Lennot Eurooppa Italia Veneto Verona Helsinki - Verona

Halvat lennot Helsinki - Verona

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Verona

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Verona

Lyhyin lentoaika 4t 15m Lyhyin lentoaika Helsinki Verona on 4t 15m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Verona ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema.
Lentokentät Verona 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Verona: Verona-Villafrancan lentoasema (VRN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Verona

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Verona?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Verona on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Verona?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Verona?
illalla
Helsinki - Verona lennot ovat noin 15 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Verona?
British Airways
British Airways, Norwegian Air International ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Verona reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Verona lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
VRN
Verona-Villafrancan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Verona?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Verona on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Verona?

Lennot Helsingistä Veronaan operoidaan vähintään yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta italialaiskaupunkiin ei ainakaan tällä hetkellä lennetä suoria lentoja. Yhden eurooppalaisen vaihtokentän kautta voit kuitenkin saada helpot ja nopeat Helsinki–Verona-lennot. Yhden välilaskun lentoja Veronaan liikennöivät yhteistyössä esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja italialainen Air Dolomiti. Lisäksi reittiä operoivat muun muassa venäläinen Aeroflot ja brittiläinen British Airways. Lentoaika ja lentojen hinnat vaihtelevat reitistä riippuen. Jos haluat varmistaa mahdollisimman lyhyen matka-ajan, vertaile Veronan lentoreittejä tarkkaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Veronaan starttaavat vilkkaasti liikennöidyltä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomen suurin lentoasema sijaitsee 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Matkusta lentoasemalle esimerkiksi lähijunalla tai bussilla. Nopea ja halpa vaihtoehto on nousta Helsingin rautatieasemalta HSL:n lähijuniin I tai P. Niiden matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Samassa ajassa rautatieasemalta lentokentälle kulkee myös lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Hieman hitaamman kyydin lentoasemalle tarjoavat HSL:n julkisen liikenteen bussit, mm. linjat 415, 615 ja 617. HSL:n bussi- ja junalippujen hinta on noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Bus -lentokenttäbussi on hieman kalliimpi kulkuväline, sillä sen hinta on noin 6,90 EUR. Voit suunnata Helsinki-Vantaalle myös taksilla tai omalla autolla. Lentoasemalta löytyy pitkäaikaisparkkeeraukseen tarkoitettuja parkkihalleja.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Veronassa?

Veronaan saapuvat lennot laskeutuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle (Aeroporto di Verona-Villafranca). Lentokentältä on matkaa keskustaan noin 12 km. Kätevimmän kulkuyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoaa lentokenttäbussi Aerobus, joka liikennöi lentokentältä keskustaan noin 20 min välein. Matka-aika keskustaan riippuu liikenteestä, mutta yleensä se on noin 20 min. Bussilipun hinta on aikuisille noin 6 EUR. Voit ostaa lipun suoraan bussin kuljettajalta. Linja-auton lisäksi voit turvautua myös taksikyytiin. Mikäli suunnitelmissasi on tutkia Veronan lähiseutuja, on auton vuokraus lentokentältä hyvä vaihtoehto. Lentoasemalla matkustajia palvelevat monet kansainväliset autovuokraamot, ja etenkin kesän vilkkaimmalla matkailukaudella vuokra-auto kannattaa varata Veronan lentoasemalta etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Verona-lento kestää?

Lennot Helsingistä Veronaan vaihtelevat kestoltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaalta Veronaan on yleensä alkaen noin neljä tuntia. Selvästi pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla, sillä tarkka matka-aika riippuu reitistä ja välilaskun pituudesta. Monilla Veronan lentoreiteillä matka-aika on viidestä kahdeksaan tuntia. Vertaa siis lentoja tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Veronaan?

Veronan suosituinta matkailuaikaa ovat kesäkuukaudet, mutta paras matkailuaika riippuu siitä, mitä matkaltasi haet. Turistimassoja vältteleville parasta aikaa Veronan matkalle ovat kevät ja syksy. Esimerkiksi touko- ja syyskuussa kaupungissa voi nauttia noin 17–19 °C pehmeistä keskilämpötiloista ja vilkkaita kesälomakuukausia edullisimmista hinnoista. Kesä-elokuussa lentoliput Helsingistä Veronaan ovat keskimääräistä kalliimpia, ja myös majoituspaikat ovat tavallista hintavampia. Jos kuitenkin etsit lomakohteeltasi takuuvarmaa aurinkoa ja lämpöä, on kesä parasta aikaa matkustaa Veronaan. Kesällä lämpötilat italialaiskaupungissa nousevat usein noin 30 °C tuntumaan. Todella halvat lennot Helsingistä Veronaan voit saada alkuvuodelle, etenkin tammi-huhtikuulle, tai marraskuulle. Talvikuukausina italialaiskaupungin säät ovat epävakaiset, joten varaudu sateisiin. Jos haluat keskittyä kulttuurikohteiden ja historiallisten kohteiden tutkimiseen, eivät talven viileät lämpötilat tai sateet välttämättä pilaa lomaasi.

Tarvitaanko Veronaan passia/viisumia?

Verona sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse kaupunkiin viisumia. Passin voit myös halutessasi jättää Veronan lomalla kotiin. Henkilöllisyystodistukseksi käy myös virallinen henkilökortti. Muista kuitenkin aina ottaa Italian matkalle mukaan joko passi tai henkilökortti.


Vinkkejä Veronaan

  • Veronan keskustaan tutustut helposti jalan. Jos et majoitu keskustassa, bussit ovat Veronan kätevin joukkoliikenneväline. Lippujen osto on helppoa, sillä niitä myydään käytännössä kaikissa kaupungin lehti- ja tupakkakioskeissa. Esimerkiksi 10 matkan sarjalippu Veronan kaupunkialueelle maksaa noin 10 EUR. Päivälipun hinta kaupunkiliikenteeseen on puolestaan noin 3,50 EUR.
  • Verona on kaupunkikohde sisämaassa, mutta kaupungista on helppo päästä veden äärelle. Kesälomamatkailijoille täydellinen päiväretkikohde on Garda-järven alue, jonne on matkaa kaupungin keskustasta vain noin 25 km. Järvialueelle on hyvät joukkoliikenneyhteydet, ja järven äärelle on pääset kätevästi vaikkapa bussilla. Järvialueelta löydät idyllisiä maalaismaisemia sekä hyviä uimapaikkoja.
  • Verona on historian ja romantiikan kaupunki, sijaitseehan siellä esimerkiksi kuuluisa Julian parveke. Sen alla Romeo vannoi William Shakespearen tarinan mukaan rakkauttaan. Kaupungin nähtävyyksiin tutustut kätevästi Verona Card -turistikortilla, jonka hinta on alkaen noin 20 EUR. Kortti kattaa sisäänpääsyn moniin suosittuihin vierailukohteisiin sekä valtaosan kaupungin joukkoliikenteestä.

(Hinnat tarkistettu 1/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Verona

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Milano reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 30m
Halvin hinta
124 €
Helsinki - Bologna reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
130 €
Tampere - Milano reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 35m
Halvin hinta
276 €
Helsinki - Rimini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 00m
Halvin hinta
1 383 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Verona:

Lennot Eurooppa Italia Veneto Verona Helsinki - Verona