Halvat lennot Honolulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 25/1
ti 1/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Honolulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Honolulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Honolulu

HALVIN REITTI Helsinki - Honolulu

Helsinki (HEL) - Honolulu (HNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Honolulu, jolloin hinta on keskimääräinen 861 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HONOLULUhelmikuu63% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Honolulu lennot maksavat keskimäärin vain 315 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu59% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Honolulu lentojen keskimääräinen hinta on 1373 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu728% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Honolulu?

Honolulu on ehdottomasti ympärivuotinen kohde, sillä sen aurinkoiset ilmat, sinisenä siintävät hiekkarannat ja henkeäsalpaavat luontokohteet viehättävät matkailijoita kuukaudesta toiseen. Vilkkaimmillaan ja helteisimmillään Oahun saarella sijaitseva Havaijin pääkaupunki on kesäisin, jolloin Honolulu on erityisesti turistien suosiossa – ja se näkyy myös paikallisissa hinnoissa.

Milloin Honoluluun kannattaa ostaa lennot? Se riippuu matkustusajankohdastasi, mutta halvat lennot Honoluluun on syytä varata ainakin paria kuukautta ennen matkaasi – matkustatpa kohteeseen sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Jos olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, halvat lennot Honoluluun buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista pääsesongin eli kesä-elokuun aikana. Halvimmat lennot ja hotellit Honolulusta löydät hiljaisempana aikana joko keväällä tai syksyllä.

Halvat lennot Honoluluun voit bongata myös kaupungin matalana sesonkina syys-marraskuulle, jolloin lentolippujen hinnat Suomesta ovat tammi-toukokuun lisäksi edullisimmillaan. Honolulun toinen pääsesonki sijoittuu joulu-maaliskuulle, jolloin kaupungin mainingit houkuttelevat surffareita. Surffiparatiisissa pidetään talvikuukausina useita maailmankuuluja surffauskilpailuja, joita matkustavat katsomaan myös surffauksesta innostuneet turistit. Honolulun sää elokuussa on helteisimmillään lämpötilojen kohotessa parhaimmillaan yli 30 °C. Kaupungissa on kuitenkin miellyttävä ilma ympäri vuoden, eivätkä lämpötilat putoa alle 20 °C edes tammikuussa.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Honolulu?

  Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. Lennot maksavat noin 315 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Honolulu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 319 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Honolulu?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Honolulu reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Honolulu hintaan 861 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 798 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Honolulu?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Honolulu sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 319 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Honolulu on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1149 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Honolulu?

  Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Honolulu. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 319 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Honolulu on illalla, kun lennot maksavat noin 1134 €.

 • Löytyykö kaupungin Honolulu lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Honolulu on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Honolulu harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kapolei Kalaeloa lentokenttä (22 km kaupungin Honolulu keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Honolulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Honolulu
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
HNL06:00Honolulu
30. huhtikuuta
HNL17:30Honolulu
23t 50m
2 välilaskua
HEL17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
11. huhtikuuta
HEL14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 46m
2 välilaskua
HNL03:56Honolulu
20. huhtikuuta
HNL03:00Honolulu
28t 45m
2 välilaskua
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 48m
2 välilaskua
HNL01:08Honolulu
25. helmikuuta
HNL18:55Honolulu
25t 15m
2 välilaskua
HEL20:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 48m
2 välilaskua
HNL01:08Honolulu
25. helmikuuta
HNL18:55Honolulu
25t 15m
2 välilaskua
HEL20:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 48m
2 välilaskua
HNL01:08Honolulu
25. helmikuuta
HNL17:55Honolulu
36t 10m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
2 välilaskua
HNL04:05Honolulu
22. maaliskuuta
HNL03:00Honolulu
45t 25m
2 välilaskua
HEL00:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Honolulu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Honolulu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 48m
HNLHonolulu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Honolulu
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi ovat Air Canada, Lufthansa, American Airlines ja Japan Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Honolulu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Honolulu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Noin kahdeksan kilometrin pituisen matkan Honolulun ainoalta kansainväliseltä Daniel K. Inouye International Airport -lentokentältä taitat kaupungin keskustaan julkisilla, minibussilla tai taksilla. Eri kohteisiin keskustassa voit matkustaa julkisen liikenteen TheBus-yrityksen linjoilla 19 ja 20, jotka kulkevat lentokentältä kaupungin läpi toisella puolella sijaitsevalle Waikiki-rannalle saakka. Linja 19 ajaa keskustaan noin puolen tunnin välein arkisin klo 04:40–00:50 ja viikonloppuisin klo 05:00-00:50. Linja 20 sen sijaan kulkee lentokentältä keskustaan noin 45 min välein arkisin välillä 05:00-18:45 ja viikonloppuisin 06:00-18:00. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun busseihin voit ostaa suoraan kuljettajalta käteisellä tai TheBusin myyntipisteistä. Kun matkustat bussilla, varaa mukaasi tasaraha, sillä kuljettaja ei ota vastaan seteleitä.

