Halvat lennot Vaasa - Peking

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Vaasa-Peking lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Vaasa-Peking
Lyhyin lentoaika 23t 30m Lyhyin lentoaika Vaasa Peking on 23t 30m.
Suora lento Ei yhtään Vaasa - Peking ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Vaasan lentoasema - Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä.
Lentokentät Peking 3 lentokenttää 3 lentokenttää lähellä Peking: Peking Nanyuanin lentoasema (NAY), Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä (PEK), Peking Beijing Daxing Intl (PKX)

Vaihtoehtoiset lennot Vaasa-Peking -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Vaasa - Peking reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 30m
Halvin hinta
799 €
Kokkola-Pietarsaari - Peking reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 45m
Halvin hinta
874 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät Vaasa-Peking lentotarjouksia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.

Kuinka saan tilattua hintavahteja Vaasa - Peking reitin lennoille?

Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia Vaasa - Peking lentoreitille. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

Miten voin säästää rahaa lennoista Vaasa-Peking reitille momondon avulla?

Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

Miten momondo löytää lentojen hinnat?

Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Lennot kohteesta Vaasa:

Lennot kohteesta Peking:


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kiina

Eikö sittenkään Peking? atso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kiina
*Lentojen hinnat kohteeseen Peking perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.