Halvat lennot Yantai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 24/10
su 31/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Yantai?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Yantai?

  518 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Yantai. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 8 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Yantai. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Yantai omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Yantai lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Yantai on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Yantai harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Weihai lentokenttä (77 km kaupungin Yantai keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Yantai lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Weihai lentokenttä ovat keskimäärin 565 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Yantai. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Yantai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Yantai
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Yantai?

  Air China on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Yantai. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Yantai, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Yantai