Lennot Aasia Malesia

Halvat lennot Malesia

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Kuala Lumpur (KUL)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Malesia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Malesia
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Malesia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Malesia

Mitkä ovat maan Malesia suosituimmat kaupungit?

Malesia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (1 214 %) vierailee kaupungissa Kuala Lumpur useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Malesia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Langkawi ja Penang.

Mikä lento on halvin kohteeseen Malesia?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Malesia ovat:
22 € per henkilö Malaysia Airlines-lennolle
24 € per henkilö AirAsia-lennolle
32 € per henkilö Malindo Air-lennolle


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Malesia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Kuala Lumpur

Petronas Towers
Tugu Negara
Menara Kuala Lumpur Tower
Telekom Tower
Jamek Mosque Kampung Baru
Langkawi

Pantai Teluk Burau
Pantai Cenang Beach
Kampung Air Hangat
Pasar Malam Kuah
Beras Terbakar
Kota Kinabalu
Sabah

Taman Negara Tunku Abdul Rahman
St. Michael's Church
Masjid Negeri Sabah
Kinabalu Park
Kota Kinabalu City Mosque
Sandakan
Sabah

Turtle Islands National Park
Gomantong Caves
Agnes Keith House
Kuching

Kuching City Mosque
Sarawak Stadium
Damai Beach
Sarawak Timber Museum
Masjid Jamek
Kota Bharu

State Museum
Siti Khadijah Central Market
Chinese Beijing Mosque
Cahaya Bulan Beach
Wat Phothivihan
Tawau
Sabah

Tawau Hills National Park
Johor Bahru

Johor Bahru City Square
Masjid Negeri Sultan Abu Bakar
Sultan Abu Bakar State Mosque
Johor Bahru Old Chinese Temple
Johor Zoo
Kuala Terengganu

Taman Negara National Park
Crystal Mosque
Terengganu State Museum
Istana Maziah
Sultan Ismail Nasiruddin Shah Stadium
Kuantan

Heroes Museum
Gelora Park
Darulmakmur Stadium
Sungai Pandan Waterfall
Wan Fo Tien Temple
Mulu

Gunung Mulu National Park

Halvat lennot Malesia: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Malesia, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Kuala Lumpur 461 €

Malesian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Malesia on yksi Kaakkois-Asian kiehtovimmista kohteista. Maahan matkailijoita kutsuvat Kuala Lumpurin kaltaiset suurkaupungit ja lukuisat paratiisimaiset rantakohteet. Turisteja viehättävät Malesiassa myös puhtaus, turvallisuus ja edullinen hintataso. Suomesta on Aasiaan erinomaiset lentoyhteydet, ja myös Malesiaan voi lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta kätevästi ja helposti. Suoria reittilentoja Suomen ja Malesian välillä ei operoida, mutta yhden välilaskun lennoilla maahan pääsee kätevästi. Yleisimmin halvat lennot Malesiaan laskeutuvat maan pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi kuitenkin lentää vaihtolennoin myös muihin Malesian kohteisiin, esimerkiksi länsirannikolla sijaitsevaan Penangiin tai Etelä-Kiinan meren äärellä sijaitsevaan Kota Kinabaluun. Malesiassa matkailijoita odottaa trooppisen lämmin ilma vuoden ympäri. Mikäli löydät edulliset lentoliput Malesiaan, kannattaa ne käyttää hyväksi vuodenaikaan katsomatta. Halvat lennot maahan voi napata esimerkiksi maalis-toukokuulle. Näinä kuukausina kesän kiivain turistisesonki ei ole vielä startannut, joten lennon ja hotellin voi saada edullisesti. Kesälomakuukausina lentolippujen hinnat nousevat, ja myös joululomasesonki nostattaa yleensä lentojen hintoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Malesiaan?

