Etsi halpoja lentoja Kiinaan alk. 407 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kiinaan

Yhteenveto Kiinan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

407 €

Halvin meno-paluulennon hinta

573 €

Nopein lentoaika

12t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kiina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 407 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Shanghai Hongqiao).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kiina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 573 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Shanghai Pu Dong).
Nopein lento kohteeseen Kiina kohteesta Suomi kestää 12t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Shanghai Pu Dong).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kiina mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Kiinan lentotiedot ja trendit

Tutustu Kiinan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Kiina?

Jos haluat lentää kohteeseen Kiina halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Lufthansa, British Airways ja Air China, joiden tarjoamat hinnat alkavat 355 €, 501 € sekä 506 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Kiina suosituimmat kaupungit?

Kiina on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (39 %) vierailee kaupungissa Shanghai useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Kiina muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Peking ja Chengdu.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kiina?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kiina kestää yleensä 9t 05m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Shanghai Hongqiao kentälle (Kiina suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Shanghai Hongqiao, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kiina?

Juneyao Airlines on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Kiina, ja 64 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Kiina alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Qatar Airways ja Lufthansa. Kohteeseen Kiina lentää yhteensä Kiina eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kiina? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kiina kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kiina
Shanghai
Shanghai

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kiina

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kiina

Mikä on alueen Kiina suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kiina?

Lennot kohteeseen Kiina voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 469 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Kiina keskimääräiseen hintaan 729 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Kiina, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 699 € tai alle.

Mistä on halvinta lentää kohteeseen Kiina?

Jos olet matkalla kohteeseen Kiina, kannattaa harkita lentämistä kentälle Shanghai Pu Dong kaupungissa Shanghai, jotta saat parhaat tarjoukset, sillä keskimääräinen lentohinta on 469 € Vaihtoehtoisesti Zhengzhou Zhengzhou on toiseksi halvin paikka löytää lentoja kohteeseen Kiina, ja keskimääräinen lentohinta on 632 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kiina hinnat?

lentoa Kiina hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kiina?

marraskuuta 2023 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Kiina osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kiina?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kiina matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kiina?

Matkalla kohteeseen Kiina tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kiina saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kiina kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kiina kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kiina: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kiina, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiShanghai9t 05m548 €
HelsinkiXi'an25t 15m570 €
HelsinkiKanton17t 20m608 €
HelsinkiPeking15t 50m613 €
HelsinkiChengdu22t 50m627 €
VaasaPeking16t 30m789 €
HelsinkiHangzhou20t 05m1111 €
Kokkola-PietarsaariPeking28t 35m1232 €
HelsinkiGanzhou43t 35m2505 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kiina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kiinaan?

Suomesta on mahdollisuus lentää suorin reittilennoin kuuteen kiinalaiskaupunkiin: Shanghaihin, Pekingiin, Chongqingiin, Guangzhouhun, Xi’aniin ja Nanjingiin. Kaikki suorat reittilennot Helsinki-Vantaalta operoi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Vaikka lentoja myy myös ainakin kiinalainen lentoyhtiö Air China, ovat reittilennot käytännössä aina Finnairin lentämiä. Shanghaihin Finnair lentää parhaimmillaan kaksi kertaa päivässä, ja lennot laskeutuvat Shanghai Pudongin kansainväliselle lentoasemalle (Shanghai Pudong International Airport). Pekingiin on lentoja puolestaan noin kerran päivässä, ja määränpäässä lennot ottaa vastaan Pekingin kansainvälinen lentoasema (Beijing Capital International Airpor). Helsinki-Vantaan lentoasemalta Chongqingiin ja Guangzhouhun suoria reittilentoja on tavallisesti noin neljä viikossa. Xi’aniin ja Nanjingiin suoria lentoja on puolestaan noin kolme viikossa. Mikäli matka-aikatauluusi sopivat lennot vaihtokenttien kautta, on lentoyhtiövaihtoehtoja lukuisia. Välilaskullisilla reiteillä Suomesta esimerkiksi Shanghaihin operoivat muun muassa alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa. Pekingiin lennot voi saada esimerkiksi venäläiseltä Aeroflotilta ja Lufthansalta. Yhdistelemällä eri lentoyhtiöiden lentoja, reittivaihtoehtoja on useita. Mikäli haluat tutustua Kiinan eri alueisiin, käyttöön kannattaa ottaa Kiinan kätevät kotimaan lennot, joita tarjoaa esimerkiksi Air China.

