Etsi ja löydä halvat lennot Vietnamiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 30/1
ma 6/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Vietnamiin

Yhteenveto Vietnamin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

451 €

Halvin meno-paluulennon hinta

674 €

Nopein lentoaika

16t 10m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 451 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 674 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Vietnam kohteesta Suomi kestää 16t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vietnam mukaan lukien Cathay Pacific, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Vietnamin lentotiedot ja trendit

Tutustu Vietnamin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Vietnam?

Jos haluat lentää kohteeseen Vietnam halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten VietJet Air, Thai AirAsia ja Jetstar Pacific, joiden tarjoamat hinnat alkavat 40 €, 45 € sekä 50 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Vietnam suosituimmat kaupungit?

Vietnam on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (1 086 %) vierailee kaupungissa Ho Chi Minhin kaupunki useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Vietnam muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Hanoi ja Đà Nẵng.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Vietnam?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Vietnam vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 16t 10m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Vietnam on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Vietnam?

Datamme mukaan Qatar Airways, Turkish Airlines ja Vietnam Airlines ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Vietnam. Qatar Airways on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 36 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Vietnam. Huomioithan, että 18 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Vietnam säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Vietnam? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Vietnam kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Vietnam
Ho Chi Minhin kaupunki
Ho Chi Minhin kaupunki

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Vietnam

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Vietnam

Lentäminen kentälle Hanoi lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Hoan Kiem Lake, koska lähin lentokenttä alueella.

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Vietnam oli 342 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1676 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Vietnam. 1715 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Vietnam, kun taas 11868 € on kallein.

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Vietnam lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Vietnam, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Vietnam kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Vietnam kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Vietnam: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Vietnam, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiHo Chi Minhin kaupunki16t 10m674 €
HelsinkiHanoi16t 20m727 €
HelsinkiĐà Nẵng24t 20m820 €
TampereHo Chi Minhin kaupunki28t 30m1028 €
TurkuHo Chi Minhin kaupunki19t 45m1542 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vietnam

Vietnamissa on yli 90 miljoonaa asukasta, ja erot eri alueiden välillä ovat suuret. Maassa onkin valtavasti erilaisia alueita ja kohteita tutkittavaksi. Pääkaupunki Hanoi on Vietnamin suosituin kaupunkikohde, jossa vietnamilaiseen elämäntyyliin voi tutustua koko kirjossaan. Kiihkeästi kasvava ja nopeasti muuttuva Hồ Chí Minh (tunnetaan myös nimellä Saigon) on satama- ja teollisuuskaupunki sekä Vietnamin liike-elämän keskus. Kuvauksellista, rauhallista Vietnamia etsivä suuntaa esimerkiksi Halonginlahdelle, Halong Bayhin, jossa jyrkät saaret nousevat merestä ja muodostavat ikimuistoisen maiseman. Paratiisimaiseen tunnelmaan ja luonnonrauhaan voi upota esimerkiksi Phú Quốcin saarella ja Mui Ne -lomakaupungin dyyneillä. Vuonna 1975 päättyneen Vietnamin sodan arvet ovat edelleen nähtävillä maassa monilla alueilla. Sotahistoriasta kiinnostuneelle Vietnam tarjoaa paljon nähtävää, ja myös vanhoihin taistelualueisiin voi tutustua paikallisten oppaiden avulla.

Lentotarjousten ansiosta pelkät lennot Helsinki-Vantaalta Hồ Chí Minh Cityyn tai Hanoihin saa jopa alle 600 euron. Tavallisesti lentoliput Vietnamiin ovat kuitenkin hieman kalliimpia. Suoria lentoja Helsingistä Vietnamiin ei ole ympäri vuoden tarjolla, vaikka esimerkiksi Finnair on tuonut niitä valikoimiinsa kausiluontoisesti. Yhdellä vaihdolla Helsingistä lähtevät lennot Vietnamiin tarjoavat Turkish Airlines, Finnair ja Vietnam Airlines. Vertaa lentoja Vietnamiin edullisimman hinnan löytämiseksi, mutta muista myös, että matkaa Vietnamiin valitessa hinta ei ole ainoa kriteeri. Vietnam on kaukokohde, joten matkustusmukavuudella ja vaihtojen määrällä on merkitystä. Halvat lennot on kuitenkin mahdollista löytää. Hotellin tai muun majoituksen varaaminen onnistuu helposti samalla kertaa momondon majoitushaun kautta.

Vietnamin ilmasto vaihtelee voimakkaasti paitsi vuodenajasta, myös alueesta riippuen. Talvella maan pohjoisosissa voi olla varsin viileää ja kesällä taas sietämättömän kosteaa. Karkeasti sanoen kevät ja syksy ovat ideaalisia matkustuskausia pohjoiseen, jossa esimerkiksi Hanoi sijaitsee. Tuolloin myös lennot Hanoihin ovat edullisimmillaan; kesälomakaudella lentojen hinnat nousevat selvästi. Etelä-Vietnamissa sää on sopiva matkailuun keväisin ja talvisin joulukuusta helmikuuhun, tuolloin ilmasto vastaa suomalaisia kesälämpötiloja. Sadekaudet vaihtelevat alueittain. Mihin aikaan vuodesta tahansa matkustat Vietnamiin, ennen reissua matkailijan on hoidettava kuntoon rokotukset ja varmistettava, onko hänen kohdealueellaan tarpeen malarialääkitys.

Kotimaan lennot ovat hyvä tapa liikkua Vietnamissa kaupungista toiseen. SkyTeam-allianssiin kuuluva Vietnam Airlines on yleisesti parhaana pidetty lentoyhtiö sisäisiin lentoihin. Halpalentoyhtiö VietJetAir on turvallinen vaihtoehto halpoja lentoja etsiville. Halvat lennot on helppo löytää myös kotimaan lennoille. Vietnamissa matkat taittuvat myös junalla tai bussilla, mutta auton vuokraamista ei voi suositella, sillä liikenne on kaoottista ja teiden kunto vaihtelee.

Valuuttana Vietnamissa on Vietnamin dong, mutta Yhdysvaltain dollareita käytetään myös todella laajalti. Vaihtokurssien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana.

Etenkin turistien suosimissa kohteissa ja isoissa kaupungeissa nuoret vietnamilaiset puhuvat usein kohtuullista englantia. Kaikkein käyttökelpoisin länsimainen kieli maassa on kuitenkin ranska Vietnamin siirtomaataustan takia.

Lentoaika Helsingistä Vietnamiin, yhdellä vaihdolla, on alkaen 14–15 tuntia.

Suomalainen matkailija tarvitsee viisumin Vietnamiin, mikäli hänen matkansa kestää yli 15 vuorokautta. Mukana on oltava myös voimassa oleva passi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Vietnam

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Vietnam?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Vietnam momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vietnam: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Ho Chi Minhin kaupunki reitin lennot
Nopein lentoaika16t 10m
Halvin hinta674 €
Helsinki - Hanoi reitin lennot
Nopein lentoaika16t 20m
Halvin hinta727 €
Turku - Ho Chi Minhin kaupunki reitin lennot
Nopein lentoaika19t 45m
Halvin hinta1542 €
Helsinki - Đà Nẵng reitin lennot
Nopein lentoaika24t 20m
Halvin hinta820 €

Aloita matkan suunnittelu - Vietnam


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Vietnam ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Vietnam lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Vietnam lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.