Etsi halvat lennot Mianyang

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Mianyang lentotiedot ja trendit

Tutustu Mianyang lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mianyang?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Mianyang riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Mianyang) niin lentoaika on keskimäärin 39t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mianyang

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Mianyang on 183 € per henkilö kaupungista Phnom Penh, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Mianyang. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Mianyang omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mianyang kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä (121 km Mianyang keskustasta), Chengdu Tianfu Intl lentokenttä (135 km Mianyang keskustasta), Guang Yuan lentokenttä (141 km Mianyang keskustasta) tai Nanchong lentokenttä (153 km Mianyang keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Chengdu Tianfu Intl lentokenttä ovat keskimäärin 3661 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Mianyang. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mianyang?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mianyang

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mianyang?

Kohteeseen Mianyang kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Air China, Sichuan Airlines, Qatar Airways ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Mianyang rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kiina

Eikö sittenkään Mianyang? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kiina

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mianyang.

Löydät lennot kohteeseen Mianyang joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mianyang.

Kyllä. momondo voi seurata Mianyang lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.