Milloin on paras aika matkustaa Kiinaan?

Kiina kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Mikäli nautit kuumista lomasäistä, matkat Kiinaan kannattaa suunnitella kesäkuukausiksi. Sää Kiinassa on kesäisin kuuma, ja esimerkiksi Pekingissä keskilämpötilat pyörivät heinä-elokuussa noin 30 asteen tuntumassa. Sateet ovat kesäkaudella tavallisia, mutta silti kesä on Kiinan suosituinta matkailukautta. Halvat lennot Kiinaan on vaikeinta napata kesäkaudeksi, joten lentovaraukset kesälomalle kannattaa tehdä ajoissa. Talvet Kiinassa ovat viileitä ja lyhyitä, ja varsinaisia talvikuukausia ovat ainoastaan joulu- ja tammikuu. Lämpötilat painuvat talvella monessa osin maata nollaan ja jopa pakkasen puolelle, mutta myös talvisin Kiina tarjoaa paljon koettavaa. Edullisia lentoja Kiinaan ovat talvisin hyvin saatavilla, keskimääräistä kalliimpaa joulukuuta ja vuodenvaihdetta lukuun ottamatta. Niin lentojen hintojen kuin säidenkin puolesta parasta matkustusaikaa Kiinaan ovat kevät ja syksy. Näille vuodenajoille voit napata todella halvat lennot, ja monissa Kiinan turistikohteissa on tuolloin rauhallisempaa kuin vilkkaimpina matkustuskuukausina. Kevätaikaan maalis-toukokuussa ja syksyllä syys-lokakuussa lämpötilat ovat noin 15–20 asteen tuntumassa.

Kuinka kauan kestää lento Kiinaan?

Lentojen kesto Suomesta Kiinaan vaihtelee kohdekaupungin ja reitin mukaan. Suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Pekingiin kestävät noin seitsemän tuntia ja 50 minuuttia, Shanghaihin noin kahdeksan tuntia ja 50 minuuttia, Chongqingiin noin kahdeksan tuntia ja 30 minuuttia, Guangzhouhun noin yhdeksän tuntia ja 40 minuuttia, Nanjingiin noin yhdeksän tuntia ja Xi’aniin noin seitsemän tuntia ja 50 minuuttia. Keskimäärin lentoaika Suomen ja Kiinan välillä on siis suorilla lentoreiteillä noin seitsemästä yhdeksään tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Kiinaan, varaudu pidempään matka-aikaan. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika esimerkiksi Pekingiin on alkaen noin 11 tuntia.

Tarvitaanko Kiinaan passi tai viisumi?

Kiinan matka vaatii esivalmisteluja, sillä kaikkien Suomen kansalaisten on hankittava Kiinaan reissatessaan viisumi. Viisumia matkalle anotaan Kiinan Viisumin Palvelukeskuksesta, joka sijaitsee Helsingissä. Viisumin hinta on alkaen noin 55 euroa käsittelyajasta riippuen. Viisumin pikakäsittely on tavallista käsittelyä kalliimpi. Viisuminhakuprosessi suositellaan aloittamaan noin kuukausi ennen matkaa, mutta tavallisesti sen käsittelyaika on noin neljä työpäivää. Mukaan Kiinan matkalla on aina otettava myös passi. Varmista passisi voimassaoloaika, sillä sen on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta Kiinan matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kiina

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kiina?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kiina laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kiina momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kiina?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kiina on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kiina nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kiina joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Kiina momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kiina?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kiina.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kiina juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kiina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.