Etsi halpoja lentoja Souliin alk. 419 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Souliin

Yhteenveto Soulin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

419 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1108 €

Nopein lentoaika

11t 45m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Soul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 419 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Soul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Soul kohteesta Suomi kestää 11t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Soul mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Finnair.

Soulin lentotiedot ja trendit

Tutustu Soulin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Soul?

huhtikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Soul kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 565 €. Jos et voi matkustaa huhtikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Soul kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Soul ovat vielä keskimäärin 665 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin huhtikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Soul?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Soul paikasta Jeju City ovat löytäneet lentoja 72 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Soul. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Soul alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Soul?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Soul on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Soul tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 804 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Soul on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1003 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Soul?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Soul. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 726 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Soul, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 921 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Soul?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Soul lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t 45m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Soul?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Soul on 49 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 770 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Soul kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 799 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Soul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Soul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Incheon

HALVIN REITTI Helsinki - Soul

Helsinki (HEL) - Incheon (ICN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Soul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 748 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SOULhuhtikuu27% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Soul lennot maksavat keskimäärin vain 565 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SOUL KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu55% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Soul lentojen keskimääräinen hinta on 1198 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SOUL KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu255% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Soul kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Souliin

Souliin voit matkustaa hyvin ympäri vuoden, jos et pelästy talven kuivaa ja kylmää ilmastoa, jonka lämpötila putoaa alle 0 °C. Korean valtava pääkaupunki ei hiljene edes talvikuukausina joulu-maaliskuun välillä, sillä metropolialueella asuu nykyisin noin 25,5 miljoonaa ihmistä. Turistien suosiossa kaupunki on erityisesti keväisin ja syksyisin, jolloin myös lentolippujen hinnat ovat huokeimmillaan.

Milloin kannattaa ostaa lennot Souliin? Halvat lennot Souliin buukkaat parhaiten välttämällä joulusesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia, vaikka sää Soulissa onkin parhaimmillaan juuri keväällä ja syksyllä. Soulin sää heinä-elokuussa on kuuma ja lämpötila voi kohota jopa 30 °C, vaikka kosteat kesäkuukaudet ovat samalla vuoden sateisimmat. Halvat lennot Souliin ovat edullisimmallaan Suomesta helmikuussa ja kalleimmillaan suomalaisten päälomakuukautena heinäkuussa. Etsi lentoja tammi-huhtikuun välille tai vasta marraskuulle, ja varaa itsellesi halvat lennot Souliin. Halvimmat lennot ja hotellit löydät useimmiten huippusesongin ulkopuolelta joko talvea vasten, varhain alkukeväästä tai myöhään loppusyksystä.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Soul on tärkeää ottaa huomioon, että jotkut kuukaudet eivät ole yhtä ideaalisia kuin toiset. Erityisesti toukokuu, kesäkuu tai heinäkuu kuukaudet voivat olla sateisia, koska sademäärä kaupungissa Soul on 130 mm tai enemmän. Löydät sateesta huolimatta paljon tekemistä kohteessa Soul, mutta huomioithan että sateen mahdollisuus on hyvin todennäköinen. Monet turistit tappavat aikaa sateen ja myrskyn aikana menemällä alueen ostoskeskuksiin, kuten Dongdaemun Market.

Incheonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Soul.


momondosta löytyneet halvat lennot: Soul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Soul
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
22. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1108 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
24. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1127 €
Etsi vastaava
Lufthansa
19. kesäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 05m
2 välilaskua
ICN23:45Incheonin kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
ICN08:20Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 45m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1130 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
4. heinäkuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ICN06:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
9. heinäkuuta
ICN21:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 45m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1134 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 10m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
22. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1139 €
Etsi vastaava
Lufthansa
19. kesäkuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
ICN23:45Incheonin kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
ICN08:20Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 45m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1142 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Soul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Soul, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä China Southern, Qatar Airways ja Turkish Airlines
Turkish Airlines
2. marraskuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 05m
1 välilasku
ICN21:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
China Southern
15. elokuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 30m
2 välilaskua
ICN05:25Incheonin kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
22. elokuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ICN06:55Incheonin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Soul lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Soul lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Soul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Soul

Qatar Airways lentää kohteeseen Soul noin 7 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Qatar Airways tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 753 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Soul reitille. Qatar Airways on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Finnair lennot kohteeseen Soul voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 705 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 7 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Soul normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Soul lähtee kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 341 arvostelujen perusteella.


