Etsi halpoja lentoja Malesiaan alk. 989 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Malesiaan

Yhteenveto Malesian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

989 €

Halvin meno-paluulennon hinta

694 €

Nopein lentoaika

18t 30m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Malesia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 989 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Malesia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 694 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Nopein lento kohteeseen Malesia kohteesta Suomi kestää 18t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Malesia mukaan lukien KLM, Turkish Airlines ja Finnair.

Malesian lentotiedot ja trendit

Tutustu Malesian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Malesia suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Malesia on Kuala Lumpur, jossa he vierailevat 78 % useammin kuin missään muussa maan Malesia kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Langkawi ja Penang.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Malesia?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Malesia (Kuala Lumpur Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 16t 15m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Malesia?

Löydät lentoja kohteeseen Malesia 7 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Qatar Airways, Finnair tai Turkish Airlines sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Qatar Airways on suosituin, sillä 56 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Malesia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Malesia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Malesia
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Malesia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Malesia

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Petronas Towers?

Kun vierailet Petronas Towers kaupungissa Kuala Lumpur, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Kuala Lumpur Intl lentokenttä.

Mikä lento on halvin kohteeseen Malesia?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Malesia ovat:
15 € per henkilö AirAsia-lennolle
20 € per henkilö Malaysia Airlines-lennolle
32 € per henkilö MYAirline-lennolle

Mikä on alueen Malesia suosituin lentokenttä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Malesia hinnat?

lentoa Malesia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Malesia?

marraskuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Malesia osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Malesia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Malesia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Malesia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Malesia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Malesia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Malesia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Malesia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Malesia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Malesia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiKuala Lumpur16t 15m632 €
HelsinkiKuching20t 20m958 €
HelsinkiPenang20t 15m1062 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Malesia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Malesiaan?

Suomesta Malesiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta pääset reissaamaan maahan kätevästi vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Malesiaan kulkevat maahan Suomesta yleisimmin yhden tai kahden vaihtokentän kautta, tosin myös pidempiä lentoreittejä on tarjolla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuala Lumpuriin kätevät yhden välilaskun lentoyhteydet tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM-lentoyhtiö ja qatarilainen Qatar Airways. Määränpäässä Malesiassa lennot ottaa vastaan Kuala Lumpurin kansainvälinen lentoasema (Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur), joka on maan merkittävin lentokenttä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää myös muihin maan kaupunkeihin. Usein lennot kuitenkin kulkevat Kuala Lumpurin lentoaseman kautta. Malesian sisällä onkin toimiva kotimaan lentojen verkosto. Esimerkiksi Kota Kinabaluun voit lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta kolmen vaihtokentän kautta muun muassa singaporelaisen Singapore Airlinesin tai turkkilaisen Turkish Airlinesin siivin. Myös suomalainen Finnair liikennöi kumppanilentoyhtiöidensä kanssa Kuala Lumpuriin ja muualle Malesiaan. Jos haluat saada Malesian matkat edulliseen hintaan, erilaisten reittivaihtojen vertaaminen kannattaa.

Milloin on paras aika matkustaa Malesiaan?

Malesiassa voit nauttia trooppisesta lämmöstä vuoden ympäri. Sadekausikaan ei estä Kaakkois-Aasian maahan matkustamista, sillä kosteudesta huolimatta sää on Malesiassa lämmin ja miellyttävä. Malesian sää vaihtelee jonkin verran alueittain. Maan länsirannikolla sadekausi ajoittuu noin huhti-lokakuuhun, mutta sateet eivät tavallisesti ole rankkoja. Itärannikolle sadekausi saapuu puolestaan noin marras-helmikuussa, ja idässä sateet ovat usein selvästi länsirannikkoa rankempia. Niinpä monet itärannikon lomakeskuksista sulkevat sadekaudeksi ovensa. Halvat lennot Malesiaan voi napata mille vuodenajalle tahansa, mutta mikäli etsit lämpöä ja auringonpaistetta, kannattaa kohdealue valita vuodenajan mukaan. Talvella suunta kannattaa ottaa Länsi-Malesiaan, keväästä syksyyn taas maan itäosiin. Talven rankimman sadekauden ajaksi on kuitenkin usein tarjolla edullisia lentoja, eli budjettimatkailijoiden kannattaa ottaa sateisistakin kuukausista kaikki irti.

Kuinka kauan kestää lento Malesiaan?

Lennon kesto Suomesta Malesiaan riippuu täysin kohdekaupungista ja valitsemastasi lentoreitistä, sillä lentoajoissa voi olla helposti jopa yli 10 tunnin ero. Yhden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kuala Lumpuriin lentoaika on parhaimmillaan noin 13 tuntia 45 minuuttia. Esimerkiksi Kota Kinabaluun pääset yhden vaihdon lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta parhaimmillaan noin 15 tunnissa. Lentoreittien skaala on kuitenkin laaja, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla lentoaika Malesian kohteisiin venyy helposti noin 20 tunnin pituiseksi. Malesia on kaukokohde, joten lentoreittiä valitessa kannattaa miettiä myös matkustusmukavuutta. Lyhyttä lomaa ei kannata kuluttaa liian pitkillä lentoreiteillä. Jos valitset pitkät lennot Malesiaan, pidä huoli, että lentojen hintaan sisältyy esimerkiksi ruokatarjoilua ja että lentokoneessa on tarjolla viihdykettä, esimerkiksi ilmaisia elokuvia ja sarjoja. Lapsiperheiden kannattaa Malesian matkoilla suosia mahdollisimman käteviä lentoyhteyksiä.

Tarvitaanko Malesiaan passi tai viisumi?

Mikäli suuntaat Malesiaan lomamatkalle, et tarvitse reissullesi viisumia. Suomen kansalaiset voivat matkata maahan viisumivapaasti, jos matka kestää alle kolme kuukautta (90 vuorokautta). Mikäli matkasi kestää pidempään, viisumiasioissa matkailijoita neuvoo Malesian Helsingissä sijaitseva suurlähetystö. Passi on aina pakattava mukaan Malesian matkalle. Passin voimassaoloaika on hyvä tarkistaa, sillä Malesiaan reissatessa sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Muista myös, että maahan matkatessa passissa on oltava jäljellä yksi tyhjä sivu.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Malesia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Malesia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Malesia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Malesia momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Malesia?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Malesia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Malesia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Malesia?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Malesia.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Malesia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Malesia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Malesia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malesia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.