Halvat lennot Brisbane

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Brisbane (BNE)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Brisbane lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Brisbane lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Brisbane

HALVIN REITTI Helsinki - Brisbane

Helsinki (HEL) - Brisbane (BNE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Brisbane kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Brisbane, jolloin hinta on keskimääräinen 993 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRISBANEmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Brisbane lennot maksavat keskimäärin vain 836 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRISBANE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Brisbane lentojen keskimääräinen hinta on 1182 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRISBANE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu595% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Brisbane kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Brisbaneen?

Brisbaneen voit matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä Queenslandin pääkaupungissa on miellyttävä, lämmin sää ympäri vuoden. Australiassa vuodenajat ovat päinvastaiset kuin Suomessa, ja kesä Brisbanessa sijoittuu joulu-helmikuun välille. Lämpötilat myös kesä-heinäkuussa ovat parhaimmillaan 20 °C hujakoilla, ja siksi kaupunki on auringonpalvojien suosiossa myös talvella. Brisbanen sää tammikuussa on vuoden helteisintä, kosteinta ja sateisinta aikaa, vaikka lämpötilat saattavat kohota jopa 40 °C.

Milloin kannattaa ostaa lennot Brisbaneen? Jotta saat halvat lennot Brisbaneen, lentoliput kannattaa ostaa joko loppukesälle tai alkusyksylle eli maalis-huhtikuulle. Halvat lennot Brisbaneen saatat löytää myös touko-, elo- tai syyskuulle. Brisbanen pääsesonki huipentuu joulu-tammikuulle, jolloin lento- ja majoitushinnat ovat kaupungissa korkeimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat Brisbanesta keväällä, syksyllä ja talvella. Heinäkuussa halvat lennot Brisbaneen Suomesta ovat kuitenkin harvemmassa, sillä heinäkuu on suomalaisten suosituin kesäloma- ja matkustuskuukausi. Otathan huomioon, että lentolippujen hinnat ovat sitä halvemmat, mitä aikaisemmin teet varauksen.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Brisbane?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Brisbane paikasta Proserpine ovat löytäneet lentoja 91 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Brisbane. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Brisbane alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Brisbane?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Brisbane. Lennot maksavat noin 836 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Brisbane, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 870 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Brisbane?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Brisbane kohteesta Suomi, kun varaat 50 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Brisbane hintaan, joka on noin 993 €, kun etsit 50 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Brisbane?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Brisbane kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 951 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 1056 € lentohinnan reitille Suomi - Brisbane.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Brisbane?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Brisbane on aamulla. Lennot reitille Suomi - Brisbane voi maksaa jopa niin vähän kuin 921 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 1112 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Brisbane lähettyviltä muita lentokenttiä?

Brisbane kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Coolangatta Gold Coastin lentoasema lentokenttä (90 km kaupungin Brisbane keskustasta), Maroochydore Sunshine Coast lentokenttä (96 km kaupungin Brisbane keskustasta), Toowoomba Brisbane West Wellcamp lentokenttä (122 km kaupungin Brisbane keskustasta), Lismore lentokenttä (153 km kaupungin Brisbane keskustasta) tai Ballina Byron lentokenttä (161 km kaupungin Brisbane keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Brisbane lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Brisbane keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Maroochydore Sunshine Coast lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 223 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Brisbane

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Brisbane
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
00:30Brisbane
30. syyskuuta
15:15Brisbane
26t 45m
2 välilaskua
18:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3495 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. elokuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
00:30Brisbane
17. syyskuuta
15:10Brisbane
28t 25m
3 välilaskua
19:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2097 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. elokuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
00:30Brisbane
17. syyskuuta
04:15Brisbane
28t 45m
2 välilaskua
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1664 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. elokuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
2 välilaskua
22:35Brisbane
16. syyskuuta
20:55Brisbane
36t 05m
1 välilasku
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1633 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 45m
2 välilaskua
23:30Brisbane
29. syyskuuta
20:55Brisbane
36t 20m
2 välilaskua
09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4066 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. syyskuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 05m
2 välilaskua
06:15Brisbane
30. syyskuuta
18:05Brisbane
25t 05m
2 välilaskua
19:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3446 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Brisbane

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Brisbane, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 55m
3 välilaskua
12:55Brisbane
2000 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 45m
3 välilaskua
22:05Brisbane
2110 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 40m
3 välilaskua
18:40Brisbane
2134 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brisbaneen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Brisbane

Brisbanen lennot Suomesta eivät ole koskaan suoria, mutta yhdellä välilaskulla voit matkustaa kohteeseen kotimaisin siivin Finnairilla. Finnairin lennot Brisbaneen koukkaavat pääsääntöisesti Aasian välilaskukenttien kautta, ja lentoaika Brisbaneen Helsingistä on parhaimmillaan vajaa vuorokausi. Useammalla välilaskulla matkustat kohteeseen esimerkiksi British Airwaysin, Lufhansan, Cathay Pacificin ja Qantas Airwaysin yhdistelmälennoilla. Tarkistathan, mitä palveluita eri lentoyhtiöiden lentoliput Brisbaneen sisältävät, jotta saat varmasti esimerkiksi kaikki matkatavarasi mukaasi.


