Lennot Aasia Japani

Halvat lennot Japani

pe 28.2.
pe 6.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Japani kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi selville, milloin on halvin aika lentää kohteeseen Japani.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Japani? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Tokio
Tokion prefektuuri
Tokyo Tower
Kokyo
Tsukiji Shijo
Tokyo Dome
Tokyo Kokuritsu Hakubutsukan
Osaka
Osakan prefektuuri
Tsutenkaku
Instant Ramen Kinenkan
Asia & Pacific Trade Center
Osaka-shiritsu Kagakukan
Kongo-Ikoma-Kisen Kokutei Koen
Sapporo
Hokkaidon prefektuuri
Hiraoka Park
Former Hokkaido Government Office Building
Nijo Market
Sapporo Dome
Shiroi Koibito Park
Nagoya
Aichin prefektuuri
Linna Nagoya
Nagoya TV Tower
Nagoya City Art Museum
Toyota Stadium
Nagoya Civic General Gymnasium
Okinawa
Okinawan prefektuuri
Okinawa Zoo
Chubunouren Market
Fukuoka
Fukuokan prefektuuri
Fukuoka City Museum
Kego Shrine
ACROS Fukuoka
Hakataza Theater
Nokonoshima Island Park
Kushiro
Hokkaidon prefektuuri
Kushiro Shitsugen National Park
Hiroshima
Hiroshiman prefektuuri
Hiroshima Peace Memorial Park
Assumption of Mary Cathedral
Hiroshima National Peace Memorial Hall for the Atomic Bomb Victims
Hiroshima Peace Memorial Museum
Hiroshima Prefectural Museum of Art
Ishigaki
Okinawan prefektuuri
Banna Park
Tojinbaka
Sukuji Beach
Kabira Bay Beach
Ishigaki Island Limestone Cave
Kagoshima
Kagoshiman prefektuuri
Kirishima-Yaku National Park
Kagoshima Arena
Kagoshima City Aquarium
Tsurumaru Castle
Kagoshima City Museum of Art
Nagasaki
Nagasakin prefektuuri
Siebold Memorial Museum
Nyoko-do Hermitage
Peace Park
Sanno Shrine
Sofuku-ji
Sendai
Miyagin prefektuuri
Sendai Gymnasium
Museum of the Forest of Depths of the Earth
Yagiyama Zoo

Halvat lennot Japani: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Japani, katso nämä matkakohteet, joihin momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot.
Lähtö Määränpää Paras hinta
Helsinki Tokio 513 €
Helsinki Nagoya 592 €
Helsinki Osaka 595 €
Helsinki Okinawa 642 €
Helsinki Fukuoka 667 €
Helsinki Tokushima 741 €
Helsinki Kumamoto 942 €
Helsinki Nagasaki 1 122 €
Helsinki Ube 1 122 €

Japanin lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Monikasvoinen Japani kutsuu matkalle niin suurkaupunkien sykkeessä viihtyviä kuin autenttisia kulttuurielämyksiä etsiviäkin. Tokiossa ja muissa Japanin metropoleissa voi nauttia huippuluokan teknologiasta, herkullisesta ruoasta ja japanilaisesta designista. Myös saarivaltion luonnolla on paljon tarjottavaa, ja maan lukemattomissa temppeleissä voi päästä kosketuksiin Japanin perinteiden ja historian kanssa. Japanin suosituimpia matkailukaupunkeja ovat Tokion lisäksi esimerkiksi Fukuoka, Kioto, Nagoya ja Osaka, ja Suomesta on näihin kaupunkeihin erinomaiset lentoyhteydet. Halvat lennot Japaniin on mahdollista löytää Suomesta niin suorin lennoin kuin välilaskullisinkin yhteyksin. Lentoja Japanin kaupunkeihin liikennöidään Helsinki-Vantaan lentokentältä ympäri vuoden. Kesä on Japanissa kuumaa ja sateista aikaa, ja maan talvet ovat puolestaan vähäsateisia ja viileitä. Lennot Japaniin ovat yleensä edulliset alkuvuodesta, etenkin tammi-helmikuussa, ja loppuvuodesta, varsinkin loka-marraskuussa. Talvi on erinomaista matkailuaikaa Japaniin etenkin budjettiluokan matkailijoille, sillä hiljaisen matkailukauden aikaan lennon ja hotellin voi saada halvalla. Säiden puolesta Japani kutsuu turisteja etenkin keväisin ja syksyisin, jolloin säätilat ovat miellyttävän lämpimät. Loppukeväästä syksyyn Japanin lentojen hinnat ovat kuitenkin kalleimmillaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Japaniin?

