Etsi halpoja lentoja Nepaliin alk. 385 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Nepaliin

Yhteenveto Nepalin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

385 €

Halvin meno-paluulennon hinta

805 €

Nopein lentoaika

14t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Nepal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 385 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nepal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 805 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Nopein lento kohteeseen Nepal kohteesta Suomi kestää 14t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nepal mukaan lukien China Southern, Vistara ja Emirates.

Nepalin lentotiedot ja trendit

Tutustu Nepalin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Nepal suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Nepal on Kathmandu, jossa he vierailevat 99 % useammin kuin missään muussa maan Nepal kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Siddharthanagar ja Pokhara.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Nepal?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Nepal kestää yleensä 14t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kathmandu Tribhuvan kentälle (Nepal suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Kathmandu Tribhuvan, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Nepal?

Kohteeseen Nepal lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 4, joista Qatar Airways on suosituin vaihtoehto.Arviolta 52 % paikkaan Nepal lentävistä päättää lentää yhtiön Qatar Airways koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Qatar Airways, myös Turkish Airlines ja Etihad Airways ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Nepal? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Nepal kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Nepal
Kathmandu
Kathmandu

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Nepal

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Nepal

Mikä lento on halvin kohteeseen Nepal?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Nepal ovat lentoyhtiön Air India tarjoama 118 €, lentoyhtiön IndiGo tarjoama 149 € sekä lentoyhtiön flydubai tarjoama 371 €.

Mikä on alueen Nepal suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Nepal?

perjantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Nepal lentohintojen perusteella. sunnuntaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Nepal, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Nepal hinnat?

lentoa Nepal hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Nepal?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Nepal osiossa on 7 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Nepal?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Nepal matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nepal?

Nepal matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Nepal. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Nepal kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Nepal kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Nepal: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Nepal, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiKathmandu14t 25m805 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nepal

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Nepaliin?

Suomesta Nepaliin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Nepaliin voit kuitenkin saada kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Valtaosa Suomen ja Nepalin välisistä lentoreiteistä suuntautuu maan pääkaupunkiin Kathmanduun. Kätevät yhden vaihdon lennot Nepalin Kathmanduun saat esimerkiksi turkkilaiselta Turkish Airlinesilta, suomalaiselta Finnairilta ja qatarilaiselta Qatar Airwaysilta. Mikäli matka-aikataulusi ei ole kovin tiukka, edullisia kahden tai kolmen vaihdon lentoreittejä Kathmanduun operoivat yhteistyössä esimerkiksi alankomaalainen KLM ja intialainen Jet Airways. Määränpäässä Kathmandussa lennot laskeutuvat Tribhuvanin kansainväliselle lentokentälle (Tribhuvan International Airport). Välilaskullisia lentoja on saatavilla myös muihin Nepalin kaupunkeihin, esimerkiksi Nepalgunjin suurkaupunkiin. Lähes kaikki lennot kaupunkiin kulkevat kuitenkin Kathmandun kautta. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nepalgunjiin, lentomatkaan sisältyy lähes aina vähintään kaksi välilaskua. Lentoreittejä Nepalgunjiin operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja lentomatkat tehdään aina useamman eri lentoyhtiön yhteistyönä. Lennot laskeutuvat Nepalgunjissa paikalliselle Nepalgunjin lentokentälle (Nepalgunj Airport). Välilaskullisia lentoja lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös esimerkiksi Pokharan ja Biratnagarin kaupunkeihin Nepalissa.

Milloin on paras aika matkustaa Nepaliin?

Säiden puolesta Nepalin parhaat matkustuskuukaudet sijoittuvat on alkukevääseen ja syksyyn. Näinä vuodenaikoina sää Nepalissa on lämmin, mutta ei tukalan kuuma, ja liikkuminen maassa on helppoa. Luontokohteet ovat vehreimmillään. Matkat Nepaliin tulevat kuitenkin varsinkin syksyisin hieman keskimääräistä kalliimmaksi, sillä matkailu maassa on erityisen vilkasta syyskuukausina, noin syyskuusta marraskuuhun. Myös joulukuu on talvella suosittua matkailuaikaa Nepalissa. Kesäisin Nepalissa on helteistä, ja monissa osissa maata esiintyy voimakkaita sateita. Vaikeahkot sääolot hillitsevät kesäkuukausina matkailua. Halvat lennot Nepaliin on helppo napata kesäkaudelle, mutta mikäli toiveissasi on tutkia maan eri osia, valitse mieluummin toinen matkustusaika. Runsaiden sateiden aikaan kaupungista toiseen liikkuminen voi olla vaikeaa teiden huonon kunnon vuoksi, eikä kaikissa luontokohteissa ole turvallista vierailla. Kaupunkimatkaa suunnitteleville kesäkuukaudetkin voivat olla hyvää matkustusaikaa, ja budjettimatkailija voikin napata Nepaliin edulliset kesälomalennot.

Kuinka kauan kestää lento Nepaliin?

Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kathmanduun, lentoaika on vähintään noin 13 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy kaksi tai kolme välilaskua, matka-aika pitenee selvästi. Pidemmillä lentoreiteillä lentoaika on tyypillisesti noin 20–25 tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Nepalgunjiin matka-aika on alkaen noin 17 tuntia, Pokharaan alkaen noin 13 tuntia ja Biratnagariin alkaen noin 13 tuntia. Keskimäärin Suomen ja Nepalin välisten lentojen kesto on lyhimmillään noin 13–17 tuntia. Mikäli valitset pitkät, jopa vuorokauden mittaiset lennot, kiinnitä huomiota myös matkustusmukavuuteen. Ota esimerkiksi selville, minkälainen ruokatarjoilu lennon hintaan sisältyy ja mitä viihdykettä matkustajille on lentokoneessa tarjolla.

Tarvitaanko Nepaliin passi tai viisumi?

Matkat Nepaliin vaativat esivalmisteluja, sillä Suomen kansalaisten on hankittava Nepaliin suunnatessaan viisumi. Voit hankkia viisumin etukäteen joko lähimmästä Nepalin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Kööpenhaminassa, tai Nepaliin saapuessasi lentokentältä. Viisumin hinta on noin 22–88,30 euroa riippuen siitä, kuinka kauan aiot lomailla maassa. Viisumi myönnetään enintään 90 päiväksi eli kolmeksi kuukaudeksi. Nepalin matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Nepalissa vierailevien turistien passien on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pidä viisumin kuitti tallessa lomasi ajan.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Nepal

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Nepal?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Nepal. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Nepal momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Nepal?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Nepal. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Nepal joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Nepal momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Nepal?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Nepal. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Nepal juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Nepal lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nepal

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.