Etsi halvat lennot Port Elizabeth

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Port Elizabeth lentotiedot ja trendit

Tutustu Port Elizabeth lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

See prices from:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Port Elizabeth

Miten kauan kestää lentää Port Elizabethiin?

Port Elizabeth, joka virallisesti tunnetaan nykyään nimellä Gqeberha, on kaupunki Etelä-Afrikan eteläosassa, Intian Valtameren rannikolla. Lennot Etelä-Afrikan Port Elizabethiin kestävät Suomesta noin 19 tuntia ja pitävät sisällään vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla matkasta selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä lyhyehköllä tulisi lennolla ensimmäiselle välilaskulle lentää esimerkiksi Frankfurtiin, Saksaan, tai Turkkiin Istanbulin kansainväliselle lentoasemalle. Näiltä kaikilta pääsee lennolla kohdemaahan Etelä-Afrikkaan, Johannesburgista löytyvälle O.R. Tambon kansainväliselle lentoasemalle, josta lyhyt maansisäinen lento vie perille Gqeberhaan eli Port Elizabethiin. Esimerkiksi Frankfurtin kautta menevällä reitillä lentokoneessa tulisi vietettyä jonkin verran alle 15 tuntia. Muualta Suomesta lentäen lähtiessä matka-aika kasvaisi ja matkaan tulisi yksi välilasku lisää, sillä ensimmäisen pysähdyksen kohde olisi Helsinki-Vantaan lentoasema. Suurimmasta osasta Suomen kaupunkeja matka tulee aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja vasta sieltä lentäen kohti seuraavia välietappeja. Tarkista momondosta, mitkä ovat itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Mistä voi lentää suoraan Port Elizabethiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Port Elizabethiin vaativat vähintään kaksi välilaskua. Helpoimpiin reitteihin päämäärään pääsemiseksi kuuluu lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta ensimmäiseksi kohteeksi tulee ottaa Frankfurtin kansainvälinen lentoasema. Mikäli lentoaikataulut suunnittelee hyvin, Frankfurtista pääsee yölennolla Johannesburgiin ja näin ollen matkustajalla on mahdollisuus nukkua ylivoimaisesti kokonaismatkan pisimmästä lennosta ainakin osa. Johannesburgista pääsee lopulta lyhyellä lennolla perille Port Elizabethiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Jyväskylästä lentämällä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka alkaa lyhyellä lennolla ensin Helsinki-Vantaalle ja vasta sieltä kohti Frankfurtista Johannesburgiin vievää yölentoa ja lopullista päämäärää Gqeberhaa.Muut matkustamoluokat Port Elizabeth lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Port Elizabeth lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Port Elizabeth

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Port Elizabeth momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Port Elizabeth?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port Elizabeth?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Port Elizabeth

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port Elizabeth?

Lentäessäsi kohteeseen Port Elizabeth kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Qatar Airways. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.


Port Elizabeth ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Port Elizabeth lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Port Elizabethin lentokentältä?

Gqeberhaan saapuvat lennot laskeutuvat Chief Dawid Stuurmanin eli vanhalta nimeltään Port Elizabethin kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja kaupungin ytimeen sekä muihin tärkeisiin kohteisiin lähialueella pääsee kentältä nopeasti. Reippaat kävelijät ja matkustajat, joilla on vain vähän matkatavaroita, voivat harkita jopa kävelemistä keskustaan, mutta yleisin ja yksinkertaisin tapa päästä kaupungin ytimeen on napata taksi lentoaseman saapuvien lentojen terminaalin edestä. Taksilla pääsee ainakin suoraan mieluisaan kohteeseen, kuten esimerkiksi oman majoitusliikkeen oven eteen. Lentoasemalle ja -asemalta voi myös tilata halutessaan limusiini- tai pikkubussikyydin. Lisäksi monet majoitusliikkeet tarjoavat käteviä kyytejä suoraan majoitukseen. Lentoasemalla toimii myös autonvuokrausyrityksiä, joilta voi halutessaan vuokrata menopelin lomaa varten. Varaus sekä ehtoihin ja tarjouksiin tutustuminen on yleensä hyvä tehdä kuitenkin etukäteen, jotta mieluisa auto on varmasti odottamassa lennon laskeutumista ja ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Kannattaa myös muistaa, että mukana tulee olla voimassaoleva ajokortti ja että Etelä-Afrikan liikenne on vasemmanpuoleinen. Auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun tarkoitus on tutkia seutua hieman laajemmalla säteellä ja mieluusti täysin oman aikataulun mukaan.


Kohteen Port Elizabeth viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Port Elizabethiin?

Port Elizabeth, nykyiseltä nimeltään Gqeberha, sijaitsee Etelä-Afrikassa. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Etelä-Afrikkaan, mikäli matka kestää alle 90 päivää. Matkalla mukana tulee olla voimassaoleva matkustusasiakirja, eli tässä tapauksessa passi, ja sen tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.


Aloita matkan suunnittelu - Port Elizabeth


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Port Elizabeth

Mitä voi nähdä ja tehdä Port Elizabethissa

Lennot Port Elizabethiin tai Gqeberhaan, kuten kaupunki nykyään tunnetaan, tehdään usein hieno luonto ja lokoisat rannat mielessä. Kaupungissa todellakin on hienoja rantoja, kuten tyylikäs Humewoodin ranta ja hienoilla dyyneillä varustettu Sardinia Bay -ranta. Villistä luonnosta ja maisemista nauttimiseen soveltuvat esimerkiksi kierrokset Kragga Kamman luonnonreservaatissa, jossa voi törmätä monenlaisiin paikallisiin eläimiin, kuten maailman nopeimpaan maanisäkkääseen, gepardiin. Mielenkiintoinen kohde itse kaupungissa on hieno Donkin Reserve, jossa tyylikkään pikkupyramidin ja majakan lisäksi esillä on hienoa taidetta. Muita museo- ja taidematkailijan kohteita kaupungissa edustavat myös merenkulun ja luonnonhistorian museo Bayworld, apartheidin historiaa esittelevä Red Location Museum, paikalliseen taiteeseen nojaava Nelson Mandela Metropolitan Art Museum sekä Etelä-Afrikan ilmavoimien museo. Mukavaa tekemistä tarjoavat myös golfin ystävien kohde eli Port Elizabethin golf-alue sekä erittäin tyylikäs Boardwalk Casino, jossa uhkapelien lisäksi tarjolla on mainioita ravintoloita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Afrikka

Eikö sittenkään Port Elizabeth? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Afrikka

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Port Elizabeth on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Port Elizabeth nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Port Elizabeth tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Port Elizabeth.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Port Elizabeth niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Port Elizabeth lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.