Autonvuokraus San Francisco, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto San Francisco, CA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Francisco, CA, Yhdysvallat
8. joulukuu — 15. joulukuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
ke 8/12
Keskipäivä
ke 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 53 €

Kaikki autotyypit

36 € - 80 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on huhtikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on maaliskuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 49 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on lokakuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Maasturi vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 31 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Luksus vuokra-autohinnat.

Avoauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on 72 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa San Francisco, Yhdysvallat on kesäkuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € päivässä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa San Francisco. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa San Francisco voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat San Francisco Avoauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo San Francisco: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Francisco, CA
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,7

Hinta-laatusuhde

8,6
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Mukavuus

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,6

Hinta-laatusuhde

8,4
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,6
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Hinta-laatusuhde

7,4
7,4
Hyvä
1 arvostelu5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Mukavuus

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,3
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Hinta-laatusuhde

7,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Union Square18,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Union Square63,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Union Square18,6 km

Tietoja matkastasi kohteeseen San Francisco

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton San Franciscossa?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa lisämaksu. Lisäkuskeista veloitetaan tavallisesti myös ekstraa. Kannattaa vertailla hintoja ja vuokrausehtoja. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on edullista. Vuokra-autot ovat myös hyväkuntoisia ja aina ilmastoituja. Niissä on automaattivaihteet, jotka voivat aluksi vaatia hieman sopeutumista, mutta sujuvoittavat ajamista huomattavasti. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Pienikokoiset henkilöautot ovat käytännöllisiä kaupungissa ajettaessa. Isommille seurueille löytyy tila-autoja. Sellaisella voi suunnata myös vaikkapa Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon, tai ehkä haluat huristella avoautolla rannikkoteitä pitkin?

Tärkeää tietoa San Franciscon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus San Franciscossa on yksi vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Ruuhkat voivat tosin olla hurjia. Jos vain mahdollista, älä aja kaupungissa ruuhka-aikana. Kaupungissa on runsaasti mäkiä, mutta tiet ovat pääsääntöisesti oikein hyväkuntoisia. Katupysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin ja lauantaisin 9.00‒18.00 välisenä aikana. Maksut suoritetaan pysäköintimittareihin, joihin käyvät käteinen ja tavallisimmat luottokortit. Maksaa voi myös kännykällä PayByPhone-sovelluksen avulla. Jos toisin ei ole ilmoitettu, maksimipysäköintiaika on 72 tuntia. Aikarajoitukset voidaan ilmoittaa pysäköintimittareiden ja tienvarsikylttien lisäksi myös ajoradan reunuksissa. Punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, keltainen ja musta lastausaluetta, valkoinen viiden minuutin sallittua pysäköintiaikaa liikkeiden aukioloaikoina, vihreä 10 minuutin pysäköintiaikaa ja sininen invapaikkaa. Huomioi, että auton ja reunakiven välisen etäisyyden tulee olla 4,57 senttiä ja alamäkeen pysäköitäessä etupyörät tulee kääntää kulmaan. Eri puolilta kaupunkia löytyy myös julkisia pysäköintialueita ja autohalleja. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa noin 56 km/h, moottoriliikenneteillä (Highway) noin 89 km/h ja moottoriteillä (Interstate Highway) noin 89‒129 km/h. Maksullisia teitä on melko paljon ja myös monilla silloilla sekä tunneleissa on käytössä maksu. Esimerkiksi kuuluisan Golden Gate -sillan ylitys on maksullinen keskustaan päin kuljettaessa, keskustasta poispäin ylitys on ilmainen. Joillakin valtateillä on käytäntönä, että jos autossa on vain yksi henkilö, tienkäyttö on maksullista. Jos taas mukana on matkustaja tai matkustajia, autolla voi ajaa maksuttomalle osalle tietä.

Nähtävyyksiä San Franciscossa ja sen lähellä

San Franciscossa riittää nähtävää ja koettavaa. Rennon leppoisasta tunnelmastaan tunnettu kaupunki eroaa omintakeisella ilmapiirillään muista Yhdysvaltojen kaupungeista. Golden Gaten silta on San Franciscon tunnetuin maamerkki. Golden Gate Park on puolestaan suuri viheralue, jossa on yli 6 000 erilaista kasvilajia. Lapsille siellä on niin leikkipuisto, planetaario kuin akvaariokin. Mielenkiintoinen matkakohde on myös Alcatraz, pahamaineinen vankilasaari. Fisherman’s Wharfin kaupunginosasta löytyy runsaasti kauppoja ja museoita. Siellä riittää nähtävää myös lapsiperheille: alueella on muun muassa vahamuseo ja Ripleyn Believe It or Not -museo. Kaupunginosa on tunnettu myös suloisista merileijonistaan. San Francisco on kuuluisa myös laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupungissa on 10 kertaa enemmän ravintoloita per asukas kuin muissa yhdysvaltalaiskaupungeissa. Ruuan lisäksi kaupungissa pääsee nauttimaan vireästä yöelämästä. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja hinnat ovat edullisia Suomen hintatasoon tottuneille. Auton vuokraus San Franciscossa on oiva tapa tutustua myös lähiseutuihin. Alueelta löytyy esimerkiksi useita viehättäviä viinitiloja. Vuokra-autolla voi tutustua Amerikkaan myös laajemmin. Isot tiet ovat hyväkuntoisia ja leveitä, joten ajaminen on mukavaa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi kiinnitä huomiota vakuutuksiin ja niiden kattavuuteen. Tavallisesti vuokra-autossa on tärkeimmät vakuutukset vuokrahintaan sisältyneenä, mutta halutessasi voit ottaa lisävakuutuksia. Huomioi hinnan ja kattavuuden lisäksi myös mahdollinen omavastuuosuus.

Voiko San Franciscossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

San Franciscon matkalla kannattaa olla kansainvälinen ajokortti mukana. Sitä saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä ja myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälisen ajokortin näyttämistä. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, sen saa Autoliitosta tilaamalla tai palvelupisteessä käymällä. Toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postituspäivät. Ole siis ajoissa liikkeellä! Ota kansainvälisen ajokortin lisäksi mukaan myös suomalainen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus San Franciscossa onnistuu?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu jo lentokentällä. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös kaupungin muista toimipisteistä. Niitä löytyy runsaasti, joten vuokra-auton saaminen ei tuota vaikeuksia. Auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Jos lähdet road tripille, tarkista saako vuokra-auton palauttaa toiseen osavaltioon ja jos saa, mitkä ovat kustannukset. Joissakin yrityksissä ne voivat nousta hyvinkin korkeiksi.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin San Francisco, CA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Francisco lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus San Francisco

34 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa San Francisco momondon avulla ajankohtana marraskuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa San Francisco noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa San Francisco. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä San Francisco autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Thrifty vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa San Francisco. Keskimääräisillä 54 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Thrifty on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö San Francisco, CA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa San Francisco sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa San Francisco?

Yrityksellä Hertz on eniten vuokraamoja kaupungissa San Francisco, CA, josta löytyy yhteensä 11 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 35 €/päivä tarjouksia Hertz vuokra-autoille kaupungissa San Francisco, CA.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa San Francisco, CA?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa San Francisco tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä San Francisco kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia San Francisco ajat.

Millainen sää on kohteessa San Francisco, CA kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista San Francisco kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 14 °C lämpötiloja ja 65 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen marraskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa San Francisco kuukauden marraskuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa San Francisco.

Onko sää kaupungissa San Francisco samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista San Francisco road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden marraskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 14 °C ja sademäärän vastaavasti 44,2 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin San Francisco lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia San Francisco

Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten , ja maan Kalifornia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - San Francisco