Autonvuokraus San Francisco - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto San Francisco? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Francisco, CA, Estados Unidos8. lokakuu — 11. lokakuu
San Francisco, CA, Estados Unidos
to 10/8
Keskipäivä
su 10/11
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa San Francisco?

Kaikki

24 € - 71 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa San Francisco on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 27 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti huhtikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa San Francisco voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo San Francisco: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Francisco
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 1236 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 1226 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 1293 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.0

Pisteet perustuvat 158 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.8

Pisteet perustuvat 404 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 838 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 851 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 811 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa


Tietoja matkastasi kohteeseen San Francisco

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton San Franciscossa?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta voidaan veloittaa lisämaksu. Lisäkuskeista veloitetaan tavallisesti myös ekstraa. Kannattaa vertailla hintoja ja vuokrausehtoja. Suomalaiseen hintatasoon tottuneelle auton vuokraus on edullista. Vuokra-autot ovat myös hyväkuntoisia ja aina ilmastoituja. Niissä on automaattivaihteet, jotka voivat aluksi vaatia hieman sopeutumista, mutta sujuvoittavat ajamista huomattavasti. Vuokraa auto, joka soveltuu omiin käyttötarpeisiisi. Pienikokoiset henkilöautot ovat käytännöllisiä kaupungissa ajettaessa. Isommille seurueille löytyy tila-autoja. Sellaisella voi suunnata myös vaikkapa Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon, tai ehkä haluat huristella avoautolla rannikkoteitä pitkin?

Tärkeää tietoa San Franciscon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus San Franciscossa on yksi vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Ruuhkat voivat tosin olla hurjia. Jos vain mahdollista, älä aja kaupungissa ruuhka-aikana. Kaupungissa on runsaasti mäkiä, mutta tiet ovat pääsääntöisesti oikein hyväkuntoisia. Katupysäköinti on tavallisesti maksullista arkisin ja lauantaisin 9.00‒18.00 välisenä aikana. Maksut suoritetaan pysäköintimittareihin, joihin käyvät käteinen ja tavallisimmat luottokortit. Maksaa voi myös kännykällä PayByPhone-sovelluksen avulla. Jos toisin ei ole ilmoitettu, maksimipysäköintiaika on 72 tuntia. Aikarajoitukset voidaan ilmoittaa pysäköintimittareiden ja tienvarsikylttien lisäksi myös ajoradan reunuksissa. Punainen tarkoittaa pysäköintikieltoa, keltainen ja musta lastausaluetta, valkoinen viiden minuutin sallittua pysäköintiaikaa liikkeiden aukioloaikoina, vihreä 10 minuutin pysäköintiaikaa ja sininen invapaikkaa. Huomioi, että auton ja reunakiven välisen etäisyyden tulee olla 4,57 senttiä ja alamäkeen pysäköitäessä etupyörät tulee kääntää kulmaan. Eri puolilta kaupunkia löytyy myös julkisia pysäköintialueita ja autohalleja. Nopeusrajoitukset ovat taajamissa noin 56 km/h, moottoriliikenneteillä (Highway) noin 89 km/h ja moottoriteillä (Interstate Highway) noin 89‒129 km/h. Maksullisia teitä on melko paljon ja myös monilla silloilla sekä tunneleissa on käytössä maksu. Esimerkiksi kuuluisan Golden Gate -sillan ylitys on maksullinen keskustaan päin kuljettaessa, keskustasta poispäin ylitys on ilmainen. Joillakin valtateillä on käytäntönä, että jos autossa on vain yksi henkilö, tienkäyttö on maksullista. Jos taas mukana on matkustaja tai matkustajia, autolla voi ajaa maksuttomalle osalle tietä.

Nähtävyyksiä San Franciscossa ja sen lähellä

San Franciscossa riittää nähtävää ja koettavaa. Rennon leppoisasta tunnelmastaan tunnettu kaupunki eroaa omintakeisella ilmapiirillään muista Yhdysvaltojen kaupungeista. Golden Gaten silta on San Franciscon tunnetuin maamerkki. Golden Gate Park on puolestaan suuri viheralue, jossa on yli 6 000 erilaista kasvilajia. Lapsille siellä on niin leikkipuisto, planetaario kuin akvaariokin. Mielenkiintoinen matkakohde on myös Alcatraz, pahamaineinen vankilasaari. Fisherman’s Wharfin kaupunginosasta löytyy runsaasti kauppoja ja museoita. Siellä riittää nähtävää myös lapsiperheille: alueella on muun muassa vahamuseo ja Ripleyn Believe It or Not -museo. Kaupunginosa on tunnettu myös suloisista merileijonistaan. San Francisco on kuuluisa myös laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupungissa on 10 kertaa enemmän ravintoloita per asukas kuin muissa yhdysvaltalaiskaupungeissa. Ruuan lisäksi kaupungissa pääsee nauttimaan vireästä yöelämästä. Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja hinnat ovat edullisia Suomen hintatasoon tottuneille. Auton vuokraus San Franciscossa on oiva tapa tutustua myös lähiseutuihin. Alueelta löytyy esimerkiksi useita viehättäviä viinitiloja. Vuokra-autolla voi tutustua Amerikkaan myös laajemmin. Isot tiet ovat hyväkuntoisia ja leveitä, joten ajaminen on mukavaa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Autoa vuokratessasi kiinnitä huomiota vakuutuksiin ja niiden kattavuuteen. Tavallisesti vuokra-autossa on tärkeimmät vakuutukset vuokrahintaan sisältyneenä, mutta halutessasi voit ottaa lisävakuutuksia. Huomioi hinnan ja kattavuuden lisäksi myös mahdollinen omavastuuosuus.

