Halvat lennot Chongqing

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 4/12
la 11/12

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Chongqing?

  • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Chongqing?

    Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Chongqing kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 417 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Chongqing perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 673 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

  • Löytyykö kaupungin Chongqing lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Chongqing on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Chongqing harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Luzhou lentokenttä (137 km kaupungin Chongqing keskustasta) tai Nanchong lentokenttä (141 km kaupungin Chongqing keskustasta).


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chongqing?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chongqing
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chongqing?

    Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Chongqing kohteesta Suomi ovat Finnair, Qatar Airways ja Air China. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Chongqing