Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Kalamata

Etsi halpoja lentoja Kalamata alk. 221 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Kalamata

Yhteenveto Kalamata lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

221 €

Nopein lentoaika

3t 50m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kalamata kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 221 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kalamata).
Nopein lento kohteeseen Kalamata kohteesta Suomi kestää 3t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kalamata).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kalamata mukaan lukien Aegean Airlines.

Kalamata lentotiedot ja trendit

Tutustu Kalamata lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kalamata?

51 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kalamata. Tämän lennon lähtölentokenttä on Ateena, ja se on 71 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kalamata. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kalamata omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kalamata?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Kalamata kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 402 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Kalamata lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 580 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kalamata?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kalamata?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kalamata kestää yleensä 6t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Zákynthos Zakinthos Island kentälle (Kalamata suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Zákynthos Zakinthos Island, lentoaika on silloin noin .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kalamata

Miten kauan kestää lentää Kalamátaan?

Kalamáta on kaupunki Kreikassa, Peloponnesoksen niemimaan eteläisessä osassa rannikolla. Lennot Suomesta Kalamátaan (KLX) kulkevat monia eri reittejä Euroopan halki. Nopein yhteys on Helsingistä Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä pysähdyksellä lennettävä reitti. Kalamátaan pääset nopeimmin, mikäli valitset vaihtokentäksi Wienin. Tällöin matka kestää hieman yli kuusi tuntia. Tällainen yhden pysähdyksen reitti on kuitenkin harvinainen ja kahdella vaihdolla olevia lentoja löytyy paljon tätä enemmän. Välilaskut voivat olla esimerkiksi Latvian Riiassa ja Itävallan Wienissä, tai vaihtoehtoisesti Kööpenhaminassa ja Thessalonikin lentoasemalla. Näillä reiteillä matka-aika tosin venyy 10 tai 11 tuntiin. Turusta taas pääsee lentämään Kalamátaan noin 13 tunnissa ja kahdella vaihdolla, jotka ovat esimerkiksi Tukholman Arlandassa ja Düsseldorfissa Saksassa. Useimmiten Turusta lähtevät yhteydet tosin sisältävät kolme vaihtoa, ja lentoaika voi olla hieman alle 12 tunnista 14 tuntiin.

Mistä voit lentää suoraan Kalamátaan?

Suomesta ei valitettavasti ole suoraa yhteyttä Kalamátaan. Lennot Kreikan Kalamátaan kulkevat usein Euroopan kenttien kautta ja vaihtokaupungit riippuvat päivistä ja saatavilla olevista yhteyksistä. Nopein yhteys, joka on tarjolla momondon kautta, lähtee Helsingistä ja on hieman yli kuusi tuntia sisältäen yhden vaihdon Wienissä Itävallassa. Tämän lisäksi on tarjolla monia muita pidempiä lentoja kahdella vaihdolla, joten tarjouksia ja saatavia yhteyksiä kannattaa tutkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Helsingistä on tarjolla myös yhteys, joka kulkee Amsterdamin ja Stuttgartin lentoasemien kautta ja kestää hieman yli 11 tuntia. Jos taas matkaan haluaa lähteä pohjoisemmasta Suomesta, Oulusta lennot Kalamátan kansainväliselle lentoasemalle onnistuvat kahdella tai kolmella vaihdolla ja kestävät 11 ja puolesta tunnista noin 14 tuntiin. Reitti voi kulkea esimerkiksi Helsingin, Berliinin ja Thessalonikin kautta. Nopein yhteys Oulusta sisältää vain kaksi vaihtoa, ensimmäisen Helsingissä ja toisen Lontoon Heathrow’lla, ja kestää 11 ja puoli tuntia. Rovaniemeltäkin pääsee lentämään Kalamátaan, mutta matka-aika on nopeimmillaankin noin 22 ja puoli tuntia, ja reitti sisältää kolme vaihtoa.

Löytyykö kaupungin Kalamata lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kithira lentokenttä, Zákynthos Zakinthos Island lentokenttä tai Patras Araxos lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kalamata.

