Autonvuokraukset Kiinassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kiinassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Shanghai, Shanghai, Kiina
8. joulukuu — 15. joulukuu
Shanghai, Shanghai, Kiina
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kiina

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kiina

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kiina?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Kiina, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Avis vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 104 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Peking on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Peking löytyy myös 12 Avis autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kiina?

54 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Pienikokoinen vieraillessaan Kiina tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kiina vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 40 € päivässä Pienikokoinen autosta.

Kiina autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Kiinan ainutlaatuiset liikennelait?

Kiinan tieliikennekulttuuri poikkeaa moneltakin osin muualla maailmalla totutuista normeista. Manner-Kiinassa ja Taiwanilla liikenne on oikeanpuoleinen, kun taas Hongkongissa ja Macaolla vasemmanpuoleinen. Manner-Kiinassa on tapana, mikäli tiellä ei ole keskiviivaa, ajaa keskellä tietä. Kun vastaan tulee auto, väistetään oikealle. On myös hyvin tavallista, että tiet ovat leveitä ja tien oikeassa reunassa on joko polkupyöräkaista, hitaammin liikkuvia autoja ja muita kulkuneuvoja tai parkkeerattuja autoja. Etuajo-oikeus ymmärretään hyvin eri tavalla kuin useimmissa maissa, joissa esimerkiksi oikealta tulevalla tai päätiellä ajajalla on etuajo-oikeus muuhun liikenteeseen verrattuna. Kiinassa se, joka ehtii ensin, menee ensin – ja muilla on tällöin velvollisuus väistää. Kaikki eivät myöskään aina kunnioita liikennevaloja, ja punaisia päin ajavia kuskeja on runsaasti. Jopa valoristeyksissä kannattaa olla varuillaan. Myös jalankulkijoita on syytä varoa, sillä ihmisillä on tapana ylitellä teitä liikennevaloista piittaamatta.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Kiinassa?

Autonvuokraus Kiinassa ei ole aivan yhtä helppoa kuin monessa muussa maassa. Suurin syy tähän on se, ettei Kiina hyväksy kansainvälistä ajokorttia niin kuin useat muut maailman maat. Joten jos haluat vuokrata auton Manner-Kiinassa, sinun tulee hakea väliaikaista kiinalaista ajokorttia, joka on voimassa kolme kuukautta. Tämä sujuu helpoiten suurimpien kaupunkien lentokentillä. Hakuprosessiin tarvitset oman maasi ajokortin, kiinankielisen käännöksen ajokortista sekä kolme värivalokuvaa korttia varten. Käytännöt väliaikaista korttia ja sen hakemista varten saattavat kuitenkin vaihdella alueesta toiseen, joten ne on hyvä tarkistaa etukäteen, mikäli mielii auton rattiin. Autoa vuokratessa tulee esittää passi, passissa oleva viisumi sekä väliaikainen ajokortti. Useat autonvuokrausyhtiöt vaativat nämä dokumentit muutamaa päivää etukäteen, joten suoraan lentokentältä auton vuokraaminen ei tällöin onnistu. Koska autonvuokraus on hieman hankalaa ulkomaalaisille ja ajaminen Kiinassa voi myös olla haastavaa, yksi vaihtoehto on vuokrata auto ja kuljettaja. Vuokra-autojen hinnat kuljettajan kanssa eivät välttämättä ole sen kalliimpia kuin pelkkä vuokra-auto. Tämä kaikki koskee vain Manner-Kiinaa. Hongkongissa, Macaolla ja Taiwanilla kansainvälinen ajokortti riittää autonvuokraukseen. Näillä kolmella alueella vuokrauksen ikäraja on useimmiten 21 vuotta. Erityisesti Taiwanilla halvat vuokra-autot ovat mainio keino kiertää saarta omatoimisesti.

Millä Kiinan alueilla on eniten liikennettä?

