Halvat lennot Tianjin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Tianjin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tianjin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tianjin

Helsinki (HEL) - Peking (BJS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tianjin kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Peking, jolloin hinta on keskimääräinen 474 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Tianjin?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tianjin?

    Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Tianjin on 149 € per henkilö kaupungista Ulan Bator, mikä on 69 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Tianjin. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Tianjin omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Tianjin lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Tianjin kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Peking Beijing Daxing Intl lentokenttä (77 km kaupungin Tianjin keskustasta), Tangshan Sannuhe lentokenttä (95 km kaupungin Tianjin keskustasta) tai Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä (116 km kaupungin Tianjin keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin Tianjin lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Tianjin on tyypillisesti Tianjin lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 402 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Tianjin