Voit myös hypätä lentokentältä Roberts Hawaii Express Shuttle -minibussin kyytiin, jonka kyydissä matkustat Waikikin kaupunginosaan noin hintaan 17 USD (noin 16 EUR) tai eri hotelleille Honolulussa 28 USD (noin 26 EUR). Taksilla Waikikiin saakka pääset ruuhka-aikojen ulkopuolella normaalisti 40–45 USD (ca. 37,50–42,50 EUR) hintaan. Lentoasemalta voit tietenkin taittaa matkan keskustaan myös autolla, jonka saat vuokrattua suoraan kentältä.


Honolulu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Honolulu
Helsinki - Honolulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 48m
Halvin hinta818 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Honolulu

Honolulussa liikkuminen onnistuu kätevästi kaupungin julkisella liikenteellä, jota kannattaa käyttää hyväksi, sillä etäisyydet kaupunginosien välillä saattavat tuntua pitkiltä. Välimatkaa Keskustan ja Waikikin rannan ja kaupunginosan välille kertyy esimerkiksi noin viisi kilometriä. Ydinkeskustassa, joka sijoittuu Kalihi-Palaman ja Kaka’akon kaupunginosien väliin, voit sen sijaan liikkua myös kävellen.

Julkista liikennettä Honolulussa ylläpitää TheBus-yritys, jonka bussien kyydissä voit matkustaa edullisesti ympäri kaupunkia. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun voit ostaa suoraan kuljettajalta tai TheBusin myyntipisteistä. Kuljettajalta voit ostaa lipun vain käteisellä, joten muistathan varata mukaan tasarahan. Varteenotettava matkalippuvaihtoehto on myös 5,50 USD (noin 5,20 EUR) maksava päivälippu, jolla voit huristella busseilla rajattomasti yhden vuorokauden ajan.


Kohteen Honolulu viisumivaatimukset

Matkustaessasi Honoluluun tarvitset mukaasi sekä passin että virallisen matkustusluvan, joka tulee hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Suomen kansalaisen on haettava elektronista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa pääsyn Yhdysvaltoihin ja Honoluluun. 14 USD (noin13 EUR) maksavaa ESTA-matkustuslupaa on haettava netin kautta vähintään 72 h ennen matkaa. Matkustusluvalla saat oleskella maassa enintään 90 vuorokautta. Viralliseksi matkustusasiakirjaksi Honoluluun käy voimassa oleva, elektronisesti luettava, hyväkuntoinen passi.

Viisumia et sen sijaan tarvitse, jos olet Suomen kansalainen ja viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Otathan huomioon, että matkustaminen kohteeseen ilman viisumia edellyttää, että sinulla on paluulippu ostettuna saapuessasi maahan.


Aloita matkan suunnittelu - Honolulu


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Honolulu

Tippi ja juomarahakäytännöt Honolulussa?

Honolulussa kuuluu antaa tippiä 15–20 % palvelujen tai ravintolaskun loppusummasta.

Millainen on Honolulun hintataso?

Honolulun hintataso on verrattavissa Suomen hintatasoon. Majoittuminen kaupungissa on jopa kalliimpaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Aikaero Honolulun ja Suomen välillä on 13 tuntia. Matkustaessa Honoluluun kelloa on siirrettävä 13 taaksepäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Honolulussa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Näin saat rahallesi enemmän katetta. Jos kuitenkin päätät nostaa paikallista rahaa esimerkiksi pankkiautomaatista paikan päällä, otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla huomattavasti korkeampi kuin kotimaassa.