Lennot Intia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot Intia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Intia
New Delhi
New Delhi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Intia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Intia
 • Mitkä ovat maan Intia suosituimmat kaupungit?

  momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Intia on New Delhi, jossa he vierailevat 2 870 % useammin kuin missään muussa maan Intia kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Vasco da Gama ja Mumbai.

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Intia?

  Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Intia ovat:
  57 € per henkilö SpiceJet-lennolle
  85 € per henkilö Air India-lennolle
  89 € per henkilö IndiGo-lennolle


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Intia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Intia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Intia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Intia: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Intia, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiNew Delhi513 €
HelsinkiPune631 €
HelsinkiKalkutta676 €
HelsinkiMumbai704 €

Intian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Värikäs vastakohtien Intia kutsuu matkailijoita tutustumaan sen elämää kuhiseviin kaupunkeihin ja eksoottisiin rantakohteisiin. Intia on kiehtova sekoitus kulttuureja ja uskontoja, ja maa tarjoaa koettavaa pidemmällekin matkalle. Lentoyhteydet Suomesta Intiaan ovat hyvät, ja maassa on suuria lentokenttiä esimerkiksi Mumbaissa, Delhissä ja Kalkuttassa. Suomesta halvat lennot Intiaan voi napata niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Hyvien lentoyhteyksien ansiosta matkat Intiaan voi saada kohtuulliseen hintaan lähes vuoden ympäri. Hintapiikkejä Suomen ja Intian välisten lentolippujen hinnoissa esiintyy lähinnä kesän suosituimpina matkustuskuukausina, eli kesäkuusta heinäkuuhun, sekä joululomien aikaan joulukuussa. Tammikuusta toukokuuhun ja elokuusta marraskuuhun halpoja lentoja on Intian kaupunkeihin hyvin saatavilla, ja maahan lentäminen on yleensä talvella selvästi edullisempaa kuin kesällä. Budjettimatkailijalle Intia on erinomainen matkakohde, sillä majoittuminen ja syöminen on maassa parhaimmillaan todella halpaa. Jos onnistut nappaamaan pelkät lennot halvalla, budjettiystävällinen matka Intiassa on taattu. Mikäli haluat välttää kesällä Intiassa starttaavaa monsuunikautta sateineen, hyvä aika matkustaa maahan on noin marras- ja maaliskuun välissä. Näinä kuukausina sateet ovat maassa harvinaisia, ja myös lentoliput ovat edullisia – kallista joulunaikaa ja vuodenvaihdetta lukuun ottamatta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Intiaan?

Suorat reittilennot Suomesta Intiaan liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair, joka lentää Intian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Delhiin ja rantakohteena tunnettuun Goaan. Delhiin suoria reittilentoja lennetään Helsingistä parhaimmillaan noin kaksi päivässä. Määränpäässä lennot laskeutuvat Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle (Indira Gandhi International Airport) Delhissä. Suoria Goan reittilentoja Finnair ei liikennöi vuoden ympäri, vaan lentoja operoidaan vähäsateisella talvikaudella, yleensä noin joulukuun alusta maaliskuun puoliväliin. Finnairin lennot laskeutuvat Goan kansainväliselle lentokentälle (Goa Airport). Se tunnetaan myös Dabolimin lentokentän nimellä, sillä kenttä sijaitsee Dabolimin alueella. Mikäli välilaskulliset lentoreitit ovat vaihtoehto, käteviä lentoreittejä Intian kaupunkeihin tarjoavat Finnairin lisäksi lukemattomat muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways ja saksalainen Lufthansa. Vaihtokenttien kautta halvat lennot Intiaan voi napata esimerkiksi Mumbaihin tai Kalkuttaan.

Milloin on paras aika matkustaa Intiaan?

Intia on suuri maa ja sen ilmasto vaihtelee alueittain. Pääsääntöisesti sään puolesta paras aika matkustaa Intiaan on kuitenkin loppu- ja alkuvuodesta. Sää Intian kaikissa osissa on näinä kuukausina kuiva ja lämmin, eli rankkasateet eivät pääse pilaamaan lomaasi. Marras-, tammi-, helmi- ja maaliskuussa lentoliput Intiaan ovat hinnoiltaan yleensä edulliset, joten myös lentohintojen puolesta talvi on hyvä matkustusaika. Muista kuitenkin, että joululomakaudella ja vuodenvaihteessa lentojen hinnat ovat yleensä keskimääräistä korkeammat. Budjettimatkailijalle hyvää aikaa matkustaa maahan on myös loppukevät ja – mikäli sateet eivät pilaa matkasuunnitelmiasi – syksy. Halvat lennot Intiaan on helppo napata niin keväälle kuin syksyllekin.

Kuinka kauan kestää lento Intiaan?

Suomen ja Intian välisten lentojen kestot vaihtelevat valtavasti lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Mikäli valitset suorat lennot Intiaan, lentoaika on parhaimmillaan alle seitsemän tuntia. Suorien lentojen kesto Helsinki-Vantaan lentokentältä Delhiin on alkaen noin kuusi tuntia 40 minuuttia. Goan suorien reittilentojen kesto on hieman pidempi, noin kahdeksan tuntia. Mikäli valitset lentää Intiaan vaihtokenttien kautta, matka-aika pitenee selvästi. Tarkka matkustusaika riippuu vaihtojen määrästä, reitistä ja odotusajoista kentillä. Esimerkiksi suosittuun Mumbaihin voi lentää yhden välilaskun kautta, ja lentoaika on alkaen noin 12 tuntia. Helsingistä Mumbaihin voi napata vaihdolliset lennot esimerkiksi alankomaalaisen KLM-lentoyhtiön tai turkkilaisen Turkish Airlinesin kautta. Intian kotimaan lennot ovat käteviä ja edullisia, eli Intiassa reissaavien kannattaa käyttää hyväkseen myös maan sisäistä lentoverkostoa.

Tarvitaanko Intiaan passi tai viisumi?

Intiaan matkustavien suomalaisten on hankittava viisumi lomamatkaansa varten. Mukana reissussa on oltava myös passi, joka on voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Passissa on oltava myös kaksi tyhjää aukeamaa. Intian turistiviisumi voidaan myöntää enintään 90 päivän lomamatkoille, ja viisumia hakevalla on oltava hankittuna menolipun lisäksi myös paluulippu Suomeen tai jatkolento Intiasta johonkin toiseen maahan. Viisumihakemuksen voi täyttää ja printata netissä, Intian Suomen suurlähetystön sivuilta. Voit hakea viisumia aikaisintaan kahdeksan viikkoa ennen matkaan lähtöä, ja käsittely kestää yleensä noin neljä vuorokautta. Tavallisen turistiviisumin hinta on noin 98 euroa. Intiaan myönnetty turistiviisumi on voimassa yleensä vuoden ajan. Äkkilähdöt Intiaan hankkineiden on mahdollista hakea elektronista viisumia, jonka käsittely on tavallista viisumihakemusta nopeampi. E-Visa on haettava viimeistään neljä vuorokautta ennen matkaan lähtöä. Lisätietoa viisumisasioista saat Intian Suomen suurlähetystöstä Helsingissä. (Tiedot tarkistettu 31.7.2018.)


Intia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - New Delhi reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 15m
Halvin hinta513 €
Helsinki - Pune reitin lennot
Lyhyin lentoaika40t 25m
Halvin hinta631 €
Helsinki - Kalkutta reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 45m
Halvin hinta676 €
Helsinki - Mumbai reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 15m
Halvin hinta704 €

Lentoja Intia eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Intia