Suomesta Malesiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta pääset reissaamaan maahan kätevästi vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Malesiaan kulkevat maahan Suomesta yleisimmin yhden tai kahden vaihtokentän kautta, tosin myös pidempiä lentoreittejä on tarjolla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuala Lumpuriin kätevät yhden välilaskun lentoyhteydet tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM-lentoyhtiö ja qatarilainen Qatar Airways. Määränpäässä Malesiassa lennot ottaa vastaan Kuala Lumpurin kansainvälinen lentoasema (Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur), joka on maan merkittävin lentokenttä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää myös muihin maan kaupunkeihin. Usein lennot kuitenkin kulkevat Kuala Lumpurin lentoaseman kautta. Malesian sisällä onkin toimiva kotimaan lentojen verkosto. Esimerkiksi Kota Kinabaluun voit lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta kolmen vaihtokentän kautta muun muassa singaporelaisen Singapore Airlinesin tai turkkilaisen Turkish Airlinesin siivin. Myös suomalainen Finnair liikennöi kumppanilentoyhtiöidensä kanssa Kuala Lumpuriin ja muualle Malesiaan. Jos haluat saada Malesian matkat edulliseen hintaan, erilaisten reittivaihtojen vertaaminen kannattaa.

Milloin on paras aika matkustaa Malesiaan?

Malesiassa voit nauttia trooppisesta lämmöstä vuoden ympäri. Sadekausikaan ei estä Kaakkois-Aasian maahan matkustamista, sillä kosteudesta huolimatta sää on Malesiassa lämmin ja miellyttävä. Malesian sää vaihtelee jonkin verran alueittain. Maan länsirannikolla sadekausi ajoittuu noin huhti-lokakuuhun, mutta sateet eivät tavallisesti ole rankkoja. Itärannikolle sadekausi saapuu puolestaan noin marras-helmikuussa, ja idässä sateet ovat usein selvästi länsirannikkoa rankempia. Niinpä monet itärannikon lomakeskuksista sulkevat sadekaudeksi ovensa. Halvat lennot Malesiaan voi napata mille vuodenajalle tahansa, mutta mikäli etsit lämpöä ja auringonpaistetta, kannattaa kohdealue valita vuodenajan mukaan. Talvella suunta kannattaa ottaa Länsi-Malesiaan, keväästä syksyyn taas maan itäosiin. Talven rankimman sadekauden ajaksi on kuitenkin usein tarjolla edullisia lentoja, eli budjettimatkailijoiden kannattaa ottaa sateisistakin kuukausista kaikki irti.

Kuinka kauan kestää lento Malesiaan?

Lennon kesto Suomesta Malesiaan riippuu täysin kohdekaupungista ja valitsemastasi lentoreitistä, sillä lentoajoissa voi olla helposti jopa yli 10 tunnin ero. Yhden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuala Lumpuriin lentoaika on parhaimmillaan noin 13 tuntia 45 minuuttia. Esimerkiksi Kota Kinabaluun pääset yhden vaihdon lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta parhaimmillaan noin 15 tunnissa. Lentoreittien skaala on kuitenkin laaja, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla lentoaika Malesian kohteisiin venyy helposti noin 20 tunnin pituiseksi. Malesia on kaukokohde, joten lentoreittiä valitessa kannattaa miettiä myös matkustusmukavuutta. Lyhyttä lomaa ei kannata kuluttaa liian pitkillä lentoreiteillä. Jos valitset pitkät lennot Malesiaan, pidä huoli, että lentojen hintaan sisältyy esimerkiksi ruokatarjoilua ja että lentokoneessa on tarjolla viihdykettä, esimerkiksi ilmaisia elokuvia ja sarjoja. Lapsiperheiden kannattaa Malesian matkoilla suosia mahdollisimman käteviä lentoyhteyksiä.

Tarvitaanko Malesiaan passi tai viisumi?

Mikäli suuntaat Malesiaan lomamatkalle, et tarvitse reissullesi viisumia. Suomen kansalaiset voivat matkata maahan viisumivapaasti, jos matka kestää alle kolme kuukautta (90 vuorokautta). Mikäli matkasi kestää pidempään, viisumiasioissa matkailijoita neuvoo Malesian Helsingissä sijaitseva suurlähetystö. Passi on aina pakattava mukaan Malesian matkalle. Passin voimassaoloaika on hyvä tarkistaa, sillä Malesiaan reissatessa sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Muista myös, että maahan matkatessa passissa on oltava jäljellä yksi tyhjä sivu.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Malesia

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kuala Lumpur reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 45m
Halvin hinta
461 €

Lennot Aasia Malesia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka