Etsi halvat lennot Wuhan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Wuhan lentotiedot ja trendit

Tutustu Wuhan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Wuhan

Suomesta lennot Wuhaniin Kiinassa onnistuvat nopeimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällä lennolla on kaksi välilaskua, toinen Moskovassa, toinen Pekingissä, ja mittaa lennolle kertyy 18 tuntia 35 minuuttia. Myös muita kahden välilaskun sisältäviä lentoja on tarjolla Helsingistä, mutta ne ovat kestoltaan hieman pidempiä. Toisesta suositusta lähtökaupungista Oulusta lennot Wuhaniin kestävät yleensä 24 tuntia ja viisi minuuttia, ja matkaan kuuluvat välilaskut Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Tokion Naritassa. Kolmella välilaskulla lennot Oulusta Wuhaniin voi saada jopa 22 tunnissa ja viidessä minuutissa. Tällöin matkaan sisältyvät välilaskut Helsingissä, Bangkokissa ja Shengdussa. Hieman pidempiä lentoja löytyy välilaskuilla muissa kaupungeissa. Myös muista Suomen kohteista matka Wuhaniin pitää sisällään välilaskun Helsingissä ja yhdessä tai kahdessa muussa paikassa. Esimerkiksi Rovaniemeltä saa lennot Wuhaniin 25 tunnissa ja 55 minuutissa, jolloin matka kulkee Helsingin ja Tokion kautta. Jos sinulla on käytettävissäsi aikaa matkustamiseen ja olet valmis joustamaan päivissä, vaihtoehtoja on tarjolla useita. Parhaimmat Wuhanin lentotarjoukset löytyvät vertailemalla keskenään vaihtoehtoja useilta eri päiviltä.

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Wuhanin Tianhen kansainväliselle lentokentälle, joka on ainoa alueelle saapuvia kansainvälisiä matkustajia palveleva lentokenttä. Matkanteko Suomen kohteista Wuhaniin edellyttää ainakin kahta välilaskua. Jos lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, välilaskut voivat tapahtua esimerkiksi Moskovassa ja Pekingissä. Jos taas lähdet matkaan Oulusta tai Rovaniemeltä, matkaan kuuluu ensin välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä ja sitten ainakin yhdessä muussa kohteessa, esimerkiksi Tokiossa. Myös muista Suomen lentokenttäkaupungeista kuten Turusta matkaan kuuluu useita välilentoja. Joistakin Suomen kaupungeista, esimerkiksi Jyväskylästä, voi Wuhaniin päästä helpoiten aloittamalla matkan junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Jos sinulla ei ole kiire perille ja olet valmis joustamaan matkantekopäivissä, löydät useita vaihtoehtoisia lentoyhdistelmiä Wuhaniin. Lennot välilaskulla tarjoavat myös mahdollisuuden nauttia matkanteon tunnelmasta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wuhan on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wuhan harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ezhou Huahu lentokenttä (78 km Wuhan keskustasta).


Muut matkustamoluokat Wuhan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Wuhan lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Wuhan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Wuhan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Wuhan?

Kohteeseen Wuhan kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Sichuan Airlines, Air China ja Juneyao Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Wuhan rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Wuhan ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Wuhan lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Wuhanin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Wuhanin lentokenttä on osa Wuhanin kaupungin metroverkostoa. Pääset keskustan Optics Valley Square -asemalle suoraan metrolinjalla numero kaksi. Metroasema sijaitsee kolmosterminaalin alakerroksissa, matkakeskuksessa, ja metroja lähtee useita tunnissa aamusta iltaan. Samaisesta matkakeskuksesta kulkee myös junia useisiin kohteisiin kaupungissa, esimerkiksi Hankoun ja Xiaoganin rautatieasemille. Näiltä asemilta on puolestaan metrojunayhteys moniin muihin paikkoihin Wuhanissa. Valittavissasi on myös lentokenttäbusseja: esimerkiksi linjan 1 bussilla pääset lentokentän matkakeskuksesta Fujiapon pitkän matkan bussiasemalle ja linja 5 vie sinut Wuhanin rautatieasemalle. Tarjolla on lisäksi pitkän matkan busseja useisiin Kiinan kaupunkeihin, mikäli matkasi määränpää on muualla kuin Wuhanissa. Mikäli haluat kulkea Wuhanin keskustaan taksilla, löydät vapaita takseja kolmosterminaalin yläkerrosten ulkopuolella olevalta alueelta. Lentokenttätaksin voi varata itselleen verkossa etukäteen. Myös DiDi-niminen kyytisovellus on käytössä Wuhanissa. Huomioithan sen, että Wuhan on Kiinan väkirikkaimpia kaupunkeja, mikä tarkoittaa, että etenkin tieliikenteessä voi olla ruuhkaa.


Kohteen Wuhan viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset tarvitsevat Kiinaan matkustaessaan passin, joka on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passin lisäksi tarvitset turistiviisumin, jota voit hakea Kiinan viisumipalvelukeskuksesta Helsingistä. Haku tulee tehdä aikaisintaan kolme ja viimeistään yhtä kuukautta ennen matkaa. Turistiviisumi on voimassa kolme kuukautta sen myöntämispäivästä alkaen. Viisumi maksaa reilut sata euroa ja sen tarkempi hinta riippuu siitä, haetko sitä itsenäisenä matkustajana vai osana matkustajaryhmää. Hakemusta varten tarvitset passin, digitaalisessa muodossa olevan ja määrätyt vaatimukset täyttävän passikuvan sekä kutsukirjeen, jonka saat esimerkiksi matkanjärjestäjältä matkaa varatessasi. Kun olet täyttänyt viisumihakemuksen verkossa, tulee sinun vielä varata aika henkilökohtaiseen käyntiin viisumipalvelukeskuksessa.


Aloita matkan suunnittelu - Wuhan


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Wuhan

Wuhan sijaitsee Jangtse-joen varrella, ja risteily tällä vilkkaalla joella on kokemisen arvoinen, etenkin jos sinulla on enemmän aikaa käytettävissäsi. Voit esimerkiksi tehdä useamman päivän kestävän matkan Wuhanista Chongqingiin laivalla. Wuhanin paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu maineikas keltainen torni, tuhansia vuosia vanha kiinalainen rakennelma, johon pääsee pientä maksua vastaan. Keltainen torni tunnetaan myös kaupungin symbolina, ja ylhäältä tornista on näkymät Jangtse-joelle, sen sillalle ja ympärille levittäytyvään Wuhaniin. Vieraile myös kuuluisalla sillalla, jos sinulla on aikaa. Kulttuurin ja historian nälkään on tarjolla myös esimerkiksi Hubein maakuntamuseo, johon pääsee sisään maksutta. Jos sinulla on mahdollisuus liikkua hieman etäämmälle Wuhanin keskustasta, Wudangin vuori pienen matkan päässä on hyvä vaihtoehto. Tarjolla on annos paikallista kulttuurihistoriaa, sillä vuori tunnetaan taolaisten pyhimpänä paikkana Kiinassa ja Tai Chin alkulähteenä. Historiallisten rakennusten ja kulttuurin siipien havinan ohella vuorelta voi ihailla alueen näkymiä. Jonkin matkaa Wuhanin ulkopuolella sijaitsee myös Mulan Tianchin luonto- ja virkistysalue, josta löytyy esimerkiksi vesiputouksia ja kristallinkirkkaita jokivesiä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kiina

Eikö sittenkään Wuhan? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kiina

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Wuhan on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Wuhan nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Wuhan momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Wuhan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Wuhan on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.