Miten pääsen lentokentältä Brisbanen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Brisbane lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Noin 15 km välimatkan Brisbane Airport -lentokentältä kaupungin keskustaan voit taittaa Airtrain-junalla, Con-x-ionin Shuttle-bussilla tai taksilla. Airtrain-juna kulkee lentokentältä Central Station -asemalle arkisin parhaimmillaan 15 minuutin välein klo 05:00–22:00 välillä, ja viikonloppuisin klo 06:00-22:00 välillä. Airtrainin kyydissä matkustat keskustaan vain 20 minuutissa. Yhdensuuntainen matka Central Station -asemalle Airtrainin kotisivuilta ostettuna tulee halvemmaksi, ja maksaa 18,05 AUD (noin 13 EUR). Lippuja junaan voit ostaa myös lentoaseman terminaalien Airtrain-juna-asemilta. Lentokentän kansainvälisen terminaalin Visitor Information -tiskiltä tilattavalla Con-x-ionin Shuttle-kyydillä sen sijaan pääset Central Station -asemalle hintaan 20 AUD (14 EUR). Taksilla matka keskustaan maksaa noin 45–55 AUD (noin 30–40 EUR).


Liikkuminen Brisbanessa?

Välimatkat Brisbanen keskustassa voit taittaa jalkaisin, mutta kaupungissa on myös toimiva, TransLinkin operoima julkisen liikenteen verkosto. TransLink liikennöi Brisbanessa ja Kaakkois-Queenslandin alueella busseja, junia, lauttoja sekä raitiovaunuja. Jos matkustat julkisilla enemmän, sopiva lippuvaihtoehto on siinä tapauksessa 10 AUD (noin 6,50 EUR) maksava go card -kortti, joka käy TransLinkin kulkuvälineissä. Voit ladata kortille arvoa tarpeesi mukaan esimerkiksi juna- ja bussiasemien myyntipisteissä. Matkojen hinnat määräytyvät vyöhykkeiden mukaan. Translinkin kulkuneuvoissa voit myös matkustaa paperilipulla, jonka voit ostaa etukäteen myyntipisteistä tai kuljettajalta busseissa ja lautoissa. Myös taksilla pääset Brisbanissa tehokkaasti paikasta toiseen. Vaikka taksilla matkustaminen on kaupungissa halvempaa kuin Suomessa, pidemmän päälle sen käyttäminen voi käydä kalliiksi kukkarolle.


Tarvitaanko Brisbanessa passi tai viisumi?

Australiassa ja Brisbanessa Suomen kansalainen tarvitsee sekä passin että viisumin. Matkustusasiakirjaksi käy voimassa oleva passi, jonka suositellaan olevan voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia voit hakea Australian valtion (Australian Government) virallisen sivuston kautta, jolta voit etsiä matkasi tarkoitusta vastaavan viisumivaihtoehdon. Brisbaneen lomalle matkustavalle sopiva viisumi on esimerkiksi ilmainen Electronic Travel Authority -matkustuslupa (ETA). Sillä voit vierailla maassa useamman kerran vuoden aikana, ja se oikeuttaa korkeintaan 3 kuukauden oleskeluun kerrallaan. Normaalisti viisumin saat noin kahdessa vuorokaudessa, mutta hakemus kannattaa jättää kaiken varalta hyvissä ajoin ennen matkaasi. Viisumia on haettava etukäteen Australian ulkopuolelta.


Vinkkejä Brisbaneen matkustavalle

Kiinnostavatko Brisbanen nähtävyydet?

Brisbane River -joen varrella sijaitsevassa suurkaupungissa riittää nähtävää vaikuttavista silloista valkeahiekkaisiin rantoihin, hurmaaviin taidegallerioihin ja historiallisiin museoihin.

Voiko Brisbanessa juoda kraanavettä?

Brisbanessa voit juoda huoletta kraanavettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Brisbanessa?

Australiassa ja Brisbanessa ei ole välttämätöntä antaa tippiä, mutta voit aina halutessasi tipata, jos olet tyytyväinen palveluun. Sopiva summa olisi 10 % esimerkiksi ravintolalaskusta.

Millainen on Brisbanen hintataso?

Suomeen hintoihin verrattuna Brisbanen hintataso on jonkin verran korkeampi.

Mikä on aikaero Suomi–Australia?

Suomen ja Australian itärannikolla sijaitsevan Brisbanen aikaero on seitsemän tuntia. Matkustaessasi Brisbaneen kelloa on siis siirrettävä seitsemän tuntia eteenpäin.

Mikä on etäisyys Helsinki–Brisbane?

Helsingistä katsottuna Brisbane sijaitsee maapallon toisella puolella ja etäisyyttä kohteiden välille kertyy linnuntietä noin 14 697 km.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Brisbanessa?

Australian valuuttaa eli Australian dollareita (AUD) voit joko vaihtaa etukäteen tai perillä. Jos nostat paikallista rahaa esimerkiksi paikallisesta automaatista, otathan huomioon, että pankkisi saattaa periä nostosta korkeamman maksun kuin kotimaassa ja Euroopan ulkopuolella.(Hinnat tarkistettu 18/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka