Halvat lennot Helsinki Chengdu alk. 628 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 8/12
pe 15/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Chengdu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Chengdu

Lyhyin lentoaika

22t 50m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Chengdu on 22t 50m.
Helsinki - Chengdu ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Chengdu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Chengdu?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Chengdu on helmikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Chengdu?

Lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Chengdu?

Illalla. Helsinki - Chengdu lennot ovat noin 41 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Chengdu?

Sichuan Airlines. Air China, China Southern ja Sichuan Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Chengdu reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Chengdu reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Chengdu lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Chengdu lento?

28 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Chengdu on noin 28 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Chengdu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Chengdu momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Sichuan AirlinesHintaalk. 617 €Ilmainen peruutusArvostelut
0,0
0 arvostelua
Etsi Sichuan Airlines lentoja
Air ChinaHintaalk. 720 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
27 arvostelua
Etsi Air China lentoja
China SouthernHintaalk. 768 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
20 arvostelua
Etsi China Southern lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 6495,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  3 toimijaa on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentoa osiossa joulukuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​Helsinki - Chengdu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Chengdu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Chengdu lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Helsinki - Chengdu on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Chengdu.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Chengdu joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Chengdu voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Chengdu?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Chengdu.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Chengdu lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Chengdu, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Chengdu lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chengdu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.