0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Etelä-Korea

Etsi halpoja lentoja Etelä-Koreaan alk. 355 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/3
ti 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Etelä-Koreaan

Yhteenveto Etelä-Korean lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

355 €

Halvin meno-paluulennon hinta

559 €

Nopein lentoaika

11t 50m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 355 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 559 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi kestää 11t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Etelä-Korea mukaan lukien Lufthansa, Japan Airlines ja KLM.

Etelä-Korean lentotiedot ja trendit

Tutustu Etelä-Korean lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Etelä-Korea?

Jos haluat lentää kohteeseen Etelä-Korea halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten T'way Air, Asiana Airlines ja Jeju Air, joiden tarjoamat hinnat alkavat 32 €, 49 € sekä 54 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Etelä-Korea suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Etelä-Korea. Maan Etelä-Korea suosituin matkailukaupunki on Soul, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 75 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Etelä-Korea ovat Incheon ja Jeju City.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Etelä-Korea?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Etelä-Korea (Incheonin kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 11t 45m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Etelä-Korea?

Datamme mukaan Finnair, Lufthansa ja Qatar Airways ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Etelä-Korea. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 46 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Etelä-Korea. Huomioithan, että 6 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Etelä-Korea säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Etelä-Korea? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Soul

Soul

Gyeongbokgung Palace

Deoksu Palace

National Museum of Korea

Jogyesa

Changdeok Palace

Incheon

Incheon

Eurwangni Beach

Jahyou Park

Wangsan Beach

Incheon Civil Stadium

Incheon Dohobu Cheongsa

Jeju City

Jeju City

Jeju

Jeju World Cup Stadium

Folklore and Natural History Museum

Hallasan National Park

Iho Beach

Teddy Bear Museum

Busan

Busan

Haeundae Beach

Gwangan Bridge

Taejongdae Park

Paradise Casino

Gwangalli Beach

Yeosu

Yeosu

Odong Island

Daegu

Daegu

Daegu World Cup Stadium

Daegu National Museum

Donghwasa

Duryu Park Stadium

Eunhaesa

Ulsan

Ulsan

Gyeongju National Park

Ulsan Munsu Football Stadium

Gwangju

Gwangju

Naejangsan National Park

Baegyangsa

Gwangju World Cup Stadium

Gwangju Culture & Art Center

Gwangju National Museum

Yangyang

Yangyang

Naksansa

Wonju

Wonju

Chiaksan National Park

Gunsan

Gunsan

Jinpo Maritime Theme Park

Dongguksa Temple


Halvimmat lennot Etelä-Korea kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Etelä-Korea
Soul
Soul

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Korea

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Korea

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Dongdaemun Market?

Kun vierailet Dongdaemun Market kaupungissa Soul, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Soul Gimpo Intl lentokenttä.

Mikä on alueen Etelä-Korea suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Etelä-Korea?

Lennot kohteeseen Etelä-Korea voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 397 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Etelä-Korea keskimääräiseen hintaan 706 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Etelä-Korea, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 613 € tai alle.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Korea?

keskiviikkona on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Korea lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Korea, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Etelä-Korea hinnat?

lentoa Etelä-Korea hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Etelä-Korea?

helmikuuta 2024 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Etelä-Korea osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Etelä-Korea?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Etelä-Korea matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Etelä-Korea?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Etelä-Korea matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Etelä-Korea: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Korea, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiIncheon11t 45m592 €
HelsinkiSoul18t 20m884 €
OuluIncheon23t 45m986 €
HelsinkiJeju City18t 45m1099 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Etelä-Korea

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Etelä-Koreaan?

