Halvat lennot Honolulu

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Honolulu (HNL)
ma 17.5.
ma 24.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Honolulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Honolulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Honolulu

HALVIN REITTI Helsinki - Honolulu

Helsinki (HEL) - Honolulu (HNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Honolulu, jolloin hinta on keskimääräinen 804 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HONOLULUhelmikuu63% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Honolulu lennot maksavat keskimäärin vain 294 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu59% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Honolulu lentojen keskimääräinen hinta on 1282 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu728% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Honoluluun?

Honolulu on ehdottomasti ympärivuotinen kohde, sillä sen aurinkoiset ilmat, sinisenä siintävät hiekkarannat ja henkeäsalpaavat luontokohteet viehättävät matkailijoita kuukaudesta toiseen. Vilkkaimmillaan ja helteisimmillään Oahun saarella sijaitseva Havaijin pääkaupunki on kesäisin, jolloin Honolulu on erityisesti turistien suosiossa – ja se näkyy myös paikallisissa hinnoissa.

Milloin Honoluluun kannattaa ostaa lennot? Se riippuu matkustusajankohdastasi, mutta halvat lennot Honoluluun on syytä varata ainakin paria kuukautta ennen matkaasi – matkustatpa kohteeseen sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Jos olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, halvat lennot Honoluluun buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista pääsesongin eli kesä-elokuun aikana. Halvimmat lennot ja hotellit Honolulusta löydät hiljaisempana aikana joko keväällä tai syksyllä.

Halvat lennot Honoluluun voit bongata myös kaupungin matalana sesonkina syys-marraskuulle, jolloin lentolippujen hinnat Suomesta ovat tammi-toukokuun lisäksi edullisimmillaan. Honolulun toinen pääsesonki sijoittuu joulu-maaliskuulle, jolloin kaupungin mainingit houkuttelevat surffareita. Surffiparatiisissa pidetään talvikuukausina useita maailmankuuluja surffauskilpailuja, joita matkustavat katsomaan myös surffauksesta innostuneet turistit. Honolulun sää elokuussa on helteisimmillään lämpötilojen kohotessa parhaimmillaan yli 30 °C. Kaupungissa on kuitenkin miellyttävä ilma ympäri vuoden, eivätkä lämpötilat putoa alle 20 °C edes tammikuussa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Honolulu?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. Lennot maksavat noin 294 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Honolulu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 298 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Honolulu?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Honolulu reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Honolulu hintaan 804 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Honolulu?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Honolulu sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 298 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Honolulu on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1073 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Honolulu?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 298 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Honolulu on illalla, kun lennot maksavat noin 1058 €.

Löytyykö kaupungin Honolulu lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Honolulu on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Honolulu harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kapolei Kalaeloa lentokenttä (22 km kaupungin Honolulu keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Honolulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Honolulu
Japan Airlines
8. syyskuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
HNL18:00Honolulu
12. syyskuuta
HNL09:50Honolulu
26t 40m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1070 €
Etsi vastaava
Air France
8. syyskuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 30m
2 välilaskua
HNL06:20Honolulu
12. syyskuuta
HNL17:35Honolulu
26t 35m
2 välilaskua
HEL20:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1165 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
HNL05:35Honolulu
10. joulukuuta
HNL02:00Honolulu
23t 55m
2 välilaskua
HEL01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
8. syyskuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
HNL18:00Honolulu
12. syyskuuta
HNL12:05Honolulu
33t 50m
1 välilasku
HEL21:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1069 €
Etsi vastaava
Japan Airlines
8. syyskuuta
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
HNL18:00Honolulu
12. syyskuuta
HNL12:05Honolulu
33t 50m
1 välilasku
HEL21:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1072 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 39m
2 välilaskua
HNL06:39Honolulu
23. toukokuuta
HNL14:10Honolulu
29t 30m
2 välilaskua
HEL19:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1062 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Honolulu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Honolulu, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
HNL06:35Honolulu
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
HNL06:35Honolulu
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
2 välilaskua
HNL06:35Honolulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Honoluluun?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Honolulu

Honoluluun Suomesta lentävät useat kansainväliset lentoyhtiöt, joiden yhdistelmälennoilla matkustat Euroopan pääkenttien kautta Havaijin pääkaupunkiin. Iberian, KLM:n, Air Francen tai Lufhansan lennot Honoluluun Suomesta eivät ole suoria, sillä huomioon on otettava lennon bensankulutus ja pitkä lentoaika. Honolulun lennot voit varata myös Finnairilta, joka lentää kohteeseen ympäri vuoden yhdellä tai useammalla pysähdyksellä yhteistyössä British Airwaysin ja American Airlinesin kanssa. Lentoaika Helsingistä Honoluluun Finnairilla kestää parhaimmillaan alle 20 h. Otathan huomioon, että esimerkiksi Finnairin edullisimmat lentoliput Honoluluun eivät sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita edes mannerten välisillä lennoilla. Jos buukkaat lentolippusi muilta kansainvälisiltä lentoyhtiöiltä, tarkistathan matkatavaroitasi koskevat säädökset ennen matkaasi.


