Etsi halpoja lentoja Japaniin alk. 452 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Japaniin

Yhteenveto Japanin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

452 €

Halvin meno-paluulennon hinta

673 €

Nopein lentoaika

17t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Japani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 452 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Narita).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Japani kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 673 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Haneda).
Nopein lento kohteeseen Japani kohteesta Suomi kestää 17t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Okinawa Naha).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Japani mukaan lukien Air France, Turkish Airlines ja Etihad Airways.

Japanin lentotiedot ja trendit

Tutustu Japanin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Japani?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Japani ovat lentoyhtiön Peach tarjoama 71 €, lentoyhtiön Jeju Air tarjoama 120 € sekä lentoyhtiön Skymark Airlines tarjoama 133 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Japani suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Japani on Tokio, jossa he vierailevat 81 % useammin kuin missään muussa maan Japani kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Osaka ja Sapporo.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Japani?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Japani riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Osaka Kansai Intl (suosituin lentokenttä alueella Japani) niin lentoaika on keskimäärin 12t 45m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Osaka Kansai Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Japani?

Datamme mukaan Finnair, Japan Airlines ja Qatar Airways ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Japani. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 55 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Japani. Huomioithan, että 7 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Japani säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Japani kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Japani
Tokio
Tokio

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Japani

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Japani

Mikä on alueen Japani suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Japani?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Japani oli 722 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1015 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Japani. 1201 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Japani, kun taas 2338 € on kallein.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Japani?

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Japani on tiistaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta sunnuntaina on kallein päivä lentää kohteeseen Japani.

Mistä on halvinta lentää kohteeseen Japani?

Jos haluat säästää lentolippujen hinnoissa vieraillessasi kohteessa Japani, harkitse kaupungissa Osaka sijaitsevaa kenttää Osaka Kansai Intl, jossa on halvimmat lennot, joiden keskihinta on 722 €. Harkitse myös lentämistä kentälle Tokio Haneda, joka sijaitsee kaupungissa Tokio, koska se on toiseksi halvin vaihtoehto, ja sen keskimääräinen lentohinta on 848 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Japani hinnat?

lentoa Japani hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Japani?

marraskuuta 2023 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Japani osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Japani?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Japani matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Japani?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Japani matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Japani. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Japani kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Japani kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Japani: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Japani, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTokio13t 20m678 €
HelsinkiOsaka12t 45m738 €
HelsinkiNagasaki23t 05m842 €
HelsinkiTokushima23t 40m940 €
HelsinkiOkinawa23t 30m1010 €
HelsinkiNagoya29t 35m1058 €
HelsinkiFukuoka24t 15m1260 €
HelsinkiKumamoto20t 15m1364 €
HelsinkiUbe17t 45m1581 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Japani

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Japaniin?

Halvat lennot Japaniin tarjoavat Suomesta suorin yhteyksin muun muassa suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja japanilainen Japan Airlines. Suoria reittilentoja on tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentältä neljään japanilaiskaupunkiin: Tokioon, Fukuokaan, Nagoyaan ja Osakaan. Suomessa kaikki Japaniin lähtevät suorat reittilennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla. Lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Esimerkiksi Finnairin suorat reittilennot Tokioon laskeutuvat Naritan kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 65 kilometriä Tokion ulkopuolella. Suoria lentoja Helsingin ja Tokion välillä on useita viikossa. Helsingistä Fukuokaan suoria lentoja on noin kolme kertaa viikossa, ja lennot laskeutuvat Fukuokan lentokentälle. Nagoyaan suoria reittilentoja on parhaimmillaan kaksi päivässä, ja lennot laskeutuvat Nagoyassa Chūbu Centrairin kansainväliselle lentoasemalle. Osakaan, Kansain lentoasemalle, operoidaan Helsingistä suorin reittilennoin viikon jokaisena päivänä. Suorien lentojen lisäksi matkat Japaniin voi taittaa myös vaihtokenttien kautta välilaskullisilla lennoilla. Esimerkiksi Tokioon välilaskullisia lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa skandinaavinen SAS, ranskalainen Air France ja alankomaalainen KLM. Mikäli haluat aloittaa matkasi Suomessa jostain muualta kuin Helsingistä, käytä hyväksesi esimerkiksi Finnairin käteviä kotimaan lentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Japaniin?

Säiden puolesta hyvää aikaa matkustaa Japaniin on varsinkin kevät ja syksy. Tuolloin sää Japanissa on mukavan leppoisa, ei liian kuuma tai kylmä. Esimerkiksi Tokiossa sää on keväällä ja syksyllä keskimäärin noin 20 asteen paremmalla puolella, ja sateet ovat näinä vuodenaikoina vähäisiä. Keväisin eri puolilla Japania, esimerkiksi Kiotossa, pääsee nauttimaan myös kukkivista kirsikkapuista. Kesälomamatkat Japaniin sopivat kosteankuumien säiden ystäville, sillä lämpötila on kesäkuukausina usein hellelukemissa. Sateet ovat kesäisin tavallisia. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, harkitse talvilomamatkaa Japaniin. Joulukuuta lukuun ottamatta talvikuukausille on tarjolla edullisia lentoja. Talvella on kuitenkin varauduttava kylmiin, jopa lähelle nollaa astetta putoaviin lämpötiloihin.

Miten löydän halvat lennot Japaniin?

Lentoliput Japaniin on mahdollista saada halpaan hintaan talvella, etenkin loppu- ja alkuvuodesta. Mikäli haluat matkustaa maahan edullisesti suosituimman matkailusesongin aikaan, eli keväällä tai kesällä, kannattaa lippujen hintoja ryhtyä vertailemaan ajoissa. Ota huomioon paitsi suorat, myös välilaskulliset lentoreitit. Toisinaan vaihtokenttien kautta kulkevat lennot tulevat suoria lentoyhteyksiä edullisemmiksi. Japanin lennot on suositeltavaa varata noin kaksi kuukautta ennen matkaa, mikäli haluat varmistaa edulliset lentohinnat. Ota myös huomioon hintaerot eri viikonpäivien välillä.

Kuinka kauan kestää lento Japaniin?

Japanin lentojen reitti- ja lentoyhtiövalikoima on laaja, joten tarkka matka-aika Japaniin riippuu täysin kohdekaupungista ja valitusta reitistä. Mikäli nappaat Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorat lennot Tokioon, lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 20 minuuttia. Helsingistä Osakaan ja Nagoyaan lentoaika on alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Fukuokaan suorien lentojen lentoaika on hieman pidempi, eli noin 10 tuntia. Mikäli valitset Japaniin välilaskulliset lennot, voi matka-aika venyä selvästi pidemmäksi. Normaalisti matkustusaika välilaskullisilla lennoilla on alkaen noin 13 tuntia.

Tarvitaanko Japaniin passi tai viisumi?

Mikäli matkaat Japaniin alle 90 päivän pituiselle lomamatkalle, et tarvitse reissullesi viisumia. Japanin matkalle on kuitenkin pakollista ottaa mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Japaniin saapuvia matkailijoita kontrolloidaan lentokentillä myös biometrisillä tunnisteilla. Tämä merkitsee, että kaikilta yli 16-vuotiailta lentomatkustajilta otetaan Japanin lentokentillä sormenjäljet ja kasvokuva.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Japani

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Japani?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Japani. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Japani momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Japani?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Japani.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Japani joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Japani, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Japani?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Japani. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Japani juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Japani lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Japani

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.