Suomesta Etelä-Koreaan operoi suorin lennoin suomalainen Finnair. Finnair liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorin yhteyksin Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin. Matkat Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Souliin ovat vilkkaat. Finnair liikennöi kaupunkiin suorin lennoin kaikkina viikonpäivinä. Lennot Souliin voi hankkia myös välilaskujen kautta. Edulliset yhden välilaskun lennot voit napata esimerkiksi venäläisen Aeroflotin tai qatarilaisen Qatar Airwaysin tarjonnasta. Soulissa lennot ottaa vastaan Incheonin kansainvälinen lentoasema (Incheon International Airport), joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Soulin kaupunkialueesta. Halpoja lentoja Etelä-Koreaan on Soulin lisäksi tarjolla muihinkin maan kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin, Seogwipoon tai Incheoniin. Kaupunkeihin on tarjolla lentoja yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Reiteillä liikennöivät muun muassa Finnair, Qatar Airways, Air China ja Korean Air.

Milloin on paras aika matkustaa Etelä-Koreaan?

Kesäisin sää Etelä-Koreassa on kuuma ja hyvin kostea, ja lämpötilat nousevat maassa helposti yli 30 asteen. Heinä-elokuussa myös sateet ovat tavallisia. Kesä on silti Koreassa vilkasta matkailuaikaa, ja lennot varsinkin Euroopasta Etelä-Koreaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Edulliset lentoliput Etelä-Koreaan voi saada helposti keväällä ja syksyllä, eli ennen kesän matkailusesonkia tai sen jälkeen. Esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat ovat Soulin seudulla noin 18 asteen tuntumassa ja syyskuussa noin 20 asteen paikkeilla. Pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä niin syksyllä kuin keväälläkin. Mikäli haluat nauttia Etelä-Korean upeista kirsikkapuista täydessä loistossaan, kannattaa maahan matkustaa maaliskuun puolivälin ja huhtikuun alun välillä. Talvella Etelä-Koreassa on kuivaa ja kylmää, ja lämpötilat tippuvatkin talvikuukausina usein pakkasen puolelle. Halvat lennot Etelä-Koreaan on helppo saada varsinkin alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Hyödynnä talven edulliset lennot ennen joululomasesongin alkua, sillä monet reissaavat Souliin kokeakseen suurkaupungin ainutlaatuisen joulutunnelman.

Kuinka kauan kestää lento Etelä-Koreaan?

Etelä-Korean lentojen kesto vaihtelee kohdekaupunkisi mukaan. Lentoaikaan vaikuttaa myös se, valitsetko maahan suoran vai välilaskullisen lennon. Suorat lennot Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoaika Etelä-Korean pääkaupunkiin on vain noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset ennemmin halvat välilaskulliset lentoreitit Souliin, matka-aika on alkaen noin 11–12 tuntia. Esimerkiksi Busaniin on tarjolla ainoastaan yhden tai useamman välilaskun lentoja, joten matka-ajat ovat Soulin suoria lentoja pidempiä. Lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia. Vertaa Etelä-Korean lentoreittejä tarkkaan, sillä kaukolentojen matkustusajoissa voi olla suuria eroja. Esimerkiksi lapsiperheille kätevin vaihtoehto ovat suorat lennot tai mahdollisimman kätevät yhden vaihdon lennot. Pitkiä odotusaikoja lentokentillä kannattaa välttää.

Tarvitaanko Etelä-Koreaan passi tai viisumi?

Etelä-Korea on suomalaisille matkavalmistelujen puolesta helppo matkakohde, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään 90 vuorokautta, ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli haluat viipyä maassa pidempään, lisätietoja viisumista saat Etelä-Korean suurlähetystöstä Helsingissä. Muista pakata Etelä-Korean matkalle mukaan passisi, sillä maahan ei voi matkustaa pelkän henkilökortin varassa. Etelä-Koreaan matkatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen, joten tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Etelä-Korea

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Etelä-Korea?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Etelä-Korea. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Korea momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Etelä-Korea?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Etelä-Korea on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Etelä-Korea nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Etelä-Korea joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Etelä-Korea tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Etelä-Korea?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Etelä-Korea tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Etelä-Korea juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Etelä-Korea. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Etelä-Korea

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Etelä-Koreassa

Suositut lennot Etelä-Koreaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Etelä-Koreaan
1 aikuinen
ti 5/3
ti 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.