Lennot Indonesia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

ietoja lennoista kohteeseen Indonesia

Yhteenveto Indonesia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

375 €

Halvin meno-paluulennon hinta

676 €

Nopein lentoaika

18t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Indonesia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 375 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Indonesia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 676 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
Nopein lento kohteeseen Indonesia kohteesta Suomi kestää 18t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Indonesia mukaan lukien Air France, KLM ja Qantas Airways.

Halvimmat lennot Indonesia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Indonesia
Denpasar
Denpasar

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Indonesia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Indonesia

Jos haluat lentää kohteeseen Indonesia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Garuda Indonesia, Lion Air ja Indonesia AirAsia, joiden tarjoamat hinnat alkavat 47 €, 52 € sekä 73 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Indonesia riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Denpasar Bali Ngurah Rai (suosituin lentokenttä alueella Indonesia) niin lentoaika on keskimäärin 20t 45m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Denpasar Bali Ngurah Rai, keskimääräinen lentoaika on .

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Indonesia niinkin alhaiseen hintaan kuin 385 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 1219 € ja mikä tahansa 1190 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 6420 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Indonesia on tiistaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta lauantaina on kallein päivä lentää kohteeseen Indonesia.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Indonesia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Indonesia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Indonesia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Indonesia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiDenpasar19t 45m694 €
HelsinkiJakarta16t 50m753 €
HelsinkiPraya33t 40m1436 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Indonesia

Suomesta Indonesiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Indonesiaan voi kuitenkin saada yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Käteviä yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Balin Denpasariin operoivat esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways ja suomalainen Finnair yhdessä yhteistyölentoyhtiöidensä kuten singaporelaisen Singapore Airlinesin ja thaimaalaisen Thai Airwaysin kanssa. Kahden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Denpasariin voi saada esimerkiksi turkkilaiselta Turkish Airwaysilta ja sen yhteistyölentoyhtiöiltä. Mikäli lennät mieluummin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Jakartaan, voit saada kätevät yhden välilaskun lennot Qatar Airwaysin kautta. Myös Finnair yhteistyölentoyhtiöineen lentää yhden vaihdon lentoja Jakartaan. Reittejä Jakartaan operoi Finnairin kanssa esimerkiksi hongkongilainen Cathay Pacific. Tavallisesti lennot Indonesiaan operoidaan useamman eri lentoyhtiön voimin, ja lentoyhtiöallianssit, kuten oneworld, helpottavat sopivien lentoreittien muodostamista. Jakartassa Suomesta lähteneet lennot laskeutuvat tavallisesti Soekarno-Hattan kansainväliselle lentoasemalle (Bandar Udara Internasional Soekarno-Hatta). Balin Denpasarissa lennot saapuvat puolestaan Ngurah Rain kansainväliselle lentoasemalle (Bandar Udara Internasional Ngurah Rai).

Mikäli haluat matkustaa Indonesiaan kuivalla, varmasti sateettomalla kaudella, maahan on paras matkustaa yleensä toukokuun ja syyskuun välillä. Lokakuussa alkavat monsuunisateet tuovat sateita eri puolille maata, ja sateet jatkuvat noin maaliskuulle asti. Halvat lennot Indonesiaan voi hyvin ostaa myös sadekaudelle, sillä säät ovat sateisinakin päivinä mukavan lämpimät. Ota kuitenkin huomioon, että joillekin pienemmille saarille matkustaminen voi vaikeutua sadekauden aikana. Esimerkiksi Sumatran saarelle kannattaa matkustaa mieluiten huhti- ja lokakuun välissä, kuivalla kaudella. Sadekausi tuo saarelle rankkoja sateita, ja monet saaren lomakeskuksista sulkevat ovensa sateisimpien kuukausien ajaksi. Kiireisimmillään Indonesian matkailukausi on kesällä kesä-elokuussa ja myös talvella joulukuussa ja vuodenvaihteessa. Näille kuukausille edullisia lentoja voi olla vaikea saada. Esimerkiksi keväällä ja alkusyksystä on hyvä aika matkustaa Indonesiaan niin ilmojen kuin hintojenkin puolesta. Näinä vuodenaikoina vältät myös kesäkuukausien turistimassat.

Lentoaika Suomesta Indonesiaan vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä Jakartaan matka-aika on yhden välilaskun lennoilla parhaimmillaan noin 13 tuntia. Kahden tai kolmen välilaskun lennoilla tavallinen matka-aika on kuitenkin 17–18 tuntia. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Denpasariin on puolestaan alkaen noin 16 tuntia. Nopeimpiin lentoihin sisältyy yksi välilasku. Kahden tai kolmen välilaskun lennoilla matka-aika Baliin on usein noin 20 tuntia.

Matkat Indonesiaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavien suomalaisturistien ei tarvitse hankkia viisumia. Mikäli matkustat Indonesiaan lomamatkalle, voit oleskella maassa viisumivapaasti vajaan kuukauden (tasan 20 vuorokautta). Jos suunnittelet pidempää matkaa Indonesiaan, saat lisätietoa viisumeista Indonesian Suomen suurlähetystöstä, joka sijaitsee Helsingissä. Mukaan Indonesian matkalle on aina pakattava passi. Tarkista ajoissa, mihin asti passisi on voimassa. Indonesian reissuilla passin on nimittäin oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maahan matkustamisen jälkeen.


Indonesia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Denpasar reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 45m
Halvin hinta694 €
Helsinki - Jakarta reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 50m
Halvin hinta753 €
Helsinki - Praya reitin lennot
Lyhyin lentoaika33t 40m
Halvin hinta1436 €

Etsi lentoja kohteeseen Indonesia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Indonesia


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Indonesia.

Löydät lennot kohteeseen Indonesia joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Indonesia.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Indonesia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.