Etsi halpoja lentoja Vietnamiin alk. 382 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Vietnamiin

Yhteenveto Vietnamin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

382 €

Halvin meno-paluulennon hinta

709 €

Nopein lentoaika

19t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 382 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 709 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi kestää 19t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vietnam mukaan lukien Qatar Airways, Vietnam Airlines ja XiamenAir.

Vietnamin lentotiedot ja trendit

Tutustu Vietnamin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Vietnam suosituimmat kaupungit?

Vietnam on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (57 %) vierailee kaupungissa Ho Chi Minhin kaupunki useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Vietnam muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Hanoi ja Đà Nẵng.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Vietnam?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Vietnam vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 16t 05m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Vietnam on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Vietnam?

Datamme mukaan Qatar Airways, Turkish Airlines ja Finnair ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Vietnam. Qatar Airways on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 57 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Vietnam. Huomioithan, että 10 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Vietnam säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Vietnam? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Vietnam kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Vietnam
Ho Chi Minhin kaupunki
Ho Chi Minhin kaupunki

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Vietnam

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Vietnam

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Hoan Kiem Lake?

Lentäminen kentälle Hanoi lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Hoan Kiem Lake, koska lähin lentokenttä alueella.

Mikä lento on halvin kohteeseen Vietnam?

Jos haluat lentää kohteeseen Vietnam halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten VietJet Air, Vietnam Airlines ja Thai AirAsia, joiden tarjoamat hinnat alkavat 58 €, 64 € sekä 73 €.

Mikä on alueen Vietnam suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Vietnam?

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Vietnam lentohintojen perusteella. sunnuntaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Vietnam, yritä välttää lentämistä perjantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vietnam hinnat?

lentoa Vietnam hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Vietnam?

joulukuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa lentoa Vietnam osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vietnam?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Vietnam matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vietnam?

Vietnam matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vietnam. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Vietnam kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Vietnam kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Vietnam: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Vietnam, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiHanoi16t 35m747 €
HelsinkiHo Chi Minhin kaupunki16t 05m749 €
HelsinkiĐà Nẵng27t 35m1055 €
TampereHo Chi Minhin kaupunki46t 35m1136 €
TurkuHo Chi Minhin kaupunki46t 10m1309 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vietnam

Mitkä ovat Vietnamin suosituimmat matkakohteet?

Vietnamissa on yli 90 miljoonaa asukasta, ja erot eri alueiden välillä ovat suuret. Maassa onkin valtavasti erilaisia alueita ja kohteita tutkittavaksi. Pääkaupunki Hanoi on Vietnamin suosituin kaupunkikohde, jossa vietnamilaiseen elämäntyyliin voi tutustua koko kirjossaan. Kiihkeästi kasvava ja nopeasti muuttuva Hồ Chí Minh (tunnetaan myös nimellä Saigon) on satama- ja teollisuuskaupunki sekä Vietnamin liike-elämän keskus. Kuvauksellista, rauhallista Vietnamia etsivä suuntaa esimerkiksi Halonginlahdelle, Halong Bayhin, jossa jyrkät saaret nousevat merestä ja muodostavat ikimuistoisen maiseman. Paratiisimaiseen tunnelmaan ja luonnonrauhaan voi upota esimerkiksi Phú Quốcin saarella ja Mui Ne -lomakaupungin dyyneillä. Vuonna 1975 päättyneen Vietnamin sodan arvet ovat edelleen nähtävillä maassa monilla alueilla. Sotahistoriasta kiinnostuneelle Vietnam tarjoaa paljon nähtävää, ja myös vanhoihin taistelualueisiin voi tutustua paikallisten oppaiden avulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Vietnamiin?

Lentotarjousten ansiosta pelkät lennot Helsinki-Vantaalta Hồ Chí Minh Cityyn tai Hanoihin saa jopa alle 600 euron. Tavallisesti lentoliput Vietnamiin ovat kuitenkin hieman kalliimpia. Suoria lentoja Helsingistä Vietnamiin ei ole ympäri vuoden tarjolla, vaikka esimerkiksi Finnair on tuonut niitä valikoimiinsa kausiluontoisesti. Yhdellä vaihdolla Helsingistä lähtevät lennot Vietnamiin tarjoavat Turkish Airlines, Finnair ja Vietnam Airlines. Vertaa lentoja Vietnamiin edullisimman hinnan löytämiseksi, mutta muista myös, että matkaa Vietnamiin valitessa hinta ei ole ainoa kriteeri. Vietnam on kaukokohde, joten matkustusmukavuudella ja vaihtojen määrällä on merkitystä. Halvat lennot on kuitenkin mahdollista löytää. Hotellin tai muun majoituksen varaaminen onnistuu helposti samalla kertaa momondon majoitushaun kautta.

Mikä on paras aika matkustaa Vietnamiin?

Vietnamin ilmasto vaihtelee voimakkaasti paitsi vuodenajasta, myös alueesta riippuen. Talvella maan pohjoisosissa voi olla varsin viileää ja kesällä taas sietämättömän kosteaa. Karkeasti sanoen kevät ja syksy ovat ideaalisia matkustuskausia pohjoiseen, jossa esimerkiksi Hanoi sijaitsee. Tuolloin myös lennot Hanoihin ovat edullisimmillaan; kesälomakaudella lentojen hinnat nousevat selvästi. Etelä-Vietnamissa sää on sopiva matkailuun keväisin ja talvisin joulukuusta helmikuuhun, tuolloin ilmasto vastaa suomalaisia kesälämpötiloja. Sadekaudet vaihtelevat alueittain. Mihin aikaan vuodesta tahansa matkustat Vietnamiin, ennen reissua matkailijan on hoidettava kuntoon rokotukset ja varmistettava, onko hänen kohdealueellaan tarpeen malarialääkitys.

Miten liikkua Vietnamin sisällä?

Kotimaan lennot ovat hyvä tapa liikkua Vietnamissa kaupungista toiseen. SkyTeam-allianssiin kuuluva Vietnam Airlines on yleisesti parhaana pidetty lentoyhtiö sisäisiin lentoihin. Halpalentoyhtiö VietJetAir on turvallinen vaihtoehto halpoja lentoja etsiville. Halvat lennot on helppo löytää myös kotimaan lennoille. Vietnamissa matkat taittuvat myös junalla tai bussilla, mutta auton vuokraamista ei voi suositella, sillä liikenne on kaoottista ja teiden kunto vaihtelee.

Mikä on Vietnamin valuutta?

Valuuttana Vietnamissa on Vietnamin dong, mutta Yhdysvaltain dollareita käytetään myös todella laajalti. Vaihtokurssien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana.

Millä kielellä matkailija pärjää Vietnamissa?

Etenkin turistien suosimissa kohteissa ja isoissa kaupungeissa nuoret vietnamilaiset puhuvat usein kohtuullista englantia. Kaikkein käyttökelpoisin länsimainen kieli maassa on kuitenkin ranska Vietnamin siirtomaataustan takia.

Kuinka kauan kestää lento Vietnamiin?

Lentoaika Helsingistä Vietnamiin, yhdellä vaihdolla, on alkaen 14–15 tuntia.

Tarvitseeko matkailija Vietnamiin viisumin?

Suomalainen matkailija tarvitsee viisumin Vietnamiin, mikäli hänen matkansa kestää yli 15 vuorokautta. Mukana on oltava myös voimassa oleva passi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Vietnam

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Vietnam?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Vietnam momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Vietnam?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Vietnam joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Vietnam ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Vietnam?

Kun kaikki mahdolliset Vietnam lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vietnam juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Vietnam lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vietnam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.