Autonvuokraukset kohteessa San Francisco, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto San Francisco, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Francisco, CA, Yhdysvallat
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa San Francisco autonvuokrauksesta

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa lisämaksu. Lisäkuskeista veloitetaan tavallisesti myös ekstraa. Kannattaa vertailla hintoja ja vuokrausehtoja. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on edullista. Vuokra-autot ovat myös hyväkuntoisia ja aina ilmastoituja. Niissä on automaattivaihteet, jotka voivat aluksi vaatia hieman sopeutumista, mutta sujuvoittavat ajamista huomattavasti. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Pienikokoiset henkilöautot ovat käytännöllisiä kaupungissa ajettaessa. Isommille seurueille löytyy tila-autoja. Sellaisella voi suunnata myös vaikkapa Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon, tai ehkä haluat huristella avoautolla rannikkoteitä pitkin?

Auton vuokraus San Franciscossa on yksi vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Ruuhkat voivat tosin olla hurjia. Jos vain mahdollista, älä aja kaupungissa ruuhka-aikana. Kaupungissa on runsaasti mäkiä, mutta tiet ovat pääsääntöisesti oikein hyväkuntoisia. Katupysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin ja lauantaisin 9.00‒18.00 välisenä aikana. Maksut suoritetaan pysäköintimittareihin, joihin käyvät käteinen ja tavallisimmat luottokortit. Maksaa voi myös kännykällä PayByPhone-sovelluksen avulla. Jos toisin ei ole ilmoitettu, maksimipysäköintiaika on 72 tuntia. Aikarajoitukset voidaan ilmoittaa pysäköintimittareiden ja tienvarsikylttien lisäksi myös ajoradan reunuksissa. Punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, keltainen ja musta lastausaluetta, valkoinen viiden minuutin sallittua pysäköintiaikaa liikkeiden aukioloaikoina, vihreä 10 minuutin pysäköintiaikaa ja sininen invapaikkaa. Huomioi, että auton ja reunakiven välisen etäisyyden tulee olla 4,57 senttiä ja alamäkeen pysäköitäessä etupyörät tulee kääntää kulmaan. Eri puolilta kaupunkia löytyy myös julkisia pysäköintialueita ja autohalleja. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa noin 56 km/h, moottoriliikenneteillä (Highway) noin 89 km/h ja moottoriteillä (Interstate Highway) noin 89‒129 km/h. Maksullisia teitä on melko paljon ja myös monilla silloilla sekä tunneleissa on käytössä maksu. Esimerkiksi kuuluisan Golden Gate -sillan ylitys on maksullinen keskustaan päin kuljettaessa, keskustasta poispäin ylitys on ilmainen. Joillakin valtateillä on käytäntönä, että jos autossa on vain yksi henkilö, tienkäyttö on maksullista. Jos taas mukana on matkustaja tai matkustajia, autolla voi ajaa maksuttomalle osalle tietä.

San Franciscossa riittää nähtävää ja koettavaa. Rennon leppoisasta tunnelmastaan tunnettu kaupunki eroaa omintakeisella ilmapiirillään muista Yhdysvaltojen kaupungeista. Golden Gaten silta on San Franciscon tunnetuin maamerkki. Golden Gate Park on puolestaan suuri viheralue, jossa on yli 6 000 erilaista kasvilajia. Lapsille siellä on niin leikkipuisto, planetaario kuin akvaariokin. Mielenkiintoinen matkakohde on myös Alcatraz, pahamaineinen vankilasaari. Fisherman’s Wharfin kaupunginosasta löytyy runsaasti kauppoja ja museoita. Siellä riittää nähtävää myös lapsiperheille: alueella on muun muassa vahamuseo ja Ripleyn Believe It or Not -museo. Kaupunginosa on tunnettu myös suloisista merileijonistaan. San Francisco on kuuluisa myös laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupungissa on 10 kertaa enemmän ravintoloita per asukas kuin muissa yhdysvaltalaiskaupungeissa. Ruuan lisäksi kaupungissa pääsee nauttimaan vireästä yöelämästä. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja hinnat ovat edullisia Suomen hintatasoon tottuneille. Auton vuokraus San Franciscossa on oiva tapa tutustua myös lähiseutuihin. Alueelta löytyy esimerkiksi useita viehättäviä viinitiloja. Vuokra-autolla voi tutustua Amerikkaan myös laajemmin. Isot tiet ovat hyväkuntoisia ja leveitä, joten ajaminen on mukavaa.

Autoa vuokratessasi kiinnitä huomiota vakuutuksiin ja niiden kattavuuteen. Tavallisesti vuokra-autossa on tärkeimmät vakuutukset vuokrahintaan sisältyneenä, mutta halutessasi voit ottaa lisävakuutuksia. Huomioi hinnan ja kattavuuden lisäksi myös mahdollinen omavastuuosuus.

San Franciscon matkalla kannattaa olla kansainvälinen ajokortti mukana. Sitä saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä ja myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälisen ajokortin näyttämistä. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, sen saa Autoliitosta tilaamalla tai palvelupisteessä käymällä. Toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postituspäivät. Ole siis ajoissa liikkeellä! Ota kansainvälisen ajokortin lisäksi mukaan myös suomalainen ajokorttisi.

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu jo lentokentällä. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös kaupungin muista toimipisteistä. Niitä löytyy runsaasti, joten vuokra-auton saaminen ei tuota vaikeuksia. Auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Jos lähdet road tripille, tarkista saako vuokra-auton palauttaa toiseen osavaltioon ja jos saa, mitkä ovat kustannukset. Joissakin yrityksissä ne voivat nousta hyvinkin korkeiksi.


Autonvuokraustarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä kohteesta San Francisco juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

34 € - 80 €

Kaikki autotyypit

51 € - 112 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 59 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 71 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 82 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 78 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 46 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 43 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 97 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 63 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


San Francisco autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Francisco, Kalifornia

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,3

Enterprise

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,4

Value

8,4

National

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,4

Value

8,3

Sixt

7,7
Hyvä
1 arvostelu6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,4

Value

7,5

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,2

Value

6,9

Dollar

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,9

Value

6,8

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,7

Value

6,8

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa San Francisco

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen San Francisco

Suositut autotyypit

Convertible, Standard, Intermediate

Halvin vuokra-auto

34 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa San Francisco viimeisten 72 tunnin aikana: Convertible, Standard, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa San Francisco on 34 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 70 €/pvä.
Kohteen San Francisco suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Mazda CX-5.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja San Francisco autonvuokrauspaikkoja

Vuokraa auto läheltä kohteen San Francisco suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa San Francisco

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa San Francisco - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa San Francisco, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Enterprise vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa San Francisco. Keskimääräisillä 70 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 11 toimipisteessä, Enterprise on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Suurin osa kaupungissa San Francisco sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton San Francisco kuukauden tammikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 97 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa San Francisco maksaa keskimäärin 41 €/päivä.

Yrityksellä Enterprise on eniten vuokraamoja kaupungissa San Francisco, CA, josta löytyy yhteensä 11 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 70 €/päivä tarjouksia Enterprise vuokra-autoille kaupungissa San Francisco, CA.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa San Francisco tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä San Francisco kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia San Francisco ajat.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista San Francisco kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 104 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista San Francisco road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 12 °C ja sademäärän vastaavasti 66,4 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia San Francisco

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta San Francisco

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa San Francisco

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa San Francisco

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - San Francisco


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa San Francisco voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa San Francisco, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa San Francisco tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa San Francisco momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa San Francisco vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta San Francisco.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.