0
Oivalluksia
Flights to Addis Abeba

Etsi halvat lennot Addis Abeba

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Addis Abeba lentotiedot ja trendit

Tutustu Addis Abeba lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Addis Abeba kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 655 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Addis Abeba helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 661 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Addis Abeba on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Addis Abeba keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 702 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä maanantai, voit odottaa näkeväsi 767 € lentohinnan reitille Suomi - Addis Abeba.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Addis Abeba ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Addis Abeba keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 686 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 854 €. Lennot kohteeseen Addis Abeba kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Addis Abeba?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Addis Abeba kohteesta Suomi, kun varaat 34 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Addis Abeba hintaan, joka on noin 762 €, kun etsit 34 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 659 €.

Halvimmat lennot kaupungin Addis Abeba lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Addis Abeba lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Addis Abeba

HALVIN REITTI Helsinki - Addis Abeba

Helsinki (HEL) - Addis Abeba (ADD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Addis Abeba kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Addis Abeba Bole, jolloin hinta on keskimääräinen 762 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ADDIS ABEBAhelmikuu15% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Addis Abeba lennot maksavat keskimäärin vain 655 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ADDIS ABEBA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu37% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Addis Abeba lentojen keskimääräinen hinta on 1049 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ADDIS ABEBA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu447% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Addis Abeba kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Addis Abeba

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Addis Abeba Bole lentokenttä hinnat?

lentoa Addis Abeba Bole lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Addis Abeba Bole lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Addis Abeba Bole lentokenttä osiossa on 6 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Addis Abeba Bole lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Addis Abeba Bole lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Addis Abeba Bole lentokenttä?

Addis Abeba Bole lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Addis Abeba Bole lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Addis Abeba?

Lentojen löytäminen kohteeseen Addis Abeba on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Addis Abeba.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Addis Abeba joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Addis Abeba momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Addis Abeba?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Addis Abeba.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Addis Abeba juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Addis Abeba lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Addis Abeba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Addis Abeba

Suositut kaupungit Etiopiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella