Halvat lennot Brisbane

pe 17.1.
pe 24.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Brisbaneen?

1 560 €
1 320 €
1 080 €
835 €
Hinta
835 € - 1 562 €

Brisbaneen voit matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä Queenslandin pääkaupungissa on miellyttävä, lämmin sää ympäri vuoden. Australiassa vuodenajat ovat päinvastaiset kuin Suomessa, ja kesä Brisbanessa sijoittuu joulu-helmikuun välille. Lämpötilat myös kesä-heinäkuussa ovat parhaimmillaan 20 °C hujakoilla, ja siksi kaupunki on auringonpalvojien suosiossa myös talvella. Brisbanen sää tammikuussa on vuoden helteisintä, kosteinta ja sateisinta aikaa, vaikka lämpötilat saattavat kohota jopa 40 °C.

Milloin kannattaa ostaa lennot Brisbaneen? Jotta saat halvat lennot Brisbaneen, lentoliput kannattaa ostaa joko loppukesälle tai alkusyksylle eli maalis-huhtikuulle. Halvat lennot Brisbaneen saatat löytää myös touko-, elo- tai syyskuulle. Brisbanen pääsesonki huipentuu joulu-tammikuulle, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat kaupungissa korkeimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat Brisbanesta keväällä, syksyllä ja talvella. Heinäkuussa halvat lennot Brisbaneen Suomesta ovat kuitenkin harvemmassa, sillä heinäkuu on suomalaisten suosituin kesäloma- ja matkustuskuukausi. Otathan huomioon, että lentolippujen hinnat ovat sitä halvemmat, mitä aikaisemmin teet varauksen.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brisbaneen?

Brisbanen lennot Suomesta eivät ole koskaan suoria, mutta yhdellä välilaskulla voit matkustaa kohteeseen kotimaisin siivin Finnairilla. Finnairin lennot Brisbaneen koukkaavat pääsääntöisesti Aasian välilaskukenttien kautta, ja lentoaika Brisbaneen Helsingistä on parhaimmillaan vajaa vuorokausi. Useammalla välilaskulla matkustat kohteeseen esimerkiksi British Airwaysin, Lufhansan, Cathay Pacificin ja Qantas Airwaysin yhdistelmälennoilla. Tarkistathan, mitä palveluita eri lentoyhtiöiden lentoliput Brisbaneen sisältävät, jotta saat varmasti esimerkiksi kaikki matkatavarasi mukaasi.


Miten pääsen lentokentältä Brisbanen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Brisbane lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta
Brisbanen lentoasema
11 km keskustasta

Noin 15 km välimatkan Brisbane Airport -lentokentältä kaupungin keskustaan voit taittaa Airtrain-junalla, Con-x-ionin Shuttle-bussilla tai taksilla. Airtrain-juna kulkee lentokentältä Central Station -asemalle arkisin parhaimmillaan 15 minuutin välein klo 05:00–22:00 välillä, ja viikonloppuisin klo 06:00-22:00 välillä. Airtrainin kyydissä matkustat keskustaan vain 20 minuutissa. Yhdensuuntainen matka Central Station -asemalle Airtrainin kotisivuilta ostettuna tulee halvemmaksi, ja maksaa 18,05 AUD (noin 13 EUR). Lippuja junaan voit ostaa myös lentoaseman terminaalien Airtrain-juna-asemilta. Lentokentän kansainvälisen terminaalin Visitor Information -tiskiltä tilattavalla Con-x-ionin Shuttle-kyydillä sen sijaan pääset Central Station -asemalle hintaan 20 AUD (14 EUR). Taksilla matka keskustaan maksaa noin 45–55 AUD (noin 30–40 EUR).


Suositut lentoreitit Brisbane

Etsityimmät lennot Brisbane sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Brisbane lennot
Lyhyin lentoaika
25t 35m
Halvin hinta
857 €

Liikkuminen Brisbanessa?

