Halvat lennot Soul

ke 1.4.
ke 8.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Soul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Soul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Souliin?

Souliin voit matkustaa hyvin ympäri vuoden, jos et pelästy talven kuivaa ja kylmää ilmastoa, jonka lämpötila putoaa alle 0 °C. Korean valtava pääkaupunki ei hiljene edes talvikuukausina joulu-maaliskuun välillä, sillä metropolialueella asuu nykyisin noin 25,5 miljoonaa ihmistä. Turistien suosiossa kaupunki on erityisesti keväisin ja syksyisin, jolloin myös lentolippujen hinnat ovat huokeimmillaan.

Milloin kannattaa ostaa lennot Souliin? Halvat lennot Souliin buukkaat parhaiten välttämällä joulusesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia, vaikka sää Soulissa onkin parhaimmillaan juuri keväällä ja syksyllä. Soulin sää heinä-elokuussa on kuuma ja lämpötila voi kohota jopa 30 °C, vaikka kosteat kesäkuukaudet ovat samalla vuoden sateisimmat. Halvat lennot Souliin ovat edullisimmallaan Suomesta helmikuussa ja kalleimmillaan suomalaisten päälomakuukautena heinäkuussa. Etsi lentoja tammi-huhtikuun välille tai vasta marraskuulle, ja varaa itsellesi halvat lennot Souliin. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta joko talvea vasten, varhain alkukeväästä tai myöhään loppusyksystä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Soul?

Paras aika varata lento kohteeseen Soul useimmista paikoista on kuun helmikuu aikana, koska silloin on suurin todennäköisyys löytyy hyvä tarjous, mutta hyviä tarjouksia löytyy myös pitkin vuotta.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Soul?

Datamme mukaan suurimmista osista eri paikkoja tulevat parhaiden lentotarjousten metsästäjät, jotka varaavat lentoja 41 päivää etukäteen, ovat löytäneet halvimmat lennot kohteeseen Soul.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Soul?

Löydät yleensä hyvän tarjouksen, kun varaat lennon lähtöpäivälle Soul kohteeseen maanantai. Yritä välttää perjantai valitsemista löhtöpäiväksi jos haluat löytää edullisempia hintoja matkallesi.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Soul?

Tavallisesti edulliset lennot kohteeseen Soul löytyvät useimmiten aamu ja hieman kalliimmat iltapäivä.

Miten pääsen lentokentältä Soulin keskustaan?

Incheonin kansainväliseltä lentoasemalta pääset keskustaan Airport Railroad Express -junalla (AREX), Airport Limousine -bussilla tai taksilla. Matkaa keskustaan noin 50 km. Express- tai All Stop -junaan voit hypätä lentokentän molemmista terminaaleista – näin pääset keskustan päärautatieasemalle. Express-junalla olet keskustassa nopeammin, sillä se ei pysähdy matkalla ja kulkee keskustaan klo 05:23–22:48 välillä parhaimmillaan 20 min välein. Matka-aika on vajaa tunti ja hinta 9 000 KRW (noin 7,85 EUR). All Stop -juna pysähtyy joka asemalla ja liikennöi väliä parhaimmillaan 5 min välein klo 05:25–23:39. Juna vie keskustaan noin tunnissa ja maksaa lentokentältä ostettuna 4 750 KRW (noin 4,15 EUR). Lippuja juniin voit ostaa terminaalien AREX-myyntipisteistä. Keskustaan voit matkustaa myös Airport Limousine -bussilla 6001, joka kulkee lentokentältä keskeiselle Myeong-Dong-asemalle klo 04:30–20:00 välillä 25 minuutin välein. Lippu keskustaan maksaa 15 000 KRW (noin 13,95 EUR). Taksi ei ole Soulissa nopein tapa päästä keskustaan, sillä ruuhkaisessa liikenteessä taksimatka päärautatieasemalle kestää 80–90 min ja maksaa noin 47 000–52 000 KRW (noin 41–45,25 EUR). Gimpon kansainväliseltä lentoasemalta pääset kätevästi kaupunkiin samalla AREX:n All Stop-junalla, joka pysähtyy kentällä. Matkaa on noin 16 km. Lentokentällä pysähtyvät myös keskustaan kulkevat metrolinjat 5 ja 9. Gimpolta voit hypätä lisäksi Airport Limousine -busseihin, jotka liikennöivät ympäri kaupunkia. Niiden tarkoista reiteistä, hinnoista ja aikatauluista saat parhaiten tietoa lentokentän infopisteistä.

