Etsi halpoja lentoja Shanghaihin alk. 567 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 7/12
to 14/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Shanghaihin

Yhteenveto Shanghain lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

567 €

Nopein lentoaika

16t 00m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Shanghai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 567 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Shanghai Pu Dong).
Nopein lento kohteeseen Shanghai kohteesta Suomi kestää 16t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Shanghai Pu Dong).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Shanghai mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Shanghain lentotiedot ja trendit

Tutustu Shanghain lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Shanghai?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Shanghai huhtikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen joulukuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 853 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Shanghai?

Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Shanghai?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Shanghai vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Shanghai Hongqiao (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 8t 45m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Shanghai on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Shanghai Hongqiao lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Shanghai?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Shanghai noin 9 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 963 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Shanghai jopa niin halpaan hintaan kuin 378 €.

Halvimmat lennot kaupungin Shanghai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Shanghai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Shanghai Hongqiao lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Shanghai

Helsinki (HEL) - Shanghai Hongqiao lentokenttä (SHA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Shanghai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Shanghai Hongqiao, jolloin hinta on keskimääräinen 952 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SHANGHAIhuhtikuu14% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Shanghai lennot maksavat keskimäärin vain 829 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SHANGHAI KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu33% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Shanghai lentojen keskimääräinen hinta on 1285 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SHANGHAI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu460% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Shanghai kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Shanghaihin

Shanghai on 24,3 miljoonan asukkaan metropoli, jossa voi viettää minä tahansa vuodenaikana unohtumattoman kaupunkiloman. Pilvenpiirtäjien rytmittämät maisemat ja välkkyvät neonvalot kuuluvat tähän kaupunkiin, joka ei nuku koskaan. Teknologian täyttämässä Shanghaissa elävät yhä myös kiinalaiset perinteet, ja maan suussa sulavaan ruokakulttuuriin voi sukeltaa kaupungin lukemattomissa ravintoloissa.

Miljoonakaupunkiin on Suomesta erinomaiset lentoyhteydet. Halpoihin Shanghain lentotarjouksiin voi törmätä melko usein, ja jos halvat lennot Shanghaihin sattuvat vastaan, tartu tarjoukseen saman tien. Oli vuodenaika mikä tahansa, kaupunki ei tuota pettymystä. Pienellä budjetilla matkustavan kannattaa pistää korvan taakse, että edulliset lentoliput kaupunkiin myydään ennen kaikkea helmi-maaliskuulle ja marraskuulle. Matka kannattaakin yrittää ajoittaa ja hotelli ja lento varata näille kuukausille. Sää voi tosin olla alku- ja loppuvuodesta viileä keskilämpötilan pyöriessä 5–7 asteen paikkeilla.

Kalleinta Shanghaihin on matkustaa lentojen ja majoitusten osalta kesäkuukausina. Hinnat ovat korkeimmillaan aina kesäkuusta syys-lokakuulle asti. Kesällä kaupungissa viihtyvät lämpöä hakevat, sillä lämpötilat voivat nousta lähes 30 asteeseen. Myös joulukuu on suosittua matkailuaikaa metropolissa – mikä olisikaan parempi paikka jouluostoksille?

Löytyykö kaupungin Shanghai lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Shanghai on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Shanghai harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Shanghai Pu Dong lentokenttä (30 km Shanghai keskustasta), Suzhou lentokenttä (104 km Shanghai keskustasta), Wuxi lentokenttä (106 km Shanghai keskustasta), Nantong lentokenttä (107 km Shanghai keskustasta) tai Hangzhou lentokenttä (149 km Shanghai keskustasta).

Voiko kaupunkiin Shanghai lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Shanghai Pu Dong lentokenttä ovat keskimäärin 464 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Shanghai. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Onko naapurustoon Hongkou saatavilla lentoja?

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Hongkou lentämällä kaupungissa Shanghai sijaitsevalle Shanghai Hongqiao kentälle (Hongkou on 16,4 km päässä kentältä).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Shanghai hinnat?

lentoa Shanghai hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Shanghai?

joulukuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Shanghai osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Shanghai?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Shanghai matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Shanghai?

Matkalla kohteeseen Shanghai tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Shanghai saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Shanghai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Shanghai
Air China
23. tammikuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
1 välilasku
PVG13:05Shanghai Pu Dong
22. helmikuuta
PVG11:30Shanghai Pu Dong
19t 30m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
8. tammikuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
1 välilasku
PVG17:10Shanghai Pu Dong
22. tammikuuta
PVG23:05Shanghai Pu Dong
24t 55m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. tammikuuta
HEL07:45Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
PVG07:40Shanghai Pu Dong
29. tammikuuta
PVG13:30Shanghai Pu Dong
28t 50m
1 välilasku
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Air China
23. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
2 välilaskua
PVG14:25Shanghai Pu Dong
22. helmikuuta
PVG11:30Shanghai Pu Dong
19t 30m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air China
23. tammikuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
2 välilaskua
SHA18:45Shanghai Hongqiao
22. helmikuuta
SHA16:30Shanghai Hongqiao
25t 30m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 45m
1 välilasku
PVG05:15Shanghai Pu Dong
1. toukokuuta
PVG11:35Shanghai Pu Dong
18t 40m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Shanghai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Shanghai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways ja Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
SHAShanghai Hongqiao
British Airways
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
PVGShanghai Pu Dong

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Shanghai

Shanghai on suuri kaupunki, mutta sen eri alueilla on matkailijankin kohtuullisen helppo liikkua joukkoliikenteen avulla. Kaupungissa on mahdollista kulkea myös kävellen, mutta välimatkat ovat auttamattoman pitkiä. Pyöräilyharrastajan ykköskaupunki Shanghai ei ole, sillä autoliikenne on todella vilkasta ja pyöräilyä rajoitetaan monilla kaduilla. Metro on monien matkailijoiden suosikki. Se on siisti, nopea ja selkeäkäyttöinen. Linjoja on kaikkiaan 14, ja ne luikertelevat käytännössä kaikille Shanghain alueille. Metromatkan hinta riippuu aina kuljettavasta etäisyydestä, mutta kallista metron käyttö ei ole. Alle 6 km:n matka maksaa 3 renminbiä. Kertaliput ostetaan metroasemien automaateista.

Shanghaissa on myös hyvä paikallisbussijärjestelmä, vaikka monet matkailijat vierastavatkin sitä kieliongelmien takia. Tietoa linjoista on tarjolla enimmäkseen kiinaksi. Bussilippujen hinta on noin 1,5–3 renminbiä, ja matka maksetaan suoraan kuskille mieluiten tasarahalla. Vaihtorahaa ei nimittäin yleensä anneta. Joissakin busseissa on jopa ilmastointi. Shanghain vesistöissä, esimerkiksi Huangpu-joella on mahdollista tehdä myös risteilyjä, joilla kaupungin näkee uudenlaisesta näkökulmasta. Lauttamatkoja tarjoaa muun muassa Shanghai Ferry.


Kohteen Shanghai viisumivaatimukset

Kiinaan matkustava Suomen kansalainen tarvitsee sekä passin että viisumin. Viisumihakemuksia käsittelee Suomessa Kiinan suurlähetystö, joka sijaitsee Helsingissä. Yleensä viisumi käsitellään ja myönnetään noin neljässä vuorokaudessa. Sen hinta on noin 60 euroa. Kun haet viisumia, on sinun oltava paikan päällä Suomessa. Ennen kuin aloitat viisuminhakuprosessin, varmista, että passisi on voimassa nyt ja vielä puoli vuotta eteenpäinkin. Koska viisumin hakuohjeet edellytyksineen voivat muuttua, kannattaa tarkat tiedot hakuprosessista pyytää aina suoraan Kiinan suurlähetystöltä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Shanghai

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Shanghaihin lennetään varsinkin alkuvuodesta, esimerkiksi helmi-maaliskuussa. Usein myös marraskuu on keskiarvoa edullisempi kuukausi. Pelkät lennot voi siis näinä kuukausina saada hyvinkin edullisesti. Vertaa lentoja hakumme avulla. Etsi lentoja esimerkiksi eri viikonpäivillä ja kellonajoilla sopivimpien lippujen löytämiseksi.

Kiinnostavatko Shanghain nähtävyydet?

Tutustu huimiin pilvenpiirtäjiin, kuten Shanghai World Financial Centeriin. Vieraile myös Yuyuan Garden -puistossa seuraamassa paikallista elämänmenoa ja taiji-harjoituksia.

Mitä mukaan matkalle Shanghaihin?

Miljoonametropolista voit saada edullisesti kaiken tarvittavan.

Onko Shanghaissa turvallista?

Shanghain kokoisessa suurkaupungissa on oltava varovainen, mutta yleisesti ottaen kaupunki on turvallinen matkailukohde.

Voiko Shanghaissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten juo mieluiten pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Shanghaissa?

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin Kiinassa, eli tippiä ei odoteta matkailijoiltakaan.

Millainen on Shanghain hintataso?

Kiinan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, mutta Shanghai on metropoli, jossa hinnat vaihtelevat valtavasti. Paikalliseen tapaan voi elää edullisesti. Esimerkiksi shanghailaisten suosimissa ravintoloissa voi syödä todella halvalla.

Mikä on aikaero Suomi-Kiina?

Kiinan aika on edellä Suomen aikaa, kesäisin 5 tuntia ja talvisin 6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Shanghai?

Välimatka on noin 7380 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Shanghai?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Shanghai.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Shanghai joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Shanghai tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Shanghai?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Shanghai.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Shanghai juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Shanghai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Shanghai

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.