Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa San Francisco, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto San Francisco, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Francisco, CA, Yhdysvallat
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
San Francisco, CA, Yhdysvallat
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi San Francisco

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton San Francisco

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa San Francisco?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa San Francisco löytyvät yleensä Fox kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFox, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 28 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa San Francisco on 28 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa San Francisco?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella San Francisco 14 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa San Francisco?

Keskimääräiseen hintaan 96 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 51 €/pvä), Ford Mustang Convertible vuokra-autot kaupungissa San Francisco on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Cadillac XTS vuokraaminen kaupungissa San Francisco keskimääräiseen hintaan 94 €/pvä (88 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa San Francisco autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton San Franciscossa?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa lisämaksu. Lisäkuskeista veloitetaan tavallisesti myös ekstraa. Kannattaa vertailla hintoja ja vuokrausehtoja. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on edullista. Vuokra-autot ovat myös hyväkuntoisia ja aina ilmastoituja. Niissä on automaattivaihteet, jotka voivat aluksi vaatia hieman sopeutumista, mutta sujuvoittavat ajamista huomattavasti. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Pienikokoiset henkilöautot ovat käytännöllisiä kaupungissa ajettaessa. Isommille seurueille löytyy tila-autoja. Sellaisella voi suunnata myös vaikkapa Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon, tai ehkä haluat huristella avoautolla rannikkoteitä pitkin?

Tärkeää tietoa San Franciscon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus San Franciscossa on yksi vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Ruuhkat voivat tosin olla hurjia. Jos vain mahdollista, älä aja kaupungissa ruuhka-aikana. Kaupungissa on runsaasti mäkiä, mutta tiet ovat pääsääntöisesti oikein hyväkuntoisia. Katupysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin ja lauantaisin 9.00‒18.00 välisenä aikana. Maksut suoritetaan pysäköintimittareihin, joihin käyvät käteinen ja tavallisimmat luottokortit. Maksaa voi myös kännykällä PayByPhone-sovelluksen avulla. Jos toisin ei ole ilmoitettu, maksimipysäköintiaika on 72 tuntia. Aikarajoitukset voidaan ilmoittaa pysäköintimittareiden ja tienvarsikylttien lisäksi myös ajoradan reunuksissa. Punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, keltainen ja musta lastausaluetta, valkoinen viiden minuutin sallittua pysäköintiaikaa liikkeiden aukioloaikoina, vihreä 10 minuutin pysäköintiaikaa ja sininen invapaikkaa. Huomioi, että auton ja reunakiven välisen etäisyyden tulee olla 4,57 senttiä ja alamäkeen pysäköitäessä etupyörät tulee kääntää kulmaan. Eri puolilta kaupunkia löytyy myös julkisia pysäköintialueita ja autohalleja. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa noin 56 km/h, moottoriliikenneteillä (Highway) noin 89 km/h ja moottoriteillä (Interstate Highway) noin 89‒129 km/h. Maksullisia teitä on melko paljon ja myös monilla silloilla sekä tunneleissa on käytössä maksu. Esimerkiksi kuuluisan Golden Gate -sillan ylitys on maksullinen keskustaan päin kuljettaessa, keskustasta poispäin ylitys on ilmainen. Joillakin valtateillä on käytäntönä, että jos autossa on vain yksi henkilö, tienkäyttö on maksullista. Jos taas mukana on matkustaja tai matkustajia, autolla voi ajaa maksuttomalle osalle tietä.

Nähtävyyksiä San Franciscossa ja sen lähellä

San Franciscossa riittää nähtävää ja koettavaa. Rennon leppoisasta tunnelmastaan tunnettu kaupunki eroaa omintakeisella ilmapiirillään muista Yhdysvaltojen kaupungeista. Golden Gaten silta on San Franciscon tunnetuin maamerkki. Golden Gate Park on puolestaan suuri viheralue, jossa on yli 6 000 erilaista kasvilajia. Lapsille siellä on niin leikkipuisto, planetaario kuin akvaariokin. Mielenkiintoinen matkakohde on myös Alcatraz, pahamaineinen vankilasaari. Fisherman’s Wharfin kaupunginosasta löytyy runsaasti kauppoja ja museoita. Siellä riittää nähtävää myös lapsiperheille: alueella on muun muassa vahamuseo ja Ripleyn Believe It or Not -museo. Kaupunginosa on tunnettu myös suloisista merileijonistaan. San Francisco on kuuluisa myös laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupungissa on 10 kertaa enemmän ravintoloita per asukas kuin muissa yhdysvaltalaiskaupungeissa. Ruuan lisäksi kaupungissa pääsee nauttimaan vireästä yöelämästä. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja hinnat ovat edullisia Suomen hintatasoon tottuneille. Auton vuokraus San Franciscossa on oiva tapa tutustua myös lähiseutuihin. Alueelta löytyy esimerkiksi useita viehättäviä viinitiloja. Vuokra-autolla voi tutustua Amerikkaan myös laajemmin. Isot tiet ovat hyväkuntoisia ja leveitä, joten ajaminen on mukavaa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi kiinnitä huomiota vakuutuksiin ja niiden kattavuuteen. Tavallisesti vuokra-autossa on tärkeimmät vakuutukset vuokrahintaan sisältyneenä, mutta halutessasi voit ottaa lisävakuutuksia. Huomioi hinnan ja kattavuuden lisäksi myös mahdollinen omavastuuosuus.

