0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Herson

Etsi halvat lennot Herson

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sa 9/3
Sa 16/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Matkustusvaroitus: tarkista paikalliset matkustusohjeet ennen varauksen tekemistä.

Herson lentotiedot ja trendit

Tutustu Herson lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Herson?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Herson lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Odessa lento kestää keskimäärin 19t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Odessa kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Herson

Miten kauan kestää lentää Hersoniin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla lentämään perille asti. Lennot Hersonin kansainväliselle lentokentälle kulkevat vähintäänkin yhden välilaskun kautta. Nopeimmillaan perille pääsee Helsingistä lennettäessä. Tällöin matka-aikaa tulee lyhimmillään yhdellä vaihdolla noin 13 tuntia. Kahdella vaihdolla on valittavana myös useita vaihtoehtoja ja osa niistä on jopa noin tunnin nopeammin perillä kuin yhden vaihdon lennot. Oulusta ja Rovaniemeltä lennettäessä joutuu vaihtamaan konetta kahdesti, ja tällöin matka-aika on molemmista kaupungeista noin 19 tuntia. Monista muista Suomen kaupungeista lähdettäessä joutuu matkaamaan ensin Helsinki-Vantaalle maateitse, ennen ensimmäiselle lennolle nousua. Osa vaihdoista saattaa olla melko pitkiä, mutta onneksi isoilla kansainvälisillä lentokentillä riittää tekemistä pidemmällekin ajanjaksolle. Voit käydä kaupoissa kiertelemässä, ravintoloissa syömässä tai ihan vaan rentoutua jatkolentoa odotellessa. Helsingistä löytyy oma erikoisuutensa – siellä voit nimittäin saunoa ja uida välilaskun aikana.

Mistä voit lentää suoraan Hersoniin?

Valitettavasti suorin lennoin ei ole mahdollista päästä perille asti Hersoniin. Lennot Ukrainan Hersoniin lennetään joko yhden tai kahden välilaskun kautta. Helsingistä lennettäessä perille pääsee helposti yhdellä välilaskulla Istanbulin kautta. Kahdella välilaskulla taas voi lentää Hersoniin useita eri reittejä pitkin. Mahdollisia vaihtokaupunkeja ovat esimerkiksi Amsterdam, Berliini ja Riika. Jos lentää muualta kuin Istanbulista, kulkee suurin osa lennoista Kiovan kautta. Hersonin lentokenttä on melko pieni ja sinne pääsee vain muutamalla lentoyhtiöllä. Nopeimmillaan yhdellä välilaskulla matkaa Helsingistä noin 13 tunnissa, Rovaniemeltä ja Oulusta noin 19 tunnissa. Tampereelta ja Turusta lähdettäessä taas joutuu ensin siirtymään Helsinki-Vantaan lentokentälle maateitse ja sieltä nousemaan lentokoneeseen.

Löytyykö kaupungin Herson lähettyviltä muita lentokenttiä?

Herson kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Odessa lentokenttä (151 km Herson keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kherson lentokenttä hinnat?

lentoa Kherson lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kherson lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kherson lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kherson lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kherson lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Herson viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Hersonissa?

Herson sijaitsee eteläisessä Ukrainassa ja Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan vapaasti ilman viisumia. Henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi, vaan mukana matkassa pitää olla passi. Passin tulee lisäksi olla kuusi kuukautta voimassa maahantulopäivästä eteenpäin. Viisumivapaasti maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta 180 vuorokauden ajanjakson aikana. Tänä aikana saa kuitenkin vapaasti poistua ja palata maahan niin monta kertaa kuin itse haluaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Herson

Mitä voit nähdä ja tehdä Hersonissa?

Herson sijaitsee eteläisessä Ukrainassa, Dnepr-joen varrella, lähellä Mustaa merta. Alueella vallitsee miellyttävä ilmasto, ja kesät ovat lämpimiä ja melko kuivia. Kaupungilla voi kierrellä ja tutustua paikalliseen arkkitehtuuriin sekä moniin puistoihin. Kesähelteellä pääsee viettämään perheen kanssa vaikkapa piknikiä puistossa. Samalla pääsee pakoon keskipäivän hellettä puiden tarjoamaan varjoon. Kaupungissa on lisäksi paljon muun muassa sotilaille ja laivanrakentajille omistettuja monumentteja. St. Catherinen katedraali on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Tämä ortodoksikirkko on rakennettu jo 1700-luvulla sekä säilynyt erittäin hyvin tähän päivään asti. Museoita Hersonista löytyy myös muutamia. Kiinnostavimpia lienevät kaupunginmuseo, luonnontieteen museo sekä lukutaidon museo. Urheilun ystävä voi suunnata Krystal-stadionille katsomaan jalkapalloa. Kaupungin kotijoukkue pelaa Ukrainan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Joen varrella sijaitsevassa kaupungissa voi tietenkin vain vaellella ympäriinsä maisemista nauttien. Vesille kaipaavan on syytä osallistua jokilaivaristeilylle, joista pisimmät kestävät jopa useita päiviä. Jos olet aina haaveillut Ukrainaan matkustamisesta ja Herson kuulostaa seuraavalta lomakohteeltasi, varaa lennot Hersoniin itsellesi ja seurueellesi jo heti tänään momondon kautta. Sieltä löydät samalla hotellit ja Hersonin lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Herson?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Herson. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Herson joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Herson ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Herson?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Herson. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Herson juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Herson niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Herson lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Herson

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Herson

Suositut kaupungit Ukrainassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Herson
1 aikuinen
Sa 9/3
Sa 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.