Lennot Nepal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 9/8
ma 16/8

Halvimmat lennot Nepal kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Nepal
Kathmandu
Kathmandu

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Nepal

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Nepal
  • Mitkä ovat maan Nepal suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Nepal on Kathmandu, jossa he vierailevat 697 % useammin kuin missään muussa maan Nepal kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Pokhara ja Nepalganj.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Nepal?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Nepal ovat lentoyhtiön Air India tarjoama 107 €, lentoyhtiön Biman Bangladesh tarjoama 184 € sekä lentoyhtiön Thai Lion Air tarjoama 228 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Nepal? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Nepal kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Nepal kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Nepal: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Nepal, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiKathmandu756 €

Nepalin lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Aasian sisäosissa sijaitseva Nepal on seikkailijoiden maa. Nepaliin matkailijoita kutsuvat niin kaupungit kuin luontokohteetkin, esimerkiksi vaikuttava Himalajan vuoristo vaelluspolkuineen ja Chitwanin vehreä kansallispuisto. Elämää kuhisevassa Kathmandussa voi tutustua miljoonakaupungin arkeen Nepalin tyyliin. Lisäksi monet muut nepalilaiskaupungit, kuten Unescon suojelemalla alueella sijaitseva historiallinen Bhaktapur, ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Suomesta on vilkas lentoliikenne etenkin Nepalin pääkaupunkiin Kathmanduun. Halvat lennot Nepaliin kulkevat aina vaihtokentän kautta, eli Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kathmanduun ei ole tarjolla suoria reittilentoja. Mikäli haluat nauttia Nepalin luontokohteista, lentoliput Nepaliin kannattaa hankkia syksylle tai keväälle. Lämpötilat ovat alkukeväisin ja syksyisin Nepalissa hieman alle 20 asteen tuntumassa ja sateet ovat vähäisiä. Etenkin syksyyn sijoittuukin maan vilkkain matkailukausi, joten lentojen ja hotellien hinnat voivat olla syksyllä keskimääräistä korkeammat. Kesällä Nepalissa eletään runsassateista sadekautta, joten maa ei ole kesälomakohteiden ykkönen. Talvella Nepaliin voi saada suosittua joulukuuta lukuun ottamatta edullisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Nepaliin?

Suomesta Nepaliin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Nepaliin voit kuitenkin saada kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Valtaosa Suomen ja Nepalin välisistä lentoreiteistä suuntautuu maan pääkaupunkiin Kathmanduun. Kätevät yhden vaihdon lennot Nepalin Kathmanduun saat esimerkiksi turkkilaiselta Turkish Airlinesilta, suomalaiselta Finnairilta ja qatarilaiselta Qatar Airwaysilta. Mikäli matka-aikataulusi ei ole kovin tiukka, edullisia kahden tai kolmen vaihdon lentoreittejä Kathmanduun operoivat yhteistyössä esimerkiksi alankomaalainen KLM ja intialainen Jet Airways. Määränpäässä Kathmandussa lennot laskeutuvat Tribhuvanin kansainväliselle lentokentälle (Tribhuvan International Airport). Välilaskullisia lentoja on saatavilla myös muihin Nepalin kaupunkeihin, esimerkiksi Nepalgunjin suurkaupunkiin. Lähes kaikki lennot kaupunkiin kulkevat kuitenkin Kathmandun kautta. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nepalgunjiin, lentomatkaan sisältyy lähes aina vähintään kaksi välilaskua. Lentoreittejä Nepalgunjiin operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja lentomatkat tehdään aina useamman eri lentoyhtiön yhteistyönä. Lennot laskeutuvat Nepalgunjissa paikalliselle Nepalgunjin lentokentälle (Nepalgunj Airport). Välilaskullisia lentoja lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös esimerkiksi Pokharan ja Biratnagarin kaupunkeihin Nepalissa.

Milloin on paras aika matkustaa Nepaliin?

Säiden puolesta Nepalin parhaat matkustuskuukaudet sijoittuvat on alkukevääseen ja syksyyn. Näinä vuodenaikoina sää Nepalissa on lämmin, mutta ei tukalan kuuma, ja liikkuminen maassa on helppoa. Luontokohteet ovat vehreimmillään. Matkat Nepaliin tulevat kuitenkin varsinkin syksyisin hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä matkailu maassa on erityisen vilkasta syyskuukausina, noin syyskuusta marraskuuhun. Myös joulukuu on talvella suosittua matkailuaikaa Nepalissa. Kesäisin Nepalissa on helteistä, ja monissa osissa maata esiintyy voimakkaita sateita. Vaikeahkot sääolot hillitsevät kesäkuukausina matkailua. Halvat lennot Nepaliin on helppo napata kesäkaudelle, mutta mikäli toiveissasi on tutkia maan eri osia, valitse mieluummin toinen matkustusaika. Runsaiden sateiden aikaan kaupungista toiseen liikkuminen voi olla vaikeaa teiden huonon kunnon vuoksi, eikä kaikissa luontokohteissa ole turvallista vierailla. Kaupunkimatkaa suunnitteleville kesäkuukaudetkin voivat olla hyvää matkustusaikaa, ja budjettimatkailija voikin napata Nepaliin edulliset kesälomalennot.

Kuinka kauan kestää lento Nepaliin?

Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kathmanduun, lentoaika on vähintään noin 13 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy kaksi tai kolme välilaskua, matka-aika pitenee selvästi. Pidemmillä lentoreiteillä lentoaika on tyypillisesti noin 20–25 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Nepalgunjiin matka-aika on alkaen noin 17 tuntia, Pokharaan alkaen noin 13 tuntia ja Biratnagariin alkaen noin 13 tuntia. Keskimäärin Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto on lyhimmillään noin 13–17 tuntia. Mikäli valitset pitkät, jopa vuorokauden mittaiset lennot, kiinnitä huomiota myös matkustusmukavuuteen. Ota esimerkiksi selville, minkälainen ruokatarjoilu lennon hintaan sisältyy ja mitä viihdykettä matkustajille on lentokoneessa tarjolla.

Tarvitaanko Nepaliin passi tai viisumi?

Matkat Nepaliin vaativat esivalmisteluja, sillä Suomen kansalaisten on hankittava Nepaliin suunnatessaan viisumi. Voit hankkia viisumin etukäteen joko lähimmästä Nepalin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Kööpenhaminassa, tai Nepaliin saapuessasi lentokentältä. Viisumin hinta on noin 22–88,30 euroa riippuen siitä, kuinka kauan aiot lomailla maassa. Viisumi myönnetään enintään 90 päiväksi eli kolmeksi kuukaudeksi. Nepalin matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Nepalissa vierailevien turistien passien on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pidä viisumin kuitti tallessa lomasi ajan. (Tiedot tarkistettu 12.8.2018.)


Nepal: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kathmandu reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 55m
Halvin hinta756 €

Etsi lentoja kohteeseen Nepal

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Nepal