Soul ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Soul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Soul keskustaan

Incheonin kansainväliseltä lentoasemalta pääset keskustaan Airport Railroad Express -junalla (AREX), Airport Limousine -bussilla tai taksilla. Matkaa keskustaan noin 50 km. Express- tai All Stop -junaan voit hypätä lentokentän molemmista terminaaleista – näin pääset keskustan päärautatieasemalle. Express-junalla olet keskustassa nopeammin, sillä se ei pysähdy matkalla ja kulkee keskustaan klo 05:23–22:48 välillä parhaimmillaan 20 min välein. Matka-aika on vajaa tunti ja hinta 9 000 KRW (noin 7,85 EUR). All Stop -juna pysähtyy joka asemalla ja liikennöi väliä parhaimmillaan 5 min välein klo 05:25–23:39. Juna vie keskustaan noin tunnissa ja maksaa lentokentältä ostettuna 4 750 KRW (noin 4,15 EUR). Lippuja juniin voit ostaa terminaalien AREX-myyntipisteistä. Keskustaan voit matkustaa myös Airport Limousine -bussilla 6001, joka kulkee lentokentältä keskeiselle Myeong-Dong-asemalle klo 04:30–20:00 välillä 25 minuutin välein. Lippu keskustaan maksaa 15 000 KRW (noin 13,95 EUR). Taksi ei ole Soulissa nopein tapa päästä keskustaan, sillä ruuhkaisessa liikenteessä taksimatka päärautatieasemalle kestää 80–90 min ja maksaa noin 47 000–52 000 KRW (noin 41–45,25 EUR).

Gimpon kansainväliseltä lentoasemalta pääset kätevästi kaupunkiin samalla AREX:n All Stop-junalla, joka pysähtyy kentällä. Matkaa on noin 16 km. Lentokentällä pysähtyvät myös keskustaan kulkevat metrolinjat 5 ja 9. Gimpolta voit hypätä lisäksi Airport Limousine -busseihin, jotka liikennöivät ympäri kaupunkia. Niiden tarkoista reiteistä, hinnoista ja aikatauluista saat parhaiten tietoa lentokentän infopisteistä.


Soul: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Soul
Helsinki - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta834 €
Oulu - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika35t 50m
Halvin hinta1399 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Soul

Soulissa kannattaa suosiolla käyttää hyväkseen kaupungin toimivaa julkista liikennettä, sillä etäisyydet suurkaupungin ovat pitkiä. Miljoonakaupungissa kulkuvälineinä voit käyttää joko bussia, metroa, junaa tai taksia. Metrolinjoja on yhteensä yhdeksän, ja niihin voit ostaa kertakäyttölippuja metroasemien myyntiautomaateista. Lippujen hinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, mutta lipun minimaksu on 1 350 KRW (noin 1,15 EUR). Sen lisäksi maksat jokaista lippua kohden 500 KRW (noin 0,45 EUR) vakuuden, jonka saat takaisin myyntiautomaatista, kun poistut metroasemalta.

Julkisen liikenteen busseja on Soulissa neljää eri väriä: sinisiä, punaisia, vihreitä ja keltaisia. Siniset linjat liikennöivät Soulin pääväyliä ja pidempiä reittejä, vihreät linjat lyhyempiä etäisyyksiä esimerkiksi metro- ja bussiasemien välillä, punaiset linjat pidempiä matkoja Soulin esikaupunkeihin ja keltaiset linjat lyhyitä matkoja kaupunginosien sisällä. Lipun erivärisissä busseissa voit ostaa kuljettajalta käteisellä tai etukäteen esimerkiksi lähikaupoista ja kioskeista. Lähikaupoista, myyntipisteistä ja automaateista julkisen liikenteen asemilla voit ostaa myös erilaisia arvolla ladattavia matkakortteja, joista Soulissa matkustamiseen sopiva on esimerkiksi Tmoney-kortti. Kortti maksaa 2 500 KRW (noin 2,15 EUR) ja sitä voit käyttää sekä Soulin metroissa että busseissa. Voit maksaa sillä myös taksissa, jos taksi on merkattu Tmoney-logolla. Takseja Soulissa liikkuu useampia erilaisia, ja niiden hinnat määräytyvät auton koon, tyypin sekä laadun mukaan. Taksin katolla on usein merkki kuljettajan kielitaidosta, ja jos taksi on varustettu International taxi -tunnuksella, pärjäät kuljettajan kanssa mitä todennäköisimmin englannilla.


Kohteen Soul viisumivaatimukset

Souliin matkustaessa Suomen kansalainen tarvitsee mukaansa voimassa olevan passin, joka käy virallisesta matkustusasiakirjasta Etelä-Koreassa. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Viisumia sen sijaan Suomen kansalainen ei tarvitse, jos matka kestää alle 90 vuorokautta. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, tulee viisumia hakea hyvissä ajoin Etelä-Korean suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Soul


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Soul

Soulissa suositellaan juomaan pullovettä, sillä kraanavesi ei ole riittävän puhdasta, vaikka sitä voi hyvin käyttää esimerkiksi ruoanlaittoon.

Soulissa ei ole tapana jättää tippiä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Korea

Eikö sittenkään Soul? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Korea

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Soul on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Soul.

Kaikki lentohaut kohteeseen Soul momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.