Etsi halvat lennot Honolulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Honolulu

Yhteenveto Honolulu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1134 €

Nopein lentoaika

25t 39m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1134 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi kestää 25t 39m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Honolulu mukaan lukien American Airlines.

Honolulu lentotiedot ja trendit

Tutustu Honolulu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Honolulu?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. Lennot maksavat noin 937 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Honolulu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 952 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Honolulu?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Honolulu sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 1052 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Honolulu on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1157 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Honolulu?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 1072 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Honolulu on illalla, kun lennot maksavat noin 1435 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Honolulu?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Honolulu lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 25t 03m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Honolulun kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Honolulu?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Honolulu reitille 50 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Honolulu hintaan 1074 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 1048 €.

Halvimmat lennot kaupungin Honolulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Honolulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Honolulu

HALVIN REITTI Helsinki - Honolulu

Helsinki (HEL) - Honolulu (HNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Honolulun kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1075 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HONOLULUhelmikuu13% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Honolulu lennot maksavat keskimäärin vain 937 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Honolulu lentojen keskimääräinen hinta on 1274 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu608% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Honolulu

Honolulu on ehdottomasti ympärivuotinen kohde, sillä sen aurinkoiset ilmat, sinisenä siintävät hiekkarannat ja henkeäsalpaavat luontokohteet viehättävät matkailijoita kuukaudesta toiseen. Vilkkaimmillaan ja helteisimmillään Oahun saarella sijaitseva Havaijin pääkaupunki on kesäisin, jolloin Honolulu on erityisesti turistien suosiossa – ja se näkyy myös paikallisissa hinnoissa.

Milloin Honoluluun kannattaa ostaa lennot? Se riippuu matkustusajankohdastasi, mutta halvat lennot Honoluluun on syytä varata ainakin paria kuukautta ennen matkaasi – matkustatpa kohteeseen sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Jos olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, halvat lennot Honoluluun buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista pääsesongin eli kesä-elokuun aikana. Halvimmat lennot ja hotellit Honolulusta löydät hiljaisempana aikana joko keväällä tai syksyllä.

Halvat lennot Honoluluun voit bongata myös kaupungin matalana sesonkina syys-marraskuulle, jolloin lentolippujen hinnat Suomesta ovat tammi-toukokuun lisäksi edullisimmillaan. Honolulun toinen pääsesonki sijoittuu joulu-maaliskuulle, jolloin kaupungin mainingit houkuttelevat surffareita. Surffiparatiisissa pidetään talvikuukausina useita maailmankuuluja surffauskilpailuja, joita matkustavat katsomaan myös surffauksesta innostuneet turistit. Honolulun sää elokuussa on helteisimmillään lämpötilojen kohotessa parhaimmillaan yli 30 °C. Kaupungissa on kuitenkin miellyttävä ilma ympäri vuoden, eivätkä lämpötilat putoa alle 20 °C edes tammikuussa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Honolulu on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Honolulu harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kapolei Kalaeloa lentokenttä (22 km Honolulu keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Honolulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Honolulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Honolulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi ovat American Airlines, Lufthansa, British Airways ja Japan Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Japan Airlines lennot kohteeseen Honolulu

Japan Airlines liikennöi noin 156 lentoa kohteeseen Honolulu normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Kahuluin lentoasema parhaan meno-paluumatkan Japan Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 1249 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulu). Käyttäjät ovat arvioineet Japan Airlines 7,9/10 320 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Delta lennot kohteeseen Honolulu

Delta lennot kohteeseen Honolulu voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 858 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 73 lentojen, joita Delta liikennöi kohteeseen Honolulu normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Delta lento kohteeseen Honolulu lähtee kohteesta Lihue. momondon käyttäjät ovat arvioineet Delta 7,8/10 pisteen arvoiseksi 765 arvostelujen perusteella.


