Lennot Nepal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Nepal

Yhteenveto Nepal lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

242 €

Halvin meno-paluulennon hinta

696 €

Nopein lentoaika

13t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Nepal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 242 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nepal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 696 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Nopein lento kohteeseen Nepal kohteesta Suomi kestää 13t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nepal mukaan lukien Turkish Airlines, Qatar Airways ja Etihad Airways.

Halvimmat lennot Nepal kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Nepal
Kathmandu
Kathmandu

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Nepal

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Nepal

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Nepal ovat lentoyhtiön Vistara tarjoama 90 €, lentoyhtiön Biman Bangladesh tarjoama 207 € sekä lentoyhtiön Air India tarjoama 230 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Nepal kestää yleensä 14t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kathmandu Tribhuvan kentälle (Nepal suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Kathmandu Tribhuvan, lentoaika on noin .

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Nepal oli 200 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1030 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Nepal. 1057 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Nepal, kun taas 1649 € on kallein.

tiistaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Nepal lentohintojen perusteella. sunnuntaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Nepal, yritä välttää lentämistä perjantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Nepal kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Nepal kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Nepal: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Nepal, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiKathmandu14t 40m658 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nepal

Suomesta Nepaliin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Nepaliin voit kuitenkin saada kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Valtaosa Suomen ja Nepalin välisistä lentoreiteistä suuntautuu maan pääkaupunkiin Kathmanduun. Kätevät yhden vaihdon lennot Nepalin Kathmanduun saat esimerkiksi turkkilaiselta Turkish Airlinesilta, suomalaiselta Finnairilta ja qatarilaiselta Qatar Airwaysilta. Mikäli matka-aikataulusi ei ole kovin tiukka, edullisia kahden tai kolmen vaihdon lentoreittejä Kathmanduun operoivat yhteistyössä esimerkiksi alankomaalainen KLM ja intialainen Jet Airways. Määränpäässä Kathmandussa lennot laskeutuvat Tribhuvanin kansainväliselle lentokentälle (Tribhuvan International Airport). Välilaskullisia lentoja on saatavilla myös muihin Nepalin kaupunkeihin, esimerkiksi Nepalgunjin suurkaupunkiin. Lähes kaikki lennot kaupunkiin kulkevat kuitenkin Kathmandun kautta. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nepalgunjiin, lentomatkaan sisältyy lähes aina vähintään kaksi välilaskua. Lentoreittejä Nepalgunjiin operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja lentomatkat tehdään aina useamman eri lentoyhtiön yhteistyönä. Lennot laskeutuvat Nepalgunjissa paikalliselle Nepalgunjin lentokentälle (Nepalgunj Airport). Välilaskullisia lentoja lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös esimerkiksi Pokharan ja Biratnagarin kaupunkeihin Nepalissa.

Säiden puolesta Nepalin parhaat matkustuskuukaudet sijoittuvat on alkukevääseen ja syksyyn. Näinä vuodenaikoina sää Nepalissa on lämmin, mutta ei tukalan kuuma, ja liikkuminen maassa on helppoa. Luontokohteet ovat vehreimmillään. Matkat Nepaliin tulevat kuitenkin varsinkin syksyisin hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä matkailu maassa on erityisen vilkasta syyskuukausina, noin syyskuusta marraskuuhun. Myös joulukuu on talvella suosittua matkailuaikaa Nepalissa. Kesäisin Nepalissa on helteistä, ja monissa osissa maata esiintyy voimakkaita sateita. Vaikeahkot sääolot hillitsevät kesäkuukausina matkailua. Halvat lennot Nepaliin on helppo napata kesäkaudelle, mutta mikäli toiveissasi on tutkia maan eri osia, valitse mieluummin toinen matkustusaika. Runsaiden sateiden aikaan kaupungista toiseen liikkuminen voi olla vaikeaa teiden huonon kunnon vuoksi, eikä kaikissa luontokohteissa ole turvallista vierailla. Kaupunkimatkaa suunnitteleville kesäkuukaudetkin voivat olla hyvää matkustusaikaa, ja budjettimatkailija voikin napata Nepaliin edulliset kesälomalennot.

Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kathmanduun, lentoaika on vähintään noin 13 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy kaksi tai kolme välilaskua, matka-aika pitenee selvästi. Pidemmillä lentoreiteillä lentoaika on tyypillisesti noin 20–25 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Nepalgunjiin matka-aika on alkaen noin 17 tuntia, Pokharaan alkaen noin 13 tuntia ja Biratnagariin alkaen noin 13 tuntia. Keskimäärin Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto on lyhimmillään noin 13–17 tuntia. Mikäli valitset pitkät, jopa vuorokauden mittaiset lennot, kiinnitä huomiota myös matkustusmukavuuteen. Ota esimerkiksi selville, minkälainen ruokatarjoilu lennon hintaan sisältyy ja mitä viihdykettä matkustajille on lentokoneessa tarjolla.

Matkat Nepaliin vaativat esivalmisteluja, sillä Suomen kansalaisten on hankittava Nepaliin suunnatessaan viisumi. Voit hankkia viisumin etukäteen joko lähimmästä Nepalin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Kööpenhaminassa, tai Nepaliin saapuessasi lentokentältä. Viisumin hinta on noin 22–88,30 euroa riippuen siitä, kuinka kauan aiot lomailla maassa. Viisumi myönnetään enintään 90 päiväksi eli kolmeksi kuukaudeksi. Nepalin matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Nepalissa vierailevien turistien passien on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pidä viisumin kuitti tallessa lomasi ajan.


Nepal: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kathmandu reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 40m
Halvin hinta658 €

Etsi lentoja kohteeseen Nepal

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Nepal


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Nepal. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Nepal momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Nepal. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Nepal lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.