Halvat lennot Soul

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 9/8
ma 16/8

Halvimmat lennot kaupungin Soul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Soul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Incheon

HALVIN REITTI Helsinki - Soul

Helsinki (HEL) - Soul (SEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Soul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Soul, jolloin hinta on keskimääräinen 541 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SOULmaaliskuu11% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Soul lennot maksavat keskimäärin vain 482 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SOUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Soul lentojen keskimääräinen hinta on 643 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SOUL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu274% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Soul kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Soul?

Souliin voit matkustaa hyvin ympäri vuoden, jos et pelästy talven kuivaa ja kylmää ilmastoa, jonka lämpötila putoaa alle 0 °C. Korean valtava pääkaupunki ei hiljene edes talvikuukausina joulu-maaliskuun välillä, sillä metropolialueella asuu nykyisin noin 25,5 miljoonaa ihmistä. Turistien suosiossa kaupunki on erityisesti keväisin ja syksyisin, jolloin myös lentolippujen hinnat ovat huokeimmillaan.

Milloin kannattaa ostaa lennot Souliin? Halvat lennot Souliin buukkaat parhaiten välttämällä joulusesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia, vaikka sää Soulissa onkin parhaimmillaan juuri keväällä ja syksyllä. Soulin sää heinä-elokuussa on kuuma ja lämpötila voi kohota jopa 30 °C, vaikka kosteat kesäkuukaudet ovat samalla vuoden sateisimmat. Halvat lennot Souliin ovat edullisimmallaan Suomesta helmikuussa ja kalleimmillaan suomalaisten päälomakuukautena heinäkuussa. Etsi lentoja tammi-huhtikuun välille tai vasta marraskuulle, ja varaa itsellesi halvat lennot Souliin. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta joko talvea vasten, varhain alkukeväästä tai myöhään loppusyksystä.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Soul?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Soul paikasta Osaka ovat löytäneet lentoja 86 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Soul. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Soul alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Soul?

  maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Soul kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 482 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Soul kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Soul ovat vielä keskimäärin 488 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Soul?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Soul on 39 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 541 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Soul kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 436 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Soul?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Soul on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Soul torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 541 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Soul on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 657 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Soul?

  Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Soul. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 458 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Soul, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 630 € lippua kohden.

 • Mitä tekemistä kohteessa Soul on sateen sattuessa?

  Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Soul on tärkeää ottaa huomioon, että jotkut kuukaudet eivät ole yhtä ideaalisia kuin toiset. Erityisesti toukokuu, kesäkuu tai heinäkuu kuukaudet voivat olla sateisia, koska sademäärä kaupungissa Soul on 130 mm tai enemmän. Löydät sateesta huolimatta paljon tekemistä kohteessa Soul, mutta huomioithan että sateen mahdollisuus on hyvin todennäköinen. Monet turistit tappavat aikaa sateen ja myrskyn aikana menemällä alueen ostoskeskuksiin, kuten Dongdaemun Market.

 • Löytyykö kaupungin Soul lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Incheonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Soul.

 • Voiko kaupunkiin Soul lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Soul Gimpo Intl lentokenttä ovat keskimäärin 276 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Soul. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Soul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Soul
Lufthansa
3. marraskuuta
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
ICN23:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
28. marraskuuta
ICN07:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
17t 40m
1 välilasku
HEL01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
ICN00:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
26. marraskuuta
ICN07:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
17t 40m
1 välilasku
HEL01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. marraskuuta
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
ICN23:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
24. marraskuuta
ICN10:10Incheonin kansainvälinen lentoasema
16t 55m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
ICN00:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
29. marraskuuta
ICN10:10Incheonin kansainvälinen lentoasema
16t 55m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
1 välilasku
ICN22:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
ICN07:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
17t 40m
1 välilasku
HEL01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. marraskuuta
HEL13:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
ICN04:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
23. marraskuuta
ICN19:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 20m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Soul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Soul, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
ICNIncheonin kansainvälinen lentoasema
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
GMPSoul Gimpo Intl
Finnair
OULOulu
28t 00m
ICNIncheonin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Soul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Soul

Suomesta lennät Soulin Incheonin kansainväliselle lentoasemalle kätevästi Finnairin suorilla lennoilla. Helsinki-Vantaalta päivittäin lähtevien Finnairin suorien lentojen lentoaika Souliin on parhaimmillaan noin 8 h 50 min. Kaikki Finnairin lennot Souliin sisältävät ateriat lipputyypistä riippumatta, mutta lentoyhtiön edullisimmat Light-lentoliput Souliin eivät sisällä ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Ruumaan menevät matkatavarat saat mukaan lisämaksusta. Välilaskulliset Soulin lennot voit löytää esimerkiksi Qatar Airwaysilta, KLM:ltä tai Lufhansalta.

Soulin toiselle lentokentälle, Gimpon kansainväliselle lentoasemalle, ei lennetä Suomesta suoria lentoja. Lennot Gimpon kentälle Suomesta ovat kansainvälisten lentoyhtiöiden liikennöimiä yhden tai useamman välilaskun sisältäviä yhdistelmälentoja.