Välimatkat Brisbanen keskustassa voit taittaa jalkaisin, mutta kaupungissa on myös toimiva, TransLinkin operoima julkisen liikenteen verkosto. TransLink liikennöi Brisbanessa ja Kaakkois-Queenslandin alueella busseja, junia, lauttoja sekä raitiovaunuja. Jos matkustat julkisilla enemmän, sopiva lippuvaihtoehto on siinä tapauksessa 10 AUD (noin 6,50 EUR) maksava go card -kortti, joka käy TransLinkin kulkuvälineissä. Voit ladata kortille arvoa tarpeesi mukaan esimerkiksi juna- ja bussiasemien myyntipisteissä. Matkojen hinnat määräytyvät vyöhykkeiden mukaan. Translinkin kulkuneuvoissa voit myös matkustaa paperilipulla, jonka voit ostaa etukäteen myyntipisteistä tai kuljettajalta busseissa ja lautoissa. Myös taksilla pääset Brisbanissa tehokkaasti paikasta toiseen. Vaikka taksilla matkustaminen on kaupungissa halvempaa kuin Suomessa, pidemmän päälle sen käyttäminen voi käydä kalliiksi kukkarolle.


Tarvitaanko Brisbanessa passi tai viisumi?

Australiassa ja Brisbanessa Suomen kansalainen tarvitsee sekä passin että viisumin. Matkustusasiakirjaksi käy voimassa oleva passi, jonka suositellaan olevan voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia voit hakea Australian valtion (Australian Government) virallisen sivuston kautta, jolta voit etsiä matkasi tarkoitusta vastaavan viisumivaihtoehdon. Brisbaneen lomalle matkustavalle sopiva viisumi on esimerkiksi ilmainen Electronic Travel Authority -matkustuslupa (ETA). Sillä voit vierailla maassa useamman kerran vuoden aikana, ja se oikeuttaa korkeintaan 3 kuukauden oleskeluun kerrallaan. Normaalisti viisumin saat noin kahdessa vuorokaudessa, mutta hakemus kannattaa jättää kaiken varalta hyvissä ajoin ennen matkaasi. Viisumia on haettava etukäteen Australian ulkopuolelta.


Lentolippu varattuna kohteeseen Brisbane? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Brisbaneen matkustavalle

Kiinnostavatko Brisbanen nähtävyydet?

Brisbane River -joen varrella sijaitsevassa suurkaupungissa riittää nähtävää vaikuttavista silloista valkeahiekkaisiin rantoihin, hurmaaviin taidegallerioihin ja historiallisiin museoihin.

Voiko Brisbanessa juoda kraanavettä?

Brisbanessa voit juoda huoletta kraanavettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Brisbanessa?

Australiassa ja Brisbanessa ei ole välttämätöntä antaa tippiä, mutta voit aina halutessasi tipata, jos olet tyytyväinen palveluun. Sopiva summa olisi 10 % esimerkiksi ravintolalaskusta.

Millainen on Brisbanen hintataso?

Suomeen hintoihin verrattuna Brisbanen hintataso on jonkin verran korkeampi.

Mikä on aikaero Suomi–Australia?

Suomen ja Australian itärannikolla sijaitsevan Brisbanen aikaero on seitsemän tuntia. Matkustaessasi Brisbaneen kelloa on siis siirrettävä seitsemän tuntia eteenpäin.

Mikä on etäisyys Helsinki–Brisbane?

Helsingistä katsottuna Brisbane sijaitsee maapallon toisella puolella ja etäisyyttä kohteiden välille kertyy linnuntietä noin 14 697 km.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Brisbanessa?

Australian valuuttaa eli Australian dollareita (AUD) voit joko vaihtaa etukäteen tai perillä. Jos nostat paikallista rahaa esimerkiksi paikallisesta automaatista, otathan huomioon, että pankkisi saattaa periä nostosta korkeamman maksun kuin kotimaassa ja Euroopan ulkopuolella.(Hinnat tarkistettu 18/04/2019).

*Lentojen hinnat kohteeseen Brisbane perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.