Halvat lennot Peking alue

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Peking alue

Yhteenveto Peking alue lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

1221 €

Nopein lentoaika

17t 55m
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Peking kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1221 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä).
Nopein lento kohteeseen Peking kohteesta Suomi kestää 17t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä).

Halvimmat lennot Peking alue kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Peking alue

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Peking alue

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Peking alue

Lähtöpaikasta riippuen voit löytää lentoja kohteeseen Peking alue niinkin alhaiseen hintaan kuin 170 € per henkilö. Lennot kohteeseen Peking alue maksavat keskimäärin 2307 € henkilöltä.

Lämpötilat alueella Peking alue vaihtelevat välillä −3 °C - 26 °C vuodenajasta riippuen. Lämpimin kuukausi kohteessa Peking alue on heinäkuu ja kohteen Peking alue kylmin kuukausi on tammikuu. Ne matkustajat, jotka hakevat kuivempia kelejä, kannattaa matkustaa tammikuu, tammikuu tai tammikuu kuukausien aikana, jolloin sateen mahdollisuus on epätodennäköisempää muihin kausiin verrattuna.

Keskimääräinen Suomi–Peking alue lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä kestää keskimäärin 37t 40m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä kestää keskimäärin . Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä on alueen Peking alue suosituin lentokenttä.

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Peking alue oli 881 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 3975 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Peking alue. 3975 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Peking alue, kun taas 7176 € on kallein.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Peking alue, muista varata lähtösi torstaina. Lentäminen torstaina ja keskiviikkona on paras vaihtoehto. perjantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Peking alue.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Peking alue? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä alueen Peking alue suositut nähtävyydet.

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Peking alue kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Peking alue kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Peking alue: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Peking alue, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
Kokkola-PietarsaariPeking20t 25m752 €
HelsinkiPeking37t 40m1416 €
VaasaPeking27t 35m2079 €

Peking alue: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Peking alue
Helsinki - Peking reitin lennot
Lyhyin lentoaika37t 40m
Halvin hinta1416 €
Vaasa - Peking reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 35m
Halvin hinta2079 €

Aloita matkan suunnittelu - Peking alue


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Peking momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Peking.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Peking. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.