Lennot Japani

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

ietoja lennoista kohteeseen Japani

Yhteenveto Japani lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

506 €

Halvin meno-paluulennon hinta

520 €

Nopein lentoaika

19t 15m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Japani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 506 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Narita).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Japani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 520 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Haneda).
Nopein lento kohteeseen Japani kohteesta Suomi kestää 19t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Narita).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Japani mukaan lukien British Airways, Air France ja Scandinavian Airlines.

Halvimmat lennot Japani kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Japani
Tokio
Tokio

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Japani

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Japani

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Japani ovat lentoyhtiön Peach tarjoama 67 €, lentoyhtiön HK Express tarjoama 100 € sekä lentoyhtiön ANA tarjoama 100 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Japani riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tokio Narita (suosituin lentokenttä alueella Japani) niin lentoaika on keskimäärin 13t. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tokio Narita, keskimääräinen lentoaika on .

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Japani oli 507 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1783 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Japani. 1837 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Japani, kun taas 20707 € on kallein.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Japani on keskiviikkona, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen torstaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta perjantaina on kallein päivä lentää kohteeseen Japani.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Japani kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Japani kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Japani: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Japani, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTokio9t 30m520 €
HelsinkiNagoya34t 00m888 €
HelsinkiNagasaki14t 55m956 €
HelsinkiOkinawa24t 10m1074 €
HelsinkiUbe31t 50m1167 €
HelsinkiOsaka26t 40m1182 €
HelsinkiFukuoka26t 55m1518 €
HelsinkiTokushima32t 05m1818 €
HelsinkiKumamoto18t 40m2685 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Japani

Halvat lennot Japaniin tarjoavat Suomesta suorin yhteyksin muun muassa suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja japanilainen Japan Airlines. Suoria reittilentoja on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä neljään japanilaiskaupunkiin: Tokioon, Fukuokaan, Nagoyaan ja Osakaan. Suomessa kaikki Japaniin lähtevät suorat reittilennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla. Lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Esimerkiksi Finnairin suorat reittilennot Tokioon laskeutuvat Naritan kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 65 kilometriä Tokion ulkopuolella. Suoria lentoja Helsingin ja Tokion välillä on useita viikossa. Helsingistä Fukuokaan suoria lentoja on noin kolme kertaa viikossa, ja lennot laskeutuvat Fukuokan lentokentälle. Nagoyaan suoria reittilentoja on parhaimmillaan kaksi päivässä, ja lennot laskeutuvat Nagoyassa Chūbu Centrairin kansainväliselle lentoasemalle. Osakaan, Kansain lentoasemalle, operoidaan Helsingistä suorin reittilennoin viikon jokaisena päivänä. Suorien lentojen lisäksi matkat Japaniin voi taittaa myös vaihtokenttien kautta välilaskullisilla lennoilla. Esimerkiksi Tokioon välilaskullisia lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa skandinaavinen SAS, ranskalainen Air France ja alankomaalainen KLM. Mikäli haluat aloittaa matkasi Suomessa jostain muualta kuin Helsingistä, käytä hyväksesi esimerkiksi Finnairin käteviä kotimaan lentoja.

Säiden puolesta hyvää aikaa matkustaa Japaniin on varsinkin kevät ja syksy. Tuolloin sää Japanissa on mukavan leppoisa, ei liian kuuma tai kylmä. Esimerkiksi Tokiossa sää on keväällä ja syksyllä keskimäärin noin 20 asteen paremmalla puolella, ja sateet ovat näinä vuodenaikoina vähäisiä. Keväisin eri puolilla Japania, esimerkiksi Kiotossa, pääsee nauttimaan myös kukkivista kirsikkapuista. Kesälomamatkat Japaniin sopivat kosteankuumien säiden ystäville, sillä lämpötila on kesäkuukausina usein hellelukemissa. Sateet ovat kesäisin tavallisia. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, harkitse talvilomamatkaa Japaniin. Joulukuuta lukuun ottamatta talvikuukausille on tarjolla edullisia lentoja. Talvella on kuitenkin varauduttava kylmiin, jopa lähelle nollaa astetta putoaviin lämpötiloihin.

Lentoliput Japaniin on mahdollista saada halpaan hintaan talvella, etenkin loppu- ja alkuvuodesta. Mikäli haluat matkustaa maahan edullisesti suosituimman matkailusesongin aikaan, eli keväällä tai kesällä, kannattaa lippujen hintoja ryhtyä vertailemaan ajoissa. Ota huomioon paitsi suorat, myös välilaskulliset lentoreitit. Toisinaan vaihtokenttien kautta kulkevat lennot tulevat suoria lentoyhteyksiä edullisemmiksi. Japanin lennot on suositeltavaa varata noin kaksi kuukautta ennen matkaa, mikäli haluat varmistaa edulliset lentohinnat. Ota myös huomioon hintaerot eri viikonpäivien välillä.

Japanin lentojen reitti- ja lentoyhtiövalikoima on laaja, joten tarkka matka-aika Japaniin riippuu täysin kohdekaupungista ja valitusta reitistä. Mikäli nappaat Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorat lennot Tokioon, lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 20 minuuttia. Helsingistä Osakaan ja Nagoyaan lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Fukuokaan suorien lentojen lentoaika on hieman pidempi, eli noin 10 tuntia. Mikäli valitset Japaniin välilaskulliset lennot, voi matka-aika venyä selvästi pidemmäksi. Normaalisti matkustusaika välilaskullisilla lennoilla on alkaen noin 13 tuntia.

Mikäli matkaat Japaniin alle 90 päivän pituiselle lomamatkalle, et tarvitse reissullesi viisumia. Japanin matkalle on kuitenkin pakollista ottaa mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Japaniin saapuvia matkailijoita kontrolloidaan lentokentillä myös biometrisillä tunnisteilla. Tämä merkitsee, että kaikilta yli 16-vuotiailta lentomatkustajilta otetaan Japanin lentokentillä sormenjäljet ja kasvokuva.


Japani: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tokio reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 30m
Halvin hinta520 €
Helsinki - Osaka reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 40m
Halvin hinta1182 €
Helsinki - Nagoya reitin lennot
Lyhyin lentoaika34t 00m
Halvin hinta888 €
Tukholma - Tokio reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 40m
Halvin hinta611 €
Helsinki - Okinawa reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 10m
Halvin hinta1074 €
Helsinki - Kumamoto reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 40m
Halvin hinta2685 €
Helsinki - Tokushima reitin lennot
Lyhyin lentoaika32t 05m
Halvin hinta1818 €
Helsinki - Fukuoka reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 55m
Halvin hinta1518 €
Helsinki - Nagasaki reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 55m
Halvin hinta956 €

Aloita matkan suunnittelu - Japani


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Japani.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Japani, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Japani. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Japani lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.