Lennot Etelä-Korea

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 25/1
ti 1/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Etelä-Korea kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Etelä-Korea
Incheon
Soul

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Korea

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Korea
 • What are the most popular cities to visit in Etelä-Korea?

  Some of the world’s most well-traveled cities are in Etelä-Korea. The most popular city to travel to in Etelä-Korea is Soul, which momondo users choose as their landing destination 797% more often than other cities. The next most popular cities in Etelä-Korea are Busan and Jeju City.

 • What is the best airport to land at to visit Dongdaemun Market?

  When visiting Dongdaemun Market in Soul, the closest airport is Soul Gimpo Intl lentokenttä.

 • What is the cheapest flight to Etelä-Korea?

  If you are looking to fly to Etelä-Korea for less, look to airlines like Jin Air, T'way Air, and Asiana Airlines, with prices starting at 25 €, 25 €, and 35 € respectively.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Etelä-Korea?

  Datamme mukaan Finnair, Qatar Airways ja Lufthansa ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Etelä-Korea. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 53 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Etelä-Korea. Huomioithan, että 13 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Etelä-Korea säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

 • Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Etelä-Korea?

  Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Etelä-Korea (Incheonin kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 8t 45m ja .

 • Mikä on alueen Etelä-Korea suosituin lentokenttä?

  Jos et ole varma, minne lentää kohteessa Etelä-Korea, suosittelemme varaamaan suositulle Incheonin kansainvälinen lentoasema kentälle laskeutuvan lennon, joka palvelee Incheon kaupunkia ja sen lähialueita. Viimeisten 12 kuukauden aikana 74 % momondo-matkustajista, jotka varasivat lennot kohteeseen Etelä-Korea päättivät lentää kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema.

 • Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Etelä-Korea?

  Lennot kohteeseen Etelä-Korea voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 328 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Etelä-Korea keskimääräiseen hintaan 747 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Etelä-Korea, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 665 € tai alle.

 • Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Korea?

  torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Korea lentohintojen perusteella. maanantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Korea, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Etelä-Korea: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Korea, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiIncheon8t 45m439 €
HelsinkiJeju City18t 50m623 €
HelsinkiSoul16t 05m661 €
OuluIncheon20t 35m698 €

Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Etelä-Korea

Etelä-Korea kutsuu matkailijoita hyppäämään valtavan Soulin kiihkeään sykkeeseen. Etelä-Korean pääkaupungin Soulin metropolialueella asuu yli 25 miljoonaa ihmistä. Kaupungissa voit heittäytyä todelliseen seikkailuun pilvenpiirtäjien, vilkkuvien valojen ja ihmismassojen keskellä. Herkullista korealaista ruokaa, viihdettä ja nähtävyyksiä on tarjolla jokaiselle lomapäivälle. Etelä-Korealla on myös perinteisempi puolensa, ja kiireisten suurkaupunkien ulkopuolella on mahdollista nähdä vehreitä maisemia ja perinteisiä temppelialueita. Keväisin Etelä-Koreassa eli Korean tasavallassa pääsee nauttimaan täyteen kukkaan puhkeavista kirsikkapuista. Piipahda maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Busanissa tai vaikkapa Jejun tuliperäisellä saarella. Suomesta on Etelä-Koreaan erinomaiset lentoyhteydet, sillä Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee Souliin suorin lennoin. Välilaskullisia lentoreittejä on tarjolla muihinkin Etelä-Korean kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin. Lennot Etelä-Koreaan ovat suosittuja etenkin kesä-elokuussa sekä vuodenvaihteessa, joulu-tammikuussa. Lennot ja hotellit ovatkin Etelä-Koreassa näinä kuukausina keskimääräistä kalliimpia. Halvat lennot Etelä-Koreaan voi puolestaan saada esimerkiksi lopputalvelle ja alkukeväälle, noin maalis-toukokuulle, tai alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Vertaa hintoja tarkkaan, sillä lentojen hintaerot matalan ja vilkkaan sesongin välillä voivat olla suuria. Etelä-Korean kesät ovat kuumia ja kosteita, joten säiden puolesta leudommat kevät ja syksy ovat miellyttävämpää matkustusaikaa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Etelä-Koreaan?

