Lennot Aasia Etelä-Korea

Halvat lennot Etelä-Korea

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Soul (SEL)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Etelä-Korea kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Etelä-Korea
Incheon
Soul

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Korea

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Korea

Mitkä ovat maan Etelä-Korea suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Etelä-Korea. Maan Etelä-Korea suosituin matkailukaupunki on Soul, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 797 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Etelä-Korea ovat Busan ja Jeju City.

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Dongdaemun Market?

Kun vierailet Dongdaemun Market kaupungissa Soul, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Soul Gimpo Intl lentokenttä.

Mikä lento on halvin kohteeseen Etelä-Korea?

Jos haluat lentää kohteeseen Etelä-Korea halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Jin Air, T'way Air ja Asiana Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 24 €, 24 € sekä 34 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Etelä-Korea? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Soul

Gyeongbokgung Palace
Deoksu Palace
National Museum of Korea
Jogyesa
Changdeok Palace
Busan

Haeundae Beach
Gwangan Bridge
Taejongdae Park
Paradise Casino
Gwangalli Beach
Jeju City
Jeju

Jeju World Cup Stadium
Folklore and Natural History Museum
Hallasan National Park
Iho Beach
Teddy Bear Museum
Daegu

Daegu World Cup Stadium
Daegu National Museum
Donghwasa
Duryu Park Stadium
Eunhaesa
Gwangju

Naejangsan National Park
Baegyangsa
Gwangju World Cup Stadium
Gwangju Culture & Art Center
Gwangju National Museum
Ulsan

Gyeongju National Park
Ulsan Munsu Football Stadium
Wonju

Chiaksan National Park
Gunsan

Jinpo Maritime Theme Park
Dongguksa Temple
Yeosu

Odong Island

Halvat lennot Etelä-Korea: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Etelä-Korea, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Incheon 508 €
Oulu Incheon 830 €

Etelä-Korean lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Etelä-Korea kutsuu matkailijoita hyppäämään valtavan Soulin kiihkeään sykkeeseen. Etelä-Korean pääkaupungin Soulin metropolialueella asuu yli 25 miljoonaa ihmistä. Kaupungissa voit heittäytyä todelliseen seikkailuun pilvenpiirtäjien, vilkkuvien valojen ja ihmismassojen keskellä. Herkullista korealaista ruokaa, viihdettä ja nähtävyyksiä on tarjolla jokaiselle lomapäivälle. Etelä-Korealla on myös perinteisempi puolensa, ja kiireisten suurkaupunkien ulkopuolella on mahdollista nähdä vehreitä maisemia ja perinteisiä temppelialueita. Keväisin Etelä-Koreassa eli Korean tasavallassa pääsee nauttimaan täyteen kukkaan puhkeavista kirsikkapuista. Piipahda maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Busanissa tai vaikkapa Jejun tuliperäisellä saarella. Suomesta on Etelä-Koreaan erinomaiset lentoyhteydet, sillä Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee Souliin suorin lennoin. Välilaskullisia lentoreittejä on tarjolla muihinkin Etelä-Korean kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin. Lennot Etelä-Koreaan ovat suosittuja etenkin kesä-elokuussa sekä vuodenvaihteessa, joulu-tammikuussa. Lennot ja hotellit ovatkin Etelä-Koreassa näinä kuukausina keskimääräistä kalliimpia. Halvat lennot Etelä-Koreaan voi puolestaan saada esimerkiksi lopputalvelle ja alkukeväälle, noin maalis-toukokuulle, tai alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Vertaa hintoja tarkkaan, sillä lentojen hintaerot matalan ja vilkkaan sesongin välillä voivat olla suuria. Etelä-Korean kesät ovat kuumia ja kosteita, joten säiden puolesta leudommat kevät ja syksy ovat miellyttävämpää matkustusaikaa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Etelä-Koreaan?

