Autonvuokraukset Kiinassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kiinassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Shanghai, Shanghai, Kiina
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Shanghai, Shanghai, Kiina
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiina autonvuokraustiedot

Kiinan tieliikennekulttuuri poikkeaa moneltakin osin muualla maailmalla totutuista normeista. Manner-Kiinassa ja Taiwanilla liikenne on oikeanpuoleinen, kun taas Hongkongissa ja Macaolla vasemmanpuoleinen. Manner-Kiinassa on tapana, mikäli tiellä ei ole keskiviivaa, ajaa keskellä tietä. Kun vastaan tulee auto, väistetään oikealle. On myös hyvin tavallista, että tiet ovat leveitä ja tien oikeassa reunassa on joko polkupyöräkaista, hitaammin liikkuvia autoja ja muita kulkuneuvoja tai parkkeerattuja autoja. Etuajo-oikeus ymmärretään hyvin eri tavalla kuin useimmissa maissa, joissa esimerkiksi oikealta tulevalla tai päätiellä ajajalla on etuajo-oikeus muuhun liikenteeseen verrattuna. Kiinassa se, joka ehtii ensin, menee ensin – ja muilla on tällöin velvollisuus väistää. Kaikki eivät myöskään aina kunnioita liikennevaloja, ja punaisia päin ajavia kuskeja on runsaasti. Jopa valoristeyksissä kannattaa olla varuillaan. Myös jalankulkijoita on syytä varoa, sillä ihmisillä on tapana ylitellä teitä liikennevaloista piittaamatta.

Autonvuokraus Kiinassa ei ole aivan yhtä helppoa kuin monessa muussa maassa. Suurin syy tähän on se, ettei Kiina hyväksy kansainvälistä ajokorttia niin kuin useat muut maailman maat. Joten jos haluat vuokrata auton Manner-Kiinassa, sinun tulee hakea väliaikaista kiinalaista ajokorttia, joka on voimassa kolme kuukautta. Tämä sujuu helpoiten suurimpien kaupunkien lentokentillä. Hakuprosessiin tarvitset oman maasi ajokortin, kiinankielisen käännöksen ajokortista sekä kolme värivalokuvaa korttia varten. Käytännöt väliaikaista korttia ja sen hakemista varten saattavat kuitenkin vaihdella alueesta toiseen, joten ne on hyvä tarkistaa etukäteen, mikäli mielii auton rattiin. Autoa vuokratessa tulee esittää passi, passissa oleva viisumi sekä väliaikainen ajokortti. Useat autonvuokrausyhtiöt vaativat nämä dokumentit muutamaa päivää etukäteen, joten suoraan lentokentältä auton vuokraaminen ei tällöin onnistu. Koska autonvuokraus on hieman hankalaa ulkomaalaisille ja ajaminen Kiinassa voi myös olla haastavaa, yksi vaihtoehto on vuokrata auto ja kuljettaja. Vuokra-autojen hinnat kuljettajan kanssa eivät välttämättä ole sen kalliimpia kuin pelkkä vuokra-auto. Tämä kaikki koskee vain Manner-Kiinaa. Hongkongissa, Macaolla ja Taiwanilla kansainvälinen ajokortti riittää autonvuokraukseen. Näillä kolmella alueella vuokrauksen ikäraja on useimmiten 21 vuotta. Erityisesti Taiwanilla halvat vuokra-autot ovat mainio keino kiertää saarta omatoimisesti.

Kiina on valtava maa niin maantieteellisesti kuin väestömääränkin puolesta. Maassa on monia tuhansia kilometrejä teitä – itse asiassa eniten maailmassa. Ruuhkia riittää myös. Yksi maan vilkkaimmista teistä on Jinggang’ao-moottoritie, joka yhdistää Pekingin Macaoon ja Hongkongiin. Toinen Pekingistä lähtevä ruuhkainen tie, yksi maailman ruuhkaisimmista, on valtatie 105 etelään Zhuhain kaupunkiin. Tiellä on noin 50 kaistaa, ja valtava tien ruuhkautuu pahoin erityisesti kiinalaisten loma-aikoina. Näistä tärkein on kiinalainen uusivuosi. Liikenneruuhkia on paljon myös Kiinan suurimmissa kaupungeissa, joista viime aikoina pahiten ruuhkautuneita ovat olleet Chongqing ja Chengdu Kiinan keskiosissa sekä Changchun Pohjois-Kiinassa. Mutta kaikki suuremmat kaupungit kärsivät samasta ongelmasta. Mikäli ajat missään niistä, ruuhkilta ja odottamiselta on vaikea välttyä. Jos olet liikkeellä autolla Taiwanilla, myös siellä ruuhkat keskittyvät kaupunkien ympäristöön. Taipeita halkovilla ja sieltä lähtevillä teillä on paljon liikennettä, kuten myös läntisen Taichungin ja eteläisen Kaohsiungin ympäristössä.

Kiinasta löytyy paljon teitä ja näiden varsilta myös lukuisia upeita maisemia. Yksi erikoisimmista teistä löytyy Guoliangista, Huixianin piirikunnasta. Sitä kutsutaan "roikkuvaksi tunnelitieksi", sillä tie ja tunneli kulkee aivan vuoren kyljessä niin, että sen seinämässä on aukkoja kuin ikkunoita tasaisin väliajoin. Tie tarjoaa varmasti ikimuistoisen ajokokemuksen sekä huikeat maisemat vuoristoon. Samankaltaisia tunneliteitä on muuallakin Kiinassa, esimerkiksi Huilongissa ja Jingdin kylässä. Hieman toisenlaisia näköaloja antaa tie S165, joka halkoo Taklimakanin aavikkoa Xinjiangin alueella. Tie kulkee Luntain maakunnasta etelään Minfengin maakuntaan, ja ajo aavikon ja dyynien halki kestää noin viisi tuntia. Taiwanilla yksi kauneimmista ja myös jännittävimmistä teistä on valtatie 9, Suhua valtatie, joka kulkee Suaosta Hualieniin saaren itärannikolla. Tie on rakennettu vuoren rinteelle meren äärelle, joten siinä yhdistyvät kauniit merinäköalat sekä haastavan vuoristotien ominaisuudet. Tiellä on paljon tunneleita ja se sivuaa myös suosittua Tarokon luonnonpuistoa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kiina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kiina

Autonvuokraus Kiina

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kiina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Kiina, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Avis vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 103 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Peking on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Peking löytyy myös 12 Avis autonvuokrauksen keskusta.

Maassa Kiina autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Yhteensä 137 maasta Kiina on sijoittunut sijalle 42 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Kiina sai pisteeksi 4,7 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,20‰ maassa Kiina. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Kiina alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

42 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Premium vieraillessaan Kiina tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kiina vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 126 € päivässä Premium autosta.

Bensiini maassa Kiina maksoi 1,13 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Kiina muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,76 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Kiina alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Kiina mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kiina

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kiina

Autonvuokraukset kaupungin Kiina suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kiina lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Kiina


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kiina, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Kiina helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kiina tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kiina momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa Kiina vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kiina.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.