Voiko kaupunkiin Kalamata lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kithira lentokenttä ovat keskimäärin 68 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kalamata. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kalamata lentokenttä hinnat?

lentoa Kalamata lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kalamata lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Kalamata lentokenttä osiossa on 1 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kalamata lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kalamata lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kalamata lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kalamata lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kalamata

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kalamata
Aegean Airlines
5. toukokuuta
HEL11:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
KLX15:15Kalamata
12. toukokuuta
KLX07:00Kalamata
3t 40m
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. toukokuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
2 välilaskua
KLX17:50Kalamata
12. toukokuuta
KLX07:00Kalamata
3t 40m
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 25m
2 välilaskua
KLX15:25Kalamata
12. toukokuuta
KLX07:00Kalamata
3t 40m
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
7. toukokuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
2 välilaskua
KLX22:40Kalamata
12. toukokuuta
KLX07:00Kalamata
3t 40m
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
5. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
KLX22:25Kalamata
12. toukokuuta
KLX07:00Kalamata
3t 40m
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 25m
2 välilaskua
KLX15:25Kalamata
12. toukokuuta
KLX16:55Kalamata
6t 55m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kalamata

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kalamata, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aegean Airlines
Aegean Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
KLXKalamata

Muut matkustamoluokat Kalamata lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kalamata lennollasi

Kohteen Kalamata viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Kalamátaan?

Kreikka on EU- ja Shengen-maa kuten Suomikin, joten Kreikkaan matkustaessa et tarvitse viisumia. Matkailijalla on kuitenkin oltava mukanaan hyväksytty ja voimassaoleva matkustusasiakirja, joka käy tarvittaessa myös henkilöllisyyden todistamiseen. Tällainen matkustusasiakirja on joko voimassa oleva passi tai poliisilta haettava kansallinen henkilökortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kalamata

Mitä voit nähdä ja tehdä Kalamátassa?

Kalamátan kaupunki sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan eteläosassa, Messinianlahden rannalla ja Taygetos-vuoren juurella. Kaupungissa on noin 54 000 asukasta. Monen muun kreikkalaiskaupungin tavoin Kalamáta on sekoitus kauniita rantoja, turkoosia merta, historiallisia kohteita, hyvää ruokaa ja Välimeren aurinkoa. Kaupungista löytyvä Archeological Museum of Messenia on vierailun arvoinen, sillä se esittelee lukuisia löytöjä antiikin ja Bysantin ajoilta, esimerkiksi patsaita, ruukkuja, mosaiikkeja ja koruja. Kalamátan vanhakaupunki on luonnollisesti must-see-kohde vanhan arkkitehtuurin, kauniiden rakennusten ja lukuisten ravintoloiden ja kahviloiden ansiosta. Vanhassakaupungissa sijaitsevissa komeissa kirkoissa, The Byzantine Churchissa ja The Church of Ypapantissa, kannattaa myös vierailla. Kalamata Railway Park on laaja ulkoilmamuseo, joka kertoo maan rautatiehistoriasta ja esittelee vanhoja vetureita ja junanvaunuja. Kalamátasta löytyy lukuisia upeita rantoja, ja esimerkiksi rantakatu Navarinoun pituudelta levittäytyy pitkä ranta, jossa riittää lääniä makoilla ja uida. Toisia vaihtoehtoja ovat Kalamata Beach tai Beach of Verga, joista löytyy myös monia rantabaareja ja -klubeja. Mikäli alueen arkeologia ja antiikin Kreikka kiinnostavat, voit tehdä mielenkiintoisen päiväretken Kalamátasta sisämaan Messenen kylään, josta löytyy upeita Antiikin aikaisia raunioita, kuten muurinpätkiä ja muinaisia amfiteattereita. Lisää historiaa tarjoaa Kalamátan linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin vieressä. Keskiaikaisen linnan raunioilla ja holveissa voi seikkailla vapaasti, ja kukkulalta on komeat näkymät alas kaupunkiin. Toinen kiinnostava päiväretkikohde Kalamátasta ovat Taygetoksen vuori ja Spartan kaupunki sen juurella, jonne pääsee kätevästi bussilla tai autolla Kalamátasta. Voit kokea historiallisen ja kuuluisan Spartan kaupungin tai lähteä vaeltamaan Taygetoksen rinteille.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kalamata?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kalamata on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kalamata.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kalamata joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kalamata, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kalamata?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kalamata. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kalamata juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Kalamata lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kalamata

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kalamata

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Kalamata
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kalamata
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.