Voiko San Franciscossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

San Franciscon matkalla kannattaa olla kansainvälinen ajokortti mukana. Sitä saatetaan kysyä poliisin pysäyttäessä ja myös osa autovuokraamoista vaatii kansainvälisen ajokortin näyttämistä. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, sen saa Autoliitosta tilaamalla tai palvelupisteessä käymällä. Toimitusaika on noin viikko sekä mahdolliset postituspäivät. Ole siis ajoissa liikkeellä! Ota kansainvälisen ajokortin lisäksi mukaan myös suomalainen ajokorttisi.

Mistä auton nouto ja palautus San Franciscossa onnistuu?

Auton vuokraus San Franciscossa onnistuu jo lentokentällä. Auton vuokraaminen onnistuu toki myös kaupungin muista toimipisteistä. Niitä löytyy runsaasti, joten vuokra-auton saaminen ei tuota vaikeuksia. Auton voi tavallisesti palauttaa myös toiseen toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Jos lähdet road tripille, tarkista saako vuokra-auton palauttaa toiseen osavaltioon ja jos saa, mitkä ovat kustannukset. Joissakin yrityksissä ne voivat nousta hyvinkin korkeiksi.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin San Francisco kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hilton San Francisco Union Square

333 O'Farrell Street

18.5 km lentokentältä

Fairmont San Francisco

950 Mason Street

19.2 km lentokentältä

Hotel Zephyr San Francisco

250 Beach Street

20.9 km lentokentältä

Hilton San Francisco Union Square

333 O'Farrell Street

18.5 km lentokentältä

Fairmont San Francisco

950 Mason Street

19.2 km lentokentältä

Hotel Zephyr San Francisco

250 Beach Street

20.9 km lentokentältä

The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

335 Powell Street

18.6 km lentokentältä

Hilton San Francisco Financial District

750 Kearny Street

19.4 km lentokentältä

San Francisco Marriott Marquis

780 Mission Street

18.3 km lentokentältä

Parc 55 San Francisco - a Hilton Hotel

55 Cyril Magnin Street

18.3 km lentokentältä

Hyatt Regency San Francisco

5 Embarcadero Center

19.2 km lentokentältä

Hotel Nikko San Francisco

222 Mason Street

18.5 km lentokentältä

Intercontinental San Francisco

888 Howard Street

17.9 km lentokentältä

Intercontinental Hotels Mark Hopkins San Francisco

999 California Street

19.1 km lentokentältä

Club Quarters Hotel in San Francisco

424 Clay Street

19.4 km lentokentältä

Stanford Court San Francisco

905 California Street

19.1 km lentokentältä

Hotel Whitcomb

1231 Market Street

17.7 km lentokentältä

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

2500 Mason Street

20.9 km lentokentältä

Omni San Francisco Hotel

500 California Street

19.2 km lentokentältä

Hotel Spero

405 Taylor Street

18.5 km lentokentältä

Grand Hyatt San Francisco Union Square

345 Stockton Street

18.8 km lentokentältä


Autonvuokraus San Francisco

209 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa San Francisco momondon avulla ajankohtana syyskuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa San Francisco noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa San Francisco. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä San Francisco autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Thrifty vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa San Francisco. Keskimääräisillä 52 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Thrifty on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö San Francisco autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa San Francisco sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa San Francisco kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa San Francisco sataa keskimäärin 65 mm cm ja lämpötila on noin 14 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa San Francisco maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Kuinka monta Enterprise autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa San Francisco?

Yrityksellä Enterprise on eniten vuokraamoja kaupungissa San Francisco, josta löytyy yhteensä 11 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 63 €/päivä tarjouksia Enterprise vuokra-autoille kaupungissa San Francisco.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa San Francisco?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa San Francisco tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä San Francisco kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia San Francisco ajat.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdysvallat


Lentolippu varattuna kohteeseen San Francisco? Aloita matkan suunnittelu!