Suomesta Etelä-Koreaan operoi suorin lennoin suomalainen Finnair. Finnair liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorin yhteyksin Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin. Matkat Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Souliin ovat vilkkaat. Finnair liikennöi kaupunkiin suorin lennoin kaikkina viikonpäivinä. Lennot Souliin voi hankkia myös välilaskujen kautta. Edulliset yhden välilaskun lennot voit napata esimerkiksi venäläisen Aeroflotin tai qatarilaisen Qatar Airwaysin tarjonnasta. Soulissa lennot ottaa vastaan Incheonin kansainvälinen lentoasema (Incheon International Airport), joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Soulin kaupunkialueesta. Halpoja lentoja Etelä-Koreaan on Soulin lisäksi tarjolla muihinkin maan kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin, Seogwipoon tai Incheoniin. Kaupunkeihin on tarjolla lentoja yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Reiteillä liikennöivät muun muassa Finnair, Qatar Airways, Air China ja Korean Air.

Milloin on paras aika matkustaa Etelä-Koreaan?

Kesäisin sää Etelä-Koreassa on kuuma ja hyvin kostea, ja lämpötilat nousevat maassa helposti yli 30 asteen. Heinä-elokuussa myös sateet ovat tavallisia. Kesä on silti Koreassa vilkasta matkailuaikaa, ja lennot varsinkin Euroopasta Etelä-Koreaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Edulliset lentoliput Etelä-Koreaan voi saada helposti keväällä ja syksyllä, eli ennen kesän matkailusesonkia tai sen jälkeen. Esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat ovat Soulin seudulla noin 18 asteen tuntumassa ja syyskuussa noin 20 asteen paikkeilla. Pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä niin syksyllä kuin keväälläkin. Mikäli haluat nauttia Etelä-Korean upeista kirsikkapuista täydessä loistossaan, kannattaa maahan matkustaa maaliskuun puolivälin ja huhtikuun alun välillä. Talvella Etelä-Koreassa on kuivaa ja kylmää, ja lämpötilat tippuvatkin talvikuukausina usein pakkasen puolelle. Halvat lennot Etelä-Koreaan on helppo saada varsinkin alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Hyödynnä talven edulliset lennot ennen joululomasesongin alkua, sillä monet reissaavat Souliin kokeakseen suurkaupungin ainutlaatuisen joulutunnelman.

Kuinka kauan kestää lento Etelä-Koreaan?

Etelä-Korean lentojen kesto vaihtelee kohdekaupunkisi mukaan. Lentoaikaan vaikuttaa myös se, valitsetko maahan suoran vai välilaskullisen lennon. Suorat lennot Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoaika Etelä-Korean pääkaupunkiin on vain noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset ennemmin halvat välilaskulliset lentoreitit Souliin, matka-aika on alkaen noin 11–12 tuntia. Esimerkiksi Busaniin on tarjolla ainoastaan yhden tai useamman välilaskun lentoja, joten matka-ajat ovat Soulin suoria lentoja pidempiä. Lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia. Vertaa Etelä-Korean lentoreittejä tarkkaan, sillä kaukolentojen matkustusajoissa voi olla suuria eroja. Esimerkiksi lapsiperheille kätevin vaihtoehto ovat suorat lennot tai mahdollisimman kätevät yhden vaihdon lennot. Pitkiä odotusaikoja lentokentillä kannattaa välttää.

Tarvitaanko Etelä-Koreaan passi tai viisumi?

Etelä-Korea on suomalaisille matkavalmistelujen puolesta helppo matkakohde, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään 90 vuorokautta, ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli haluat viipyä maassa pidempään, lisätietoja viisumista saat Etelä-Korean suurlähetystöstä Helsingissä. Muista pakata Etelä-Korean matkalle mukaan passisi, sillä maahan ei voi matkustaa pelkän henkilökortin varassa. Etelä-Koreaan matkatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen, joten tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Etelä-Korea

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Incheon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 50m
Halvin hinta
508 €
Oulu - Incheon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 30m
Halvin hinta
831 €

Etsi lentoja kohteeseen Etelä-Korea

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Etelä-Korea eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Lennot Aasia Etelä-Korea
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka