Halvat lennot Shanghai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 9/8
ma 16/8

Halvimmat lennot kaupungin Shanghai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Shanghai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Shanghai Hongqiao lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Shanghai

Helsinki (HEL) - Shanghai Hongqiao lentokenttä (SHA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Shanghai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Shanghai Hongqiao, jolloin hinta on keskimääräinen 470 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SHANGHAImaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Shanghai lennot maksavat keskimäärin vain 404 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SHANGHAI KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu42% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Shanghai lentojen keskimääräinen hinta on 670 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SHANGHAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu492% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Shanghai kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Shanghai?

Shanghai on 24,3 miljoonan asukkaan metropoli, jossa voi viettää minä tahansa vuodenaikana unohtumattoman kaupunkiloman. Pilvenpiirtäjien rytmittämät maisemat ja välkkyvät neonvalot kuuluvat tähän kaupunkiin, joka ei nuku koskaan. Teknologian täyttämässä Shanghaissa elävät yhä myös kiinalaiset perinteet, ja maan suussa sulavaan ruokakulttuuriin voi sukeltaa kaupungin lukemattomissa ravintoloissa.

Miljoonakaupunkiin on Suomesta erinomaiset lentoyhteydet. Halpoihin Shanghain lentotarjouksiin voi törmätä melko usein, ja jos halvat lennot Shanghaihin sattuvat vastaan, tartu tarjoukseen saman tien. Oli vuodenaika mikä tahansa, kaupunki ei tuota pettymystä. Pienellä budjetilla matkustavan kannattaa pistää korvan taakse, että edulliset lentoliput kaupunkiin myydään ennen kaikkea helmi-maaliskuulle ja marraskuulle. Matka kannattaakin yrittää ajoittaa ja hotelli ja lento varata näille kuukausille. Sää voi tosin olla alku- ja loppuvuodesta viileä keskilämpötilan pyöriessä 5–7 asteen paikkeilla.

Kalleinta Shanghaihin on matkustaa lentojen ja majoitusten osalta kesäkuukausina. Hinnat ovat korkeimmillaan aina kesäkuusta syys-lokakuulle asti. Kesällä kaupungissa viihtyvät lämpöä hakevat, sillä lämpötilat voivat nousta lähes 30 asteeseen. Myös joulukuu on suosittua matkailuaikaa metropolissa – mikä olisikaan parempi paikka jouluostoksille?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Shanghai?

  141 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Shanghai. Tämän lennon lähtölentokenttä on Hongkong, ja se on 60 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Shanghai. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Shanghai omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Shanghai?

  Jos et voi matkustaa kohteeseen Shanghai maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 404 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Shanghai?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Shanghai noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 474 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Shanghai?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Shanghai kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 446 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 601 € lentohinnan reitille Suomi - Shanghai.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Shanghai?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Shanghai on illalla. Lennot reitille Suomi - Shanghai voi maksaa jopa niin vähän kuin 446 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 511 €.

 • Löytyykö kaupungin Shanghai lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Shanghai on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Shanghai harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Shanghai Pu Dong lentokenttä (30 km kaupungin Shanghai keskustasta), Suzhou lentokenttä (104 km kaupungin Shanghai keskustasta), Wuxi lentokenttä (106 km kaupungin Shanghai keskustasta), Nantong lentokenttä (107 km kaupungin Shanghai keskustasta) tai Hangzhou lentokenttä (149 km kaupungin Shanghai keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Shanghai lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Wuxi lentokenttä ovat keskimäärin 252 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Shanghai. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Shanghai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Shanghai
Aeroflot
16. marraskuuta
HEL16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
1 välilasku
PVG12:05Shanghai Pu Dong
9. joulukuuta
PVG06:45Shanghai Pu Dong
14t 35m
1 välilasku
HEL21:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
14. marraskuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 45m
1 välilasku
PVG12:05Shanghai Pu Dong
15. marraskuuta
PVG20:05Shanghai Pu Dong
14t 15m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. marraskuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 05m
1 välilasku
SHA00:45Shanghai Hongqiao
9. joulukuuta
SHA08:10Shanghai Hongqiao
31t 50m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. marraskuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
PVG06:05Shanghai Pu Dong
9. joulukuuta
PVG12:45Shanghai Pu Dong
27t 15m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. marraskuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 05m
1 välilasku
SHA00:45Shanghai Hongqiao
9. joulukuuta
SHA08:10Shanghai Hongqiao
55t 50m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
15. marraskuuta
HEL19:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 55m
2 välilaskua
PVG01:05Shanghai Pu Dong
9. joulukuuta
PVG13:35Shanghai Pu Dong
16t 55m
1 välilasku
HEL06:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Shanghai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Shanghai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aeroflot
Aeroflot
30. marraskuuta
HEL05:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
PVG22:45Shanghai Pu Dong
Aeroflot
1. tammikuuta
HEL05:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
1 välilasku
PVG12:05Shanghai Pu Dong
Aeroflot
29. marraskuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
PVG22:45Shanghai Pu Dong

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Shanghai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Shanghai

Suomesta Shanghaihin voi lentää niin suorilla lennoilla kuin vaihtokenttienkin kautta. Lentoreiteistä kiinalaiskaupunkiin ei ole pulaa. Suorat lennot kaupunkiin tarjoaa suomalainen Finnair. Vaihtokenttien kautta halvat lennot Shanghaihin saa puolestaan China Southern Airlinesilta, Aeroflot Russian Airlinesilta ja Turkish Airlinesilta. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Shanghaihin on noin 8 tuntia 50 minuuttia. Jos lentoreittiin kuuluu yksi vaihto, matka-aika pitenee vähintään noin 12–13 tuntiin. Lähtevät lennot starttaavat Suomessa aina matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Jos valitset lentoreitin, jota liikennöi yhteistyössä monta eri lentoyhtiötä, muista tarkistaa jokaisen lentoyhtiön matkatavararajoitukset erityisen tarkasti. Sallittujen matkatavaroiden määrissä on isojakin eroja.


Shanghai ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Shanghai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Shanghaihin saapuvat Shanghai Pudongin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan nimellä Pudong International Airport. Kentälle laskeutuvat ja sieltä lähtevät kaikki kansainväliset lennot. Lentoasema sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta, mutta pitkän matkan voi taittaa joukkoliikennevälineillä joutuisasti. Kätevimmin lentokentältä pääsee keskustan alueelle joko Maglev-junalla tai metrolla. Maglev-juna liikennöi kentältä Longyang Road Station -asemalle päivittäin noin kello 7–21.40. Junia lähtee lentoasemalta noin 15–20 minuutin välein. Menolipun hinta on noin 50 renminbiä ja menopaluun noin 80 renminbiä. Lentokentältä voi nousta myös metrolinjan 2 kyytiin (tunnusväri vihreä). Metro on toiminnassa päivittäin noin kello 6–22, ja metroja lähtee keskustan suuntaan noin 9 minuutin välein. Metrolipun hinta on kuljettavasta matkasta riippuen noin 3–15 renminbiä. Voit halutessasi hankkia metroon saman tien 24 tunnin kortin (One-Day Pass), jonka hinta on 18 renminbiä. Lippua voi käyttää vuorokauden ajan rajoituksetta. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä lentokentän metroasemalla.


Shanghai: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Shanghai
Helsinki - Shanghai reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 55m
Halvin hinta502 €

Liikkuminen Shanghaissa?

Shanghai on suuri kaupunki, mutta sen eri alueilla on matkailijankin kohtuullisen helppo liikkua joukkoliikenteen avulla. Kaupungissa on mahdollista kulkea myös kävellen, mutta välimatkat ovat auttamattoman pitkiä. Pyöräilyharrastajan ykköskaupunki Shanghai ei ole, sillä autoliikenne on todella vilkasta ja pyöräilyä rajoitetaan monilla kaduilla. Metro on monien matkailijoiden suosikki. Se on siisti, nopea ja selkeäkäyttöinen. Linjoja on kaikkiaan 14, ja ne luikertelevat käytännössä kaikille Shanghain alueille. Metromatkan hinta riippuu aina kuljettavasta etäisyydestä, mutta kallista metron käyttö ei ole. Alle 6 km:n matka maksaa 3 renminbiä. Kertaliput ostetaan metroasemien automaateista.

Shanghaissa on myös hyvä paikallisbussijärjestelmä, vaikka monet matkailijat vierastavatkin sitä kieliongelmien takia. Tietoa linjoista on tarjolla enimmäkseen kiinaksi. Bussilippujen hinta on noin 1,5–3 renminbiä, ja matka maksetaan suoraan kuskille mieluiten tasarahalla. Vaihtorahaa ei nimittäin yleensä anneta. Joissakin busseissa on jopa ilmastointi. Shanghain vesistöissä, esimerkiksi Huangpu-joella on mahdollista tehdä myös risteilyjä, joilla kaupungin näkee uudenlaisesta näkökulmasta. Lauttamatkoja tarjoaa muun muassa Shanghai Ferry.


Tarvitaanko Shanghaihin passi tai viisumi?

Kiinaan matkustava Suomen kansalainen tarvitsee sekä passin että viisumin. Viisumihakemuksia käsittelee Suomessa Kiinan suurlähetystö, joka sijaitsee Helsingissä. Yleensä viisumi käsitellään ja myönnetään noin neljässä vuorokaudessa. Sen hinta on noin 60 euroa. Kun haet viisumia, on sinun oltava paikan päällä Suomessa. Ennen kuin aloitat viisuminhakuprosessin, varmista, että passisi on voimassa nyt ja vielä puoli vuotta eteenpäinkin. Koska viisumin hakuohjeet edellytyksineen voivat muuttua, kannattaa tarkat tiedot hakuprosessista pyytää aina suoraan Kiinan suurlähetystöltä.


Aloita matkan suunnittelu - Shanghai


Vinkkejä Shanghaihin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Shanghaihin lennetään varsinkin alkuvuodesta, esimerkiksi helmi-maaliskuussa. Usein myös marraskuu on keskiarvoa edullisempi kuukausi. Pelkät lennot voi siis näinä kuukausina saada hyvinkin edullisesti. Vertaa lentoja hakumme avulla. Etsi lentoja esimerkiksi eri viikonpäivillä ja kellonajoilla sopivimpien lippujen löytämiseksi.

Kiinnostavatko Shanghain nähtävyydet?

Tutustu huimiin pilvenpiirtäjiin, kuten Shanghai World Financial Centeriin. Vieraile myös Yuyuan Garden -puistossa seuraamassa paikallista elämänmenoa ja taiji-harjoituksia.

Mitä mukaan matkalle Shanghaihin?

Miljoonametropolista voit saada edullisesti kaiken tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Shanghaissa

Tiedustele omalta matkapuhelinoperaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden hintoja maassa. Harkitse myös kiinalaisen prepaid-liittymän hankintaa. Kiinassa netin käyttö on voimakkaasti rajoitettua.

Onko Shanghaissa turvallista?

Shanghain kokoisessa suurkaupungissa on oltava varovainen, mutta yleisesti ottaen kaupunki on turvallinen matkailukohde.

Voiko Shanghaissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten juo mieluiten pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Shanghaissa?

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin Kiinassa, eli tippiä ei odoteta matkailijoiltakaan.

Millainen on Shanghain hintataso?

Kiinan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, mutta Shanghai on metropoli, jossa hinnat vaihtelevat valtavasti. Paikalliseen tapaan voi elää edullisesti. Esimerkiksi shanghailaisten suosimissa ravintoloissa voi syödä todella halvalla.

Mikä on aikaero Suomi-Kiina?

Kiinan aika on edellä Suomen aikaa, kesäisin 5 tuntia ja talvisin 6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Shanghai?

Välimatka on noin 7380 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kiina

Eikö sittenkään Shanghai? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kiina