Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Honolulu

Halvat lennot Honolulu alk. 1155 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Honolulu, jonka lähtöpäivä on 3.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/4
ke 24/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Honolulu lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Honolulu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

620 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1155 €

Nopein lentoaika

25t 50m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 620 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Honolulu kohteesta Suomi kestää 25t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Honolulu mukaan lukien American Airlines ja Japan Airlines.

Honolulu lentotiedot ja trendit

Tutustu Honolulu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Honolulu?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Honolulu lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 25t 43m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Honolulun kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.


Halvimmat lennot kaupungin Honolulu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Honolulu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Honolulu

HALVIN REITTI Helsinki - Honolulu

Helsinki (HEL) - Honolulu (HNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Honolulun kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1168 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HONOLULUmarraskuu20% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Honolulu lennot maksavat keskimäärin vain 941 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu22% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Honolulu lentojen keskimääräinen hinta on 1437 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HONOLULU KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 166% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Honolulu kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Honolulu

Honolulu on ehdottomasti ympärivuotinen kohde, sillä sen aurinkoiset ilmat, sinisenä siintävät hiekkarannat ja henkeäsalpaavat luontokohteet viehättävät matkailijoita kuukaudesta toiseen. Vilkkaimmillaan ja helteisimmillään Oahun saarella sijaitseva Havaijin pääkaupunki on kesäisin, jolloin Honolulu on erityisesti turistien suosiossa – ja se näkyy myös paikallisissa hinnoissa.

Milloin Honoluluun kannattaa ostaa lennot? Se riippuu matkustusajankohdastasi, mutta halvat lennot Honoluluun on syytä varata ainakin paria kuukautta ennen matkaasi – matkustatpa kohteeseen sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Jos olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, halvat lennot Honoluluun buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista pääsesongin eli kesä-elokuun aikana. Halvimmat lennot ja hotellit Honolulusta löydät hiljaisempana aikana joko keväällä tai syksyllä.

Halvat lennot Honoluluun voit bongata myös kaupungin matalana sesonkina syys-marraskuulle, jolloin lentolippujen hinnat Suomesta ovat tammi-toukokuun lisäksi edullisimmillaan. Honolulun toinen pääsesonki sijoittuu joulu-maaliskuulle, jolloin kaupungin mainingit houkuttelevat surffareita. Surffiparatiisissa pidetään talvikuukausina useita maailmankuuluja surffauskilpailuja, joita matkustavat katsomaan myös surffauksesta innostuneet turistit. Honolulun sää elokuussa on helteisimmillään lämpötilojen kohotessa parhaimmillaan yli 30 °C. Kaupungissa on kuitenkin miellyttävä ilma ympäri vuoden, eivätkä lämpötilat putoa alle 20 °C edes tammikuussa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa on 12 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Honolulun kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Honolulu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Honolulu
American Airlines
3. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 13m
2 välilaskua
HNL15:33Honolulun kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
HNL21:12Honolulun kansainvälinen lentoasema
26t 43m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1155 €
Etsi vastaava
American Airlines
3. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 08m
1 välilasku
HNL15:33Honolulun kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
HNL21:12Honolulun kansainvälinen lentoasema
26t 43m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1180 €
Etsi vastaava
Japan Airlines
3. kesäkuuta
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
1 välilasku
HNL09:45Honolulun kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
HNL16:00Honolulun kansainvälinen lentoasema
23t 40m
1 välilasku
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1224 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
HNL22:25Honolulun kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
HNL23:10Honolulun kansainvälinen lentoasema
29t 15m
3 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1450 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Honolulu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Honolulu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Japan Airlines
Useita lentoyhtiöitä
6. toukokuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 30m
3 välilaskua
HNL20:50Honolulun kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. toukokuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
2 välilaskua
HNL14:55Honolulun kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. elokuuta
HEL20:50Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 30m
3 välilaskua
HNL20:20Honolulun kansainvälinen lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Honolulu

Honolulussa liikkuminen onnistuu kätevästi kaupungin julkisella liikenteellä, jota kannattaa käyttää hyväksi, sillä etäisyydet kaupunginosien välillä saattavat tuntua pitkiltä. Välimatkaa Keskustan ja Waikikin rannan ja kaupunginosan välille kertyy esimerkiksi noin viisi kilometriä. Ydinkeskustassa, joka sijoittuu Kalihi-Palaman ja Kaka’akon kaupunginosien väliin, voit sen sijaan liikkua myös kävellen.

Julkista liikennettä Honolulussa ylläpitää TheBus-yritys, jonka bussien kyydissä voit matkustaa edullisesti ympäri kaupunkia. 2,75 USD (noin 2,60 EUR) maksavan kertalipun voit ostaa suoraan kuljettajalta tai TheBusin myyntipisteistä. Kuljettajalta voit ostaa lipun vain käteisellä, joten muistathan varata mukaan tasarahan. Varteenotettava matkalippuvaihtoehto on myös 5,50 USD (noin 5,20 EUR) maksava päivälippu, jolla voit huristella busseilla rajattomasti yhden vuorokauden ajan.


Kohteen Honolulu viisumivaatimukset

Matkustaessasi Honoluluun tarvitset mukaasi sekä passin että virallisen matkustusluvan, joka tulee hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Suomen kansalaisen on haettava elektronista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), joka oikeuttaa pääsyn Yhdysvaltoihin ja Honoluluun. 14 USD (noin13 EUR) maksavaa ESTA-matkustuslupaa on haettava netin kautta vähintään 72 h ennen matkaa. Matkustusluvalla saat oleskella maassa enintään 90 vuorokautta. Viralliseksi matkustusasiakirjaksi Honoluluun käy voimassa oleva, elektronisesti luettava, hyväkuntoinen passi.

Viisumia et sen sijaan tarvitse, jos olet Suomen kansalainen ja viivyt maassa alle 90 vuorokautta. Otathan huomioon, että matkustaminen kohteeseen ilman viisumia edellyttää, että sinulla on paluulippu ostettuna saapuessasi maahan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Honolulu

Tippi ja juomarahakäytännöt Honolulussa?

Honolulussa kuuluu antaa tippiä 15–20 % palvelujen tai ravintolaskun loppusummasta.

Millainen on Honolulun hintataso?

Honolulun hintataso on verrattavissa Suomen hintatasoon. Majoittuminen kaupungissa on jopa kalliimpaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Aikaero Honolulun ja Suomen välillä on 13 tuntia. Matkustaessa Honoluluun kelloa on siirrettävä 13 taaksepäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Honolulussa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa jo Suomessa. Näin saat rahallesi enemmän katetta. Jos kuitenkin päätät nostaa paikallista rahaa esimerkiksi pankkiautomaatista paikan päällä, otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla huomattavasti korkeampi kuin kotimaassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Honolulu?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Honolulu. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Honolulu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Honolulu joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Honolulu?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Honolulu.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Honolulu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Honolulu on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Honolulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Honolulu

Suositut lennot Honolulu
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 17/4
ke 24/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.