Hotellit Los Angeles: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 5 704 hotellille kohteessa Los Angeles, Kalifornia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Los Angeles

Löydä hyvä ja halpa hotelli Los Angeles työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Los Angeles

STAPLES Center
Venice Beach
Los Angeles Convention Center

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä STAPLES Center?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Los Angeles alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä STAPLES Center. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä STAPLES Center on 169 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä STAPLES Center ovat tyypillisesti 7 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Los Angeles, missä keskihinta on 155 €.

Hotellit lähellä STAPLES Center

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Venice Beach?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Venice Beach on 169 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Venice Beach on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Venice Beach ovat tyypillisesti 7 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Los Angeles, missä keskihinta on 155 €.

Hotellit lähellä Venice Beach

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Los Angeles Convention Center?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Los Angeles Convention Center on 169 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Los Angeles Convention Center on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Los Angeles Convention Center ovat tyypillisesti 7 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Los Angeles, missä keskihinta on 155 €.

Hotellit lähellä Los Angeles Convention Center

Miltä alueelta varata majoitus Los Angeles

Suosituimmat alueet, joilta varata hotelli Los Angeles
Hotellit alueella Los Feliz
Etsi hotelleja Los Feliz
Hotellit alueella Koreatown
Etsi hotelleja Koreatown
Hotellit alueella Beverly Grove
Etsi hotelleja Beverly Grove
Hotellit alueella Northeast Los Angeles
Etsi hotelleja Northeast Los Angeles

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Los Angeles?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Los Angeles
Matalasesonki
syyskuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

8 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

15 %

odotettu hinnannousu

Hinta
185 € - 232 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

175 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

176 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata lennot
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Los Angeles on: 3 tähteä, 17 päivää ennen.
1-2 tähteä
93 € - 100 €
3 tähteä
155 € - 164 €
4-5 tähteä
230 € - 237 €

Los Angeles matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Los Angeles

Miten löytää hyvä hotelli Los Angelesissa?

Los Angeles kuuluu Yhdysvaltojen suosituimpiin matkailukohteisiin, joten hotelleja on alueella valtava määrä. Hotelleista ei ole pulaa, mutta monet niistä ovat hintatasoltaan varsin tyyriitä, joten varsinkin matalan budjetin matkailija joutuu tekemään tiukkaa vertailua sopivan majapaikan löytääkseen. Los Angeles on haluttu kohde koko vuoden ympäri, eli matkustit mihin vuodenaikaan tahansa, hotellin etsintä kannattaa aloittaa ajoissa. Mieti, miltä alueelta hotellin mieluiten haluaisit ja ryhdy sen jälkeen kartoittamaan tarjontaa. Tutkaile karttaa välimatkojen hahmottamiseksi, onhan Los Angeles valtavan kokoinen kaupunki. Hotellien hintoja ja palveluita vertaillessa hyvä apu on momondon hotellivertailutyökalu, josta pääset myös karttaan hahmottamaan välimatkoja. Budjettiluokan hotelleissa palvelut voivat olla hyvin niukkoja, ja esimerkiksi buffet-aamiaisista, kylpyammeista tai uima-altaista on ehkä turha uneksia, mikäli hotelli on edullinen. Laadukkaasta majoituksesta saa maksaa Los Angelesin alueella pitkän pennin. Vertaile eri alueita avoimin mielin ja tee varaus mieluiten mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Miten viettää edullinen loma Los Angelesissa?

Avain edulliseen lomaan Los Angelesissa on hyvä suunnittelu. Ryhdy etsimään majoituspaikkaa ajoissa, etenkin jos toiveenasi on saada majapaikka joltain suositulta alueelta. Hostellipaikkoja on suosikkikaupunginosissa rajoitettu määrä, eikä hostellienkaan hintaa voi usein kutsua varsinaisesti halvaksi. Mikäli varaat majoituksen keskeisimpien alueiden ulkopuolelta, ota ennen hotellivarauksen tekemistä selville minkälainen alue on. Vaikka Los Angeles on alueena hohdokas, voivat halvat, syrjäiset tienvarsimotellit olla ikäviäkin paikkoja. Joskus esimerkiksi uusilla hotelleilla on hyviä hotellitarjouksia, joihin kannattaa tietenkin tarttua saman tien tilaisuuden tullen. Hotellien lisäksi myös kaupungin muut palvelut ovat hintaskaalaltaan laajoja, ja esimerkiksi ravintoloita on kaupungissa tarjolla monissa eri hintaluokissa. Keskimäärin ravintolat ovat Helsingin hintatason luokkaa, mutta Los Angelesissa voi syödä edullisestikin. Tutkittavaa Los Angelesin lukuisissa kaupunginosissa riittää myös niille, joiden matkabudjetti on niukka.

Liikkuminen Los Angelesissa?

Los Angelesin rantakadut on kuin luotu käveltäviksi, pyöräiltäviksi tai juostaviksi, mutta kaupunginosasta toiseen liikuttaessa lomailija tarvitsee avukseen auton tai joukkoliikennevälineet. Los Angeles tunnetaan autoilukaupunkina, mutta esimerkiksi parkkeraaminen on kaupungissa melko kallista. Niinpä julkinen liikenne voi olla selvästi edullisempi vaihtoehto. Kaupungissa liikkuvat esimerkiksi metrot, joihin liput voi ostaa pysäkkien lippuautomaateista, ja paikallisbussit, joihin matkaliput myyvät linja-autokuskit. Tämän vuoksi on hyvä idea myös selvittää, onko hotelli lähellä metro- tai muita julkisen liikenteen yhteyksiä.

Voiko hotellin varata Los Angelesissa ilman luottokorttia?

Hotellit Los Angelesissa vaativat käytännössä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Mitä tehdä Los Angelesissa lasten kanssa?

Los Angeles on kaupunkikohde myös lasten mieleen. Jos rannoissa, elokuvastudioissa ja muussa suurkaupungin meiningissä ei riitä tarpeeksi ihmeteltävää, kannattaa perheen pienimmät viedä esimerkiksi Disneyland-huvipuistoon tai California Science Center -tiedekeskukseen. Myös kaupungin puistoissa on mukava viettää aikaa koko perheen voimin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Los Angelesissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu kiinteästi yhdysvaltalaiseen kulttuuriin, eli tippi jätetään tyypillisesti niin ravintoloissa, kahviloissa, takseissa kuin hotelleissakin – lähestulkoon kaikkialla.

Onko Los Angelesissa turvallista?

Los Angeles on suurkaupunki, jonka kaikkiin kaupunginosiin ei kannata välttämättä eksyä, mutta yleisesti ottaen kaupunki on matkailijalle turvallinen. Väentungoksessa omista tavaroista kannattaa pitää hyvä huoli.

Tarvitaanko Los Angelesissa adapteria?

Adapteri on Yhdysvaltojen matkalle tarpeen, sillä pistokkeet ovat maassa eri mallia kuin Suomessa. Adaptereita saa kuitenkin helposti myös paikan päältä Los Angelesista, tai lentokentältä.


Missä majoittua Los Angeles

Los Angeles, Yhdysvaltojen toiseksi suurin metropoli, tarjoaa lukemattomia majoitusmahdollisuuksia eri puolilla kaupunkia. Hotellit Los Angelesissa eivät ole yleiseltä hintatasoltaan edullisia, mutta keskeisiltäkin alueilta voi yleensä löytää esimerkiksi reppureissaajien suosimia hostelleja kohtuulliseen hintaan. Suoranaisesti halpoja hotellialueita Los Angelesin keskeisimmissä kaupunginosissa ei ole lainkaan, mutta monesta kaupunginosasta voi löytää ainakin muutaman budjettiluokan majapaikan.

Monet Los Angelesin majoituspaikoista sijoittuvat lähelle rantaa, onhan kaupunki tunnettu paitsi elokuvateollisuudestaan ja viihdemaailmastaan myös letkeästä rantaelämästään. Mikäli haluat majoituspaikan meren ääreltä, hotelleja on runsaasti esimerkiksi arvostetulla Santa Monican alueella. Alue on rauhallinen, ja sikäli esimerkiksi lapsiperheillekin suositeltava, mutta varsin kallis. Joitakin hieman edullisempia hostelleja voi löytää läheiseltä, rennommalta Venicen alueelta, mutta yleinen hintataso pysyy yhä korkeana. Venicellä on hyvä sijainti ja tunnelma esimerkiksi nuoria reissaajia ja auringonpalvojia silmällä pitäen. Alueella voi yöpyä myös kohtuullisen lähellä lentokenttää eli Los Angelesin kansainvälistä lentoasemaa.

Kaikkien tuntema Hollywood on, kuten arvata saattaa, kallis alue majoittua. Alueen hotellivalikoima on kuitenkin kattava, ja mikäli haluat ihailla Mount Leen rinteillä komeilevaa Hollywood-kylttiä ja alueen arkea lähietäisyydeltä, voi kokemus olla rahan arvoinen. Hollywoodin tuntumasta on mahdollista bongata myös joitakin edullisia hostelleja. Yöelämä on alueella vilkasta, joten alue sopii hyvin ilta- ja yömenoja etsiville.

