Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Delta lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 25/2
su 3/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta Delta

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Delta suosituista reiteistä

Halvin reitti

37 €

Suosituin reitti

LAX - SFO

Lyhin lento

0t 59m

Pisin lento

3t 55m
Halvin Delta lentämä reitti on Los Angelesin kansainvälinen lentoasema - Las Vegas Harry Reid hintaan 37 €
Lento kohteesta Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kohteeseen San Franciscon kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Delta reitti
Nopein Delta lentoreitti on Seattle (SEA) - Portland (PDX) ja sen kesto on 0t 59m
Pisin Delta lentämä reitti on Seattle (SEA) - Chicago (ORD) ja sen kesto on 3t 55m

Delta arvostelut

8,0
Erittäin hyväPerustuu 11943 vahvistettuun arvosteluihin
7,5Ateriat
8,6Henkilökunta
8,1Viihde
7,9Mukavuus
8,2Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä Delta lentämisestä

Kuinka paljon aikaisemmin ennen Deltan lentoa tulee saapua kentälle?

Lentokentälle olisi hyvä saapua ruuhkien varalta viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitys on tehtävä viimeistään 30 minuuttia ennen lentosi aikataulun mukaista lähtöä ja lähtöportilla on oltava viimeistään 15 minuuttia ennen lennon lähtöä. Voit tehdä lähtöselvityksen jo ennen lentokentälle saapumista Delta Airlinesin verkkosivuilla tai lataamalla älypuhelimeesi Fly Delta App -sovelluksen. Sovellukseen tallentuvat lähtöselvityksen kautta saamasi maihinnousukortti sekä e-lippu. Check in on usein mahdollista tehdä myös lähtöselvitysaulasta löytyvällä itsepalveluautomaatilla.

Lentolipun peruminen tai muuttaminen Deltalla?

Sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia varaamaasi lentoon tai peruuttaa varauksesi lentolippusi ehtojen mukaan. Tarkista siis peruutusehdot lentotiedoistasi. Muutoksista veloitetaan eri tavoin riippuen lentoreitistä. Jos olet ostanut palautettavissa olevan lipun, sinulla on mahdollisuus tehdä varaukseesi muutoksia maksutta. Jos varaukseen tehdään muutos 24 tunnin sisällä, muutos voi olla matkalipustasi ja lentoreitistäsi riippuen ilmainen. Jos olet varannut lennon suoraan lentoyhtiöltä, voit tehdä muutokset varaukseesi My Trips -palvelussa. Jos olet varannut Delta Airlinesin lennon jonkin ulkopuolisen tahon kautta (esim. matkatoimistojen järjestämät lomalennot tai jonkin muun lentoyhtiön järjestämät reittilennot), lentoyhtiö veloittaa maksun muutoksista.

Lentolipun vaihtaminen toiselle henkilölle Deltalla?

Voit tehdä muutoksia varaukseesi matkalippusi ehtojen mukaisesti. Tarkista peruutusehdot omasta varauksestasi, sillä ne riippuvat valitsemastasi lipputyypistä. Jos haluat vaihtaa lentolipun toisen henkilön nimiin, ota yhteys Delta Airlinesin asiakaspalveluun. Jos varasit lennot matkatoimiston kautta, ota ensin yhteyttä kyseiseen yritykseen. Muutoksesta veloitetaan matkaehtojen mukainen hinta.

Onko lentoyhtiöllä Delta lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Delta lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 27 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Delta operoi?

Tampa, Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson ja Los Angelesin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Delta operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Delta strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Delta lennon tilan?

Tarkista Delta lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Delta lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Delta lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Delta lentoyhtiölle numeroon +1 888 750 3284 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa delta.com.

Mikä on halvin kotimainen Delta lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Las Vegas Harry Reid kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 73 € on halvin Delta kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Delta lennon, niin kentältä kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kentälle Las Vegas Harry Reid lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 37 € on halvin vaihtoehto.


Delta lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Delta lennon tila
ke 2/21

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut Delta lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön Delta lennot
1 aikuinen
su 25/2
su 3/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.