Voiko Soulissa juoda kraanavettä?

Soulissa suositellaan juomaan pullovettä, sillä kraanavesi ei ole riittävän puhdasta, vaikka sitä voi hyvin käyttää esimerkiksi ruoanlaittoon.

Tippi ja juomarahakäytännöt Soulissa?

Soulissa ei ole tapana jättää tippiä.

Millainen on Soulin hintataso?

Soulin hintataso on Suomen luokkaa.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Korea?

Suomen ja Etelä-Korean välillä on aikaeroa kuusi tuntia. Soulissa kelloa tulee siirtää kuusi tuntia eteenpäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Soulissa?

Etelä-Korean woneja (KRW) voit vaihtaa etukäteen Suomessa, mutta jos niitä ei ole saatavilla, voit hyvin vaihtaa valuuttaa vasta perillä kohteessa.(Hinnat tarkistettu 19/04/2019).

Milloin on paras aika matkustaa Souliin?

Souliin voit matkustaa hyvin ympäri vuoden, jos et pelästy talven kuivaa ja kylmää ilmastoa, jonka lämpötila putoaa alle 0 °C. Korean valtava pääkaupunki ei hiljene edes talvikuukausina joulu-maaliskuun välillä, sillä metropolialueella asuu nykyisin noin 25,5 miljoonaa ihmistä. Turistien suosiossa kaupunki on erityisesti keväisin ja syksyisin, jolloin myös lentolippujen hinnat ovat huokeimmillaan. Milloin kannattaa ostaa lennot Souliin? Halvat lennot Souliin buukkaat parhaiten välttämällä joulusesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia, vaikka sää Soulissa onkin parhaimmillaan juuri keväällä ja syksyllä. Soulin sää heinä-elokuussa on kuuma ja lämpötila voi kohota jopa 30 °C, vaikka kosteat kesäkuukaudet ovat samalla vuoden sateisimmat. Halvat lennot Souliin ovat edullisimmallaan Suomesta helmikuussa ja kalleimmillaan suomalaisten päälomakuukautena heinäkuussa. Etsi lentoja tammi-huhtikuun välille tai vasta marraskuulle, ja varaa itsellesi halvat lennot Souliin. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta joko talvea vasten, varhain alkukeväästä tai myöhään loppusyksystä.

Tarvitaanko Souliin passi tai viisumi?

Souliin matkustaessa Suomen kansalainen tarvitsee mukaansa voimassa olevan passin, joka käy virallisesta matkustusasiakirjasta Etelä-Koreassa. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia sen sijaan Suomen kansalainen ei tarvitse, jos matka kestää alle 90 vuorokautta. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, tulee viisumia hakea hyvissä ajoin Etelä-Korean suurlähetystöstä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Souliin?

Suomesta lennät Soulin Incheonin kansainväliselle lentoasemalle kätevästi Finnairin suorilla lennoilla. Helsinki-Vantaalta päivittäin lähtevien Finnairin suorien lentojen lentoaika Souliin on parhaimmillaan noin 8 h 50 min. Kaikki Finnairin lennot Souliin sisältävät ateriat lipputyypistä riippumatta, mutta lentoyhtiön edullisimmat Light-lentoliput Souliin eivät sisällä ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Ruumaan menevät matkatavarat saat mukaan lisämaksusta. Välilaskulliset Soulin lennot voit löytää esimerkiksi Qatar Airwaysilta, KLM:ltä tai Lufhansalta. Soulin toiselle lentokentälle, Gimpon kansainväliselle lentoasemalle, ei lennetä Suomesta suoria lentoja. Lennot Gimpon kentälle Suomesta ovat kansainvälisten lentoyhtiöiden liikennöimiä yhden tai useamman välilaskun sisältäviä yhdistelmälentoja.

Liikkuminen Soulissa?

Soulissa kannattaa suosiolla käyttää hyväkseen kaupungin toimivaa julkista liikennettä, sillä etäisyydet suurkaupungin ovat pitkiä. Miljoonakaupungissa kulkuvälineinä voit käyttää joko bussia, metroa, junaa tai taksia. Metrolinjoja on yhteensä yhdeksän, ja niihin voit ostaa kertakäyttölippuja metroasemien myyntiautomaateista. Lippujen hinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, mutta lipun minimaksu on 1 350 KRW (noin 1,15 EUR). Sen lisäksi maksat jokaista lippua kohden 500 KRW (noin 0,45 EUR) vakuuden, jonka saat takaisin myyntiautomaatista, kun poistut metroasemalta. Julkisen liikenteen busseja on Soulissa neljää eri väriä: sinisiä, punaisia, vihreitä ja keltaisia. Siniset linjat liikennöivät Soulin pääväyliä ja pidempiä reittejä, vihreät linjat lyhyempiä etäisyyksiä esimerkiksi metro- ja bussiasemien välillä, punaiset linjat pidempiä matkoja Soulin esikaupunkeihin ja keltaiset linjat lyhyitä matkoja kaupunginosien sisällä. Lipun erivärisissä busseissa voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai etukäteen esimerkiksi lähikaupoista ja kioskeista. Lähikaupoista, myyntipisteistä ja automaateista julkisen liikenteen asemilla voit ostaa myös erilaisia arvolla ladattavia matkakortteja, joista Soulissa matkustamiseen sopiva on esimerkiksi Tmoney-kortti. Kortti maksaa 2 500 KRW (noin 2,15 EUR) ja sitä voit käyttää sekä Soulin metroissa että busseissa. Voit maksaa sillä myös taksissa, jos taksi on merkattu Tmoney-logolla. Takseja Soulissa liikkuu useampia erilaisia, ja niiden hinnat määräytyvät auton koon, tyypin sekä laadun mukaan. Taksin katolla on usein merkki kuljettajan kielitaidosta, ja jos taksi on varustettu International taxi -tunnuksella, pärjäät kuljettajan kanssa mitä todennäköisimmin englannilla.


momondosta löytyneet halvat lennot: Soul

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Soul
Nopein
Halvin
Lufthansa
28. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
15. kesäkuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
15. kesäkuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
20t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
28. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
15. kesäkuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
16t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
5. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
20. elokuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
27. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
4. toukokuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
19. elokuuta
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
14t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Soul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Soul, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Turkish Airlines, Qatar Airways ja Aeroflot
Nopein
Halvin
Turkish Airlines
27. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
6. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema
Aeroflot
1. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
ICN
Soul Incheonin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Souliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Soul

Suomesta lennät Soulin Incheonin kansainväliselle lentoasemalle kätevästi Finnairin suorilla lennoilla. Helsinki-Vantaalta päivittäin lähtevien Finnairin suorien lentojen lentoaika Souliin on parhaimmillaan noin 8 h 50 min. Kaikki Finnairin lennot Souliin sisältävät ateriat lipputyypistä riippumatta, mutta lentoyhtiön edullisimmat Light-lentoliput Souliin eivät sisällä ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Ruumaan menevät matkatavarat saat mukaan lisämaksusta. Välilaskulliset Soulin lennot voit löytää esimerkiksi Qatar Airwaysilta, KLM:ltä tai Lufhansalta.

Soulin toiselle lentokentälle, Gimpon kansainväliselle lentoasemalle, ei lennetä Suomesta suoria lentoja. Lennot Gimpon kentälle Suomesta ovat kansainvälisten lentoyhtiöiden liikennöimiä yhden tai useamman välilaskun sisältäviä yhdistelmälentoja.


Miten pääsen lentokentältä Soulin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Soul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Incheonin kansainväliseltä lentoasemalta pääset keskustaan Airport Railroad Express -junalla (AREX), Airport Limousine -bussilla tai taksilla. Matkaa keskustaan noin 50 km. Express- tai All Stop -junaan voit hypätä lentokentän molemmista terminaaleista – näin pääset keskustan päärautatieasemalle. Express-junalla olet keskustassa nopeammin, sillä se ei pysähdy matkalla ja kulkee keskustaan klo 05:23–22:48 välillä parhaimmillaan 20 min välein. Matka-aika on vajaa tunti ja hinta 9 000 KRW (noin 7,85 EUR). All Stop -juna pysähtyy joka asemalla ja liikennöi väliä parhaimmillaan 5 min välein klo 05:25–23:39. Juna vie keskustaan noin tunnissa ja maksaa lentokentältä ostettuna 4 750 KRW (noin 4,15 EUR). Lippuja juniin voit ostaa terminaalien AREX-myyntipisteistä. Keskustaan voit matkustaa myös Airport Limousine -bussilla 6001, joka kulkee lentokentältä keskeiselle Myeong-Dong-asemalle klo 04:30–20:00 välillä 25 minuutin välein. Lippu keskustaan maksaa 15 000 KRW (noin 13,95 EUR). Taksi ei ole Soulissa nopein tapa päästä keskustaan, sillä ruuhkaisessa liikenteessä taksimatka päärautatieasemalle kestää 80–90 min ja maksaa noin 47 000–52 000 KRW (noin 41–45,25 EUR).