Hotelliöitä voi viettää myös Los Angelesin keskustassa, Downtownissa. Eläväisestä ja kiireisestä keskustasta on lyhyt matka esimerkiksi kiinalaisten kaupunginosaan, Chinatowniin, ja lähellä keskustaa on monia muitakin mielenkiintoisia vierailukohteita. Downtown onkin monipuolisuutensa ansiosta yksi Los Angelesin parhaita alueita majoittua. Keskustan Arts District on värikäs, taiteiden täyttämä alue, eli ydinkeskusta palvelee hyvin myös kulttuurin ystäviä. Mikäli haluat hyvien kulkuyhteyksien äärelle, keskustassa on mahdollista yöpyä myös lähellä Union Station -rautatieasemaa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Los Angeles

Los Angeles on, yhdessä New Yorkin kanssa, ehkä maailman tunnetuin kaupunki. Kuka ei olisi ihaillut Hollywood-kylttiä televisiosta, nähnyt miljonäärien huviloita Beverly Hillsin luksuskaupunginosassa lehtien sivuilta tai eläytynyt elokuviin, jotka on kuvattu Los Angelesin kuuluisissa elokuvastudioissa. Monipuolisessa Los Angelesissa nämä mielikuvat upeasta miljoonametropolista voi herättää eloon.

Los Angeles on sirpaleinen kaupunki, josta saa parhaimman kokonaiskuvan tutustumalla sen kaupunginosiin yksitellen. Hyppää siis metroon, bussiin tai vuokra-autoon ja lähde tutkimaan valtavaa kaupunkia lähietäisyydeltä. Hollywood-kyltin ja Hollywood Walk of Fame -kadun, joka on päällystetty elokuva- ja viihdemaailman suosikkien nimiä kantavilla tähdillä, voi nähdä tietenkin Hollywoodin kaupunginosassa. Alueella on mahdollista tehdä kierros myös Universal Studios -elokuvastudioiden alueella, jossa kuvataan monia maailman katsotuimmista elokuvista ja televisiosarjoista.

Beverly Hillsin luksusalueella järjestetään kierroksia, joilla voi ihailla tunnettujen näyttelijöiden ja musiikkimaailman tähtien koteja – tietenkin turvallisen välimatkan päästä. Tirkistelykierros rikkaiden arkeen voi kuulostaa erikoiselta idealta, mutta kun Los Angelesissa ollaan, kannattaa kaupungista ottaa kaikki ilo irti. Lähemmäs maankamaraa laskeudutaan Downtown-keskusta-alueella, jonka värikkäistä kortteleista tutustumisen arvoinen on esimerkiksi boheemi Arts District. Vaikka et välittäisikään surffauksesta tai auringonotosta, on pistäytyminen Venice Beachin ja Santa Monican ranta-alueilla myös vaivan arvoinen. Ota rennosti ja nauti kauniista rantahuviloista sekä rannan astetta rauhallisemmasta elämänrytmistä.

Los Angeles on täynnä mitä parhaita ostosalueita, ja laadukkaan shoppailun perässä kannattaakin suunnata esimerkiksi Rodeo Drivelle ja Beverly Hillsin niin kutsutun kultaisen kolmion alueelle (Golden Triangle). Kaupunki on myös täynnä museoita, kulttuuria ja viihdettä aina Disneyworld-teemapuistosta mielenkiintoiseen Getty Center -museokompleksiin. Tylsää hetkeä ei voi Los Angelesissa kokea.

Los Angeles matkatiedot

 • Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Los Angeles?

  Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Los Angeles heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 6 yötä.

 • Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Los Angeles?

  149 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Los Angeles. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

 • Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Los Angeles?

  elokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Los Angeles voivat olla jopa 59 % edullisempia kuin sesonkina.

 • Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Los Angeles?

  torstai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Los Angeles ja keskiviikko on kallein.

 • Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Los Angeles?

  Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Los Angeles maksavat noin 88 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 61 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Los Angeles.

 • Missä kannattaa majoittua - Los Angeles?

  Suositut naapurustot yöpymiselle kohteessa Los Angeles ovat Hollywood, Downtown Los Angeles, Venice (Los Angeles) ja Koreatown.

 • Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden helmikuu aikana kohteen Los Angeles sään perusteella?

  Kun lämpötila on miellyttävä noin 15 °C tienoilla ja odotettavissa olevien sateiden mahdollisuus on vain kohtalainen, Los Angeles hotellissa majoittuvien tulisi harkita vierailua suosittuihin nähtävyyskohteisiin lähellä Los Angeles.