Etsi ja löydä halvat lennot Etelä-Koreaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Etelä-Koreaan

Yhteenveto Etelä-Korean lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

407 €

Halvin meno-paluulennon hinta

793 €

Nopein lentoaika

16t 40m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 407 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 793 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Etelä-Korea kohteesta Suomi kestää 16t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Etelä-Korea mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Cathay Pacific.

Etelä-Korean lentotiedot ja trendit

Tutustu Etelä-Korean lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Etelä-Korea?

Jos haluat lentää kohteeseen Etelä-Korea halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Jeju Air, Air Seoul ja Korean Air, joiden tarjoamat hinnat alkavat 48 €, 57 € sekä 89 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Etelä-Korea suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Etelä-Korea. Maan Etelä-Korea suosituin matkailukaupunki on Soul, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 796 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Etelä-Korea ovat Incheon ja Jeju City.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Etelä-Korea?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Etelä-Korea (Incheonin kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 11t 45m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Etelä-Korea?

Datamme mukaan Lufthansa, Finnair ja Aeroflot ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Etelä-Korea. Lufthansa on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 32 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Etelä-Korea. Huomioithan, että 12 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Etelä-Korea säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Etelä-Korea kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Etelä-Korea
Incheon
Soul

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Korea

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Korea

Kun vierailet Dongdaemun Market kaupungissa Soul, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Soul Gimpo Intl lentokenttä.

Lennot kohteeseen Etelä-Korea voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 452 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Etelä-Korea keskimääräiseen hintaan 2121 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Etelä-Korea, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 2077 € tai alle.

keskiviikkona on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Korea lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Korea, yritä välttää lentämistä perjantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Etelä-Korea kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Etelä-Korea: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Korea, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiIncheon11t 45m619 €
HelsinkiSoul21t 10m882 €
OuluIncheon35t 25m1044 €
HelsinkiJeju City30t 50m1196 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Etelä-Korea

Suomesta Etelä-Koreaan operoi suorin lennoin suomalainen Finnair. Finnair liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorin yhteyksin Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin. Matkat Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Souliin ovat vilkkaat. Finnair liikennöi kaupunkiin suorin lennoin kaikkina viikonpäivinä. Lennot Souliin voi hankkia myös välilaskujen kautta. Edulliset yhden välilaskun lennot voit napata esimerkiksi venäläisen Aeroflotin tai qatarilaisen Qatar Airwaysin tarjonnasta. Soulissa lennot ottaa vastaan Incheonin kansainvälinen lentoasema (Incheon International Airport), joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Soulin kaupunkialueesta. Halpoja lentoja Etelä-Koreaan on Soulin lisäksi tarjolla muihinkin maan kaupunkeihin, esimerkiksi Busaniin, Seogwipoon tai Incheoniin. Kaupunkeihin on tarjolla lentoja yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Reiteillä liikennöivät muun muassa Finnair, Qatar Airways, Air China ja Korean Air.

Kesäisin sää Etelä-Koreassa on kuuma ja hyvin kostea, ja lämpötilat nousevat maassa helposti yli 30 asteen. Heinä-elokuussa myös sateet ovat tavallisia. Kesä on silti Koreassa vilkasta matkailuaikaa, ja lennot varsinkin Euroopasta Etelä-Koreaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Edulliset lentoliput Etelä-Koreaan voi saada helposti keväällä ja syksyllä, eli ennen kesän matkailusesonkia tai sen jälkeen. Esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat ovat Soulin seudulla noin 18 asteen tuntumassa ja syyskuussa noin 20 asteen paikkeilla. Pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä niin syksyllä kuin keväälläkin. Mikäli haluat nauttia Etelä-Korean upeista kirsikkapuista täydessä loistossaan, kannattaa maahan matkustaa maaliskuun puolivälin ja huhtikuun alun välillä. Talvella Etelä-Koreassa on kuivaa ja kylmää, ja lämpötilat tippuvatkin talvikuukausina usein pakkasen puolelle. Halvat lennot Etelä-Koreaan on helppo saada varsinkin alkutalvelle, etenkin marraskuulle. Hyödynnä talven edulliset lennot ennen joululomasesongin alkua, sillä monet reissaavat Souliin kokeakseen suurkaupungin ainutlaatuisen joulutunnelman.

Etelä-Korean lentojen kesto vaihtelee kohdekaupunkisi mukaan. Lentoaikaan vaikuttaa myös se, valitsetko maahan suoran vai välilaskullisen lennon. Suorat lennot Etelä-Koreaan ovat vaivattomia, sillä lentoaika Etelä-Korean pääkaupunkiin on vain noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset ennemmin halvat välilaskulliset lentoreitit Souliin, matka-aika on alkaen noin 11–12 tuntia. Esimerkiksi Busaniin on tarjolla ainoastaan yhden tai useamman välilaskun lentoja, joten matka-ajat ovat Soulin suoria lentoja pidempiä. Lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia. Vertaa Etelä-Korean lentoreittejä tarkkaan, sillä kaukolentojen matkustusajoissa voi olla suuria eroja. Esimerkiksi lapsiperheille kätevin vaihtoehto ovat suorat lennot tai mahdollisimman kätevät yhden vaihdon lennot. Pitkiä odotusaikoja lentokentillä kannattaa välttää.

Etelä-Korea on suomalaisille matkavalmistelujen puolesta helppo matkakohde, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään 90 vuorokautta, ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli haluat viipyä maassa pidempään, lisätietoja viisumista saat Etelä-Korean suurlähetystöstä Helsingissä. Muista pakata Etelä-Korean matkalle mukaan passisi, sillä maahan ei voi matkustaa pelkän henkilökortin varassa. Etelä-Koreaan matkatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen, joten tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Etelä-Korea

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Etelä-Korea?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Etelä-Korea. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Korea momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Etelä-Korea: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta619 €
Helsinki - Jeju City reitin lennot
Nopein lentoaika30t 50m
Halvin hinta1196 €
Oulu - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika35t 25m
Halvin hinta1044 €

Lentoja Etelä-Korea eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Korea


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Etelä-Korea on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Etelä-Korea nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Etelä-Korea tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Etelä-Korea tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Etelä-Korea. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.