Gimpon kansainväliseltä lentoasemalta pääset kätevästi kaupunkiin samalla AREX:n All Stop-junalla, joka pysähtyy kentällä. Matkaa on noin 16 km. Lentokentällä pysähtyvät myös keskustaan kulkevat metrolinjat 5 ja 9. Gimpolta voit hypätä lisäksi Airport Limousine -busseihin, jotka liikennöivät ympäri kaupunkia. Niiden tarkoista reiteistä, hinnoista ja aikatauluista saat parhaiten tietoa lentokentän infopisteistä.


Suositut lentoreitit Soul

Etsityimmät lennot Soul sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Seoul lennot
Lyhyin lentoaika
17t 35m
Halvin hinta
653 €
Oulu - Seoul lennot
Lyhyin lentoaika
26t 05m
Halvin hinta
1 062 €

Liikkuminen Soulissa?

Soulissa kannattaa suosiolla käyttää hyväkseen kaupungin toimivaa julkista liikennettä, sillä etäisyydet suurkaupungin ovat pitkiä. Miljoonakaupungissa kulkuvälineinä voit käyttää joko bussia, metroa, junaa tai taksia. Metrolinjoja on yhteensä yhdeksän, ja niihin voit ostaa kertakäyttölippuja metroasemien myyntiautomaateista. Lippujen hinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, mutta lipun minimaksu on 1 350 KRW (noin 1,15 EUR). Sen lisäksi maksat jokaista lippua kohden 500 KRW (noin 0,45 EUR) vakuuden, jonka saat takaisin myyntiautomaatista, kun poistut metroasemalta.

Julkisen liikenteen busseja on Soulissa neljää eri väriä: sinisiä, punaisia, vihreitä ja keltaisia. Siniset linjat liikennöivät Soulin pääväyliä ja pidempiä reittejä, vihreät linjat lyhyempiä etäisyyksiä esimerkiksi metro- ja bussiasemien välillä, punaiset linjat pidempiä matkoja Soulin esikaupunkeihin ja keltaiset linjat lyhyitä matkoja kaupunginosien sisällä. Lipun erivärisissä busseissa voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai etukäteen esimerkiksi lähikaupoista ja kioskeista. Lähikaupoista, myyntipisteistä ja automaateista julkisen liikenteen asemilla voit ostaa myös erilaisia arvolla ladattavia matkakortteja, joista Soulissa matkustamiseen sopiva on esimerkiksi Tmoney-kortti. Kortti maksaa 2 500 KRW (noin 2,15 EUR) ja sitä voit käyttää sekä Soulin metroissa että busseissa. Voit maksaa sillä myös taksissa, jos taksi on merkattu Tmoney-logolla. Takseja Soulissa liikkuu useampia erilaisia, ja niiden hinnat määräytyvät auton koon, tyypin sekä laadun mukaan. Taksin katolla on usein merkki kuljettajan kielitaidosta, ja jos taksi on varustettu International taxi -tunnuksella, pärjäät kuljettajan kanssa mitä todennäköisimmin englannilla.


Tarvitaanko Souliin passi tai viisumi?

Souliin matkustaessa Suomen kansalainen tarvitsee mukaansa voimassa olevan passin, joka käy virallisesta matkustusasiakirjasta Etelä-Koreassa. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia sen sijaan Suomen kansalainen ei tarvitse, jos matka kestää alle 90 vuorokautta. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, tulee viisumia hakea hyvissä ajoin Etelä-Korean suurlähetystöstä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Soul? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Souliin matkustavalle

Voiko Soulissa juoda kraanavettä?

Soulissa suositellaan juomaan pullovettä, sillä kraanavesi ei ole riittävän puhdasta, vaikka sitä voi hyvin käyttää esimerkiksi ruoanlaittoon.

Tippi ja juomarahakäytännöt Soulissa?

Soulissa ei ole tapana jättää tippiä.

Millainen on Soulin hintataso?

Soulin hintataso on Suomen luokkaa.

Mikä on aikaero Suomi-Etelä-Korea?

Suomen ja Etelä-Korean välillä on aikaeroa kuusi tuntia. Soulissa kelloa tulee siirtää kuusi tuntia eteenpäin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Soulissa?

Etelä-Korean woneja (KRW) voit vaihtaa etukäteen Suomessa, mutta jos niitä ei ole saatavilla, voit hyvin vaihtaa valuuttaa vasta perillä kohteessa.(Hinnat tarkistettu 19/04/2019).