Honolulu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Honolulu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Noin kahdeksan kilometrin pituisen matkan Honolulun ainoalta kansainväliseltä Daniel K. Inouye International Airport -lentokentältä taitat kaupungin keskustaan julkisilla, minibussilla tai taksilla. Eri kohteisiin keskustassa voit matkustaa julkisen liikenteen TheBus-yrityksen linjoilla 19 ja 20, jotka kulkevat lentokentältä kaupungin läpi toisella puolella sijaitsevalle Waikiki-rannalle saakka. Linja 19 ajaa keskustaan noin puolen tunnin välein arkisin klo 04:40–00:50 ja viikonloppuisin klo 05:00-00:50. Linja 20 sen sijaan kulkee lentokentältä keskustaan noin 45 min välein arkisin välillä 05:00-18:45 ja viikonloppuisin 06:00-18:00. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun busseihin voit ostaa suoraan kuljettajalta käteisellä tai TheBusin myyntipisteistä. Kun matkustat bussilla, varaa mukaasi tasaraha, sillä kuljettaja ei ota vastaan seteleitä.

Voit myös hypätä lentokentältä Roberts Hawaii Express Shuttle -minibussin kyytiin, jonka kyydissä matkustat Waikikin kaupunginosaan noin hintaan 17 USD (noin 16 EUR) tai eri hotelleille Honolulussa 28 USD (noin 26 EUR). Taksilla Waikikiin saakka pääset ruuhka-aikojen ulkopuolella normaalisti 40–45 USD (ca. 37,50–42,50 EUR) hintaan. Lentoasemalta voit tietenkin taittaa matkan keskustaan myös autolla, jonka saat vuokrattua suoraan kentältä.


Honolulu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Honolulu
Helsinki - Honolulu reitin lennot
Nopein lentoaika25t 03m
Halvin hinta879 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Honolulu

Honolulussa liikkuminen onnistuu kätevästi kaupungin julkisella liikenteellä, jota kannattaa käyttää hyväksi, sillä etäisyydet kaupunginosien välillä saattavat tuntua pitkiltä. Välimatkaa Keskustan ja Waikikin rannan ja kaupunginosan välille kertyy esimerkiksi noin viisi kilometriä. Ydinkeskustassa, joka sijoittuu Kalihi-Palaman ja Kaka’akon kaupunginosien väliin, voit sen sijaan liikkua myös kävellen.

Julkista liikennettä Honolulussa ylläpitää TheBus-yritys, jonka bussien kyydissä voit matkustaa edullisesti ympäri kaupunkia. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun voit ostaa suoraan kuljettajalta tai TheBusin myyntipisteistä. Kuljettajalta voit ostaa lipun vain käteisellä, joten muistathan varata mukaan tasarahan. Varteenotettava matkalippuvaihtoehto on myös 5,50 USD (noin 5,20 EUR) maksava päivälippu, jolla voit huristella busseilla rajattomasti yhden vuorokauden ajan.


Kohteen Honolulu viisumivaatimukset

Matkustaessasi Honoluluun tarvitset mukaasi sekä passin että virallisen matkustusluvan, joka tulee hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Suomen kansalaisen on haettava elektronista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa pääsyn Yhdysvaltoihin ja Honoluluun. 14 USD (noin13 EUR) maksavaa ESTA-matkustuslupaa on haettava netin kautta vähintään 72 h ennen matkaa. Matkustusluvalla saat oleskella maassa enintään 90 vuorokautta. Viralliseksi matkustusasiakirjaksi Honoluluun käy voimassa oleva, elektronisesti luettava, hyväkuntoinen passi.

Viisumia et sen sijaan tarvitse, jos olet Suomen kansalainen ja viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Otathan huomioon, että matkustaminen kohteeseen ilman viisumia edellyttää, että sinulla on paluulippu ostettuna saapuessasi maahan.


Aloita matkan suunnittelu - Honolulu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Honolulu

Honolulussa kuuluu antaa tippiä 15–20 % palvelujen tai ravintolaskun loppusummasta.

Honolulun hintataso on verrattavissa Suomen hintatasoon. Majoittuminen kaupungissa on jopa kalliimpaa kuin Suomessa.

Aikaero Honolulun ja Suomen välillä on 13 tuntia. Matkustaessa Honoluluun kelloa on siirrettävä 13 taaksepäin.

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Näin saat rahallesi enemmän katetta. Jos kuitenkin päätät nostaa paikallista rahaa esimerkiksi pankkiautomaatista paikan päällä, otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla huomattavasti korkeampi kuin kotimaassa.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Honolulu. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Honolulu joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Honolulu.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Honolulu on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.