Halvat lennot Dalian

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 27/5
pe 3/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dalian?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dalian on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dalian harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Yantai Laishan lentokenttä (149 km kaupungin Dalian keskustasta).Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dalian?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dalian

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dalian?

Lentäessäsi kohteeseen Dalian kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: China Southern, Juneyao Airlines, KLM tai Air China. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

KLM lennot kohteeseen Dalian

KLM on suosittu valinta kohteeseen Dalian matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 16 lentoa joka viikko kohteeseen Dalian lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Kanton Guangzhou Baiyunin kansainvälinen lentoasema. KLM lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 489 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 121 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet KLM keskimäärin pisteet: 7,8/10.

China Southern lennot kohteeseen Dalian

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Dalian on China Southern (6,9/10, 18 arvosteluilla). Suurin osa China Southern lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Dalian saapuvat kohteesta Shanghai Pu Dong, mutta kohteeseen Dalian on maailmanlaajuisesti 31 China Southern lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty China Southern tarjous oli 447 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dalian, meno-paluu).


Aloita matkan suunnittelu - Dalian


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Dalian.

Löydät lennot kohteeseen Dalian joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dalian tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dalian on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.