Halvat lennot Japaniin tarjoavat Suomesta suorin yhteyksin muun muassa suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja japanilainen Japan Airlines. Suoria reittilentoja on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä neljään japanilaiskaupunkiin: Tokioon, Fukuokaan, Nagoyaan ja Osakaan. Suomessa kaikki Japaniin lähtevät suorat reittilennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla. Lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Esimerkiksi Finnairin suorat reittilennot Tokioon laskeutuvat Naritan kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 65 kilometriä Tokion ulkopuolella. Suoria lentoja Helsingin ja Tokion välillä on useita viikossa. Helsingistä Fukuokaan suoria lentoja on noin kolme kertaa viikossa, ja lennot laskeutuvat Fukuokan lentokentälle. Nagoyaan suoria reittilentoja on parhaimmillaan kaksi päivässä, ja lennot laskeutuvat Nagoyassa Chūbu Centrairin kansainväliselle lentoasemalle. Osakaan, Kansain lentoasemalle, operoidaan Helsingistä suorin reittilennoin viikon jokaisena päivänä. Suorien lentojen lisäksi matkat Japaniin voi taittaa myös vaihtokenttien kautta välilaskullisilla lennoilla. Esimerkiksi Tokioon välilaskullisia lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa skandinaavinen SAS, ranskalainen Air France ja alankomaalainen KLM. Mikäli haluat aloittaa matkasi Suomessa jostain muualta kuin Helsingistä, käytä hyväksesi esimerkiksi Finnairin käteviä kotimaan lentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Japaniin?

Säiden puolesta hyvää aikaa matkustaa Japaniin on varsinkin kevät ja syksy. Tuolloin sää Japanissa on mukavan leppoisa, ei liian kuuma tai kylmä. Esimerkiksi Tokiossa sää on keväällä ja syksyllä keskimäärin noin 20 asteen paremmalla puolella, ja sateet ovat näinä vuodenaikoina vähäisiä. Keväisin eri puolilla Japania, esimerkiksi Kiotossa, pääsee nauttimaan myös kukkivista kirsikkapuista. Kesälomamatkat Japaniin sopivat kosteankuumien säiden ystäville, sillä lämpötila on kesäkuukausina usein hellelukemissa. Sateet ovat kesäisin tavallisia. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, harkitse talvilomamatkaa Japaniin. Joulukuuta lukuun ottamatta talvikuukausille on tarjolla edullisia lentoja. Talvella on kuitenkin varauduttava kylmiin, jopa lähelle nollaa astetta putoaviin lämpötiloihin.

Miten löydän halvat lennot Japaniin?

Lentoliput Japaniin on mahdollista saada halpaan hintaan talvella, etenkin loppu- ja alkuvuodesta. Mikäli haluat matkustaa maahan edullisesti suosituimman matkailusesongin aikaan, eli keväällä tai kesällä, kannattaa lippujen hintoja ryhtyä vertailemaan ajoissa. Ota huomioon paitsi suorat, myös välilaskulliset lentoreitit. Toisinaan vaihtokenttien kautta kulkevat lennot tulevat suoria lentoyhteyksiä edullisemmiksi. Japanin lennot on suositeltavaa varata noin kaksi kuukautta ennen matkaa, mikäli haluat varmistaa edulliset lentohinnat. Ota myös huomioon hintaerot eri viikonpäivien välillä.

Kuinka kauan kestää lento Japaniin?

Japanin lentojen reitti- ja lentoyhtiövalikoima on laaja, joten tarkka matka-aika Japaniin riippuu täysin kohdekaupungista ja valitusta reitistä. Mikäli nappaat Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorat lennot Tokioon, lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 20 minuuttia. Helsingistä Osakaan ja Nagoyaan lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Fukuokaan suorien lentojen lentoaika on hieman pidempi, eli noin 10 tuntia. Mikäli valitset Japaniin välilaskulliset lennot, voi matka-aika venyä selvästi pidemmäksi. Normaalisti matkustusaika välilaskullisilla lennoilla on alkaen noin 13 tuntia.

Tarvitaanko Japaniin passi tai viisumi?

Mikäli matkaat Japaniin alle 90 päivän pituiselle lomamatkalle, et tarvitse reissullesi viisumia. Japanin matkalle on kuitenkin pakollista ottaa mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Japaniin saapuvia matkailijoita kontrolloidaan lentokentillä myös biometrisillä tunnisteilla. Tämä merkitsee, että kaikilta yli 16-vuotiailta lentomatkustajilta otetaan Japanin lentokentillä sormenjäljet ja kasvokuva.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Japani

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tokio lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
513 €
Helsinki - Nagoya lennot
Lyhyin lentoaika
9t 20m
Halvin hinta
592 €
Helsinki - Osaka lennot
Lyhyin lentoaika
9t 30m
Halvin hinta
595 €
Helsinki - Okinawa lennot
Lyhyin lentoaika
39t 45m
Halvin hinta
642 €
Helsinki - Fukuoka lennot
Lyhyin lentoaika
25t 55m
Halvin hinta
667 €
Helsinki - Tokushima lennot
Lyhyin lentoaika
32t 30m
Halvin hinta
741 €
Helsinki - Kumamoto lennot
Lyhyin lentoaika
15t 15m
Halvin hinta
942 €
Helsinki - Ube lennot
Lyhyin lentoaika
22t 05m
Halvin hinta
1 122 €
Helsinki - Nagasaki lennot
Lyhyin lentoaika
12t 40m
Halvin hinta
1 122 €
Näytä lisää
Lennot Aasia Japani