Voiko San Franciscossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

San Franciscon matkalla kannattaa olla kansainvälinen ajokortti mukana. Sitä saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä ja myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälisen ajokortin näyttämistä. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, sen saa Autoliitosta tilaamalla tai palvelupisteessä käymällä. Toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postituspäivät. Ole siis ajoissa liikkeellä! Ota kansainvälisen ajokortin lisäksi mukaan myös suomalainen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus San Franciscossa onnistuu?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu jo lentokentällä. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös kaupungin muista toimipisteistä. Niitä löytyy runsaasti, joten vuokra-auton saaminen ei tuota vaikeuksia. Auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Jos lähdet road tripille, tarkista saako vuokra-auton palauttaa toiseen osavaltioon ja jos saa, mitkä ovat kustannukset. Joissakin yrityksissä ne voivat nousta hyvinkin korkeiksi.


Autonvuokraustarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä kohteesta San Francisco juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

45 € - 117 €

Kaikki autotyypit

49 € - 99 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 48 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on huhtikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 67 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 75 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 73 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 63 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on 70 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa San Francisco, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa San Francisco, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


San Francisco autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Francisco, Kalifornia

National

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,6

Value

9,0

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,8

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,5

Value

8,4

Sixt

7,6
Hyvä
1 arvostelu6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

7,5

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,4

Value

7,0

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9

Hertz

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,5

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa San Francisco

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen San Francisco

Suositut autotyypit

Luxury, Standard, Full-size

Halvin vuokra-auto

39 €

Suosituin malli

Ford Mustang Convertible
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa San Francisco viimeisten 72 tunnin aikana: Luxury, Standard, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa San Francisco on 39 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 39 €/pvä.
Kohteen San Francisco suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Mustang Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Cadillac XTS.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja San Francisco autonvuokrauspaikkoja

Vuokraa auto läheltä kohteen San Francisco suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa San Francisco
Fairmont San Francisco

Fairmont San Francisco

950 Mason Street, San Francisco, CA, United States

0,3 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency San Francisco Downtown Soma

Hyatt Regency San Francisco Downtown Soma

50 3rd Street, San Francisco, CA, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Riu Plaza Fisherman's Wharf

Riu Plaza Fisherman's Wharf

2500 Mason Street, San Francisco, CA, United States

1,8 km kaupungin keskustasta

citizenM San Francisco Union Square

citizenM San Francisco Union Square

72 Ellis Street, San Francisco, CA, United States

0,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Zephyr San Francisco

Hotel Zephyr San Francisco

250 Beach Street, San Francisco, CA, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

Club Quarters Hotel in San Francisco

Club Quarters Hotel in San Francisco

424 Clay Street, San Francisco, CA, United States

1,1 km kaupungin keskustasta

Hilton San Francisco Financial District

Hilton San Francisco Financial District

750 Kearny Street, San Francisco, CA, United States

0,8 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency San Francisco

Hyatt Regency San Francisco

5 Embarcadero Center, San Francisco, CA, United States

1,5 km kaupungin keskustasta

The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

335 Powell Street, San Francisco, CA, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Intercontinental San Francisco, An IHG Hotel

Intercontinental San Francisco, An IHG Hotel

888 Howard Street, San Francisco, CA, United States

1,2 km kaupungin keskustasta

San Francisco Marriott Marquis

San Francisco Marriott Marquis

780 Mission Street, San Francisco, CA, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

555 North Point Street, San Francisco, CA, United States

1,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Triton

Hotel Triton

342 Grant Avenue, San Francisco, CA, United States

0,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Caza Fisherman's Wharf

Hotel Caza Fisherman's Wharf

1300 Columbus Avenue, San Francisco, CA, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Mark Hopkins, An IHG Hotel

Intercontinental Mark Hopkins, An IHG Hotel

999 California Street, San Francisco, CA, United States

0,2 km kaupungin keskustasta

Grand Hyatt San Francisco

Grand Hyatt San Francisco

345 Stockton Street, San Francisco, CA, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

Stanford Court San Francisco

Stanford Court San Francisco

905 California Street, San Francisco, CA, United States

0,3 km kaupungin keskustasta

Beacon Grand, A Union Square Hotel

Beacon Grand, A Union Square Hotel

450 Powell Street, San Francisco, CA, United States

0,4 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa San Francisco - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa San Francisco, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö San Francisco, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa San Francisco sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa San Francisco kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa San Francisco sataa keskimäärin 14 mm cm ja lämpötila on noin 14 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa San Francisco maksaa keskimäärin 96 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa San Francisco, Kalifornia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa San Francisco tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä San Francisco kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia San Francisco ajat.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa San Francisco?

Millainen sää on kohteessa San Francisco, CA kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista San Francisco kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 13 °C lämpötiloja ja 72 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa San Francisco samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista San Francisco road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 61,4 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Francisco hinnat?

autoa San Francisco hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Francisco?

maaliskuuta 2024 alkaen 98 toimijaa on valittavissa autoa San Francisco osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Francisco?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien San Francisco. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Francisco?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa San Francisco. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa San Francisco?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa San Francisco voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa San Francisco?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa San Francisco, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa San Francisco, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa San Francisco tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa San Francisco momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa San Francisco momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta San Francisco autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa San Francisco vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä San Francisco vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta San Francisco.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Francisco

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa San Francisco


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.