Etsi halvat lennot Kalamata

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kalamata lentotiedot ja trendit

Tutustu Kalamata lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kalamata?

39 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kalamata. Tämän lennon lähtölentokenttä on Mýkonos, ja se on 91 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kalamata. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kalamata omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kalamata?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kalamata kestää yleensä 18t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Zákynthos Zakinthos Island kentälle (Kalamata suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Zákynthos Zakinthos Island, lentoaika on noin .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kalamata

Kalamáta on kaupunki Kreikassa, Peloponnesoksen niemimaan eteläisessä osassa rannikolla. Lennot Suomesta Kalamátaan (KLX) kulkevat monia eri reittejä Euroopan halki. Nopein yhteys on Helsingistä Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä pysähdyksellä lennettävä reitti. Kalamátaan pääset nopeimmin, mikäli valitset vaihtokentäksi Wienin. Tällöin matka kestää hieman yli kuusi tuntia. Tällainen yhden pysähdyksen reitti on kuitenkin harvinainen ja kahdella vaihdolla olevia lentoja löytyy paljon tätä enemmän. Välilaskut voivat olla esimerkiksi Latvian Riiassa ja Itävallan Wienissä, tai vaihtoehtoisesti Kööpenhaminassa ja Thessalonikin lentoasemalla. Näillä reiteillä matka-aika tosin venyy 10 tai 11 tuntiin. Turusta taas pääsee lentämään Kalamátaan noin 13 tunnissa ja kahdella vaihdolla, jotka ovat esimerkiksi Tukholman Arlandassa ja Düsseldorfissa Saksassa. Useimmiten Turusta lähtevät yhteydet tosin sisältävät kolme vaihtoa, ja lentoaika voi olla hieman alle 12 tunnista 14 tuntiin.

Suomesta ei valitettavasti ole suoraa yhteyttä Kalamátaan. Lennot Kreikan Kalamátaan kulkevat usein Euroopan kenttien kautta ja vaihtokaupungit riippuvat päivistä ja saatavilla olevista yhteyksistä. Nopein yhteys, joka on tarjolla momondon kautta, lähtee Helsingistä ja on hieman yli kuusi tuntia sisältäen yhden vaihdon Wienissä Itävallassa. Tämän lisäksi on tarjolla monia muita pidempiä lentoja kahdella vaihdolla, joten tarjouksia ja saatavia yhteyksiä kannattaa tutkia hyvissä ajoin ennen matkaa. Helsingistä on tarjolla myös yhteys, joka kulkee Amsterdamin ja Stuttgartin lentoasemien kautta ja kestää hieman yli 11 tuntia. Jos taas matkaan haluaa lähteä pohjoisemmasta Suomesta, Oulusta lennot Kalamátan kansainväliselle lentoasemalle onnistuvat kahdella tai kolmella vaihdolla ja kestävät 11 ja puolesta tunnista noin 14 tuntiin. Reitti voi kulkea esimerkiksi Helsingin, Berliinin ja Thessalonikin kautta. Nopein yhteys Oulusta sisältää vain kaksi vaihtoa, ensimmäisen Helsingissä ja toisen Lontoon Heathrow’lla, ja kestää 11 ja puoli tuntia. Rovaniemeltäkin pääsee lentämään Kalamátaan, mutta matka-aika on nopeimmillaankin noin 22 ja puoli tuntia, ja reitti sisältää kolme vaihtoa.

Kithira lentokenttä, Zákynthos Zakinthos Island lentokenttä tai Patras Araxos lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kalamata.

Lentojen hinnat kentälle Kithira lentokenttä ovat keskimäärin 208 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Kalamata. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kalamata

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kalamata
0

Muut matkustamoluokat Kalamata lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kalamata lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalamata?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kalamata

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalamata?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Kalamata. Royal Wings, Lufthansa ja Czech Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Kalamata kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kalamata, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Kalamata ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kalamata lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kalamátan lentokentältä?