Miten pääsen lentokentältä Honolulun keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Honolulu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Noin kahdeksan kilometrin pituisen matkan Honolulun ainoalta kansainväliseltä Daniel K. Inouye International Airport -lentokentältä taitat kaupungin keskustaan julkisilla, minibussilla tai taksilla. Eri kohteisiin keskustassa voit matkustaa julkisen liikenteen TheBus-yrityksen linjoilla 19 ja 20, jotka kulkevat lentokentältä kaupungin läpi toisella puolella sijaitsevalle Waikiki-rannalle saakka. Linja 19 ajaa keskustaan noin puolen tunnin välein arkisin klo 04:40–00:50 ja viikonloppuisin klo 05:00-00:50. Linja 20 sen sijaan kulkee lentokentältä keskustaan noin 45 min välein arkisin välillä 05:00-18:45 ja viikonloppuisin 06:00-18:00. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun busseihin voit ostaa suoraan kuljettajalta käteisellä tai TheBusin myyntipisteistä. Kun matkustat bussilla, varaa mukaasi tasaraha, sillä kuljettaja ei ota vastaan seteleitä.

Voit myös hypätä lentokentältä Roberts Hawaii Express Shuttle -minibussin kyytiin, jonka kyydissä matkustat Waikikin kaupunginosaan noin hintaan 17 USD (noin 16 EUR) tai eri hotelleille Honolulussa 28 USD (noin 26 EUR). Taksilla Waikikiin saakka pääset ruuhka-aikojen ulkopuolella normaalisti 40–45 USD (ca. 37,50–42,50 EUR) hintaan. Lentoasemalta voit tietenkin taittaa matkan keskustaan myös autolla, jonka saat vuokrattua suoraan kentältä.


Liikkuminen Honolulussa?

Honolulussa liikkuminen onnistuu kätevästi kaupungin julkisella liikenteellä, jota kannattaa käyttää hyväksi, sillä etäisyydet kaupunginosien välillä saattavat tuntua pitkiltä. Välimatkaa Keskustan ja Waikikin rannan ja kaupunginosan välille kertyy esimerkiksi noin viisi kilometriä. Ydinkeskustassa, joka sijoittuu Kalihi-Palaman ja Kaka’akon kaupunginosien väliin, voit sen sijaan liikkua myös kävellen.

Julkista liikennettä Honolulussa ylläpitää TheBus-yritys, jonka bussien kyydissä voit matkustaa edullisesti ympäri kaupunkia. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun voit ostaa suoraan kuljettajalta tai TheBusin myyntipisteistä. Kuljettajalta voit ostaa lipun vain käteisellä, joten muistathan varata mukaan tasarahan. Varteenotettava matkalippuvaihtoehto on myös 5,50 USD (noin 5,20 EUR) maksava päivälippu, jolla voit huristella busseilla rajattomasti yhden vuorokauden ajan.


Tarvitaanko Honolulussa passi tai viisumi?

Matkustaessasi Honoluluun tarvitset mukaasi sekä passin että virallisen matkustusluvan, joka tulee hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Suomen kansalaisen on haettava elektronista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa pääsyn Yhdysvaltoihin ja Honoluluun. 14 USD (noin13 EUR) maksavaa ESTA-matkustuslupaa on haettava netin kautta vähintään 72 h ennen matkaa. Matkustusluvalla saat oleskella maassa enintään 90 vuorokautta. Viralliseksi matkustusasiakirjaksi Honoluluun käy voimassa oleva, elektronisesti luettava, hyväkuntoinen passi.

Viisumia et sen sijaan tarvitse, jos olet Suomen kansalainen ja viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Otathan huomioon, että matkustaminen kohteeseen ilman viisumia edellyttää, että sinulla on paluulippu ostettuna saapuessasi maahan.


Vinkkejä Honoluluun matkustavalle

Tippi ja juomarahakäytännöt Honolulussa?

Honolulussa kuuluu antaa tippiä 15–20 % palvelujen tai ravintolaskun loppusummasta.

Millainen on Honolulun hintataso?

Honolulun hintataso on verrattavissa Suomen hintatasoon. Majoittuminen kaupungissa on jopa kalliimpaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Aikaero Honolulun ja Suomen välillä on 13 tuntia. Matkustaessa Honoluluun kelloa on siirrettävä 13 taaksepäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Honolulussa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Näin saat rahallesi enemmän katetta. Jos kuitenkin päätät nostaa paikallista rahaa esimerkiksi pankkiautomaatista paikan päällä, otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla huomattavasti korkeampi kuin kotimaassa. (Hinnat tarkastettu 25/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka