Lennot Singapore

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot Singapore kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Singapore
Singapore
Singapore

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Singapore

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Singapore
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Singapore?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Singapore ovat lentoyhtiön Scoot tarjoama 55 €, lentoyhtiön Thai AirAsia tarjoama 71 € sekä lentoyhtiön Jetstar Asia tarjoama 77 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Singapore? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Singapore kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Singapore kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Singapore: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Singapore, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiSingapore474 €

Singaporen lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Lennot Singaporeen ovat suosittuja, sillä pieni kaupunkivaltio Singapore on Kaakkois-Aasian siisti ja tehokas metropoli, jonne kokoontuvat niin himoshoppaajat kuin gastronomiasta innostuneetkin. Matkat Singaporeen ovat aina elämys, sillä vaikuttava, eläväinen minivaltio on täynnä pilvenpiirtäjiä sekä valtavia puistoja. Singaporessa säännöt ovat tiukkoja, mutta juuri tästä syystä maa on myös yksi maailman turvallisimmista matkakohteista. Singaporessa voi matkustaa rauhallisin mielin. Singaporen lentotarjouksia seuraava voi bongata maahan myös halvat lennot.

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Singaporessa?

Singapore on pinta-alaltaan pieni, mutta nähtävää kaupunkivaltiossa on paljon. Vain vartin matkan päästä Singaporen kaupungista sijaitsee trooppinen Sentosan saari, joka on auringonpalvojien ykköskohde alueella. Saarella rantaloma, ostosmahdollisuudet ja gourmet-ruoka kohtaavat. Saari on yksi suosituimmista nähtävyyksistä Singaporeen matkaaville. Rantahiekkaa on tuotu saarelle Havaijilta asti.

Singaporessa sijaitseva maailman suurin maailmanpyörä hämmästyttää 165 metrin korkeuteen nousevalla siluetillaan. Näkymät huipulta ovat ainutkertaiset. Kirkkaalla säällä tarkkanäköinen voi nähdä jopa Malesiaan asti. Esplanade – Theaters On Bay on yksi Singaporen kuuluisimmista rakennuksista. Kyseessä on alumiinirakenteinen kulttuurikeskus, jossa on konserttisalin ja pääteatterilavan lisäksi Esplanade Mall -ostoskeskus.

Singapore sijaitsee Aasiassa, Malesian niemimaalla, joka tunnetaan nimellä Malakan niemimaa. Singaporessa kauemmin aikaa viettävän kannattaa harkita käväisyä myös niemimaan muilla alueilla. Lentäminen on erinomainen vaihtoehto lähivaltioissa vierailuun. Vertaa halpoja lentomatkoja momondossa. Alueella lentojen hinnat ovat edullisia ja matkat lyhyitä. Muista, että muualla niemimaalla vierailuun voit tarvita viisumin, vaikka Singaporeen viisumia ei Suomesta vaadita.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Singaporeen?

Singaporeen Suomesta ainoa suoraan lentävä lentoyhtiö on Finnair. Välilaskullisia lentoja maahan liikennöivät useat lentoyhtiöt. Hinta riippuu matkustusajankohdasta ja siitä, onko lennolla välilaskuja. Hyvin halvat lennot ovat lähes poikkeuksetta välilaskullisia, mutta myös suorat lennot Singaporeen ovat usein melko edulliset: lentoliput Singaporeen voi parhaimmillaan saada 600 eurolla. Muista Suomen kaupungeista lentäessä kotimaan lennot ja Helsingistä lähtevät lennot on helppo yhdistää yhdeksi paketiksi momondon lentohaussa.

Milloin on paras aika matkustaa Singaporeen?

Singapore kylpee sijaintinsa puolesta lämmössä vuoden jokaisena kuukautena. Lämpötilat nousevat 30 asteeseen niin talvella kuin kesälläkin. Paras aika matkustaa Singaporeen on maaliskuusta lokakuuhun, sillä tämä on maan kuiva kausi, ja lämmöstä huolimatta sää on talvella, eli sadekaudella, epämukavan vetinen. Sesongin ulkopuolella matkustava voi löytää lennot halvalla, mutta tarjousmatkoja Singaporeen on tarjolla myös kesäkaudella. Voit ostaa pelkät lennot mutta usein suosittelemme varaamaan lennot ja hotellin samaan aikaan, jotta pääsee hyödyntämään myös parhaat hotellitarjoukset – hotellit eivät ole Singaporessa halvimmasta päästä, joten varaa siksi myös majoitus ajoissa.

Kuinka kauan kestää lento Singaporeen?

Jos kyseessä on suora lento Helsingistä Singaporeen, lentoaika on 12 tuntia. Välilaskullisen lennon mitta on noin 16 tuntia. Singaporen lentokenttä tunnetaan yhtenä maailman parhaista orkideapuutarhoineen ja elokuvateattereineen.

Tarvitaanko Singaporeen passi tai viisumi?

Singaporeen matkustaessa suomalaiselta ei vaadita viisumia, jos matkan pituus on korkeintaan 90 päivää. Passi on sen sijaan oltava mukana, sillä EU-alueen ulkopuolisille matkoille kuvallinen henkilökortti ei ole riittävä matka-asiakirja. Jos lennät Singaporeen välilaskulla jossain toisessa Aasian maassa, muista tarkastaa myös välilaskumaan viisumisäädökset.


Singapore: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Singapore reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 20m
Halvin hinta474 €

Etsi lentoja kohteeseen Singapore

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Singapore