Kiina on valtava maa niin maantieteellisesti kuin väestömääränkin puolesta. Maassa on monia tuhansia kilometrejä teitä – itse asiassa eniten maailmassa. Ruuhkia riittää myös. Yksi maan vilkkaimmista teistä on Jinggang’ao-moottoritie, joka yhdistää Pekingin Macaoon ja Hongkongiin. Toinen Pekingistä lähtevä ruuhkainen tie, yksi maailman ruuhkaisimmista, on valtatie 105 etelään Zhuhain kaupunkiin. Tiellä on noin 50 kaistaa, ja valtava tien ruuhkautuu pahoin erityisesti kiinalaisten loma-aikoina. Näistä tärkein on kiinalainen uusivuosi. Liikenneruuhkia on paljon myös Kiinan suurimmissa kaupungeissa, joista viime aikoina pahiten ruuhkautuneita ovat olleet Chongqing ja Chengdu Kiinan keskiosissa sekä Changchun Pohjois-Kiinassa. Mutta kaikki suuremmat kaupungit kärsivät samasta ongelmasta. Mikäli ajat missään niistä, ruuhkilta ja odottamiselta on vaikea välttyä. Jos olet liikkeellä autolla Taiwanilla, myös siellä ruuhkat keskittyvät kaupunkien ympäristöön. Taipeita halkovilla ja sieltä lähtevillä teillä on paljon liikennettä, kuten myös läntisen Taichungin ja eteläisen Kaohsiungin ympäristössä.

Mitkä ovat Kiinan parhaat luonnonkauniit tiet?

Kiinasta löytyy paljon teitä ja näiden varsilta myös lukuisia upeita maisemia. Yksi erikoisimmista teistä löytyy Guoliangista, Huixianin piirikunnasta. Sitä kutsutaan "roikkuvaksi tunnelitieksi", sillä tie ja tunneli kulkee aivan vuoren kyljessä niin, että sen seinämässä on aukkoja kuin ikkunoita tasaisin väliajoin. Tie tarjoaa varmasti ikimuistoisen ajokokemuksen sekä huikeat maisemat vuoristoon. Samankaltaisia tunneliteitä on muuallakin Kiinassa, esimerkiksi Huilongissa ja Jingdin kylässä. Hieman toisenlaisia näköaloja antaa tie S165, joka halkoo Taklimakanin aavikkoa Xinjiangin alueella. Tie kulkee Luntain maakunnasta etelään Minfengin maakuntaan, ja ajo aavikon ja dyynien halki kestää noin viisi tuntia. Taiwanilla yksi kauneimmista ja myös jännittävimmistä teistä on valtatie 9, Suhua valtatie, joka kulkee Suaosta Hualieniin saaren itärannikolla. Tie on rakennettu vuoren rinteelle meren äärelle, joten siinä yhdistyvät kauniit merinäköalat sekä haastavan vuoristotien ominaisuudet. Tiellä on paljon tunneleita ja se sivuaa myös suosittua Tarokon luonnonpuistoa.


0

Kiina autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kiina

Avis

104 sijaintia

Hertz

93 sijaintia

keddy by Europcar

65 sijaintia

Europcar

57 sijaintia

Ehi

45 sijaintia

Tongye

26 sijaintia

United Auto Rental

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Kiina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kiina

Autonvuokraus Kiina

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kiina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Kiina?

Maassa Kiina autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Kiina?

Yhteensä 137 maasta Kiina on sijoittunut sijalle 42 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Kiina sai pisteeksi 4,7 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Kiina?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,20‰ maassa Kiina. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Kiina alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Kiina maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Kiina maksoi 1,12 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Kiina muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,31 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,83 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kiina hinnat?

autoa Kiina hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kiina?

marraskuuta 2023 alkaen 396 toimijaa on valittavissa autoa Kiina osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiina?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kiina. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kiina?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kiina. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kiina?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Kiina, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kiina?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Kiina helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kiina, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Kiina tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kiina momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kiina momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Kiina autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Kiina vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Kiina vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kiina.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.