Etsi halvat lennot Addis Abeba

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Addis Abeba lentotiedot ja trendit

Tutustu Addis Abeba lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Addis Abeba kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 648 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Addis Abeba tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 662 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Addis Abeba on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Addis Abeba keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 743 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 798 € lentohinnan reitille Suomi - Addis Abeba.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Addis Abeba?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Addis Abeba ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Addis Abeba illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 740 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 794 €. Lennot kohteeseen Addis Abeba kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Addis Abeba?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Addis Abeba kohteesta Suomi, kun varaat 58 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Addis Abeba hintaan, joka on noin 755 €, kun etsit 58 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 736 €.

Halvimmat lennot kaupungin Addis Abeba lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Addis Abeba lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Addis Abeba

HALVIN REITTI Helsinki - Addis Abeba

Helsinki (HEL) - Addis Abeba (ADD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Addis Abeba kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Addis Abeba Bole, jolloin hinta on keskimääräinen 755 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ADDIS ABEBAtammikuu14% halvempitammikuu aikana Helsinki - Addis Abeba lennot maksavat keskimäärin vain 648 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ADDIS ABEBA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu47% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Addis Abeba lentojen keskimääräinen hinta on 1110 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ADDIS ABEBA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu687% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Addis Abeba kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Muut matkustamoluokat Addis Abeba lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Addis Abeba lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Addis Abeba?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Addis Abeba

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Addis Abeba?

Lentäessäsi kohteeseen Addis Abeba kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Lufthansa, Ethiopian Air tai British Airways. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Addis Abeba

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Addis Abeba on Turkish Airlines, ja se liikennöi 9 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Addis Abeba on 500 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Addis Abeba, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Ethiopian Air lennot kohteeseen Addis Abeba

Ethiopian Air (7,7/10, 106 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Addis Abeba tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 885 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Addis Abeba on keskimäärin viikossa 84 Ethiopian Air lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Aloita matkan suunnittelu - Addis Abeba


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etiopia

Eikö sittenkään Addis Abeba? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etiopia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Addis Abeba on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Addis Abeba.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Addis Abeba momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Addis Abeba.

Kyllä. momondo voi seurata Addis Abeba lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.