Kalamátan kansainvälinen lentoasema, joka on suurin ja vilkkain lentokenttä Peloponnesoksen niemimaalla, sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Helpoiten keskustaan pääsee kentältä lentokenttäbussilla, jolla on pysäkki aivan kentän ulkopuolella. Osa busseista kuljettaa matkustajia myös läheisiin Pylosin, Koronin ja Chóran kaupunkeihin. Kentältä löytyy luonnollisesti myös monia takseja, joilla pääsee helposti matkustamaan haluamaansa kohteeseen. Perinteiselle taksille vaihtoehtona on myös Uber. Lentokentällä toimii lisäksi useita autonvuokrausyrityksiä, joten auton vuokraaminen onnistuu myös helposti.


Kalamata: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kalamata
Helsinki - Kalamata reitin lennot
Nopein lentoaika27t 30m
Halvin hinta510 €

Kohteen Kalamata viisumivaatimukset

Kreikka on EU- ja Shengen-maa kuten Suomikin, joten Kreikkaan matkustaessa et tarvitse viisumia. Matkailijalla on kuitenkin oltava mukanaan hyväksytty ja voimassaoleva matkustusasiakirja, joka käy tarvittaessa myös henkilöllisyyden todistamiseen. Tällainen matkustusasiakirja on joko voimassa oleva passi tai poliisilta haettava kansallinen henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Kalamata


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kalamata

Kalamátan kaupunki sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan eteläosassa, Messinianlahden rannalla ja Taygetos-vuoren juurella. Kaupungissa on noin 54 000 asukasta. Monen muun kreikkalaiskaupungin tavoin Kalamáta on sekoitus kauniita rantoja, turkoosia merta, historiallisia kohteita, hyvää ruokaa ja Välimeren aurinkoa. Kaupungista löytyvä Archeological Museum of Messenia on vierailun arvoinen, sillä se esittelee lukuisia löytöjä antiikin ja Bysantin ajoilta, esimerkiksi patsaita, ruukkuja, mosaiikkeja ja koruja. Kalamátan vanhakaupunki on luonnollisesti must-see-kohde vanhan arkkitehtuurin, kauniiden rakennusten ja lukuisten ravintoloiden ja kahviloiden ansiosta. Vanhassakaupungissa sijaitsevissa komeissa kirkoissa, The Byzantine Churchissa ja The Church of Ypapantissa, kannattaa myös vierailla. Kalamata Railway Park on laaja ulkoilmamuseo, joka kertoo maan rautatiehistoriasta ja esittelee vanhoja vetureita ja junanvaunuja. Kalamátasta löytyy lukuisia upeita rantoja, ja esimerkiksi rantakatu Navarinoun pituudelta levittäytyy pitkä ranta, jossa riittää lääniä makoilla ja uida. Toisia vaihtoehtoja ovat Kalamata Beach tai Beach of Verga, joista löytyy myös monia rantabaareja ja -klubeja. Mikäli alueen arkeologia ja antiikin Kreikka kiinnostavat, voit tehdä mielenkiintoisen päiväretken Kalamátasta sisämaan Messenen kylään, josta löytyy upeita Antiikin aikaisia raunioita, kuten muurinpätkiä ja muinaisia amfiteattereita. Lisää historiaa tarjoaa Kalamátan linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin vieressä. Keskiaikaisen linnan raunioilla ja holveissa voi seikkailla vapaasti, ja kukkulalta on komeat näkymät alas kaupunkiin. Toinen kiinnostava päiväretkikohde Kalamátasta ovat Taygetoksen vuori ja Spartan kaupunki sen juurella, jonne pääsee kätevästi bussilla tai autolla Kalamátasta. Voit kokea historiallisen ja kuuluisan Spartan kaupungin tai lähteä vaeltamaan Taygetoksen rinteille.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kalamata on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kalamata.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kalamata, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kalamata. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Kalamata lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.