Suomesta Etelä-Koreaan operoi suorin lennoin suomalainen Finnair. Finnair liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorin yhteyksin Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin. Matkat Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Souliin ovat vilkkaat. Finnair liikennöi kaupunkiin suorin lennoin kaikkina viikonpäivinä. Lennot Souliin voi hankkia myös välilaskujen kautta. Edulliset yhden välilaskun lennot voit napata esimerkiksi venäläisen Aeroflotin tai qatarilaisen Qatar Airwaysin tarjonnasta. Soulissa lennot ottaa vastaan Incheonin kansainvälinen lentoasema (Incheon International Airport), joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Soulin kaupunkialueesta. Halpoja lentoja Etelä-Koreaan on Soulin lisäksi tarjolla muihinkin maan kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin, Seogwipoon tai Incheoniin. Kaupunkeihin on tarjolla lentoja yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Reiteillä liikennöivät muun muassa Finnair, Qatar Airways, Air China ja Korean Air.

Milloin on paras aika matkustaa Etelä-Koreaan?

Kesäisin sää Etelä-Koreassa on kuuma ja hyvin kostea, ja lämpötilat nousevat maassa helposti yli 30 asteen. Heinä-elokuussa myös sateet ovat tavallisia. Kesä on silti Koreassa vilkasta matkailuaikaa, ja lennot varsinkin Euroopasta Etelä-Koreaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Edulliset lentoliput Etelä-Koreaan voi saada helposti keväällä ja syksyllä, eli ennen kesän matkailusesonkia tai sen jälkeen. Esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat ovat Soulin seudulla noin 18 asteen tuntumassa ja syyskuussa noin 20 asteen paikkeilla. Pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä niin syksyllä kuin keväälläkin. Mikäli haluat nauttia Etelä-Korean upeista kirsikkapuista täydessä loistossaan, kannattaa maahan matkustaa maaliskuun puolivälin ja huhtikuun alun välillä. Talvella Etelä-Koreassa on kuivaa ja kylmää, ja lämpötilat tippuvatkin talvikuukausina usein pakkasen puolelle. Halvat lennot Etelä-Koreaan on helppo saada varsinkin alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Hyödynnä talven edulliset lennot ennen joululomasesongin alkua, sillä monet reissaavat Souliin kokeakseen suurkaupungin ainutlaatuisen joulutunnelman.

Kuinka kauan kestää lento Etelä-Koreaan?

Etelä-Korean lentojen kesto vaihtelee kohdekaupunkisi mukaan. Lentoaikaan vaikuttaa myös se, valitsetko maahan suoran vai välilaskullisen lennon. Suorat lennot Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoaika Etelä-Korean pääkaupunkiin on vain noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset ennemmin halvat välilaskulliset lentoreitit Souliin, matka-aika on alkaen noin 11–12 tuntia. Esimerkiksi Busaniin on tarjolla ainoastaan yhden tai useamman välilaskun lentoja, joten matka-ajat ovat Soulin suoria lentoja pidempiä. Lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia. Vertaa Etelä-Korean lentoreittejä tarkkaan, sillä kaukolentojen matkustusajoissa voi olla suuria eroja. Esimerkiksi lapsiperheille kätevin vaihtoehto ovat suorat lennot tai mahdollisimman kätevät yhden vaihdon lennot. Pitkiä odotusaikoja lentokentillä kannattaa välttää.

Tarvitaanko Etelä-Koreaan passi tai viisumi?

Etelä-Korea on suomalaisille matkavalmistelujen puolesta helppo matkakohde, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään 90 vuorokautta, ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli haluat viipyä maassa pidempään, lisätietoja viisumista saat Etelä-Korean suurlähetystöstä Helsingissä. Muista pakata Etelä-Korean matkalle mukaan passisi, sillä maahan ei voi matkustaa pelkän henkilökortin varassa. Etelä-Koreaan matkatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen, joten tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa.


Etelä-Korea: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Soul reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 45m
Halvin hinta439 €
Helsinki - Jeju City reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 50m
Halvin hinta623 €
Oulu - Soul reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 35m
Halvin hinta698 €

Etsi lentoja kohteeseen Etelä-Korea

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Etelä-Korea eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Korea