Lennot Aasia

Halvat lennot Aasia

ma 14.1.
ma 21.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

momondosta löytyneet lentotarjoukset: Aasia

momondon käyttäjien äskettäin löytämät parhaat hinnat lennoille kohteeseen Aasia
Nopein
Halvin
Cathay Pacific
Cathay Pacific
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
05:40
+1
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
Cathay Pacific
HKG
13:00
Hongkong Hong Kong Intl
18t 10m
1 välilasku
01:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
406 EUR
Turkish Airlines
Turkish Airlines
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
1 välilasku
08:45
+1
BKK
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
Turkish Airlines
BKK
11:00
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
18t 00m
1 välilasku
01:00
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
415 EUR
Turkish Airlines
Turkish Airlines
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
03:25
+1
BKK
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
Turkish Airlines
BKK
11:00
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
16t 45m
1 välilasku
23:45
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
416 EUR
Turkish Airlines
Turkish Airlines
HEL
06:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
02:40
+1
BKK
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
Turkish Airlines
BKK
11:00
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
16t 50m
1 välilasku
22:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
417 EUR
Etihad Airways
Etihad Airways
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
2 välilaskua
18:05
+1
BKK
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
Etihad Airways
BKK
12:00
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
27t 00m
2 välilaskua
10:00
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
419 EUR
Cathay Pacific
Cathay Pacific
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
05:40
+1
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
Cathay Pacific
HKG
13:00
Hongkong Hong Kong Intl
30t 20m
1 välilasku
13:20
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
437 EUR
British Airways
British Airways
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
22:20
NRT
Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
British Airways
NRT
13:00
Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
10t 00m
17:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
610 EUR
Japan Airlines
Japan Airlines
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
23:30
NRT
Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
Japan Airlines
NRT
13:00
Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
10t 30m
16:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
570 EUR
Finnair
Finnair
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
22:05
KBV
Krabi
Finnair
KBV
12:00
Krabi
11t 05m
18:05
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
676 EUR
Aeroflot
Aeroflot
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
03:20
+1
PEK
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
Aeroflot
PEK
12:00
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
11t 55m
1 välilasku
18:55
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
441 EUR
Turkish Airlines
Turkish Airlines
HEL
06:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
02:40
+1
BKK
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
Turkish Airlines
BKK
11:00
Bangkok Suvarnabhumi ja muut lentoasemat
16t 50m
1 välilasku
22:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
417 EUR
Lufthansa
Lufthansa
HEL
07:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
02:30
+1
PEK
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
Lufthansa
PEK
13:00
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
19t 35m
1 välilasku
02:35
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
445 EUR
Lennot Aasia