Soul ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Soul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Incheonin kansainväliseltä lentoasemalta pääset keskustaan Airport Railroad Express -junalla (AREX), Airport Limousine -bussilla tai taksilla. Matkaa keskustaan noin 50 km. Express- tai All Stop -junaan voit hypätä lentokentän molemmista terminaaleista – näin pääset keskustan päärautatieasemalle. Express-junalla olet keskustassa nopeammin, sillä se ei pysähdy matkalla ja kulkee keskustaan klo 05:23–22:48 välillä parhaimmillaan 20 min välein. Matka-aika on vajaa tunti ja hinta 9 000 KRW (noin 7,85 EUR). All Stop -juna pysähtyy joka asemalla ja liikennöi väliä parhaimmillaan 5 min välein klo 05:25–23:39. Juna vie keskustaan noin tunnissa ja maksaa lentokentältä ostettuna 4 750 KRW (noin 4,15 EUR). Lippuja juniin voit ostaa terminaalien AREX-myyntipisteistä. Keskustaan voit matkustaa myös Airport Limousine -bussilla 6001, joka kulkee lentokentältä keskeiselle Myeong-Dong-asemalle klo 04:30–20:00 välillä 25 minuutin välein. Lippu keskustaan maksaa 15 000 KRW (noin 13,95 EUR). Taksi ei ole Soulissa nopein tapa päästä keskustaan, sillä ruuhkaisessa liikenteessä taksimatka päärautatieasemalle kestää 80–90 min ja maksaa noin 47 000–52 000 KRW (noin 41–45,25 EUR).

Gimpon kansainväliseltä lentoasemalta pääset kätevästi kaupunkiin samalla AREX:n All Stop-junalla, joka pysähtyy kentällä. Matkaa on noin 16 km. Lentokentällä pysähtyvät myös keskustaan kulkevat metrolinjat 5 ja 9. Gimpolta voit hypätä lisäksi Airport Limousine -busseihin, jotka liikennöivät ympäri kaupunkia. Niiden tarkoista reiteistä, hinnoista ja aikatauluista saat parhaiten tietoa lentokentän infopisteistä.


Soul: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Soul
Helsinki - Soul reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 45m
Halvin hinta668 €
Oulu - Soul reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 00m
Halvin hinta824 €

Liikkuminen Soulissa?

Soulissa kannattaa suosiolla käyttää hyväkseen kaupungin toimivaa julkista liikennettä, sillä etäisyydet suurkaupungin ovat pitkiä. Miljoonakaupungissa kulkuvälineinä voit käyttää joko bussia, metroa, junaa tai taksia. Metrolinjoja on yhteensä yhdeksän, ja niihin voit ostaa kertakäyttölippuja metroasemien myyntiautomaateista. Lippujen hinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, mutta lipun minimaksu on 1 350 KRW (noin 1,15 EUR). Sen lisäksi maksat jokaista lippua kohden 500 KRW (noin 0,45 EUR) vakuuden, jonka saat takaisin myyntiautomaatista, kun poistut metroasemalta.

Julkisen liikenteen busseja on Soulissa neljää eri väriä: sinisiä, punaisia, vihreitä ja keltaisia. Siniset linjat liikennöivät Soulin pääväyliä ja pidempiä reittejä, vihreät linjat lyhyempiä etäisyyksiä esimerkiksi metro- ja bussiasemien välillä, punaiset linjat pidempiä matkoja Soulin esikaupunkeihin ja keltaiset linjat lyhyitä matkoja kaupunginosien sisällä. Lipun erivärisissä busseissa voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai etukäteen esimerkiksi lähikaupoista ja kioskeista. Lähikaupoista, myyntipisteistä ja automaateista julkisen liikenteen asemilla voit ostaa myös erilaisia arvolla ladattavia matkakortteja, joista Soulissa matkustamiseen sopiva on esimerkiksi Tmoney-kortti. Kortti maksaa 2 500 KRW (noin 2,15 EUR) ja sitä voit käyttää sekä Soulin metroissa että busseissa. Voit maksaa sillä myös taksissa, jos taksi on merkattu Tmoney-logolla. Takseja Soulissa liikkuu useampia erilaisia, ja niiden hinnat määräytyvät auton koon, tyypin sekä laadun mukaan. Taksin katolla on usein merkki kuljettajan kielitaidosta, ja jos taksi on varustettu International taxi -tunnuksella, pärjäät kuljettajan kanssa mitä todennäköisimmin englannilla.


Tarvitaanko Souliin passi tai viisumi?

Souliin matkustaessa Suomen kansalainen tarvitsee mukaansa voimassa olevan passin, joka käy virallisesta matkustusasiakirjasta Etelä-Koreassa. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia sen sijaan Suomen kansalainen ei tarvitse, jos matka kestää alle 90 vuorokautta. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, tulee viisumia hakea hyvissä ajoin Etelä-Korean suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Soul


Vinkkejä Souliin matkustavalle

Voiko Soulissa juoda kraanavettä?

Soulissa suositellaan juomaan pullovettä, sillä kraanavesi ei ole riittävän puhdasta, vaikka sitä voi hyvin käyttää esimerkiksi ruoanlaittoon.

Tippi ja juomarahakäytännöt Soulissa?

Soulissa ei ole tapana jättää tippiä.

Millainen on Soulin hintataso?

Soulin hintataso on Suomen luokkaa.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Korea?

Suomen ja Etelä-Korean välillä on aikaeroa kuusi tuntia. Soulissa kelloa tulee siirtää kuusi tuntia eteenpäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Soulissa?

Etelä-Korean woneja (KRW) voit vaihtaa etukäteen Suomessa, mutta jos niitä ei ole saatavilla, voit hyvin vaihtaa valuuttaa vasta perillä kohteessa.(Hinnat tarkistettu 19/04/2019).


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Korea

Eikö sittenkään Soul? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Korea