.

Halvimmat lennot Intia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Intia
New Delhi
New Delhi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Intia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Intia

Jos haluat lentää kohteeseen Intia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten SpiceJet, Air India ja IndiGo, joiden tarjoamat hinnat alkavat 63 €, 85 € sekä 98 €.

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Intia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen New Delhi Indira Gandhi Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 8t 20m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Intia on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle New Delhi Indira Gandhi Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Lennot kohteeseen Intia voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 193 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Intia keskimääräiseen hintaan 834 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Intia, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 804 € tai alle.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Intia perjantaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että maanantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Intia tiistaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Intia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Intia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Intia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Intia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiNew Delhi8t 20m591 €
HelsinkiMumbai8t 50m658 €
HelsinkiPune20t 30m833 €
HelsinkiKalkutta22t 30m840 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Intia

Suorat reittilennot Suomesta Intiaan liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair, joka lentää Intian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Delhiin ja rantakohteena tunnettuun Goaan. Delhiin suoria reittilentoja lennetään Helsingistä parhaimmillaan noin kaksi päivässä. Määränpäässä lennot laskeutuvat Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle (Indira Gandhi International Airport) Delhissä. Suoria Goan reittilentoja Finnair ei liikennöi vuoden ympäri, vaan lentoja operoidaan vähäsateisella talvikaudella, yleensä noin joulukuun alusta maaliskuun puoliväliin. Finnairin lennot laskeutuvat Goan kansainväliselle lentokentälle (Goa Airport). Se tunnetaan myös Dabolimin lentokentän nimellä, sillä kenttä sijaitsee Dabolimin alueella. Mikäli välilaskulliset lentoreitit ovat vaihtoehto, käteviä lentoreittejä Intian kaupunkeihin tarjoavat Finnairin lisäksi lukemattomat muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways ja saksalainen Lufthansa. Vaihtokenttien kautta halvat lennot Intiaan voi napata esimerkiksi Mumbaihin tai Kalkuttaan.

Intia on suuri maa ja sen ilmasto vaihtelee alueittain. Pääsääntöisesti sään puolesta paras aika matkustaa Intiaan on kuitenkin loppu- ja alkuvuodesta. Sää Intian kaikissa osissa on näinä kuukausina kuiva ja lämmin, eli rankkasateet eivät pääse pilaamaan lomaasi. Marras-, tammi-, helmi- ja maaliskuussa lentoliput Intiaan ovat hinnoiltaan yleensä edulliset, joten myös lentohintojen puolesta talvi on hyvä matkustusaika. Muista kuitenkin, että joululomakaudella ja vuodenvaihteessa lentojen hinnat ovat yleensä keskimääräistä korkeammat. Budjettimatkailijalle hyvää aikaa matkustaa maahan on myös loppukevät ja – mikäli sateet eivät pilaa matkasuunnitelmiasi – syksy. Halvat lennot Intiaan on helppo napata niin keväälle kuin syksyllekin.

Suomen ja Intian välisten lentojen kestot vaihtelevat valtavasti lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Mikäli valitset suorat lennot Intiaan, lentoaika on parhaimmillaan alle seitsemän tuntia. Suorien lentojen kesto Helsinki-Vantaan lentokentältä Delhiin on alkaen noin kuusi tuntia 40 minuuttia. Goan suorien reittilentojen kesto on hieman pidempi, noin kahdeksan tuntia. Mikäli valitset lentää Intiaan vaihtokenttien kautta, matka-aika pitenee selvästi. Tarkka matkustusaika riippuu vaihtojen määrästä, reitistä ja odotusajoista kentillä. Esimerkiksi suosittuun Mumbaihin voi lentää yhden välilaskun kautta, ja lentoaika on alkaen noin 12 tuntia. Helsingistä Mumbaihin voi napata vaihdolliset lennot esimerkiksi alankomaalaisen KLM-lentoyhtiön tai turkkilaisen Turkish Airlinesin kautta. Intian kotimaan lennot ovat käteviä ja edullisia, eli Intiassa reissaavien kannattaa käyttää hyväkseen myös maan sisäistä lentoverkostoa.

Intiaan matkustavien suomalaisten on hankittava viisumi lomamatkaansa varten. Mukana reissussa on oltava myös passi, joka on voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Passissa on oltava myös kaksi tyhjää aukeamaa. Intian turistiviisumi voidaan myöntää enintään 90 päivän lomamatkoille, ja viisumia hakevalla on oltava hankittuna menolipun lisäksi myös paluulippu Suomeen tai jatkolento Intiasta johonkin toiseen maahan. Viisumihakemuksen voi täyttää ja printata netissä, Intian Suomen suurlähetystön sivuilta. Voit hakea viisumia aikaisintaan kahdeksan viikkoa ennen matkaan lähtöä, ja käsittely kestää yleensä noin neljä vuorokautta. Tavallisen turistiviisumin hinta on noin 98 euroa. Intiaan myönnetty turistiviisumi on voimassa yleensä vuoden ajan. Äkkilähdöt Intiaan hankkineiden on mahdollista hakea elektronista viisumia, jonka käsittely on tavallista viisumihakemusta nopeampi. E-Visa on haettava viimeistään neljä vuorokautta ennen matkaan lähtöä. Lisätietoa viisumisasioista saat Intian Suomen suurlähetystöstä Helsingissä.


Intia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - New Delhi reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 20m
Halvin hinta591 €
Helsinki - Mumbai reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 50m
Halvin hinta658 €
Helsinki - Kalkutta reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 30m
Halvin hinta840 €
Helsinki - Pune reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 30m
Halvin hinta833 €

Etsi lentoja kohteeseen Intia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Intia


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Intia. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Intia joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Intia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Intia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Intia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.